Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim pisicik günün 20 saati yatıyor, 2 saati yemek, yarım saati tuvalet, 1 buçuk saati de kendini yalama faslı.
Oy tüylü yastık, yerim huzur ya.
Hahaha benimkinin saati yok keyfine gore yapiyor herseyi
Aynen huzur veriyor evde geziniyor oyle keyfim yerine geliyor benimde gordukce

Benim pisicik günün 20 saati yatıyor, 2 saati yemek, yarım saati tuvalet, 1 buçuk saati de kendini yalama faslı.
Oy tüylü yastık, yerim huzur ya.
Senin de mi pisin vardı ya
Herkeste en az bir tane var maşallah. Bende balık bile yok Kendime zor bakıyorum

Senin de mi pisin vardı ya
Herkeste en az bir tane var maşallah. Bende balık bile yok Kendime zor bakıyorum
13 tane de balığımız var, kediyi ben çok istedim, balığı da eşim çok seviyor, renkli ve cins balıklarla tasarım ve dekoratif akvaryumlar kuruyor. O şekilde anlaşıyoruz. Ev hayvanat bahçesi gibi.

13 tane de balığımız var, kediyi ben çok istedim, balığı da eşim çok seviyor, renkli ve cins balıklarla tasarım ve dekoratif akvaryumlar kuruyor. O şekilde anlaşıyoruz. Ev hayvanat bahçesi gibi.
Bizimki elektronik aletlerle bozmuş vaziyette. Evin her yeri kablo. 75 m2 evi teknoloji üssüne çevirdi. Hayvan gelse de yer bulamaz kendine

Bizimki elektronik aletlerle bozmuş vaziyette. Evin her yeri kablo. 75 m2 evi teknoloji üssüne çevirdi. Hayvan gelse de yer bulamaz kendine
Ben de balıklardan çok yoruluyorum, canlı bitkilerle akvaryum kuruyor, sonra işe gidiyor, günlerce gelmiyor. Balığa ayrı bakıyorum, akvaryumun içindeki küçük bitkilere ağaçlara ayrı bakıyorum. Oksijeni bilmemnesi. Bi de gelince beğenmiyo, akvaryumuma çok kötü bakmışsın diyo. Balıkların ölmediğine şükret sen diyorum.

Hiç uğraşamam. Bilgisayarına dokunmuyorum bile. Kasasını temizlemek için ayrı bir gün ayırıyor kendine, önceden planlıyor falan Seninki de gelsin kendi baksın, temizlesin madem beğenmiyor

Hiç uğraşamam. Bilgisayarına dokunmuyorum bile. Kasasını temizlemek için ayrı bir gün ayırıyor kendine, önceden planlıyor falan Seninki de gelsin kendi baksın, temizlesin madem beğenmiyor
keşke mümkün olsa da kendisi baksa, günde iki kez dört ayrı yemle beslenen cins balıklar, hergün oksijenini ve su sıcaklığını ayarlıyorum, haftada bir su değişimi yapıyorum, bitkilerin bakımlarını yapıyorum ve gelince hiç bakmamışsın, oluyo

Pii bulmuş da bunamış Bence de balıkların yaşadığına şükretsin

Aldanmaaa çocuksu masum yüzüneee dışı seni içi bizi yakar çok fena bir kedi
Hahah cok sirin
Al al sende al gezsin evde

Hahaha bu baya hareketli
Bazende bi yatisi var gorsen
Çok tatlı maşallah ya

Ya suyu nasil degistiriyosun bizimkini ben asla boşaltip dolduramam

Aldanmaaa çocuksu masum yüzüneee dışı seni içi bizi yakar çok fena bir kedi

Yok canım aldanmadım zaten. Rol kesiyor diyorum. Yediği haltları bilmeyen inanır

Dimi dimi şimdide başka kullanacam 2 kutuyu bitirmeden iki kişi hamile kalmış
Plus'lı saşe formunda olanlara mı başlayacaksın? Üçüncü sen ol hadi göster kendini Arkandan geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…