- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.521
Amin hayırlısıyla ve sağlıkla hepimize inşallah. Belki gerçekten bir sebep yok ben de bilemedim orasınıAllah razı olsun tavsiyelerin için. Rabbim enn kısa zamanda bizlerede nasip etsin saglıklı gebelikler bebekler.
bilmiyorum suan sebepsiz infertilite deniliyor bize ama belkide haalaaa bulunamamıs bir neden var. Neye baktırsam artık bilmiyorum.
Sizin aklınıza gelen bişey var mı baktırmam gerekenAmin hayırlısıyla ve sağlıkla hepimize inşallah. Belki gerçekten bir sebep yok ben de bilemedim orasını
Yok maalesef. Benim de bildiklerim zaten yaptırdık dediğin tetkikler. En yakın zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahSizin aklınıza gelen bişey var mı baktırmam gereken
Nörüyüm Yusuf Yusuf bat bekliyorım bkalım gelmez inşallahBir bize mi yağmadı bu nazlı kar? Gece 0.2 cm falan tutar gibi yaptı, şu an o da yok
Kendime yeni meşgale bulmam lazım
Olmayan bebeye ben Alize puffy battaniyelerden örmeyi geçirdim bir ara aklımdan. Sonra olmamaya devam ederse çok üzülürüm diye vazgeçtim ama hala aklımı yokluyor. Bir de instagram'dan müslin puset örtüsü ve pike takımları bakıyorum. Nefsim körelmedi gitti. Hep alasım geliyor
Bizim burası güzel. Hala da yağmaya devam ediyor. Fotosunu koyuyorum. Bir istanbullunun görüp görebileceği bu sanırım
Ben gelen foto ve videolardan sonra İstanbul'da mı değilim acaba diye düşünmeye başladım. Atıyorum ben de, bakınsanıza
Eşinize de bakıldı mı? Onda da herhangi bir şey çıkmadı mı?
Kedilervekitaplar nörüyon?
Allah razı olsun. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünYok maalesef. Benim de bildiklerim zaten yaptırdık dediğin tetkikler. En yakın zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İki gün nöbet tuttum kar yağacak, ben de izleyeceğim diye. Bu sabah ben uyurken yağmış bitmiş üstüne bir de güneş açmış. Hayattaki şansım gerçekten...Nörüyüm Yusuf Yusuf bat bekliyorım bkalım gelmez inşallahbir yandan da şımarık kedimle uğraşıyorum canım , sen nörüp durun gı
Hobareeeyyy ne güzel yağmıııışSabah sabah işe böyle gitmek
Feci feciHobareeeyyy ne güzel yağmıııış
Bizim burda azıcık bir şey tutmuştu, güneş çıkınca eridi
Yaa 2001 kışını hatırladım. Lisedeydim. Biz dersteyken bir anda kar yağmaya başladı. Yollar kapanmıştı, araç falan yok. Okullar tatil deyip saldılar bizi. Eve kadar kaç km yol yürümek zorunda kalmıştım. Başka bir lisenin önünden geçerken yokuş aşağı yeri öptüm. O lisenin öğrencileri de koloni halinde araç geçer mi diye bekliyordu. Utancımdan dönüp bakamamıştım gülüyorlar mı diye. Hala gülerim o düşüşümeFeci feci
İlk düşüşümü de yaşadım
Gülmekten zor kalktım ayağa
Hala da ufak ufak devam ediyor
Ben düşene de gülerim kendim düşersem kendime deYaa 2001 kışını hatırladım. Lisedeydim. Biz dersteyken bir anda kar yağmaya başladı. Yollar kapanmıştı, araç falan yok. Okullar tatil deyip saldılar bizi. Eve kadar kaç km yol yürümek zorunda kalmıştım. Başka bir lisenin önünden geçerken yokuş aşağı yeri öptüm. O lisenin öğrencileri de koloni halinde araç geçer mi diye bekliyordu. Utancımdan dönüp bakamamıştım gülüyorlar mı diye. Hala gülerim o düşüşüme
