Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sen tavuk musun dan sonra daha bilimsel açıklama yapmayı bıraktım

alllaaaaaahhhhhh olleyy beeeeeeeeee
Nasıl özlemişiz güzel haber almayı nasılllllllllllll

Hayırlı olsun canım saglikla gelsin❤ sen kanda baktirmissin pozitif cikmis soylemismiydin burada baska topikte denk geldim
Burda iyice netleştirmeden söylemek istemedim kuzum açıkçası, kıvırdım bir iki pembiş yalan. Çok uzun zamandır bekleyen çok arkadaşım var burda, birden gelip öyle pozitif gördüm kanda diyemedim, incitirim sizi istemeden diye

Anladim canim. Kimse kırılmaz bence biz topiktekiler mutlu olunca mutlu oluyoruz

Sahsen cok sevindim. Bekleyenlerdenim. Ince dusuncen cok tatli ama inan cook mutlu oluyorum her hamilelik haberinde. Herkes de oyledir. Tadini cikar ayol)

Anladim canim. Kimse kırılmaz bence biz topiktekiler mutlu olunca mutlu oluyoruz
Biliyorum kuzum ama çekindim ne bileyim, kimse üzülsün istemedim
Sahsen cok sevindim. Bekleyenlerdenim. Ince dusuncen cok tatli ama inan cook mutlu oluyorum her hamilelik haberinde. Herkes de oyledir. Tadini cikar ayol)
Teşekkür ederim canım. Her gece duamda bu topikteki kızlar. Bu sene hepimize çok güzel gelsin inşallah, hayırlı haberler alalım

hahah evet totem yaptim
Tutacak Allahın izni ile
Kimmiş kimmiş 👁👁
Totemi bozmayam
Aşk olsun
Biz birbirimizin derdini nasıl dinledi isek paylaştıysak mutluluğumuzu da aynı şekilde paylaşacağız... Mutluluk bulaşıcıdır unutma bunu hiç olur mu
Burda ki kadınlar reeldeki çoğu arkadaşımdan daha yakındır ki sende onlardan birisin...
Ayrıca bugün gerçekten berbat bir gün geçirdim ve senin haberin beni çok çpk çok mutlu etti...
Eminim diğer arkadaşlarımızı da mutlu etti fıstıkım
Tekrar tebrikler kuzum ilk fırsatta güncelleyeceğim

Valla kimselere demeden gelip buraya sizlere yazmak geldi aklıma. Sizlerde benim için öylesiniz canım inan çok teşekkür ederim canım. Hepimiz için çok çook dua ediyorum. Bu sene bizim senemiz olsun, listemiz gebe dolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…