- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.721
Ben sen tavuk musun dan sonra daha bilimsel açıklama yapmayı bıraktımYok kız milletin kocaları biliyor. Kadınlardan çok biliyor, araştırıyor.
Yahu çift çizgi işte anın tadını çıkar, tek çizgi olsa ben sana niye gösteriyim, manyak mıyım ben?
- Hamile değilim, bu da tek çizgi, al sakla, arada çıkarıp bakarsın.
Merhabalar güzel hanımlar, ben bu gün silik çizdi gördümadetim de geçti, çarşamba günü kan vermeye gidicem inşallah. Geçen vitamine baktırmak için kan vermiştim, hiç aklıma gelmedi beta baktırmak. 2021in ilk güzel haberini vermek isterim sizlere. Ayağımı sürüyeyim de hepiniz peşimden gelirsiniz inşallah
Ben ayağımı sürüyeyim de bu sene hepiniz pıtır pıtır hamile kalın inşallah
İnşallah canım, bu topik gebe dolsun taşsın
Diyorum tanıdık tanıdık tanıdık ama nerdenCokk tebrik ederimmmInsallah saglikli hayirli olsun. Belirtilerini yazmis miydin? Yazdiysan geriye donuk bulayim
Çok teşekkür ederim canımCokk tebrik ederimmmInsallah saglikli hayirli olsun. Belirtilerini yazmis miydin? Yazdiysan geriye donuk bulayim
Diyorum tanıdık tanıdık tanıdık ama nerden
Sonunda buldum
Nickler değişince unutuyorum kim kimdi
Çok teşekkür ederim canımYok henüz yazmadım canım. Çarşamba kan vereceğim, sonuç çıkınca uzun uzun yazacağım inşallah.etiketlerim seni de
İnşallah canımız hepimiz güzel haberler alırız bu sene.Harikasin insallah cok guzel haberlerle gel
Ahhahahah delilik kolay mi saniyorsunYok canım cay soguktu neysekisorma arada gözüküyorlar bunlara
Kimmiş kimmiş 👁👁Diyorum tanıdık tanıdık tanıdık ama nerden
Sonunda buldum
Nickler değişince unutuyorum kim kimdi
Hayırlı olsun canım saglikla gelsin❤ sen kanda baktirmissin pozitif cikmis soylemismiydin burada baska topikte denk geldimKanda güzel çıkar inşallah
Kadınlar kadar duygusal olmadıkları kesin, o hâlâ idrak edememiş durumda
Burda iyice netleştirmeden söylemek istemedim kuzum açıkçası, kıvırdım bir iki pembiş yalan. Çok uzun zamandır bekleyen çok arkadaşım var burda, birden gelip öyle pozitif gördüm kanda diyemedim, incitirim sizi istemeden diyeHayırlı olsun canım saglikla gelsin❤ sen kanda baktirmissin pozitif cikmis soylemismiydin burada baska topikte denk geldim
Anladim canim. Kimse kırılmaz bence biz topiktekiler mutlu olunca mutlu oluyoruzBurda iyice netleştirmeden söylemek istemedim kuzum açıkçası, kıvırdım bir iki pembiş yalan. Çok uzun zamandır bekleyen çok arkadaşım var burda, birden gelip öyle pozitif gördüm kanda diyemedim, incitirim sizi istemeden diye
Burda iyice netleştirmeden söylemek istemedim kuzum açıkçası, kıvırdım bir iki pembiş yalan. Çok uzun zamandır bekleyen çok arkadaşım var burda, birden gelip öyle pozitif gördüm kanda diyemedim, incitirim sizi istemeden diye
Biliyorum kuzum ama çekindim ne bileyim, kimse üzülsün istemedimAnladim canim. Kimse kırılmaz bence biz topiktekiler mutlu olunca mutlu oluyoruz
Teşekkür ederim canım. Her gece duamda bu topikteki kızlar. Bu sene hepimize çok güzel gelsin inşallah, hayırlı haberler alalımSahsen cok sevindim. Bekleyenlerdenim. Ince dusuncen cok tatli ama inan cook mutlu oluyorum her hamilelik haberinde. Herkes de oyledir. Tadini cikar ayol)
Tutacak Allahın izni ilehahah evet totem yaptim
Totemi bozmayamKimmiş kimmiş 👁👁
Aşk olsunBurda iyice netleştirmeden söylemek istemedim kuzum açıkçası, kıvırdım bir iki pembiş yalan. Çok uzun zamandır bekleyen çok arkadaşım var burda, birden gelip öyle pozitif gördüm kanda diyemedim, incitirim sizi istemeden diye
Valla kimselere demeden gelip buraya sizlere yazmak geldi aklıma. Sizlerde benim için öylesiniz canım inanTutacak Allahın izni ile
Totemi bozmayam
Aşk olsun
Biz birbirimizin derdini nasıl dinledi isek paylaştıysak mutluluğumuzu da aynı şekilde paylaşacağız... Mutluluk bulaşıcıdır unutma bunu hiç olur mu
Burda ki kadınlar reeldeki çoğu arkadaşımdan daha yakındır ki sende onlardan birisin...
Ayrıca bugün gerçekten berbat bir gün geçirdim ve senin haberin beni çok çpk çok mutlu etti...
Eminim diğer arkadaşlarımızı da mutlu etti fıstıkım
Tekrar tebrikler kuzum ilk fırsatta güncelleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?