Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napamm is guc kosturmaca gordun mu bilmiyorum ama benim pamugum geldi onunla ilgileniyorum oynuyoruz felan
Aynen kuzum calismaya devam
Asi olmadim burda sadece saglik calisanlarina yapiliyor once sonrasinda halka yapilir
Sen napiyorsun nasilsin

Napamm is guc kosturmaca gordun mu bilmiyorum ama benim pamugum geldi onunla ilgileniyorum oynuyoruz felan
Aynen kuzum calismaya devam
Asi olmadim burda sadece saglik calisanlarina yapiliyor once sonrasinda halka yapilir
Sen napiyorsun nasilsin
Gördüm gördüm Alıştı mı evine?
Orada erken başladı ya sağlık çalışanlarınınki bitmiştir diye düşündüm. Gerçi orada burası gibi haldır huldur her yerde yapılmıyor da. Sizin için daha iyi.
Benim puzzle bitti, evde boşluğumla oturuyorum öyle.

Alisti teyzesi gorsen kosturuyor evin icinde
Daha marta kadar saglik calisanlari asilanicak galiba
Iyi yapmissin yenisini alma vakti geldi ozaman
Bende evde otur otur sıkılıyorum heryer kapali bi yere gidemiyoruz market haricinde insan istiyor bi yere gidim alisveris yapim oturup biseyler yiyip icim ama bakalim nezaman yapabilicez tekrar

Tatlı bıdık Arada at fotoğraflarını bize.
Evet yaa ben anneme bile gitmiyorum. Kapıdan maskeyle görüyorum içeri girmiyorum. Tek gittiğimiz yer market. Yeğenlerim büyüyor, öpemiyoruz sarılamıyoruz. İnşallah artık temizlenmesi yakındır

Atarim canim
Hic sorma ya gecse gitsede kurtulsak

Günayd

Kızlar size puanlık uzmanlık sorusu Ben folik asiti 3 ay kullanıp olmayınca bıraktım. Fazlası zararlı diyorlar. Hem de ne zaman hamile kalacağız belli değil. Doktora sordum haftada 1-2 de olsa devam et dedi. Siz üç aydan sonra nasıl kullandınız? Ne kadar süre böyle devam etmek lazım acaba

MERABAYNNNN hatunlar ben yine soğan suyuna başladım arkasından hayıt tohumu aslan pençesi çörekotu yağı veeeee BİR bitki daha var oNLA beraber gelsin gelsin yumuşak totişler gelir mi ki yav

Valla ben bıraktım kullanmıyorum

Bir yıldır bir fiil kullanıyorum
Zararını da faydasını da görmedim

Bir yıldır bir fiil kullanıyorum
Zararını da faydasını da görmedim
Oluyordur da sen fark etmiyorsundur
Dertsiz başıma dert arıyorum ben aci seviyürüm ahhahah evde orijinal Nike eşofmanşaları, orijinal iPhone kablosu, ısıtıcı kablosu ne varsa kemiriyor benimki, bu bizi yer heralde
Kardeşimin köpeği ablamın fotoğraf makinesini yemişti onu hatırladım
Gerçekten yiyebilir sizi. Pisinizde o potansiyeli gördüm. Fotoğraflarda da nasıl rol kesiyor çok masum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…