Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Shshshs spora gidip geliyorum halim kalmiyor bende sporda zorlanıyorum acaba ondanmi diye dusunmustum

Hemşireeem yardıma ihtiyacım var bu kan değeri ne demek oluyor acaba? Eylülde de yüksek çıkmıştı yine yüksek çıkmış. Trombositler kanda fazla olunca bu değer yüksek çıkıyormuş ve o da pıhtılaşma yapıyormuş. Öyle birşeyler okudum ama bir bilgin var mı kuzum? İnternette plcr diye çıkıyor, burda lpcr yazıyor aynıdır sanırım değil mi?
Hemsirecik

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-21-14-47-04-131_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu deger bendede hep yuksek çıkıyor yas faktörü nedeniyle galiba. Birde regl olduğunda kan verdiysen yine yüksek cikar canim dr gordumu hic bunu

Bu deger bendede hep yuksek çıkıyor yas faktörü nedeniyle galiba. Birde regl olduğunda kan verdiysen yine yüksek cikar canim dr gordumu hic bunu
Yok kusum doktor görmedi henüz. Regl günü yaklaştı, hormonlar sebebiyle olabilir mi acaba? Pıhtılaşma filan yazıyor internette korktum

Yok kusum doktor görmedi henüz. Regl günü yaklaştı, hormonlar sebebiyle olabilir mi acaba? Pıhtılaşma filan yazıyor internette korktum
Böyle yüksek ya da düşük çıkan sonuçlara doktorlar bazen diyor ki tek başına bir şey ifade etmez. Sen şimdi kötüye yorma hemen. Dudakta uçuk diye aratsan bile neler çıkıyor internete bakma. Doktorun görsün en iyisi

Internetteki herseye bakarsak bende kanserim pıhtılaşmayi saglayan trombositlerin orani o doğru ama onu yukselten birsuru sebep var. Kotu bir sey olmasi için sendede belirti olmasi lazim iyi hissediyorsan korkma genelde kanda sıkıntı oldugunda belirti verir mutlaka

Yarın doktora göstereyim en iyisi. Gebelik şüphem var, gecikme olmadan HCG baktırmayayım dedim, bu gün öylesine kan verdim de bu yüksek çıkmış. Gebelik varsa eğer pıhtılaşma filan yazınca korktum

Malesef ayni sorun, bir sorun yokmuş diyor doktor normal yollada olur ama az ihtimal dedi bunu duymasına rağmen. Kabullenmek istemiyorlar belliki buda beni strese sokuyor çünkü insan bilip ona göre onlemini alması sonra takdir tabiki rabbimden. Arastirmaktan kafayı yedim.
Proxeed plusa basladık, ben test yapılmadan önce eşime keci boynuzu kürü yapiyordum suan devam ediyorum 3. Ayi olacak hergun 5 tane ceviz 3 tane brezilya cevizi yiyor . Polen ari sutu proplis bal karışımı yiyor (2.ayi)
Havuc suyuna başlayacağım
Nohut cok iyi geliyormuş morfolojiye onu haftada 2/3 yedirmeye çalışacağım nasil yediririm bilmiyorum.
Microcipli ya da enjeksiyonu aşılama benimde kafama yattı ben direk tup bebek diye düşünmüştüm normal aşılamaya pek inancım yoktu ben de onu araştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…