Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin hayırlısıyla ve sağlıkla hepimize inşallah. Belki gerçekten bir sebep yok ben de bilemedim orasını

Nörüyüm Yusuf Yusuf bat bekliyorım bkalım gelmez inşallah bir yandan da şımarık kedimle uğraşıyorum canım , sen nörüp durun gı

Nörüyüm Yusuf Yusuf bat bekliyorım bkalım gelmez inşallah bir yandan da şımarık kedimle uğraşıyorum canım , sen nörüp durun gı
İki gün nöbet tuttum kar yağacak, ben de izleyeceğim diye. Bu sabah ben uyurken yağmış bitmiş üstüne bir de güneş açmış. Hayattaki şansım gerçekten...
BAT gelmez inşallah derken içim bi şey oluyor benim. Tez yazarken üç ay regl olamamıştım. Sonra ilaçla söküldü. Sonra regl oluyorum diye şükretmeye başladım ahhshsh. Biz o hunileri boşuna takmadık
BAT yerine bebek haberi gelir inşallah diyem onun yerine Biz bu ay nadasa bıraktık. ikimiz de ilaç kullanıyoruz. "Acaba tutacak mı?" kaygısı yok ya bi rahatlama geldi bana ama bu sefer de yusuf yusuf hsg bekliyorum. Düşüncesi bile korkunçlu

Feci feci
İlk düşüşümü de yaşadım
Gülmekten zor kalktım ayağa
Hala da ufak ufak devam ediyor
Yaa 2001 kışını hatırladım. Lisedeydim. Biz dersteyken bir anda kar yağmaya başladı. Yollar kapanmıştı, araç falan yok. Okullar tatil deyip saldılar bizi. Eve kadar kaç km yol yürümek zorunda kalmıştım. Başka bir lisenin önünden geçerken yokuş aşağı yeri öptüm. O lisenin öğrencileri de koloni halinde araç geçer mi diye bekliyordu. Utancımdan dönüp bakamamıştım gülüyorlar mı diye. Hala gülerim o düşüşüme

Ben düşene de gülerim kendim düşersem kendime de
Kardeşimle giderken düşmüştüm karda.. Ki kardeşim benim 1.97 boy kiloda ona göre. Onu tuttum düşmemek için. Düşerken onunda dengesini bozdum. Üzerime, bel-karın hizama düştü. Bildiğin + işareti olduk ama ben krize girdim gülmekten kalkamıyorum ayağa. Kardeşimde anlayamamış gülüyor mu ağlıyor mu, bir yerime birşey oldu mu, canım acıyor mu garibim tepemde abla anla deyip durdu. Allah'tan hiçbirşey olmamıştı
Etrafımda düşmeyin valla çok pis gülerim

Hahahha istemsiz gülüyor insan ya Kırık çıkığa sebep olmasın da tabii. Ben bir kere de alışveriş merkezinde sinema çıkışı yaşadım böyle bir rezalet. Milkshake mi dondurma mı ne dökmüş birisi. Avm kapanmıştı ama onu görüp temizlememişler demek ki. Ben de görmedim bir şeye bastığımı fark ettim ama ne olduğunu anlamadan hayatım film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden. Sonra kendimi yerde otururken buldum. 5 dk falan kalkamadım ahshhd Yanımdan kadınlar geçiyordu "Ay yazıııık" falan dedi biri. Sanki duymuyorum Üff bir hafta geçmemişti acısı

Düşününce bile krize girdim
Ama çok acımıştır
Hep bizemi yagacak birazda siz nasiplenin pariskom
Yağsın yağsın kuzumda
İşe giderken yağmasın.

Birkaç gündür aklımdaydın
Dedim o yazar zaten ki yazdında
Ben aynı tık yok canım
Sadece diş ağrısı ile uğraşıyorum
Sen nasılsın, neler yaptın

Cok ozlemisim valla, iyiyim de cok şükür, yazayim artik dedim
Kiyamam canim, ciddi bir durum var mi? Dis konusu da fena ya, tum hayatı etkiliyor
Iyiym kuzum yogun geciyor ve mutluyum boyle olmasından, iyi geliyor bana
Farkli bir haber var mi

Daha geçen sene işe gidiyorum, daha bekarım, arabam falan da yok. Adam gitti gitti, en son bir yokuşta ben burayı çıkamam diye bizi indirdi. O yokuş karda otobüse binme sebebimdi. Nedense ben de bunu hatırladım. Kaya kaya gitmiştim sabahın köründe dağ başındaki okula.

Hahah çok sinir bozucu. Bir de öyle eve gitsen yine neyse, o halde çalışmak zorunda kalınca çok kötü oluyor. Bir de bunun yağmurda sırılsıklam olunan versiyonu var. O da başka bir şans yamulması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…