- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.441
Düşüne düşüne kendimi daha da deli gibi yapmayayım diye buna sardım. Kalıcı çözüm olmasa da bir süre oyalar en azından. Kedi ve köpüş olunca öyle evet. İzin vermezler yaramazlarAhh ah ben çok severim puzzle ama benim canavar kedi varken yapamıyorum hiç, alıp kaçırıyor parçaları
Benim canavar sanki hobilerime musallat olmak için yaratılmış gibi, hiç rahat vermiyor sıpaDüşüne düşüne kendimi daha da deli gibi yapmayayım diye buna sardım. Kalıcı çözüm olmasa da bir süre oyalar en azından. Kedi ve köpüş olunca öyle evet. İzin vermezler yaramazlar
İnşallah hepsi bir anda çözülür ne deyim...Piii üst üste gelmiş ama üst üste gelen üst üste gider. Öyle düşünelim. Bu da böyle bir geçiş dönemi olsun.
Turuncu huni senindir
Hafta sonu geleceği iddia edilen kar beni de meraklandırıyor. Yağmur da sesime geldi. Başladı yine. Başka şeyler de istesem olur mu acaba
Sana da huni verelim ister misin?Benim canavar sanki hobilerime musallat olmak için yaratılmış gibi, hiç rahat vermiyor sıpabirşeyler le uğraşmak gerçekten rahatlatıyor insanı
İnşallah inşallah. Güzel düşünelim güzel olsunİnşallah hepsi bir anda çözülür ne deyim...
Oooo turunculandımmmmmmmm
Zati en olmadık isteklerimiz gerçekleşiyor
Doktor görüşleri değişiyor işte. Bende bu ay regl olduğumda yine doktora gideceğim bi baktırayımAllah Allah ya bana niye hiçbiri bir şey demedi acaba. Özellikle de sordum hem de :/
Baktır bakam. Tüm değerlerin olması gerektiği yerdedir inşallah. Sonra da hiç uğraşmadan pıt diye hamile olduğunu öğrenDoktor görüşleri değişiyor işte. Bende bu ay regl olduğumda yine doktora gideceğim bi baktırayım
Sorman hata, gönder gelsinSana da huni verelim ister misin?
Al bakam cici kız. Sarı huninle aramıza hoş gelSorman hata, gönder gelsin
Al bakam cici kız. Sarı huninle aramıza hoş gel
Baktır bakam. Tüm değerlerin olması gerektiği yerdedir inşallah. Sonra da hiç uğraşmadan pıt diye hamile olduğunu öğren
Yeni mottomuzu şuraya pankart olarak asalım: "O bebek buraya gelecek!!!"bebişim ne zaman gelecesksinkarnıma düşecek misin yoksa burnumda mı tüteceksin
sizinki gelir de benim ki çok zor kankaaYeni mottomuzu şuraya pankart olarak asalım: "O bebek buraya gelecek!!!"
bizimkinin gelip seninkinin gelemeyeceğine nasıl kanaat getirdin bacımsizinki gelir de benim ki çok zor kankaa
benim durum farklı kuzu this is a early menepozbizimkinin gelip seninkinin gelemeyeceğine nasıl kanaat getirdin bacım
Benim arkadaşıma doktor erken menapoz gibi görünüyor diye değişik bir ped önermişti. Geciktirmek için mi neymiş. Siparişle alıyordu yıllar önce. Şu an girmiş değilsin di mi? Demek ki ümit var. Tüp mü deniyorsunuz?benim durum farklı kuzu this is a early menepoz
nayn kuzu bu ay femara kullandmıştım yumurtam oluşmadı adetim 7 gündür gecikti amh düşüktü öyle işteBenim arkadaşıma doktor erken menapoz gibi görünüyor diye değişik bir ped önermişti. Geciktirmek için mi neymiş. Siparişle alıyordu yıllar önce. Şu an girmiş değilsin di mi? Demek ki ümit var. Tüp mü deniyorsunuz?
Hepimizde bir şeyler var işte. Bizde yoksa eşlerde var yani. Ben bu ilaçlarla vücudu iyice alt üst edip olan şansı da kaçırır mıyız diye acaba kafalama dalsam mı tüp bebeğe diye düşünmeye başladım :/ Sen de kendi kendini öyle şartlamasana. Bir yumurta bir sperm hücresiyle oluyor bu iş. Bilemezsin, bir bakmışın ta ta sürpriz karnındanayn kuzu bu ay femara kullandmıştım yumurtam oluşmadı adetim 7 gündür gecikti amh düşüktü öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?