- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.601
Shshshs spora gidip geliyorum halim kalmiyorRaporun bitti o zaman. Fazla devamsızlık yapma
Çift çizgiyi görürsem emin olayım diye aynı gün içinde hepsini yapar bitiririm herhalde. Görmemişin çift çizgisi olmuş...
Bunu geçen biri daha yazmıştı. Mevsimsel bir şey mi acaba?
Oo pilatese devam mı? HelalShshshs spora gidip geliyorum halim kalmiyorbende sporda zorlanıyorum acaba ondanmi diye dusunmustum
Alıştık zten test yapmaya, yap gitsin derim o zamanda ne amaan atın ölümü arpadan olsunÇift çizgiyi görürsem emin olayım diye aynı gün içinde hepsini yapar bitiririm herhalde. Görmemişin çift çizgisi olmuş...
ahahhaah bir olsun ne kadar görgüsüzlük varsa yapıcam hepsini. test ne kiAlıştık zten test yapmaya, yap gitsin derim o zamanda ne amaan atın ölümü arpadan olsun
Yap kız ne yapsan hakkındır senin bacımahahhaah bir olsun ne kadar görgüsüzlük varsa yapıcam hepsini. test ne ki
Bu deger bendede hep yuksek çıkıyor yas faktörü nedeniyle galiba. Birde regl olduğunda kan verdiysen yine yüksek cikar canim dr gordumu hic bunuHemşireeem yardıma ihtiyacım varbu kan değeri ne demek oluyor acaba? Eylülde de yüksek çıkmıştı yine yüksek çıkmış. Trombositler kanda fazla olunca bu değer yüksek çıkıyormuş ve o da pıhtılaşma yapıyormuş. Öyle birşeyler okudum ama bir bilgin var mı kuzum? İnternette plcr diye çıkıyor, burda lpcr yazıyor aynıdır sanırım değil mi?
Hemsirecik
Ben daha birakmam platesi evlenmeden oncede yuzmeye gidiyordum nobetten bile ciksam giderdim severim boyle seyleriOo pilatese devam mı? Helal
Ben evlenmeden önce yüzmeye başlamıştım. 3 hafta gittim, regl olunca bıraktım bir daha gitmedimBöyle şeylerde hiç sebat edemem
Takdir ettim vallaBen daha birakmam platesi evlenmeden oncede yuzmeye gidiyordum nobetten bile ciksam giderdim severim boyle seyleri
Yok kusum doktor görmedi henüz. Regl günü yaklaştı, hormonlar sebebiyle olabilir mi acaba? Pıhtılaşma filan yazıyor internette korktumBu deger bendede hep yuksek çıkıyor yas faktörü nedeniyle galiba. Birde regl olduğunda kan verdiysen yine yüksek cikar canim dr gordumu hic bunu
Böyle yüksek ya da düşük çıkan sonuçlara doktorlar bazen diyor ki tek başına bir şey ifade etmez. Sen şimdi kötüye yorma hemen. Dudakta uçuk diye aratsan bile neler çıkıyor internete bakma. Doktorun görsün en iyisiYok kusum doktor görmedi henüz. Regl günü yaklaştı, hormonlar sebebiyle olabilir mi acaba? Pıhtılaşma filan yazıyor internette korktum
Internetteki herseye bakarsak bende kanserimYok kusum doktor görmedi henüz. Regl günü yaklaştı, hormonlar sebebiyle olabilir mi acaba? Pıhtılaşma filan yazıyor internette korktum
Böyle yüksek ya da düşük çıkan sonuçlara doktorlar bazen diyor ki tek başına bir şey ifade etmez. Sen şimdi kötüye yorma hemen. Dudakta uçuk diye aratsan bile neler çıkıyor internete bakma. Doktorun görsün en iyisi
Yarın doktora göstereyim en iyisi. Gebelik şüphem var, gecikme olmadan HCG baktırmayayım dedim, bu gün öylesine kan verdim de bu yüksek çıkmış. Gebelik varsa eğer pıhtılaşma filan yazınca korktumInternetteki herseye bakarsak bende kanserimpıhtılaşmayi saglayan trombositlerin orani o doğru ama onu yukselten birsuru sebep var. Kotu bir sey olmasi için sendede belirti olmasi lazim iyi hissediyorsan korkma genelde kanda sıkıntı oldugunda belirti verir mutlaka
