- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.661
Evi başımıza yıkmıyor diye şükrediyoruzYok canım aldanmadım zaten. Rol kesiyor diyorum. Yediği haltları bilmeyen inanır
Plus'lı saşe formunda olanlara mı başlayacaksın? Üçüncü sen ol hadi göster kendiniArkandan geliyoruz
Valla benimki de balıkları çok seviyor. Evlerinde kocaman akvaryum var, kv sana vereyim diyordu. Tamam desem eşimde alıp buraya getirecek. Dedim yok istemem ben kendime zor bakıyorum.Ben değiştirmezsem hayvanlar ölür, hassas balıklar, onların vebalini nasıl alayım, mecbur değiştiriyorum.
Hahahhahah tam bir hain evlat olmuşEvi başımıza yıkmıyor diye şükrediyoruzeşime sinirlenir, ondan korkuyor benim burnumu ısırır bana nazı geçiyor biliyor
Arkadaşım ve kardeşi kullandıDuydum bunu evet. Doktoruna da sor sen yine de. Kafana göre bir şey alma takviye de olsa.
Aney sizde de mi dev akvaryum var
İnşallah inşallaaahArkadaşım ve kardeşi kullandı
Belki bana da şans getirir meleğime kavuşurum canım Sorarım tabi
Bizde ne yokkiDuydum bunu evet. Doktoruna da sor sen yine de. Kafana göre bir şey alma takviye de olsa.
Aney sizde de mi dev akvaryum var
Hayırsız evlat sormaHahahhahah tam bir hain evlat olmuş
Hahhaha mini hayvanat bahçesi olmuş sizinki. Sırada ne var bak doğruyu söyle, iguana falan mı?Bizde ne yokkikedi kus balik ne ararsan var
Artık sadece kendi yavruma yer var evdeHahhaha mini hayvanat bahçesi olmuş sizinki. Sırada ne var bak doğruyu söyle, iguana falan mı?
zor kirve zorGelir anam geliiir
Seren Serengil girişi yapmışın kediHerkese günaydınlar.
Artık sadece kendi yavruma yer var evde
Kirmizi hali serdim hshshSeren Serengil girişi yapmışın kedi
O ses tonuyla okudum
Gelsin yavrun. Peşinde koşturmaktan pestilini çıkarsın. Davetiye mi yazsak çocuklarımızaBelki öyle gelirler
Bu teknik tutarsa anında seriyorum halıyıKirmizi hali serdim hshsh
9 subatta alicaz sonucu hshdhdhBu teknik tutarsa anında seriyorum halıyı
Botokslu dudaklara hahahaSeren Serengil girişi yapmışın kedi
O ses tonuyla okudum
Gelsin yavrun. Peşinde koşturmaktan pestilini çıkarsın. Davetiye mi yazsak çocuklarımızaBelki öyle gelirler
Hadi bağalım. 14 şubat'a üç kişilik yer ayırttırıyorum size9 subatta alicaz sonucu hshdhdh
Ayy insallah inşallah diyorum❤❤Hadi bağalım. 14 şubat'a üç kişilik yer ayırttırıyorum size
çuvala katıp ağzını bağlayıp sopayla evire çevire dövüp dövüp denize atsak veya göleSenin bu umitsizligi napacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?