Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal0ncuk bel gelmişsindir ümidiyleee baktım ama yoksun yine özledik seni

Kedilervekitaplar sen napıyosun kuzum eşin evde mi çalışmalar nasıl gidiyor

Paresilaaa çok geçmiş olsun benimde dişim çok fenaydı iki ağrı kesici içtim öyle geçti

@terelellidenhalliceyim hsg’den sonra hamiş kalan çok okuduk buralarda. İnşallah hemencik gelir bebiş

Akmerim nasıl gidiyo annelik. Sakın buraları bırakmaa biz hamiş kalcaz doğurcaz bize bilgi aktarımı yapcaksınn

Omur-un Hatunu naptın canım işe başlayacaktın nasıl gidiyo alıştın mı

dayler dayler hoşgeldin tekrardan

Birakmays nyietim yook ama bu aralar teli sarj etmeye bile zaman bulamiyorum

annelik suan icin cok yorucu geciyor ilk zamanlari normal galiba veeee ben tam bir lohusayim rabbim soze de tadirsin bu lohusalihiii amiiiiiiiiiin

AA geçmiş olsun nesi var bide sana ne oldu kusum
Çok yakında gelecek canım kendi açıklar
Benim diş sorunum var. Kanal tedavisine başladık
Günde en az 3 defa ağrı kesici içiyordum. Olacak gibi değil gittim sonunda canım
Pandemi içinde iyi önlem almış
Ağza yakın olan bir hava makinesi var çıçım dondu ama virüsten iyidir

Başladım maalesef canım.. ama yeni rapor için gözlüyorum bir kaç gün daha bekliyorum.
Covit pozitifler var endişeliyim bu konuda. bende grip gibiyim 2 gündür.
bunlara ek bulantılar çıkarmalar eklenince pek halim yok.

Hadi inşallah güzel sonuçların olsun
@terelellidenhalliceyim hsg’den sonra hamiş kalan çok okuduk buralarda. İnşallah hemencik gelir bebiş
Günayd Böyle bir hava var.
Gittik geldik. Bilin bakalım kimin işi yolunda gitmedi? Hastanenin kan alma bölümünü covid aşı bölümü yapmışlar. Elimizde tüplerle ordan oraya bina bina gezdik yeni kan alma alanını bulana kadar veeeeeee sonuçlar üç ay sonra çıkacakmış. Yani diyorlar ki siz gidin çocuğu yapın, doğsun bi, okula yazdırın biz de bir ara çıkarırız sonuçları cukulatam Ben de öyle okudum hep. Motive eden tek şey bu hatta ama bir yandan da eşimin değerlerinden dolayı doğal yoldan hamile kalsan bile düşükle sonuçlanabilir dedikleri için ondan da tırsıyorum Olursa sağlıklı olur inşallah

Birakmays nyietim yook ama bu aralar teli sarj etmeye bile zaman bulamiyorum

annelik suan icin cok yorucu geciyor ilk zamanlari normal galiba veeee ben tam bir lohusayim rabbim soze de tadirsin bu lohusalihiii amiiiiiiiiiin
Ya hahahahah amiinnn inşallahhh bebeler gelsinde bebe gıybeti yapalım amiiin

Bende ona yazdım bir daha girmemiş
Kendini iyi hissettiğinde gelecek bekliyoruz onu

Vayy öyle sistemler mi yapmışlar benim geçti artık ağrımıyo fırsat bulduğum ilk anda gidicem ama

yaa umarım grip olmuşsundur sadece canım.. kolay gelsin sana yorma kendini ve bebişi yapamıyosan bırakırsın işi

yuhh 3 ay mıııı aman amannn.. kötüyü düşünme hiç, bebişin gelecek sağlıkla büyüyecek inşallah

Insallah bir an önce dönsün

yuhh 3 ay mıııı aman amannn.. kötüyü düşünme hiç, bebişin gelecek sağlıkla büyüyecek inşallah
Oh elinden bal damlamış. İnşallah inşallah
Evde kuzum, günlük görevlere gidip geliyor. Valla bu aylık çalışmaları bitirdik bakalım tam gününde olursam eğer bata 3 gün kaldı, test yaparım bat günü
Geri sayım yapalım. Gel tezkere diyeceğim ama kendi gelmesin, bebek yollasın
Yanlis yazmisim 34 milyon sperm sayisi
Sayı 15'in üstü olmalı diyorlar referans aralığında ama sağlıklı beslenme, spor ve takviyeyle. Hareket iyi ama morfoloji düşük. Biz de bununla cebelleşiyoruz şu anda. Doktorunuz gördü mü?

Doktoruma yeni ulasabildim, sayi iyi , hiz ve morfoloji biraz skntili dedi sadece morfoloji azligi engel olmaz %1 sekli uygun olanlarin az da olsa var oldugunu soyler dedi. Herseyi normal olan bir ciftin dogal yolla gebe kalma oranindan daha az ihtimalle kalabilirsin dedi.
varikosel var mi diye muayeneye cagirdi .. siz de varikosel var mi ? Sizin degerler nasil doktorunuz ne diyor

Amin canım amin inşallah
Biraz Bal0ncuk rahatsız çok yakında gelecek canım
Çok özlemiş zaten buraları
Ben de çok ozledim onuuuuu ve cok da merak ediyorum

Hoş buldum canimmm
Bende ona yazdım bir daha girmemiş
Özledim amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…