- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.561
Birakmays nyietim yook ama bu aralar teli sarj etmeye bile zaman bulamiyorumBal0ncuk bel gelmişsindir ümidiyleee baktım ama yoksun yine özledik seni
Kedilervekitaplar sen napıyosun kuzum eşin evde mi çalışmalar nasıl gidiyor
Paresilaaa çok geçmiş olsun benimde dişim çok fenaydı iki ağrı kesici içtim öyle geçti
@terelellidenhalliceyim hsg’den sonra hamiş kalan çok okuduk buralarda. İnşallah hemencik gelir bebiş
Akmerim nasıl gidiyo annelik. Sakın buraları bırakmaa biz hamiş kalcaz doğurcaz bize bilgi aktarımı yapcaksınn
Omur-un Hatunu naptın canım işe başlayacaktın nasıl gidiyo alıştın mı
dayler dayler hoşgeldin tekrardan
Bende ona yazdım bir daha girmemişBensiz buralar tatsiz tuzsuzdur kesin
Kiyamam yaa, inşallah hic bsycik anlamazsin bitrr gider, daha da uuupuzun yillar sorun çıkarmaz kuzummmmm
YahuBal0ncuk nirdeee
Çok yakında gelecek canım kendi açıklarAA geçmiş olsun nesi var bide sana ne oldu kusum
Günde en az 3 defa ağrı kesici içiyordum. Olacak gibi değil gittim sonunda canımBal0ncuk bel gelmişsindir ümidiyleee baktım ama yoksun yine özledik seni
Paresilaaa çok geçmiş olsun benimde dişim çok fenaydı iki ağrı kesici içtim öyle geçti
@terelellidenhalliceyim hsg’den sonra hamiş kalan çok okuduk buralarda. İnşallah hemencik gelir bebiş
Akmerim nasıl gidiyo annelik. Sakın buraları bırakmaa biz hamiş kalcaz doğurcaz bize bilgi aktarımı yapcaksınn
Başladım maalesef canım.. ama yeni rapor için gözlüyorum bir kaç gün daha bekliyorum.Bal0ncuk bel gelmişsindir ümidiyleee baktım ama yoksun yine özledik seni
Hadi inşallah güzel sonuçların olsun
Günayd@terelellidenhalliceyim hsg’den sonra hamiş kalan çok okuduk buralarda. İnşallah hemencik gelir bebiş
Ya hahahahahBirakmays nyietim yook ama bu aralar teli sarj etmeye bile zaman bulamiyorum
annelik suan icin cok yorucu geciyor ilk zamanlari normal galiba veeee ben tam bir lohusayimrabbim soze de tadirsin bu lohusalihiii amiiiiiiiiiin
Kendini iyi hissettiğinde gelecek bekliyoruz onuBende ona yazdım bir daha girmemiş
Vayy öyle sistemler mi yapmışlarÇok yakında gelecek canım kendi açıklar
Benim diş sorunum var. Kanal tedavisine başladık
Günde en az 3 defa ağrı kesici içiyordum. Olacak gibi değil gittim sonunda canım
Pandemi içinde iyi önlem almış
Ağza yakın olan bir hava makinesi var çıçım dondu ama virüsten iyidir
Başladım maalesef canım.. ama yeni rapor için gözlüyorum bir kaç gün daha bekliyorum.
Covit pozitifler var endişeliyim bu konuda. bende grip gibiyim 2 gündür.
bunlara ek bulantılar çıkarmalar eklenince pek halim yok.
GünaydBöyle bir hava var.
Gittik geldik. Bilin bakalım kimin işi yolunda gitmedi? Hastanenin kan alma bölümünü covid aşı bölümü yapmışlar. Elimizde tüplerle ordan oraya bina bina gezdik yeni kan alma alanını bulana kadar veeeeeee sonuçlar üç ay sonra çıkacakmış. Yani diyorlar ki siz gidin çocuğu yapın, doğsun bi, okula yazdırın biz de bir ara çıkarırız sonuçlarıcukulatam Ben de öyle okudum hep. Motive eden tek şey bu hatta ama bir yandan da eşimin değerlerinden dolayı doğal yoldan hamile kalsan bile düşükle sonuçlanabilir dedikleri için ondan da tırsıyorum Olursa sağlıklı olur inşallah
Insallah bir an önce dönsünYa hahahahahamiinnn inşallahhh bebeler gelsinde bebe gıybeti yapalım amiiin
Kendini iyi hissettiğinde gelecek bekliyoruz onu
Vayy öyle sistemler mi yapmışlarbenim geçti artık ağrımıyo fırsat bulduğum ilk anda gidicem ama
yaa umarım grip olmuşsundur sadece canım.. kolay gelsin sana yorma kendini ve bebişi yapamıyosan bırakırsın işi
yuhh 3 ay mııııaman amannn.. kötüyü düşünme hiç, bebişin gelecek sağlıkla büyüyecek inşallah
Nie çkaralım
Ooooooo
Evde kuzum, günlük görevlere gidip geliyor. Valla bu aylık çalışmaları bitirdik bakalım
Evde kuzum, günlük görevlere gidip geliyor. Valla bu aylık çalışmaları bitirdik bakalımtam gününde olursam eğer bata 3 gün kaldı, test yaparım bat günü
Yanlis yazmisim 34 milyon sperm sayisiBal0ncuk Canim merhaba bu konularda senin bilgin vardi diye hatırlıyorum eşimin testiyle alakali sana danışmak istedim yorum yapabilir misin..
Sperm sayısı 17 milyon
Sperm hızı %47
Morfoloji %1
İnşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririzhadi inşallah güzel haberlerini alırızözledik güzel haberler duymayı
Oh elinden bal damlamış. İnşallah inşallahyuhh 3 ay mııııaman amannn.. kötüyü düşünme hiç, bebişin gelecek sağlıkla büyüyecek inşallah
Geri sayım yapalım. Gel tezkere diyeceğim ama kendi gelmesin, bebek yollasınEvde kuzum, günlük görevlere gidip geliyor. Valla bu aylık çalışmaları bitirdik bakalımtam gününde olursam eğer bata 3 gün kaldı, test yaparım bat günü
Sayı 15'in üstü olmalı diyorlar referans aralığında ama sağlıklı beslenme, spor ve takviyeyle. Hareket iyi ama morfoloji düşük. Biz de bununla cebelleşiyoruz şu anda. Doktorunuz gördü mü?Yanlis yazmisim 34 milyon sperm sayisi
Doktoruma yeni ulasabildim, sayi iyi , hiz ve morfoloji biraz skntili dedi sadece morfoloji azligi engel olmaz %1 sekli uygun olanlarin az da olsa var oldugunu soyler dedi. Herseyi normal olan bir ciftin dogal yolla gebe kalma oranindan daha az ihtimalle kalabilirsin dedi.Oh elinden bal damlamış. İnşallah inşallah
Geri sayım yapalım. Gel tezkere diyeceğim ama kendi gelmesin, bebek yollasın
Sayı 15'in üstü olmalı diyorlar referans aralığında ama sağlıklı beslenme, spor ve takviyeyle. Hareket iyi ama morfoloji düşük. Biz de bununla cebelleşiyoruz şu anda. Doktorunuz gördü mü?
Ben de çok ozledim onuuuuu ve cok da merak ediyorumAmin canım amin inşallah
BirazBal0ncuk rahatsız çok yakında gelecek canım
Çok özlemiş zaten buraları
Hoş buldum canimmmBal0ncuk bel gelmişsindir ümidiyleee baktım ama yoksun yine özledik seni
Bende ona yazdım bir daha girmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?