- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.641
çen yemek mi yiyosun, tipee. Çok tatlı ya maşallaaah, bizim köşe yastığına hareketli bi tavşancık lazım aslında, bütün gün koşarlardı.
Hahah cok sirinYaa tipe bakyumuş yumuş yaa maşallah çok şeker bende istiyoruumm
Hahaha bu baya hareketliçen yemek mi yiyosun, tipee. Çok tatlı ya maşallaaah, bizim köşe yastığına hareketli bi tavşancık lazım aslında, bütün gün koşarlardı.
Benim pisicik günün 20 saati yatıyor, 2 saati yemek, yarım saati tuvalet, 1 buçuk saati de kendini yalama faslı.Hahaha bu baya hareketli
Bazende bi yatisi var gorsen
Hahaha benimkinin saati yok keyfine gore yapiyor herseyiBenim pisicik günün 20 saati yatıyor, 2 saati yemek, yarım saati tuvalet, 1 buçuk saati de kendini yalama faslı.
Oy tüylü yastık, yerim huzur ya.
Bazen uyandırıp sevmek istiyorum, dürtüyorum. Arka patisiyle tekme atıyo gidiyim diye gözünü bile açmadan.Hahaha benimkinin saati yok keyfine gore yapiyor herseyi
Aynen huzur veriyor evde geziniyor oyle keyfim yerine geliyor benimde gordukce
Senin de mi pisin vardı yaBenim pisicik günün 20 saati yatıyor, 2 saati yemek, yarım saati tuvalet, 1 buçuk saati de kendini yalama faslı.
Oy tüylü yastık, yerim huzur ya.
13 tane de balığımız var, kediyi ben çok istedim, balığı da eşim çok seviyor, renkli ve cins balıklarla tasarım ve dekoratif akvaryumlar kuruyor. O şekilde anlaşıyoruz.Senin de mi pisin vardı ya
Herkeste en az bir tane var maşallah. Bende balık bile yokKendime zor bakıyorum
Bizimki elektronik aletlerle bozmuş vaziyette. Evin her yeri kablo. 75 m2 evi teknoloji üssüne çevirdi. Hayvan gelse de yer bulamaz kendine13 tane de balığımız var, kediyi ben çok istedim, balığı da eşim çok seviyor, renkli ve cins balıklarla tasarım ve dekoratif akvaryumlar kuruyor. O şekilde anlaşıyoruz.Ev hayvanat bahçesi gibi.
Ben de balıklardan çok yoruluyorum, canlı bitkilerle akvaryum kuruyor, sonra işe gidiyor, günlerce gelmiyor. Balığa ayrı bakıyorum, akvaryumun içindeki küçük bitkilere ağaçlara ayrı bakıyorum. Oksijeni bilmemnesi. Bi de gelince beğenmiyo, akvaryumuma çok kötü bakmışsın diyo. Balıkların ölmediğine şükret sen diyorum.Bizimki elektronik aletlerle bozmuş vaziyette. Evin her yeri kablo. 75 m2 evi teknoloji üssüne çevirdi. Hayvan gelse de yer bulamaz kendine
Hiç uğraşamam. Bilgisayarına dokunmuyorum bile. Kasasını temizlemek için ayrı bir gün ayırıyor kendine, önceden planlıyor falanBen de balıklardan çok yoruluyorum, canlı bitkilerle akvaryum kuruyor, sonra işe gidiyor, günlerce gelmiyor. Balığa ayrı bakıyorum, akvaryumun içindeki küçük bitkilere ağaçlara ayrı bakıyorum. Oksijeni bilmemnesi. Bi de gelince beğenmiyo, akvaryumuma çok kötü bakmışsın diyo. Balıkların ölmediğine şükret sen diyorum.
keşke mümkün olsa da kendisi baksa, günde iki kez dört ayrı yemle beslenen cins balıklar, hergün oksijenini ve su sıcaklığını ayarlıyorum, haftada bir su değişimi yapıyorum, bitkilerin bakımlarını yapıyorum ve gelince hiç bakmamışsın, oluyoHiç uğraşamam. Bilgisayarına dokunmuyorum bile. Kasasını temizlemek için ayrı bir gün ayırıyor kendine, önceden planlıyor falanSeninki de gelsin kendi baksın, temizlesin madem beğenmiyor
Pii bulmuş da bunamışkeşke mümkün olsa da kendisi baksa, günde iki kez dört ayrı yemle beslenen cins balıklar, hergün oksijenini ve su sıcaklığını ayarlıyorum, haftada bir su değişimi yapıyorum, bitkilerin bakımlarını yapıyorum ve gelince hiç bakmamışsın, oluyo
Aldanmaaa çocuksu masum yüzüneeeOluyordur da sen fark etmiyorsundur
Kardeşimin köpeği ablamın fotoğraf makinesini yemişti onu hatırladım
Gerçekten yiyebilir sizi. Pisinizde o potansiyeli gördüm. Fotoğraflarda da nasıl rol kesiyor çok masum gibi
Çok tatlı maşallah yaHahah cok sirin
Al al sende al gezsin evde
Hahaha bu baya hareketli
Bazende bi yatisi var gorsen
Dimi dimi şimdide başka kullanacam 2 kutuyu bitirmeden iki kişi hamile kalmışOluyordur da sen fark etmiyorsundur
Kardeşimin köpeği ablamın fotoğraf makinesini yemişti onu hatırladım
Gerçekten yiyebilir sizi. Pisinizde o potansiyeli gördüm. Fotoğraflarda da nasıl rol kesiyor çok masum gibi
Ya suyu nasil degistiriyosun bizimkini ben asla boşaltip dolduramamkeşke mümkün olsa da kendisi baksa, günde iki kez dört ayrı yemle beslenen cins balıklar, hergün oksijenini ve su sıcaklığını ayarlıyorum, haftada bir su değişimi yapıyorum, bitkilerin bakımlarını yapıyorum ve gelince hiç bakmamışsın, oluyo
Aldanmaaa çocuksu masum yüzüneeedışı seni içi bizi yakar çok fena bir kedi
Plus'lı saşe formunda olanlara mı başlayacaksın? Üçüncü sen ol hadi göster kendiniDimi dimi şimdide başka kullanacam 2 kutuyu bitirmeden iki kişi hamile kalmış
Ben değiştirmezsem hayvanlar ölür, hassas balıklar, onların vebalini nasıl alayım, mecbur değiştiriyorum.Ya suyu nasil degistiriyosun bizimkini ben asla boşaltip dolduramam
İnofolic miş ismiYok canım aldanmadım zaten. Rol kesiyor diyorum. Yediği haltları bilmeyen inanır
Plus'lı saşe formunda olanlara mı başlayacaksın? Üçüncü sen ol hadi göster kendiniArkandan geliyoruz
Valla helal olsun 50lt suyu bosaltip doldurmayi benim gözüm yemiyorBen değiştirmezsem hayvanlar ölür, hassas balıklar, onların vebalini nasıl alayım, mecbur değiştiriyorum.
Duydum bunu evet. Doktoruna da sor sen yine de. Kafana göre bir şey alma takviye de olsa.İnofolic miş ismi
Bilmiyorum nedir değildir
Deneyecem ne kaybederim
Aney sizde de mi dev akvaryum varValla helal olsun 50lt suyu bosaltip doldurmayi benim gözüm yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?