- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.046
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.501
Kiiiz kocam bi haftadir yoktu onla ilgileniyorum pek yazamıyorum ondan soryyHemsirecik kuru kuru yazılıp geçilir mi öyle ayıbediyon cık cık
Günayd 🌨Paresilaaa @cukulatam kar durumunuz ne? Buraya "Dostlar alışverişte görsün" der gibi yağıyor. Gösteriyor ama elletmiyor Çekmeköy'den arkadaşım video attı, Uludağ'a dönmüş oralar.
Puzzle da bitti. Napam kendimi nerelere vuram bu karantinada
ah aynen mağazalara gittiğimde mutlaka uğrarım bebek mağazalarınainşallah birgün alıp alıp giydircez bebelerimize
İnşallah ya bir an evvel sağlıkla gelsinler de gözümüzü doyura doyura alışverişlerini yapalımHerkes karda yürürken fotolar atıyo instagrama ama bizde öyle şlap şlap basacak kar görmedik
Yeni meşgale dizi ye başlayabilirsin
yaa o puffyler çok güzel oluyo biliyorummmm. Bende müslin örtülerin hastasıyım
Yüksek kesim ile ilgili sanırım. Ailemle aynı ilçedeyim. Semt farklı aramda araba ile 20 dakika var. Biz de kar yağarken orda yapmıyordu düşün.
Amin canım inşallah en kısa sürede gerçekleşir
Kocana güççük süfrizler yapKiiiz kocam bi haftadir yoktu onla ilgileniyorum pek yazamıyorum ondan soryy
Aynen onada bakıldı. Ondada sorun yokBir bize mi yağmadı bu nazlı kar? Gece 0.2 cm falan tutar gibi yaptı, şu an o da yok
Kendime yeni meşgale bulmam lazım
Olmayan bebeye ben Alize puffy battaniyelerden örmeyi geçirdim bir ara aklımdan. Sonra olmamaya devam ederse çok üzülürüm diye vazgeçtim ama hala aklımı yokluyor. Bir de instagram'dan müslin puset örtüsü ve pike takımları bakıyorum. Nefsim körelmedi gitti. Hep alasım geliyor
Bizim burası güzel. Hala da yağmaya devam ediyor. Fotosunu koyuyorum. Bir istanbullunun görüp görebileceği bu sanırım
Ben gelen foto ve videolardan sonra İstanbul'da mı değilim acaba diye düşünmeye başladım. Atıyorum ben de, bakınsanıza
Eşinize de bakıldı mı? Onda da herhangi bir şey çıkmadı mı?
@Kedilervekitaplar nörüyon?
Aşılamayı atlayıp mı tüp bebek denediler ikinizde de sorun yokken? :/Aynen onada bakıldı. Ondada sorun yok
Bi 2018 aralık ayında gebe kaldm sonra bi daha doğal yolla gebelik yaşamadım. Daha sonra klomen tedavisi yapıldı bana. Üç ay kadar. Ondada kimyasal gebelik oldu. Daha sonrada yüp bebek yapıldı. Oda dıs gebelik olduAşılamayı atlayıp mı tüp bebek denediler ikinizde de sorun yokken? :/
Peki Klomen neden verdiler ki? Yumurtaların gelişmiyor ya da çatlamıyor muydu?Bi 2018 aralık ayında gebe kaldm sonra bi daha doğal yolla gebelik yaşamadım. Daha sonra klomen tedavisi yapıldı bana. Üç ay kadar. Ondada kimyasal gebelik oldu. Daha sonrada yüp bebek yapıldı. Oda dıs gebelik oldu
Yok canım ya. Yumurtada gelişiyor aslında. Ama tam yumurtayı kendilerine göre geliştirip kendileri cinsel birlikteliği ayarlamak için yaptılar. Sonra doktor değiştirdim. Oda hsg cekilmeden öyle tedavimi yapılır dedi. Hsg cektirdi. Oda temiz. Bende artk stres olduğum için tüp bebek yaptrdm. Hatta şöyle söyleyim bayaa düşük dozlar verip yumurta toplandı bendenPeki Klomen neden verdiler ki? Yumurtaların gelişmiyor ya da çatlamıyor muydu?
