- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.701
Eneeemmmmmm esekkkkkSinir krizi gecirmecelerkedim once mumlugumu kirip o korkuyla çaydanlığı devirdi...
Yok canım cay soguktu neysekiEneeemmmmmm esekkkkkbi zarar geldi mi birine peki? Cok kuduruk oluyor bu kedi canlılar
Sinir krizi gecirmecelerkedim once mumlugumu kirip o korkuyla çaydanlığı devirdi...
Pazar günü evde boş boş oturmayın canınız sıkılmasın diye size meşgale bulmuşlar. Fedakar pisilerinizBizimki de gece bütün kitaplığı yere indirmiş. Nasıl becerdi bilmiyorum, çok sessiz yapmış hepsini. Geçen hafta da çerçevemi kırdı. İsyanlarda bizimki, seninki de mi öyle ya
Hoş gelmerhaba kankilerim
iş kadını oldum ya girmez oldum buralara
hoşbuldum canımPazar günü evde boş boş oturmayın canınız sıkılmasın diye size meşgale bulmuşlar. Fedakar pisileriniz
Hoş gel️
Bizim ki küsünce yüzümüze bakmaz hiç, biz küsünce de yalar, barışmazsak ısırır. Mecburuz çünkü onla barışmayaKüstük şuan beni yalayarak gönlümü almaya çalışıyor
Merhaba beybisi, nabersin özledik senimerhaba kankilerim
Bizimki 7/24 mesaide, canımızı sıkmıyor artık, canımızı çıkartıyorPazar günü evde boş boş oturmayın canınız sıkılmasın diye size meşgale bulmuşlar. Fedakar pisileriniz
Hoş gel️
Parti malzemelerini gitmişken çok al, sizler içinde lazım olacak gelecek aylardaGüüünaaayd!
Oh be güzel haberler gelsin
Parti için balon, konfeti, karton bardak tabak falan almaya gidiyorum şimdi
Olmaz! Herkesin partisi ayrı. Tabii başka açıklayacak varsa o ayrı. Heyecanla bekliyoruz dırı nırı nımParti malzemelerini gitmişken çok al, sizler içinde lazım olacak gelecek aylarda
Stok yapsaydık ya malzemeleri zam filan gelir ondan dedimOlmaz! Herkesin partisi ayrı. Tabii başka açıklayacak varsa o ayrı. Heyecanla bekliyoruz dırı nırı nım
Kocan yanında di mi hala? Dedin mi ona? Bekliyordu garibim en son. Hala öyledir inşallah
Yaaaaa bu ne güzel bir haberrrrMerhabalar güzel hanımlar, ben bu gün silik çizdi gördümadetim de geçti, çarşamba günü kan vermeye gidicem inşallah. Geçen vitamine baktırmak için kan vermiştim, hiç aklıma gelmedi beta baktırmak. 2021in ilk güzel haberini vermek isterim sizlere. Ayağımı sürüyeyim de hepiniz peşimden gelirsiniz inşallah
Hahah doğru diyorsun. Kesin zam gelirStok yapsaydık ya malzemeleri zam filan gelir ondan dedim
Aylardır ilk defa kesintisiz yanımda şükür.hah sonunda çizgi Gördün mü diyor daha birşey anlamadı o pek, kan sonucu görünce iyice dank eder sanırım
Kanda güzel çıkar inşallahYaaaaa bu ne güzel bir haberrrrdumtıs dumtıs dumtıssss
Kadınlar kadar duygusal olmadıkları kesin, o hâlâ idrak edememiş durumdaHahah doğru diyorsun. Kesin zam gelir
Erkekler odun ya onlara böyle duygular geç düşüyor
İnşallah fıstık katlanarak devam etsinKanda güzel çıkar inşallah
Kadınlar kadar duygusal olmadıkları kesin, o hâlâ idrak edememiş durumda
İnşallah canım, bu topik gebe dolsun taşsınİnşallah fıstık katlanarak devam etsin
Ben hamilelik testini gösterdiğimde, tek olunca ne oluyo, çift olunca ne oluyo anlamıyorum, sen bana hamile misin değil misin onu söyle demişti.Stok yapsaydık ya malzemeleri zam filan gelir ondan dedim
Aylardır ilk defa kesintisiz yanımda şükür.hah sonunda çizgi Gördün mü diyor daha birşey anlamadı o pek, kan sonucu görünce iyice dank eder sanırım
Benimki de öyle diyor, ee iki çizgi var bu neBen hamilelik testini gösterdiğimde, tek olunca ne oluyo, çift olunca ne oluyo anlamıyorum, sen bana hamile misin değil misin onu söyle demişti.Adamı o kadar bu işlerin dışında tutmuşum ki, o kadar kendi kendime yaşamışım ki bu süreci, ne testten haberi var ne hamilelikten.
Yok kız milletin kocaları biliyor. Kadınlardan çok biliyor, araştırıyor.Benimki de öyle diyor, ee iki çizgi var bu neerkekler genelde öyle oluyor ya, pek haberdar değiller bu durumdan. Benimki yumurtlama ne sen tavuk musun diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?