- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.046
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.461
dogurdum cok sükür bugpn cok zordu yorgunluktan gözlerimi acamyilrum artik
Canımın içiiiiiii hadi gözün aydınnnndogurdum cok sükür bugpn cok zordu yorgunluktan gözlerimi acamyilrum artik
minnos kizimi aldim kucaginaama hemen götürdüler yogun bakina teyzeleri daha doyamadan sua edin olur mu aliyim yarin kucagima saglicakla
Gözün aydın. Sağlıkla büyütün inşallahdogurdum cok sükür bugpn cok zordu yorgunluktan gözlerimi acamyilrum artik
minnos kizimi aldim kucaginaama hemen götürdüler yogun bakina teyzeleri daha doyamadan sua edin olur mu aliyim yarin kucagima saglicakla
Gözün aydın kuzumdogurdum cok sükür bugpn cok zordu yorgunluktan gözlerimi acamyilrum artik
Ayy inanmiyorum akmoooss hayirli olsun askos bir an önce toparlanip gelir kucağına insallah minnoşun ❤❤❤dogurdum cok sükür bugpn cok zordu yorgunluktan gözlerimi acamyilrum artik
NoruyonuzBurdayizzzz
Bu arada içine mi doğdu canım
burdayım aşkım
hemşommmm gözün aydın hemen kucağına al ve sağlıkla büyüt hayırlı bi evlat olsun inşallah ayyydogurdum cok sükür bugpn cok zordu yorgunluktan gözlerimi acamyilrum artik
Gözün aydin canımdogurdum cok sükür bugpn cok zordu yorgunluktan gözlerimi acamyilrum artik
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün inşallahdogurdum cok sükür bugpn cok zordu yorgunluktan gözlerimi acamyilrum artik
Amin i shallah darisi bu topikteki herkeseeeGözün aydin canım
rabbim saglik sihhat versin..
Hayirli bir evlat olsun, hayirli iyi birer ebeveyn olun insallah
Beraber harika bir hayatınız olsun
Canım nasılsınAmin i shallah darisi bu topikteki herkeseee
Gozun aydin canim bahti kaderi herseyi guzel olsun bebisindogurdum cok sükür bugpn cok zordu yorgunluktan gözlerimi acamyilrum artik
Allah razi olsun tabikide ettimCanım nasılsın
Yyanına geldi mi prenses
Emziriyor musun
Normal doğum mu yaptın
Ağrun sızın var mı
Doğum esnasında bizim için dua ettin mi
Ay ne çok soru sormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?