- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.621
Napamm is guc kosturmaca gordun mu bilmiyorum ama benim pamugum geldi onunla ilgileniyorum oynuyoruz felanGünayd️
anonimbirbayan nabıyon? evden çalışma devam mı? aşı oldun mu?
Hemsirecik kocanı saldın mı göreve?
@cukulatam senin gelenler erken mi geldi? 14 şubat'ta çifte kutlama gelsin mi?
Gördüm gördümNapamm is guc kosturmaca gordun mu bilmiyorum ama benim pamugum geldi onunla ilgileniyorum oynuyoruz felan
Aynen kuzum calismaya devam
Asi olmadim burda sadece saglik calisanlarina yapiliyor once sonrasinda halka yapilir
Sen napiyorsun nasilsin
Alisti teyzesi gorsen kosturuyor evin icindeGördüm gördümAlıştı mı evine?
Orada erken başladı ya sağlık çalışanlarınınki bitmiştir diye düşündüm. Gerçi orada burası gibi haldır huldur her yerde yapılmıyor da. Sizin için daha iyi.
Benim puzzle bitti, evde boşluğumla oturuyorum öyle.
Tatlı bıdıkAlisti teyzesi gorsen kosturuyor evin icinde
Daha marta kadar saglik calisanlari asilanicak galiba
Iyi yapmissin yenisini alma vakti geldi ozaman
Bende evde otur otur sıkılıyorum heryer kapali bi yere gidemiyoruz market haricinde insan istiyor bi yere gidim alisveris yapim oturup biseyler yiyip icim ama bakalim nezaman yapabilicez tekrar
Atarim canimTatlı bıdıkArada at fotoğraflarını bize.
Evet yaa ben anneme bile gitmiyorum. Kapıdan maskeyle görüyorum içeri girmiyorum. Tek gittiğimiz yer market. Yeğenlerim büyüyor, öpemiyoruz sarılamıyoruz. İnşallah artık temizlenmesi yakındır
Askos sıkıntılı bi deger degilmisTamam kuzum çok teşekkür ederim
Oh iyi ya şükürAskos sıkıntılı bi deger degilmis
Yaa tipe bak
Senin yaramaz az geldi galiba. Yeni mesai mi arıyorsunYaa tipe bakyumuş yumuş yaa maşallah çok şeker bende istiyoruumm
Dertsiz başıma dert arıyorum benSenin yaramaz az geldi galiba. Yeni mesai mi arıyorsun
sen doğurmadın mı kız
dogurdum dogurdum hatta bugun 40imizsen doğurmadın mı kız
Rica ederim canimOh iyi ya şükürteşekkür ederim kuzum çok sağol
Gelir anam geliiirMERABAYNNNN hatunlar ben yine soğan suyuna başladım arkasından hayıt tohumu aslan pençesi çörekotu yağı veeeee BİR bitki daha var oNLA beraber gelsin gelsin yumuşak totişlergelir mi ki yav
Valla ben bıraktım kullanmıyorumGünayd
Kızlar sizepuanlık uzmanlık sorusu Ben folik asiti 3 ay kullanıp olmayınca bıraktım. Fazlası zararlı diyorlar. Hem de ne zaman hamile kalacağız belli değil. Doktora sordum haftada 1-2 de olsa devam et dedi. Siz üç aydan sonra nasıl kullandınız? Ne kadar süre böyle devam etmek lazım acaba
Bir yıldır bir fiil kullanıyorumGünayd
Kızlar sizepuanlık uzmanlık sorusu Ben folik asiti 3 ay kullanıp olmayınca bıraktım. Fazlası zararlı diyorlar. Hem de ne zaman hamile kalacağız belli değil. Doktora sordum haftada 1-2 de olsa devam et dedi. Siz üç aydan sonra nasıl kullandınız? Ne kadar süre böyle devam etmek lazım acaba
Oluyordur da sen fark etmiyorsundurBir yıldır bir fiil kullanıyorum
Zararını da faydasını da görmedim
Kardeşimin köpeği ablamın fotoğraf makinesini yemişti onu hatırladımDertsiz başıma dert arıyorum benaci seviyürüm ahhahah evde orijinal Nike eşofmanşaları, orijinal iPhone kablosu, ısıtıcı kablosu ne varsa kemiriyor benimki, bu bizi yer heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?