Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bende özlemişim, iyi ki geldin, hoşgeldin
Kanal tedavisi oluyorum canım... Gerçekten çok etkiliyor. Can sıkıcı
Her daim mutlu ol canım
Buraya kazık çaktığım için bende yok
Bıraktığın yerde sayıyorum..

Ben dün baktım camdan, kar yağdı sandım hevesle eşime seslendim. Meğerse eski karlarmış. Bu sabahta bir baktım ki heryer bembeyaaaz

Hsg konusunda meraktan çok konu okudum ben canım. Öyle korkulduğu gibi birşey değilmiş. Burdan da çekilen kızlar vardır mutlaka. Hsgden sonra hamile kalan bir sürü insan var, çektir bakalım birşey varsa önlemini alırsınız canım.

Kar izliyoruz bizde napalım.

Eklentiler

• IMG_20210119_081052.webp
    92,6 KB · Görüntüleme: 28
Yav bizim burda niye kar yok

Dün mü önceki gün mü neydi Van'ın güneyinde kar bekleniyor diyordu haberlerde.

Böhüüüüü hsg'nin her aşamasından korkuyorum. Sonuçtan da ayrıca korkuyorum ya bir şey çıkarsa diye. Zaten olumsuz olumsuz konuştular hep. Eşimin morfoloji sonuçları pek iç açıcı değil diye doktor genetik kaynaklı mı bir bakalım dedi iki tane kan testi istedi. Özelde sorduk 1500 teeeleeee dediler İki hafta önce devlette randevuyu ancak bugüne alabildik. Gideceğiz bakalım inşallah yaparlar orda.

Biz güneyindeyiz sanırım, bayağı kar yağıyor

O neymiş yahu, 1500 ne yeniden kan mı yükleyecekler sanki tövbe ya olumsuz düşünme canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın

Biz güneyindeyiz sanırım, bayağı kar yağıyor

O neymiş yahu, 1500 ne yeniden kan mı yükleyecekler sanki tövbe ya olumsuz düşünme canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın
Yağsın yağsın biz göremedik siz görün 🌨

Ay ne bileyim asabım bozuldu duyunca. İki tane kan tahlili. Üstelik sonucu da 45 günde çıkıyormuş. İnşallah dediğin gibi olur bakalım. Güzel şeyler duyana kadar ben huniyle takılmaya devam

Hosgeldin bebem iyiyiz sen nasilsin ayni dewamke
Şükür canım çok iyiyim maaşallah cok sevindim iyi olmaniza, ozlemisim kizzz
Deli yaaa, sende de olacak kuzum, bende de olmadi ona bakarsan gecmis olsun canim benim, zor is dis isleri. Iyi olursun hemencik insallah. Ne kadar sürecekmis daha?

Güzel düşün güzel olsun evrene pozitif mesajlar gönderelim, göbüşlere bebişler dolsun

Dün geceden beri aralıksız yağıyor buraya yarım metre olmuştur belki. Az göndereyim kar hemşireem
Gonder gelsin simdi biraz biraz başladı yagmaya bugun yarın yagisli gösteriyor gecen sene bu zamanlar yollar kapaliydi burada
Ohhh iyi ol daylosum ❤ bizde ozledik senin enerjini

dogurdum cok sükür bugpn cok zordu yorgunluktan gözlerimi acamyilrum artik

minnos kizimi aldim kucagina ama hemen götürdüler yogun bakina teyzeleri daha doyamadan sua edin olur mu aliyim yarin kucagima saglicakla
Hayırlı uğurlu olsun canım benim gelmiş geçmiş olsun rabbim uzun sağlıklı ömürler versin analı babalı büyütsün insallah

Sağol fıstık daha yeni başladık birinci seans bitti ikincisi 25inde...en az 3 diyor doktor canım artık sormuyorum bile ne zaman biter ne olur diye akışına bıraktım...

Gonder gelsin simdi biraz biraz başladı yagmaya bugun yarın yagisli gösteriyor gecen sene bu zamanlar yollar kapaliydi burada

Ohhh iyi ol daylosum ❤ bizde ozledik senin enerjini
Bensiz buralar tatsiz tuzsuzdur kesin
Sağol fıstık daha yeni başladık birinci seans bitti ikincisi 25inde...en az 3 diyor doktor canım artık sormuyorum bile ne zaman biter ne olur diye akışına bıraktım...
Kiyamam yaa, inşallah hic bsycik anlamazsin bitrr gider, daha da uuupuzun yillar sorun çıkarmaz kuzummmmm

Yahu Bal0ncuk nirdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…