Benim daha tedavi hiç başlamadı. Önce eşimin değerlerinin düzelmesini bekliyoruz ama bize bile önce sperm sayısını yükseltip aşılama deneyelim sonra tüp bebeğe bakarız dediler ki sizde iki tarafta da saptanmış bir sorun yok. Üstelik doğal yoldan gebe kalabilmişsiniz. Daha ayrıntılı araştıracak bir yere mi gitseniz? Tedaviler hem madden hem manen yıpratıcı. Üstelik belki de doğal yoldan sağlıklı bir gebelik elde edebilmeniz mümkün. Şimdi burda size önerilen şeyleri denersiniz, yok yere hormon dengelerinizi de bozabilirsiniz. Tamamen iyi niyetle söylüyorum bu arada. Yanlış anlama. Kuzenim domuz gribi için ilaç kullanmak zorunda kaldığından gebeliği sonlanmıştı. Bebeği aldırdıktan sonra bir daha uzun süre hamile kalamadı. Gittiği bir doktor aklına aşılama denemesi gerektiğini sokmuş. Annesi de gaza getirmişti. Bayağı bayağı kısır mıyım diye düşünmeye başlamıştı. Daha sonra doktor değiştirdi. Bazı hormonları yerinden oynamış, onlar tedavi edildi ve yeniden hamile kaldı. Şimdi çocuk 1,5 yaşında. O doktorun dediğini yapsa aşılama olacaktı, bir ton ilaç, yan etki vs.Yok canım ya. Yumurtada gelişiyor aslında. Ama tam yumurtayı kendilerine göre geliştirip kendileri cinsel birlikteliği ayarlamak için yaptılar. Sonra doktor değiştirdim. Oda hsg cekilmeden öyle tedavimi yapılır dedi. Hsg cektirdi. Oda temiz. Bende artk stres olduğum için tüp bebek yaptrdm. Hatta şöyle söyleyim bayaa düşük dozlar verip yumurta toplandı benden
100 lük gonal f verdi mesela
Canım acıklamaların için cok teşekkür ederim öncelikle. İnan gezmediğim doktor kalmadı. Suan özellikle kullandığım bir ilac yok. Sadece yememe daha cok dikkat etmeye başladım. Acayip stres oldum anlatamam.Benim daha tedavi hiç başlamadı. Önce eşimin değerlerinin düzelmesini bekliyoruz ama bize bile önce sperm sayısını yükseltip aşılama deneyelim sonra tüp bebeğe bakarız dediler ki sizde iki tarafta da saptanmış bir sorun yok. Üstelik doğal yoldan gebe kalabilmişsiniz. Daha ayrıntılı araştıracak bir yere mi gitseniz? Tedaviler hem madden hem manen yıpratıcı. Üstelik belki de doğal yoldan sağlıklı bir gebelik elde edebilmeniz mümkün. Şimdi burda size önerilen şeyleri denersiniz, yok yere hormon dengelerinizi de bozabilirsiniz. Tamamen iyi niyetle söylüyorum bu arada. Yanlış anlama. Kuzenim domuz gribi için ilaç kullanmak zorunda kaldığından gebeliği sonlanmıştı. Bebeği aldırdıktan sonra bir daha uzun süre hamile kalamadı. Gittiği bir doktor aklına aşılama denemesi gerektiğini sokmuş. Annesi de gaza getirmişti. Bayağı bayağı kısır mıyım diye düşünmeye başlamıştı. Daha sonra doktor değiştirdi. Bazı hormonları yerinden oynamış, onlar tedavi edildi ve yeniden hamile kaldı. Şimdi çocuk 1,5 yaşında. O doktorun dediğini yapsa aşılama olacaktı, bir ton ilaç, yan etki vs.
