Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende zamaninda hissettim sanirim henuz ufak ufak ama olsun iyi oldugunu bilmek yetiyor insana son aylar agridan sizidan gecmez dogru diyorsun birde merak dan sen artik bittirdin de bi gelmedi rahatina duskun minnak
Sorma okadar erken sogum riski denildi birde simdi soran sorana

Gecikme hep varmıydı canım bebek düşünmeye başladıktan sonra mı oldu? Benimde çok düzenliydi ama bebek düşünmeye başladıktan sonra delirdi
Evlendikten sonra başladı gecikmeler özellikle şu bi kaç aydir baya gecikiyor, regl oldum bugün 3.günüm

Hahah elimden geleni yapiyorum
Sizin haliniz kotu ya biz en azindan cikabiliyoruz rahatca heryer kapali olsada
Basarirsin eminim
Çöp poşetinden bozma puzzle halımla sahalara geri döndüm

Eklentiler

• 366FD952-7659-43F6-87F1-155858A543E4.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar ya benim reglin 2. günü yapılan tahlilde T4 1.60 çıktı, TSH 3.77. Tahlili isteyen doktor da, kendi doktorum da endokrin uzmanı da gördü sonuçları. Hiçbiri bir şey demedi. Burada yazılanlara bakıyorum. TSH 3.00 olunca bile yüksek deyip ilaç vermiş doktorları. Kafam karıştı. Bilgisi olan var mı?

Şimdi haberlerde İstanbul'da 3 cm tutacak kadar yağması bekleniyor dedi. İnşallah yağar. Ben de dört gözle bekliyorum

gerçekten miiii. Hadi inşallah gelsin hemennn

tsh konusunda da benim doktorum gebelik istiyorsan 2.50 altında olması gerekiyor demişti . Benim 4 küsürdü hap vermişti. Kullandım 2’ye kadar düştü sonra bıraktım. Şimdi ne halde bilmiyorum

Allah Allah ya bana niye hiçbiri bir şey demedi acaba. Özellikle de sordum hem de :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…