Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sinir krizi gecirmeceler kedim once mumlugumu kirip o korkuyla çaydanlığı devirdi...

Bizimki de gece bütün kitaplığı yere indirmiş. Nasıl becerdi bilmiyorum, çok sessiz yapmış hepsini. Geçen hafta da çerçevemi kırdı. İsyanlarda bizimki, seninki de mi öyle ya
Pazar günü evde boş boş oturmayın canınız sıkılmasın diye size meşgale bulmuşlar. Fedakar pisileriniz
merhaba kankilerim
Hoş gel

Küstük şuan beni yalayarak gönlümü almaya çalışıyor
Bizim ki küsünce yüzümüze bakmaz hiç, biz küsünce de yalar, barışmazsak ısırır. Mecburuz çünkü onla barışmaya
merhaba kankilerim
Merhaba beybisi, nabersin özledik seni
Pazar günü evde boş boş oturmayın canınız sıkılmasın diye size meşgale bulmuşlar. Fedakar pisileriniz

Hoş gel
Bizimki 7/24 mesaide, canımızı sıkmıyor artık, canımızı çıkartıyor

Merhabalar güzel hanımlar, ben bu gün silik çizdi gördüm adetim de geçti, çarşamba günü kan vermeye gidicem inşallah. Geçen vitamine baktırmak için kan vermiştim, hiç aklıma gelmedi beta baktırmak. 2021in ilk güzel haberini vermek isterim sizlere. Ayağımı sürüyeyim de hepiniz peşimden gelirsiniz inşallah

Olmaz! Herkesin partisi ayrı. Tabii başka açıklayacak varsa o ayrı. Heyecanla bekliyoruz dırı nırı nım
Kocan yanında di mi hala? Dedin mi ona? Bekliyordu garibim en son. Hala öyledir inşallah
Stok yapsaydık ya malzemeleri zam filan gelir ondan dedim

Aylardır ilk defa kesintisiz yanımda şükür. hah sonunda çizgi Gördün mü diyor daha birşey anlamadı o pek, kan sonucu görünce iyice dank eder sanırım

Yaaaaa bu ne güzel bir haberrrr dumtıs dumtıs dumtıssss

Hahah doğru diyorsun. Kesin zam gelir
Erkekler odun ya onlara böyle duygular geç düşüyor

Ben hamilelik testini gösterdiğimde, tek olunca ne oluyo, çift olunca ne oluyo anlamıyorum, sen bana hamile misin değil misin onu söyle demişti. Adamı o kadar bu işlerin dışında tutmuşum ki, o kadar kendi kendime yaşamışım ki bu süreci, ne testten haberi var ne hamilelikten.

Benimki de öyle diyor, ee iki çizgi var bu ne erkekler genelde öyle oluyor ya, pek haberdar değiller bu durumdan. Benimki yumurtlama ne sen tavuk musun diyordu

Benimki de öyle diyor, ee iki çizgi var bu ne erkekler genelde öyle oluyor ya, pek haberdar değiller bu durumdan. Benimki yumurtlama ne sen tavuk musun diyordu
Yok kız milletin kocaları biliyor. Kadınlardan çok biliyor, araştırıyor.
Yahu çift çizgi işte anın tadını çıkar, tek çizgi olsa ben sana niye gösteriyim, manyak mıyım ben?
- Hamile değilim, bu da tek çizgi, al sakla, arada çıkarıp bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…