Olma olma. Stres en büyük engel zaten. Tüp bebeğe gideceği ay "Nasılsa olmuyor" rahatlığıyla hamile olduğunu öğrenen bir sürü insanın hikayesi yazılı burada. İki tarafta her şeyin yolunda gittiği bir ayda ilişkiyi doğru güne denk getirmek zaten zor bir şey. Sizin için de doğru zaman yakındır inşallah. Gittiğimiz ürolog eşime paketli gıdalardan uzak dur dedi içerisindeki koruyuculardan dolayı. Tavsiye olarak işe yarar mı bilmem ama aklında olsun. Bir de sağdan soldan okuduğumuz kadarıyla havuç suyu, keçiboynuzu ve kuru incir erkeğin sperm kalitesini artırıyormuş. Bunları deneyeceğiz ilaçlara ek olarak. Onun dışında bitki ve macunlar falan ürkütüyor beni. Olumsuz yan etkileri olabilir.Canım acıklamaların için cok teşekkür ederim öncelikle. İnan gezmediğim doktor kalmadı. Suan özellikle kullandığım bir ilac yok. Sadece yememe daha cok dikkat etmeye başladım. Acayip stres oldum anlatamam.
Aynen canım hünnap keçi boynuzu özü aldık. Direk keci boynuzu alıp birlikte yedik. İncir havuc brokoli yedik. Ama olmadı malesf. Ama stresim bir türlü gecmiyor. Buna engelde olamıyorum malesfOlma olma. Stres en büyük engel zaten. Tüp bebeğe gideceği ay "Nasılsa olmuyor" rahatlığıyla hamile olduğunu öğrenen bir sürü insanın hikayesi yazılı burada. İki tarafta her şeyin yolunda gittiği bir ayda ilişkiyi doğru güne denk getirmek zaten zor bir şey. Sizin için de doğru zaman yakındır inşallah. Gittiğimiz ürolog eşime paketli gıdalardan uzak dur dedi içerisindeki koruyuculardan dolayı. Tavsiye olarak işe yarar mı bilmem ama aklında olsun. Bir de sağdan soldan okuduğumuz kadarıyla havuç suyu, keçiboynuzu ve kuru incir erkeğin sperm kalitesini artırıyormuş. Bunları deneyeceğiz ilaçlara ek olarak. Onun dışında bitki ve macunlar falan ürkütüyor beni. Olumsuz yan etkileri olabilir.
Yaş geçiyor bi yandan. üzülüyormOlma olma. Stres en büyük engel zaten. Tüp bebeğe gideceği ay "Nasılsa olmuyor" rahatlığıyla hamile olduğunu öğrenen bir sürü insanın hikayesi yazılı burada. İki tarafta her şeyin yolunda gittiği bir ayda ilişkiyi doğru güne denk getirmek zaten zor bir şey. Sizin için de doğru zaman yakındır inşallah. Gittiğimiz ürolog eşime paketli gıdalardan uzak dur dedi içerisindeki koruyuculardan dolayı. Tavsiye olarak işe yarar mı bilmem ama aklında olsun. Bir de sağdan soldan okuduğumuz kadarıyla havuç suyu, keçiboynuzu ve kuru incir erkeğin sperm kalitesini artırıyormuş. Bunları deneyeceğiz ilaçlara ek olarak. Onun dışında bitki ve macunlar falan ürkütüyor beni. Olumsuz yan etkileri olabilir.
