Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Betan 2500 uzeri keseyi görürsün yarindan sonra hesaplarsin her 2 gune bir sekilde2500 üzerini yakaladgn zaman randevu alabilirsn.. yani benim 2200 falandi kese göründü sonrasinda kalp atisi duyuldu
hayirlisi olsun canimm sorunsuz ilerlesin insallah darisi isteyen herkese

Sen kaç haftalıkken kalp atışı duydun kuzum? Birde betan kaçtı o zaman? Ben muhtemelen kese ve kalp atışı aynı anda duymak zorundayım. Eşimin işi sebebiyle sürekli izin alamıyor. Şansımıza 11 şubatta onun da hastane işi var. O zaman beraber gidip baktıracağız. O zamana ben 6+4 oluyorum sanırım. Kese görünür de kalp atışı için erken diyenler var. Doktor bir hafta sonra gel tekrar bakalım derse gidemem büyük ihtimalle. Vajinalde duyulur mu acaba o haftada kalp atışı?

Kuzum betamo hatırlamıyorum beta 2200 civari idi karindan kese gorunmustu 1 hafta sonrasinda tekrar gitmistim o zaman da 6+6 falandi sanirim kalp atisini duymustum.. ama o gun ku betayi blmiorum cunku baktirmamistm kuzum.. 6 da kalp atisi duyulur die düşünüyorum ama yanlis bilgilendirmekte istemem tabiki..vajinalden kesin duyulir zaten. Doktorun gerek görürse zaten vajinal bakalim der cok gerekmedkce vajinale gerek duymuyorum ben yine de en sagliklisini doktorun soyler balimm insallah gttigin gibo duyarsin da tekrar tekrar gitmene gerek kalmaz

İmkanım olsa bir hafta sonra yine giderim ama izni bile yalvar yakar veriyorlar kuzum. İnşallah kalp atışı da kese de sıkıntısız görünür. herkese bol bol dua ediyorum hayırlısı olur hakkımızda inşallah

Yalniz soyle de bi durum var ben 12 haftayi bitiricem neredeyse henuz esim ile doktor kontrolüne gdemedm yani 1 kere gittik beraber o da almadilar sonrasnda daha gelmedi benimle daha ne bebeğin kalbni duydu ne ultrasonda gördü pandemiden dolayı hasta harici kimseyi almiyorlar..Istanbul da yaşıyorum heryer de boyle.mi blmiprum.ama kesinlikle almıyor

Yiyemiyorumki asiri bulanıyor midem dun 1 domates bi makarna yedim bugunde muz dilimi söküp atasım var

Sagol askos benim burnuma okyanusu soksakta acilmaz hshsh ilaclara basladim tekrar gecer insallah ya
Benimki de açılmıyor da anlık az da olsa bir oksijen gidiyor burnumdan içeri en azından Yara yaptığı için alerji spreylerini kullanamıyorum ben artık. Haplar da bir yere kadar çözüm. Sen sen ol spreylerin kıymetini bil

Cok tikanmadigim surece kullanmiyorum ya aliskanlik olmasin diye mesela suan açıldı ama bu acilik belki alerjiden degildir ya emin olamıyorum kac senedir alerjim var ilk defa boyle bir sey yasiyorum

Cok tikanmadigim surece kullanmiyorum ya aliskanlik olmasin diye mesela suan açıldı ama bu acilik belki alerjiden degildir ya emin olamıyorum kac senedir alerjim var ilk defa boyle bir sey yasiyorum
Alerjiden farenjit olur da acılık deyince aklıma reflü geldi. Mide asiti yapar o acılığı sanki. Bilemedim tabii de yemek yedirmeyecek kadar kötüyse bir doktora görünseydin

Yiyemiyorumki asiri bulanıyor midem dun 1 domates bi makarna yedim bugunde muz dilimi söküp atasım var
Şey yapsan kaynamış suya nane koyup böyle üstüne eğilip kokuyorlar ya, öyle açılmaz mı acaba burnun?
4 damla yaptım gölge vardı ama durdukça belirdi
Ben sanki gördüm gibi. Bir kaç gün sonra tekrarlayın isterseniz.

Bizde hastanın yanında yalnız bir kişi alıyorlar. Eşim de geliyor, acaba hastaneye göre değişiyor mu uygulamalar?

Kuzum umarim guzel haberlerle gelirsin
Cok mutlu oldum okuyunca anca firsat bulup yazabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…