- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.481
Cansın sen Allah senden de razı olsun fıstık ettiğin dualar kabul olsun.Allah razi olsun tabikide ettimnormal dogum evet kendi sancilarimda baya zorlaninca gecte olsa epidural istedim rahatladim .
Agrim var dikislerden dolayi ama normal emziremiyorum henüz yanimda degil yavrum
Bi anda aklima dustu ne kadar temiz kalpliyim goruyorsunuzBu arada içine mi doğdu canım
Nasılsın bebisimburdayım aşkım
hemşommmm gözün aydın hemen kucağına al ve sağlıkla büyüt hayırlı bi evlat olsun inşallah ayyy
Ya ben pamuksuyu ne zaman yuzume yakin tutsam dudağımı kıtlıyor hshsjshs kamera gorunce totosunu donuyor bideHemsirecik senden de pamuksu ile böyle poz bekliyorum
İyiz canim sizleri sormalı bakıyorum sizlere hayırli haberler bekliyoruz insssNoruyonuz
İyiyidir bebek senden naberBi anda aklima dustu ne kadar temiz kalpliyim goruyorsunuz
Nasılsın bebisim
Ya ben pamuksuyu ne zaman yuzume yakin tutsam dudağımı kıtlıyor hshsjshs kamera gorunce totosunu donuyor bideama eve gidince deneyeceğim bakalim neremi ısıracak
Ay cok sevindim dogum yaptigina canim sirf senin icin geldim endisen olmasin alirsin kucagina hemen rabbim sag saglim evinize gelmeyi nasip etsin hayirli dogumlarda bize nasip etsin rabbim herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin ins canim iyice kokusunu icine cek kucagina aldigindadogurdum cok sükür bugpn cok zordu yorgunluktan gözlerimi acamyilrum artik
minnos kizimi aldim kucaginaama hemen götürdüler yogun bakina teyzeleri daha doyamadan sua edin olur mu aliyim yarin kucagima saglicakla
İyiz canim sizleri sormalı bakıyorum sizlere hayırli haberler bekliyoruz insss
Bende ıyiyim kizlar yeni bir seyler deniyorum bakalim inşallah ise yararİyiyidir bebek senden naber
Hakkında hayırlısı olsun canım Dr çok önemli tecrübeli bir doktor bulun kendinize sağlıkla gelsin kuzucuklarBende ıyiyim kizlar yeni bir seyler deniyorum bakalim inşallah ise yarar
Insallah ❤❤❤Hakkında hayırlısı olsun canım Dr çok önemli tecrübeli bir doktor bulun kendinize sağlıkla gelsin kuzucuklar
taktik ver arkandan gelem parit kur oy verem hemşiremBende ıyiyim kizlar yeni bir seyler deniyorum bakalim inşallah ise yarar
Hemsirecik kuru kuru yazılıp geçilir mi öyle ayıbediyon cık cık
Günayd 🌨Paresilaaa cukulatam kar durumunuz ne? Buraya "Dostlar alışverişte görsün" der gibi yağıyor. Gösteriyor ama elletmiyor Çekmeköy'den arkadaşım video attı, Uludağ'a dönmüş oralar.
Puzzle da bitti. Napam kendimi nerelere vuram bu karantinada
Bizim burası güzel. Hala da yağmaya devam ediyor. Fotosunu koyuyorum. Bir istanbullunun görüp görebileceği bu sanırımHemsirecik kuru kuru yazılıp geçilir mi öyle ayıbediyon cık cık
Günayd 🌨Paresilaaa cukulatam kar durumunuz ne? Buraya "Dostlar alışverişte görsün" der gibi yağıyor. Gösteriyor ama elletmiyor Çekmeköy'den arkadaşım video attı, Uludağ'a dönmüş oralar.