Askos o pıhtılaşma faktorune tam kan sayiminda bakilmaz ayri testi var onunYarın doktora göstereyim en iyisi. Gebelik şüphem var, gecikme olmadan HCG baktırmayayım dedim, bu gün öylesine kan verdim de bu yüksek çıkmış. Gebelik varsa eğer pıhtılaşma filan yazınca korktum
Arkadasa attim dr a soracak bakalim icin rahat etsinYarın doktora göstereyim en iyisi. Gebelik şüphem var, gecikme olmadan HCG baktırmayayım dedim, bu gün öylesine kan verdim de bu yüksek çıkmış. Gebelik varsa eğer pıhtılaşma filan yazınca korktum
Ayy çok sağol kuzum ya valla kafama takılır dururdu yarına kadar çok iyi oldu çok teşekkür ederimArkadasa attim dr a soracak bakalim icin rahat etsin
Malesef ayni sorun, bir sorun yokmuş diyor doktor normal yollada olur ama az ihtimal dedi bunu duymasına rağmen. Kabullenmek istemiyorlar belliki buda beni strese sokuyor çünkü insan bilip ona göre onlemini alması sonra takdir tabiki rabbimden. Arastirmaktan kafayı yedim.Çok sağ ol canım
Hepimizin ümitleri sağlıklı bebeklerle taçlanır inşallah
O bebek buraya gelecek!!! Sen erkenden test yapma yeter
Öyle evet. Benim de okuduğum bir yazıda diyordu ki morfoloji spermin biçimi ifade ettiği için, dış görünümün bozuk olması her zaman içinde yer alan DNA'da da sıkıntı olduğu anlamına gelmez. Bir de anomalinin ne olduğu da önemliymiş? Baş anomalisi mi boyun mu, yoksa kuyruk mu vs. Bizde buna bakılmadı mesela. Doktora bir daha gittiğimizde bunu da soracağım. Eşime hormonlar için Proviron verdi, bunun dışına Trental ve Klomen kullanıyor. Takviye olarak da Pregros Plus verdi. Suya atılan tozlardan. Yalnız bu benim aklımı çok kurcaladı, internette araştırınca manalı hiçbir yorum, açıklama şu bu yok. Hemen hemen herkes Proxeed Plus kullanıyor ve faydasını görenler olmuş. Yine de kafamıza göre değiştirmedik, doktorun dediğine devam. Akşamları havuç suyu, sabah kuru incir (bunu zeytinyağında bekletmek lazımmış biz öyle yapmadık), gün içinde çiğ badem, çiğ fındık, çiğ ceviz yiyor. Bir de her gün değil ama arada bir 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu tozunu sulandırıp içiyor. Çiğ kuruyemişlerden ben de yiyorum. Haftada 2-3 gün avokado yiyoruz. Bir de muz, bu da iki taraf için de iyiymiş. Bitkisel olaylara pek girmek istemiyorum şimdilik. Hormon dengelerini sağlamsa bile bozabiliyor onlar. Doktor paketli gıdalardan tamamen uzak durmasını söyledi. Senin de aklında olsun. İçindeki koruyucular olumsuz etkiliyormuş spermleri.
Benim kocamın dünya umrunda değil ya. "Olur nolacak niye bu kadar takıyorsun" kafasında. Doktor ikimizle aynı anda konuştu ama o hiçbirini duymamış gibi davranıyor. Herkesin düşük riski varmışBen de mikroçip, mikroenjeksiyon aşılama, tüp bebek falan araştırıyorum da daha doktor bakmadım hiç. Önce şu rahim filmini çektirip normal yoldan deneyeceğim tekrar. Rahim filmi sonrası da gebelik ihtimali artıyormuş.
Akşam nobete gidicek dr a gosterince yazarim canimcimAyy çok sağol kuzum ya valla kafama takılır dururdu yarına kadar çok iyi oldu çok teşekkür ederim
Tamam kuzum çok teşekkür ederimAkşam nobete gidicek dr a gosterince yazarim canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?