Hahahha istemsiz gülüyor insan yaBen düşene de gülerim kendim düşersem kendime de
Kardeşimle giderken düşmüştüm karda.. Ki kardeşim benim 1.97 boy kiloda ona göre. Onu tuttum düşmemek için. Düşerken onunda dengesini bozdum. Üzerime, bel-karın hizama düştü. Bildiğin + işareti olduk ama ben krize girdim gülmekten kalkamıyorum ayağa. Kardeşimde anlayamamış gülüyor mu ağlıyor mu, bir yerime birşey oldu mu, canım acıyor mugaribim tepemde abla anla deyip durdu. Allah'tan hiçbirşey olmamıştı
Etrafımda düşmeyin valla çok pis gülerim
Hep bizemi yagacak birazda siz nasiplenin pariskomSabah sabah işe böyle gitmek
Hahahha istemsiz gülüyor insan yaKırık çıkığa sebep olmasın da tabii. Ben bir kere de alışveriş merkezinde sinema çıkışı yaşadım böyle bir rezalet. Milkshake mi dondurma mı ne dökmüş birisi. Avm kapanmıştı ama onu görüp temizlememişler demek ki. Ben de görmedim bir şeye bastığımı fark ettim ama ne olduğunu anlamadan hayatım film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden. Sonra kendimi yerde otururken buldum. 5 dk falan kalkamadım ahshhd Yanımdan kadınlar geçiyordu "Ay yazıııık" falan dedi biri. Sanki duymuyorum Üff bir hafta geçmemişti acısı
Yağsın yağsın kuzumdaHep bizemi yagacak birazda siz nasiplenin pariskom
Birkaç gündür aklımdaydınBen geldim kizlar, nasılsınız
Hepinizi coook özlemişim
Bal0ncuk Hemsirecik Paresilaaa
Ve tum canlar...
Her sey yolunda mi?
Yeni haberler var miiii
Birkaç gündür aklımdaydın
Dedim o yazar zaten ki yazdında
Ben aynı tık yok canım
Sadece diş ağrısı ile uğraşıyorum
Sen nasılsın, neler yaptın
Daha geçen sene işe gidiyorum, daha bekarım, arabam falan da yok. Adam gitti gitti, en son bir yokuşta ben burayı çıkamam diye bizi indirdi. O yokuş karda otobüse binme sebebimdi. Nedense ben de bunu hatırladım. Kaya kaya gitmiştim sabahın köründe dağ başındaki okula.Yaa 2001 kışını hatırladım. Lisedeydim. Biz dersteyken bir anda kar yağmaya başladı. Yollar kapanmıştı, araç falan yok. Okullar tatil deyip saldılar bizi. Eve kadar kaç km yol yürümek zorunda kalmıştım. Başka bir lisenin önünden geçerken yokuş aşağı yeri öptüm. O lisenin öğrencileri de koloni halinde araç geçer mi diye bekliyordu. Utancımdan dönüp bakamamıştım gülüyorlar mı diye. Hala gülerim o düşüşüme
Hosgeldin bebem iyiyiz sen nasilsin ayni dewamkeBen geldim kizlar, nasılsınız
Hepinizi coook özlemişim
Bal0ncuk Hemsirecik Paresilaaa
Ve tum canlar...
Her sey yolunda mi?
Yeni haberler var miiii
Hahah çok sinir bozucu. Bir de öyle eve gitsen yine neyse, o halde çalışmak zorunda kalınca çok kötü oluyor. Bir de bunun yağmurda sırılsıklam olunan versiyonu var. O da başka bir şans yamulmasıDaha geçen sene işe gidiyorum, daha bekarım, arabam falan da yok. Adam gitti gitti, en son bir yokuşta ben burayı çıkamam diye bizi indirdi. O yokuş karda otobüse binme sebebimdi. Nedense ben de bunu hatırladım. Kaya kaya gitmiştim sabahın köründe dağ başındaki okula.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?