Puzzle da bitti. Napam kendimi nerelere vuram bu karantinada
En kısa sürede bomba gibi gelecek ben eminim canım... Hepinizi çok özledi.. Her birinize ayrı ayrı selamı varBal0ncuk nerde kızlar
Bebek eşyaları oldum olası beni cezbederEki Görüntüle 2762926
yaaa H&M’de gördüğümde buna aşık olmuştum. Şimdi bime geliyomuş ortada olmayan bebeye alasım var hahahahahahahha
kar gece çok güzeldi ama şimdi azaldı birazçocuklar gibi attık kendimizi dışarı Burası silivriye yakın soğuğu fenadır
yaa çok güzel olmuş, sabır işi gerçekten ellerine sağlık
Eki Görüntüle 2762926
yaaa H&M’de gördüğümde buna aşık olmuştum. Şimdi bime geliyomuş ortada olmayan bebeye alasım var hahahahahahahha
Ben gelen foto ve videolardan sonra İstanbul'da mı değilim acaba diye düşünmeye başladım. Atıyorum ben de, bakınsanızaEllerine sağlık çok güzel olmuş. Şimdi sıcacık evinde güzel bir film izleme zamanı gelmiş bence
En kısa sürede bomba gibi gelecek ben eminim canım... Hepinizi çok özledi.. Her birinize ayrı ayrı selamı varBal0ncuk
Bebek eşyaları oldum olası beni cezbeder
Eşinize de bakıldı mı? Onda da herhangi bir şey çıkmadı mı?Merhaba kızlar. Gebelik için özellikle yaptığınız seyler nelerbende sebepsiz infertilite varr. Bide pıhtılasma bozukluğum var. Ama değer yüksek değil. Doktor değerli bir gebelik olacağı için clexane baslarız dedi. Amh normal. Genetik sonucu normal. Hsg de normaldi. Tüp bebek yapıldı dıs gebelik dendi metotreksat yapıldı. Aceba artık ne yapmam gerek bilemedim.
ovü takibide yaptım. Pikleri gördüm değerlendirdim bir seneye yakın. Ama olmadı
Bizim burası güzel. Hala da yağmaya devam ediyor. Fotosunu koyuyorum. Bir istanbullunun görüp görebileceği bu sanırım
Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Şimdi sıcacık evinde güzel bir film izleme zamanı gelmiş bence
En kısa sürede bomba gibi gelecek ben eminim canım... Hepinizi çok özledi.. Her birinize ayrı ayrı selamı varBal0ncuk
Bebek eşyaları oldum olası beni cezbeder
Herkes karda yürürken fotolar atıyo instagrama ama bizde öyle şlap şlap basacak kar görmedikBir bize mi yağmadı bu nazlı kar? Gece 0.2 cm falan tutar gibi yaptı, şu an o da yok
Kendime yeni meşgale bulmam lazım
Olmayan bebeye ben Alize puffy battaniyelerden örmeyi geçirdim bir ara aklımdan. Sonra olmamaya devam ederse çok üzülürüm diye vazgeçtim ama hala aklımı yokluyor. Bir de instagram'dan müslin puset örtüsü ve pike takımları bakıyorum. Nefsim körelmedi gitti. Hep alasım geliyor
Bizim burası güzel. Hala da yağmaya devam ediyor. Fotosunu koyuyorum. Bir istanbullunun görüp görebileceği bu sanırım
Ben gelen foto ve videolardan sonra İstanbul'da mı değilim acaba diye düşünmeye başladım. Atıyorum ben de, bakınsanıza
Eşinize de bakıldı mı? Onda da herhangi bir şey çıkmadı mı?
Kedilervekitaplar nörüyon?
Yüksek kesim ile ilgili sanırım. Ailemle aynı ilçedeyim. Semt farklı aramda araba ile 20 dakika var. Biz de kar yağarken orda yapmıyordu düşün.Bir bize mi yağmadı bu nazlı kar? Gece 0.2 cm falan tutar gibi yaptı, şu an o da yok
Kendime yeni meşgale bulmam lazım
Olmayan bebeye ben Alize puffy battaniyelerden örmeyi geçirdim bir ara aklımdan. Sonra olmamaya devam ederse çok üzülürüm diye vazgeçtim ama hala aklımı yokluyor. Bir de instagram'dan müslin puset örtüsü ve pike takımları bakıyorum. Nefsim körelmedi gitti. Hep alasım geliyor
Ben gelen foto ve videolardan sonra İstanbul'da mı değilim acaba diye düşünmeye başladım. Atıyorum ben de, bakınsanıza
Eşinize de bakıldı mı? Onda da herhangi bir şey çıkmadı mı?
Kedilervekitaplar nörüyon?
Amin canım inşallah en kısa sürede gerçekleşirah aynen mağazalara gittiğimde mutlaka uğrarım bebek mağazalarınainşallah birgün alıp alıp giydircez bebelerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?