- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.541
Valla bende özlemişim, iyi ki geldin, hoşgeldinCok ozlemisim valla, iyiyim de cok şükür, yazayim artik dedim
Kiyamam canim, ciddi bir durum var mi? Dis konusu da fena ya, tum hayatı etkiliyor
Iyiym kuzum yogun geciyor ve mutluyum boyle olmasından, iyi geliyor bana
Farkli bir haber var mi
Ben dün baktım camdan, kar yağdı sandım hevesle eşime seslendim. Meğerse eski karlarmış. Bu sabahta bir baktım ki heryer bembeyaaazİki gün nöbet tuttum kar yağacak, ben de izleyeceğim diye. Bu sabah ben uyurken yağmış bitmiş üstüne bir de güneş açmış. Hayattaki şansım gerçekten...
BAT gelmez inşallah derken içim bi şey oluyor benim. Tez yazarken üç ay regl olamamıştım. Sonra ilaçla söküldü. Sonra regl oluyorum diye şükretmeye başladım ahhshsh. Biz o hunileri boşuna takmadık
BAT yerine bebek haberi gelir inşallah diyem onun yerineBiz bu ay nadasa bıraktık. ikimiz de ilaç kullanıyoruz. "Acaba tutacak mı?" kaygısı yok ya bi rahatlama geldi bana ama bu sefer de yusuf yusuf hsg bekliyorum. Düşüncesi bile korkunçlu
Yav bizim burda niye kar yokBen dün baktım camdan, kar yağdı sandım hevesle eşime seslendim. Meğerse eski karlarmış. Bu sabahta bir baktım ki heryer bembeyaaaz
Hsg konusunda meraktan çok konu okudum ben canım. Öyle korkulduğu gibi birşey değilmiş. Burdan da çekilen kızlar vardır mutlaka. Hsgden sonra hamile kalan bir sürü insan var, çektir bakalım birşey varsa önlemini alırsınız canım.
Kar izliyoruz bizde napalım.
Dün geceden beri aralıksız yağıyor burayaYav bizim burda niye kar yok
Dün mü önceki gün mü neydi Van'ın güneyinde kar bekleniyor diyordu haberlerde.Ben dün baktım camdan, kar yağdı sandım hevesle eşime seslendim. Meğerse eski karlarmış. Bu sabahta bir baktım ki heryer bembeyaaaz
Hsg konusunda meraktan çok konu okudum ben canım. Öyle korkulduğu gibi birşey değilmiş. Burdan da çekilen kızlar vardır mutlaka. Hsgden sonra hamile kalan bir sürü insan var, çektir bakalım birşey varsa önlemini alırsınız canım.
Kar izliyoruz bizde napalım.
Biz güneyindeyiz sanırım, bayağı kar yağıyorDün mü önceki gün mü neydi Van'ın güneyinde kar bekleniyor diyordu haberlerde.
Böhüüüüü hsg'nin her aşamasından korkuyorum. Sonuçtan da ayrıca korkuyorum ya bir şey çıkarsa diye. Zaten olumsuz olumsuz konuştular hep. Eşimin morfoloji sonuçları pek iç açıcı değil diye doktor genetik kaynaklı mı bir bakalım dedi iki tane kan testi istedi. Özelde sorduk 1500 teeeleeee dedilerİki hafta önce devlette randevuyu ancak bugüne alabildik. Gideceğiz bakalım inşallah yaparlar orda.
Yağsın yağsın biz göremedik siz görün 🌨Biz güneyindeyiz sanırım, bayağı kar yağıyor
O neymiş yahu, 1500 neyeniden kan mı yükleyecekler sanki tövbe ya olumsuz düşünme canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın
Şükür canım çok iyiyim maaşallahHosgeldin bebem iyiyiz sen nasilsin ayni dewamke
Deli yaaa, sende de olacak kuzum, bende de olmadi ona bakarsanValla bende özlemişim, iyi ki geldin, hoşgeldin
Kanal tedavisi oluyorum canım... Gerçekten çok etkiliyor. Can sıkıcı
Her daim mutlu ol canım
Buraya kazık çaktığım için bende yok
Bıraktığın yerde sayıyorum..