Kaç yaşındasın? Herkesin derdi ortak. Stresi bir bıraksak diğerleri de belki yavaş da olsa çözülecek. Çözülmese de daha az engel teşkil edecek. Ben de yapabildiğimden değil bakma, olması gereken bu diye söylüyorumYaş geçiyor bi yandan. üzülüyorm
Bebek mağazalarında gezmeye bayılırım, özellikle son 3-4 yıldır alışveriş yapan çiftleri görünce çok imrenirdim. Bana henüz nasip olmadı kendi çocuğum için alışveriş yapmak. :)ah aynen mağazalara gittiğimde mutlaka uğrarım bebek mağazalarınainşallah birgün alıp alıp giydircez bebelerimize
91 liyim canım. Mart ayında 30 olcam Sen kac yaşındasınKaç yaşındasın? Herkesin derdi ortak. Stresi bir bıraksak diğerleri de belki yavaş da olsa çözülecek. Çözülmese de daha az engel teşkil edecek. Ben de yapabildiğimden değil bakma, olması gereken bu diye söylüyorum
87'liyim ben. Hem de eşimin durumundan dolayı bize doğal yoldan gebelik için pek ümit de vermediler. Biraz daha denerdim yerinde olsam. Mühim bir şey bulamamışlar ikinizde de. Yaşın da daha o kadar sıkıntı değil91 liyim canım. Mart ayında 30 olcam Sen kac yaşındasın
Sizin tam olarak sorun ne peki ? Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorumki. Baska neye bakmam gerek bilmiyorum. Ne kadarlık evlisin?87'liyim ben. Hem de eşimin durumundan dolayı bize doğal yoldan gebelik için pek ümit de vermediler. Biraz daha denerdim yerinde olsam. Mühim bir şey bulamamışlar ikinizde de. Yaşın da daha o kadar sıkıntı değil
1,5 yıllık evliyim, 3 ay denedik olmayınca ben yaştan dolayı aklımızda şüphe kalmasın istedim. Bir de daha denemeye başlamadan önce prolaktinim yüksek çıkmıştı zaten. İyi ki de erken gitmişiz, aslında geç bile olmuş bizim için. Eşimin hem sperm testinde sayı ve morfolojide sıkıntı çıktı hem LH hormonu düşükmüş İlaç ve takviye alacak iki ay. Ben de prolaktin için ilaç kullanmaya başladım. Morfoloji düşük olduğu için doğal yoldan gebelik oluşsa dahi düşükle sonuçlanabilir dedi ikimizin doktoru da. Aşılama için de sayı yeterli değil. Yani şu an için bize tek seçenek tüp bebek kalmış gibi görünüyor ama eşimin tedavi olumlu sonuç verirse aşılamayı deneyecekler sanırım önce. Önümüzdeki ay rahim filmi çektireceğim. İnşallah orada her şey yolundadır da... Demem o ki sen kendine biraz olumlu telkinde bulun. İkinizde de her şey yolunda. Olmaması için hiçbir sebep yok diye ikna et kendini. İnsan beyni bedenine yanlış yargıyla da hükmediyor doğru yargıyla da. Olmayacağına beynini ikna edersen başka başka şeyler çıkarır o da önüne. Sen iyiye odaklan. Daha önce doğal yoldan hamile kalabildiğini hatırlaSizin tam olarak sorun ne peki ? Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorumki. Baska neye bakmam gerek bilmiyorum. Ne kadarlık evlisin?
Allah razı olsun tavsiyelerin için. Rabbim enn kısa zamanda bizlerede nasip etsin saglıklı gebelikler bebekler.1,5 yıllık evliyim, 3 ay denedik olmayınca ben yaştan dolayı aklımızda şüphe kalmasın istedim. Bir de daha denemeye başlamadan önce prolaktinim yüksek çıkmıştı zaten. İyi ki de erken gitmişiz, aslında geç bile olmuş bizim için. Eşimin hem sperm testinde sayı ve morfolojide sıkıntı çıktı hem LH hormonu düşükmüş İlaç ve takviye alacak iki ay. Ben de prolaktin için ilaç kullanmaya başladım. Morfoloji düşük olduğu için doğal yoldan gebelik oluşsa dahi düşükle sonuçlanabilir dedi ikimizin doktoru da. Aşılama için de sayı yeterli değil. Yani şu an için bize tek seçenek tüp bebek kalmış gibi görünüyor ama eşimin tedavi olumlu sonuç verirse aşılamayı deneyecekler sanırım önce. Önümüzdeki ay rahim filmi çektireceğim. İnşallah orada her şey yolundadır da... Demem o ki sen kendine biraz olumlu telkinde bulun. İkinizde de her şey yolunda. Olmaması için hiçbir sebep yok diye ikna et kendini. İnsan beyni bedenine yanlış yargıyla da hükmediyor doğru yargıyla da. Olmayacağına beynini ikna edersen başka başka şeyler çıkarır o da önüne. Sen iyiye odaklan. Daha önce doğal yoldan hamile kalabildiğini hatırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?