Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh ah ben çok severim puzzle ama benim canavar kedi varken yapamıyorum hiç, alıp kaçırıyor parçaları
Düşüne düşüne kendimi daha da deli gibi yapmayayım diye buna sardım. Kalıcı çözüm olmasa da bir süre oyalar en azından. Kedi ve köpüş olunca öyle evet. İzin vermezler yaramazlar

Düşüne düşüne kendimi daha da deli gibi yapmayayım diye buna sardım. Kalıcı çözüm olmasa da bir süre oyalar en azından. Kedi ve köpüş olunca öyle evet. İzin vermezler yaramazlar
Benim canavar sanki hobilerime musallat olmak için yaratılmış gibi, hiç rahat vermiyor sıpa birşeyler le uğraşmak gerçekten rahatlatıyor insanı

İnşallah hepsi bir anda çözülür ne deyim...
Oooo turunculandımmmmmmmm
Zati en olmadık isteklerimiz gerçekleşiyor

Benim canavar sanki hobilerime musallat olmak için yaratılmış gibi, hiç rahat vermiyor sıpa birşeyler le uğraşmak gerçekten rahatlatıyor insanı
Sana da huni verelim ister misin?
İnşallah hepsi bir anda çözülür ne deyim...
Oooo turunculandımmmmmmmm
Zati en olmadık isteklerimiz gerçekleşiyor
İnşallah inşallah. Güzel düşünelim güzel olsun
Bileydim ona göre bir dilekte bulunurdum vallahi sorma

Herkese merhabalar. Biz de Nisan-Mayıs aylarında düşünüyoruz. 30 yaşımdayım, eşim de 35 yaşında. İlk çocuk denememiz. Daha önce hiç denemedik. Sigara kullanıyoruz ama ben son 1 aydır günde 1 2 tane içiyorum. Gelecek hafta doktora gideceğim. Tahlil vs için. Allah isteyen herkse nasip etsin.

nayn kuzu bu ay femara kullandmıştım yumurtam oluşmadı adetim 7 gündür gecikti amh düşüktü öyle işte

nayn kuzu bu ay femara kullandmıştım yumurtam oluşmadı adetim 7 gündür gecikti amh düşüktü öyle işte
Hepimizde bir şeyler var işte. Bizde yoksa eşlerde var yani. Ben bu ilaçlarla vücudu iyice alt üst edip olan şansı da kaçırır mıyız diye acaba kafalama dalsam mı tüp bebeğe diye düşünmeye başladım :/ Sen de kendi kendini öyle şartlamasana. Bir yumurta bir sperm hücresiyle oluyor bu iş. Bilemezsin, bir bakmışın ta ta sürpriz karnında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…