Güzel düşün güzel olsunYağsın yağsın biz göremedik siz görün 🌨
Ay ne bileyim asabım bozuldu duyunca. İki tane kan tahlili. Üstelik sonucu da 45 günde çıkıyormuş. İnşallah dediğin gibi olur bakalım. Güzel şeyler duyana kadar ben huniyle takılmaya devam
Gonder gelsinDün geceden beri aralıksız yağıyor burayayarım metre olmuştur belki. Az göndereyim kar hemşireem
Ohhh iyi ol daylosum ❤ bizde ozledik senin enerjiniŞükür canım çok iyiyim maaşallahcok sevindim iyi olmaniza, ozlemisim kizzz
Deli yaaa, sende de olacak kuzum, bende de olmadi ona bakarsangecmis olsun canim benim, zor is dis isleri. Iyi olursun hemencik insallah. Ne kadar sürecekmis daha?
Aman çığ falan olmasın da yağsın bol bolGonder gelsinsimdi biraz biraz başladı yagmaya bugun yarın yagisli gösteriyor gecen sene bu zamanlar yollar kapaliydi burada
Ohhh iyi ol daylosum ❤ bizde ozledik senin enerjini
Aman çığ falan olmasın da yağsın bol bol
Yanlış yere gitmişiz. İki haftadır boşuna beklemişiz yani. Direkt genetiğe randevu almamız lazımmış. Yarına alabildik. Bakalım yarın ne maceralar bekliyor biziGüzel düşün güzel olsunevrene pozitif mesajlar gönderelim, göbüşlere bebişler dolsun
Kar beyaz gibi bunda yerim bunu benEki Görüntüle 2764480
Cok sukur bizde nasibimizi aldik❤
Hadi inşallah güzel sonuçların olsunYanlış yere gitmişiz. İki haftadır boşuna beklemişiz yani. Direkt genetiğe randevu almamız lazımmış. Yarına alabildik. Bakalım yarın ne maceralar bekliyor bizi
Hayırlı uğurlu olsun canım benim gelmiş geçmiş olsun rabbim uzun sağlıklı ömürler versin analı babalı büyütsün insallahdogurdum cok sükür bugpn cok zordu yorgunluktan gözlerimi acamyilrum artik
minnos kizimi aldim kucaginaama hemen götürdüler yogun bakina teyzeleri daha doyamadan sua edin olur mu aliyim yarin kucagima saglicakla
Sağol fıstık daha yeni başladık birinci seans bitti ikincisi 25inde...en az 3 diyor doktor canım artık sormuyorum bile ne zaman biter ne olur diye akışına bıraktım...Şükür canım çok iyiyim maaşallahcok sevindim iyi olmaniza, ozlemisim kizzz
Deli yaaa, sende de olacak kuzum, bende de olmadi ona bakarsangecmis olsun canim benim, zor is dis isleri. Iyi olursun hemencik insallah. Ne kadar sürecekmis daha?
Bensiz buralar tatsiz tuzsuzdur kesinGonder gelsinsimdi biraz biraz başladı yagmaya bugun yarın yagisli gösteriyor gecen sene bu zamanlar yollar kapaliydi burada
Ohhh iyi ol daylosum ❤ bizde ozledik senin enerjini
Kiyamam yaa, inşallah hic bsycik anlamazsin bitrr gider, daha da uuupuzun yillar sorun çıkarmaz kuzummmmmSağol fıstık daha yeni başladık birinci seans bitti ikincisi 25inde...en az 3 diyor doktor canım artık sormuyorum bile ne zaman biter ne olur diye akışına bıraktım...
AA geçmiş olsun nesi var bide sana ne oldu kusumAmin canım amin inşallah
BirazBal0ncuk rahatsız çok yakında gelecek canım
Çok özlemiş zaten buraları
Allah razi olsun gülüüüümHayırlı uğurlu olsun canım benim gelmiş geçmiş olsun rabbim uzun sağlıklı ömürler versin analı babalı büyütsün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?