- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.681
Cuvalla sopa bendençuvala katıp ağzını bağlayıp sopayla evire çevire dövüp dövüp denize atsak veya göle
gönder gönder gelsin kankaCuvalla sopa benden
Van golune atabilirz hshshsgönder gönder gelsin kanka
at gitsin at gitsin yaramazsa at gitsin zuuhahahahVan golune atabilirz hshshs
HellooHelllloooooğğğğ
Oooyyyy icim yanayiiii
Bunları pandemi de yapamayacağımız için hamile kalamıyoruz
Mucizeeeem, napiyon guzuuuuat gitsin at gitsin yaramazsa at gitsin zuuhahahah
Sinir krizi gecirmecelerAnaaaam tabloya bi baktim da maasallah, tablo boştu şimdi koca gobeklilerle doluuuuuinsallah hepsiciiii dolacak
Nasılsınız kizceleeer, herkese selaaaammm
Bizimki de gece bütün kitaplığı yere indirmiş. Nasıl becerdi bilmiyorum, çok sessiz yapmış hepsini. Geçen hafta da çerçevemi kırdı. İsyanlarda bizimki, seninki de mi öyle yaSinir krizi gecirmecelerkedim once mumlugumu kirip o korkuyla çaydanlığı devirdi...
Depresyon donemine girdiler galibaBizimki de gece bütün kitaplığı yere indirmiş. Nasıl becerdi bilmiyorum, çok sessiz yapmış hepsini. Geçen hafta da çerçevemi kırdı. İsyanlarda bizimki, seninki de mi öyle ya
Bizimki uyuduğu zaman o kadar çok seviyorum ki onuDepresyon donemine girdiler galiba
Ya pamuksu usludur genelde ama arada nazara geliyor galiba çayı dokmesi beni aşırı sinirlendirdiBizimki uyuduğu zaman o kadar çok seviyorum ki onuuyuyup enerji topluyor ve uyanınca kendine şımaracak yeni şeyler buluyor
Ahh ah çay dökmek ne ki, benimki neler neler yapıyorYa pamuksu usludur genelde ama arada nazara geliyor galiba çayı dokmesi beni aşırı sinirlendirdi
Küstük şuan beni yalayarak gönlümü almaya çalışıyorAhh ah çay dökmek ne ki, benimki neler neler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?