Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım aminnnnnn
:)) Gizemli oldum

Baloncuk nerde ya?? Iyi mi hic gormuyorum artik
Baloncuk birazcık rahatsız ama çok yakında gelecek canım

dogurdum dogurdum hatta bugun 40imiz nasilsin canim keyfiniz yerinde mi gorusmeyeli
Ay hayırlı olsun kız iyiyiz bizde çok şükürrrrr
Mucizeeeem, napiyon guzuuuu
İyiyim daylerim mm sen nassın gadasını aldığım
Sahsen cok sevindim. Bekleyenlerdenim. Ince dusuncen cok tatli ama inan cook mutlu oluyorum her hamilelik haberinde. Herkes de oyledir. Tadini cikar ayol)
Ya tam dilimin ucunda ama aaaa evet sarooooonnn sensin ifşa ifşaa

Evet maalesef var uzun suredir iyiydim azitti yine
Okyanus suyuyla yıkadın mı burnunu? Yoksa 1 su bardağı suya bir silme çay kaşığı tuz, aynı ölçüde karbonat koyup onunla da sabah akşam yıkayabilirsin. Bana bunu astımımı takip eden doktor söylemişti. Sık sık az az su içmeyi de unutma hemşirem. Alerji çok zor. Geçmiş olsun

Sagol askos benim burnuma okyanusu soksakta acilmaz hshsh ilaclara basladim tekrar gecer insallah ya

Buralardayim balimm
esimle az bi kacamak yaptik geldik kafa dinledik braz uzaklaştık

sen nasilsin hayırlı olsun tekrardan balimm kac haftalik ne zaman ogrendin beta kac
Ohh ne güzel valla kafa dağıtmak iyi gelmiştir teşekür ederim kuzum iyiyim şükür. Battan önce öğrendim ya, yarın tekrar beta baktırıcam bakalım kaç çıkacak. Ondan sonra randevvu alırım herhalde
Selam kizlar dunden beri agzimin icinde bir acilik var ac geziyorum resmen onun yuzunden midem asiri asiri bulaniyor
Ayy annem hep der aç durdukça iyice miden bulanır diye. Aç kalmamaya bak kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…