- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.741
Hadi bozma bakamTotemi bozmayam
Hadi bozma bakam
Amin canım aminnnnnnValla kimselere demeden gelip buraya sizlere yazmak geldi aklıma. Sizlerde benim için öylesiniz canım inançok teşekkür ederim canım. Hepimiz için çok çook dua ediyorum. Bu sene bizim senemiz olsun, listemiz gebe dolsun.
Baloncuk birazcık rahatsız ama çok yakında gelecek canım:)) Gizemli oldum
Baloncuk nerde ya?? Iyi mi hic gormuyorum artik
Amin canım aminnnnnn
Baloncuk birazcık rahatsız ama çok yakında gelecek canım
Kötü birşey yok canım. toparlanır toparlanmaz gelir. Gizemli kızlar siziInsallah guzel haberlerle gelir. O da gizemli oldu :) Kotu bir sey yok gibi anliyorum.
Ay hayırlı olsun kız iyiyiz bizde çok şükürrrrrdogurdum dogurdum hatta bugun 40imiznasilsin canim keyfiniz yerinde mi gorusmeyeli
İyiyim daylerim mm sen nassın gadasını aldığımMucizeeeem, napiyon guzuuuu
Ya tam dilimin ucunda ama aaaa evet sarooooonnn sensin ifşa ifşaaSahsen cok sevindim. Bekleyenlerdenim. Ince dusuncen cok tatli ama inan cook mutlu oluyorum her hamilelik haberinde. Herkes de oyledir. Tadini cikar ayol)
Merhaba bebişko, nerelerdesin özlendinMerhaba kizlar
Selamlar herkeşlereeeee
Sağ ol kuzummm, iyiym cooook şükürAy hayırlı olsun kız iyiyiz bizde çok şükürrrrr
İyiyim daylerim mm sen nassın gadasını aldığım
Ya tam dilimin ucunda ama aaaa evet sarooooonnn sensin ifşa ifşaa
Buralardayim balimmMerhaba bebişko, nerelerdesin özlendin
Selam, reflü mü?Selam kizlar dunden beri agzimin icinde bir acilik var ac geziyorum resmen onun yuzunden midem asiri asiri bulaniyor
Sanmiyorum ya ilk defa oldu burnumda tikali saman nezlesinden supheleniyorum kafayi yiyecem yaSelam, reflü mü?
Kafayı yemeSanmiyorum ya ilk defa oldu burnumda tikali saman nezlesinden supheleniyorum kafayi yiyecem ya
Evet maalesef var uzun suredir iyiydim azitti yineKafayı yemeAlerjin var mıydı ki?
Okyanus suyuyla yıkadın mı burnunu? Yoksa 1 su bardağı suya bir silme çay kaşığı tuz, aynı ölçüde karbonat koyup onunla da sabah akşam yıkayabilirsin. Bana bunu astımımı takip eden doktor söylemişti. Sık sık az az su içmeyi de unutma hemşirem. Alerji çok zor. Geçmiş olsunEvet maalesef var uzun suredir iyiydim azitti yine
Sagol askos benim burnuma okyanusu soksakta acilmaz hshshOkyanus suyuyla yıkadın mı burnunu? Yoksa 1 su bardağı suya bir silme çay kaşığı tuz, aynı ölçüde karbonat koyup onunla da sabah akşam yıkayabilirsin. Bana bunu astımımı takip eden doktor söylemişti. Sık sık az az su içmeyi de unutma hemşirem. Alerji çok zor. Geçmiş olsun
hamiş hamiş hamişSelam kizlar dunden beri agzimin icinde bir acilik var ac geziyorum resmen onun yuzunden midem asiri asiri bulaniyor
Anam nerde bende oyle sans hshsh daha yimirtlama dönemindeyim eger gecen lekelenmemin oldugunda yumurtlamadiysam tabihamiş hamiş hamiş
Ohh ne güzel valla kafa dağıtmak iyi gelmiştirBuralardayim balimm
esimle az bi kacamak yaptik geldik kafa dinledik braz uzaklaştık
sen nasilsin hayırlı olsun tekrardan balimmkac haftalik ne zaman ogrendin beta kac
Ayy annem hep der aç durdukça iyice miden bulanır diye. Aç kalmamaya bak kuzumSelam kizlar dunden beri agzimin icinde bir acilik var ac geziyorum resmen onun yuzunden midem asiri asiri bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?