- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.421
Sorma okadar erken sogum riski denildi birde simdi soran soranaBende zamaninda hissettim sanirim henuz ufak ufak ama olsun iyi oldugunu bilmek yetiyor insana son aylar agridan sizidan gecmez dogru diyorsun birde merak dan sen artik bittirdin de bi gelmedi rahatina duskun minnak
Senin gazosu icerken yeni gebeydimSen gebemiydin hayırlısıyla gelsin bebişin
Maşallah gelmek üzere hemde gazoz etkilş olmuş deseneSenin gazosu icerken yeni gebeydim
Evlendikten sonra başladı gecikmeler özellikle şu bi kaç aydir baya gecikiyor, regl oldum bugün 3.günümGecikme hep varmıydı canım bebek düşünmeye başladıktan sonra mı oldu? Benimde çok düzenliydi ama bebek düşünmeye başladıktan sonra delirdi
Çöp poşetinden bozma puzzle halımla sahalara geri döndümHahah elimden geleni yapiyorum
Sizin haliniz kotu ya biz en azindan cikabiliyoruz rahatca heryer kapali olsada
Basarirsin eminim
Erkennsogum riskim vardi her an gelebilirdi simdi gelmek bilmiyor hepsi senin gazoz yüzünden gizimida kötü emmelerine alet ettinMaşallah gelmek üzere hemde gazoz etkilş olmuş desene
ooooo dilimin ucundaydı ahan da tam habibte diyeceğdimHep beni unut
neyse madem benimki de sarı olsun bariKırmızıyı kendime alacaktım ama bana renk mi yok!!! Verdim gitti! Kırmızı huni senin olsun
Verdim ya kız ortalığı karıştırma dur. Kırmızı senin. Ben yeşili aldımooooo dilimin ucundaydı ahan da tam habibte diyeceğdimgörmeyeli pro olmuşssun falan
neyse madem benimki de sarı olsun bari
Oyyy prensese allahım hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin canısıErkennsogum riskim vardi her an gelebilirdi simdi gelmek bilmiyor hepsi senin gazoz yüzünden gizimida kötü emmelerine alet ettin
Ben 6 yıldır proyum şimdi mi gördün beaaaooooo dilimin ucundaydı ahan da tam habibte diyeceğdimgörmeyeli pro olmuşssun falan
neyse madem benimki de sarı olsun bari
tamam ya seni mi kırcamVerdim ya kız ortalığı karıştırma dur. Kırmızı senin. Ben yeşili aldım
YOOĞĞĞĞ cağnımm AAAAAAABen 6 yıldır proyum şimdi mi gördün beaaa
En azindan baslamissin bosver cop torbasinin ustunde olsun nolucakkkÇöp poşetinden bozma puzzle halımla sahalara geri döndüm
Ahh keşke keşkeee ankara bembeyazmış. Darısı İstanbulaHelööö. Kar yağsa da şu barajlarımız dolsa. Kendime yeni dert buldum
Ah ah hepimizin aynı derdi..Evlendikten sonra başladı gecikmeler özellikle şu bi kaç aydir baya gecikiyor, regl oldum bugün 3.günüm
Şimdi haberlerde İstanbul'da 3 cm tutacak kadar yağması bekleniyor dedi. İnşallah yağar. Ben de dört gözle bekliyorumAhh keşke keşkeee ankara bembeyazmış. Darısı İstanbula
Şimdi haberlerde İstanbul'da 3 cm tutacak kadar yağması bekleniyor dedi. İnşallah yağar. Ben de dört gözle bekliyorum
Allah Allah ya bana niye hiçbiri bir şey demedi acaba. Özellikle de sordum hem de :/gerçekten miiii. Hadi inşallah gelsin hemennn
tsh konusunda da benim doktorum gebelik istiyorsan 2.50 altında olması gerekiyor demişti . Benim 4 küsürdü hap vermişti. Kullandım 2’ye kadar düştü sonra bıraktım. Şimdi ne halde bilmiyorum
Ahh ah ben çok severim puzzle ama benim canavar kedi varken yapamıyorum hiç, alıp kaçırıyor parçalarıÇöp poşetinden bozma puzzle halımla sahalara geri döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?