- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.781
Merhaba teyzoslar
Benim bebiste heryeri kesfetmekle ugrasiyorKedilervekitaplar Eki Görüntüle 2770176 Eki Görüntüle 2770175
Hic sorma artik kacmiyor tutup seviyorum opuyorum cok tatlii oluyorayy bune ama yaaa dusup bayilicam guzellige gellOff olsa da sevsek. Ama kablolari kemiriyor bu minisler dikkat edin:)
iyidir senden naber canısı bende sizi özledimMerhaba beybisi, nabersin özledik seni
ooo ama bu çok güzel bir haberMerhabalar güzel hanımlar, ben bu gün silik çizdi gördümadetim de geçti, çarşamba günü kan vermeye gidicem inşallah. Geçen vitamine baktırmak için kan vermiştim, hiç aklıma gelmedi beta baktırmak. 2021in ilk güzel haberini vermek isterim sizlere. Ayağımı sürüyeyim de hepiniz peşimden gelirsiniz inşallah
Nerdeydin kiz seniyidir senden naber canısı bende sizi özledim
işteNerdeydin kiz sen
Arada gel boyleişteçalışıyorum artık haftasonu da evin işini görüyorum buralara giremiyorum pek
Teşekkür ederim kuzum inşallahooo ama bu çok güzel bir haberhadi inşallah hayırlı haberle gel
yaaa avukatt bu ne yaaaaa mıncır mıncır akşama kadar işi gücü bırak stres topu gibi yuvarla yaaaaMerhaba teyzoslar
Benim bebiste heryeri kesfetmekle ugrasiyorKedilervekitaplar Eki Görüntüle 2770176 Eki Görüntüle 2770175
Ben devlete de gittim ozele de bir kesnlikle almadilar canimBizde hastanın yanında yalnız bir kişi alıyorlar. Eşim de geliyor, acaba hastaneye göre değişiyor mu uygulamalar?
Aynen minnos gun boyu izleyip guluyorum yaptiklarinayaaa avukatt bu ne yaaaaa mıncır mıncır akşama kadar işi gücü bırak stres topu gibi yuvarla yaaaa
Olucak kuzum bir gun bak bizde bir senedir deniyoruz tek bi kere bile tutmadi ama uzulmek yok mucadeleye devam edicezben bugün hiç iyi değilimakşam 7 aydır aramız limoni olan arkadaşımla görüştüm temmuzda evlenmişti midesi bulanıyomuş yemek yiyemiyomuş çok halsizmiş yani hamileymiş çok yakın arkadaşımdı diğer ev arkadaşım vardı o da bayadır deniyodu o da hamile.. iki göğsümün arasına bir taş oturdu akşamdan beridir.. neden ben bu kadar bahtsızım neden bunlar benim başıma geldi neden bende normal kadınlar gibi hemen hamile kalıp midem bulanmadı böğüre böğüre kusmadım neden benim bebeklerim yaşamadı neden artık hamile dahi kalamıyorum neden belkide hiç çocuğum olmayacak neden neden neden
evet ama çok çöküyorum yıkılıyorum içime bir şansım daha olsa bile benim bebeklerim karnımda öldü yaşamıyoAynen minnos gun boyu izleyip guluyorum yaptiklarina
Olucak kuzum bir gun bak bizde bir senedir deniyoruz tek bi kere bile tutmadi ama uzulmek yok mucadeleye devam edicez
Kuzum umarim guzel haberlerle gelirsin❤
Cok mutlu oldum okuyunca anca firsat bulup yazabiliyorum
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsunMerhaba teyzoslar
Belki de değil zaten en büyük engel stres. Tüp bebrk tedavisi deneyeceği ay hamile kaldığını öğrenen bir dünya kadın var. Neden? Çünkü kafa rahat. Nasılsa tüp bebek deneyeceğim artık diyor. Bizim salma kursuna gitmemiz lazım. Ben de dün gece, eşimin kullandığı antidepresanın spermin her şeysine inanılmaz olumsuz etki ettiğini öğrendim. Yapılmış bir sürü araştırma okudum. Sinirlerm alt üst oldu. Bir yandan değerleri düzeltecek tedaviyle uğraşırken bir yandan zaten ilaç bozuyormuş meğer.evet ama çok çöküyorum yıkılıyorum içime bir şansım daha olsa bile benim bebeklerim karnımda öldü yaşamıyosiz şanslısınız ki çok şükür her an kalabilirsiniz problem yok belki de stresten olmuyor
ne güzel açıklamışsın kızBelki de değil zaten en büyük engel stres. Tüp bebrk tedavisi deneyeceği ay hamile kaldığını öğrenen bir dünya kadın var. Neden? Çünkü kafa rahat. Nasılsa tüp bebek deneyeceğim artık diyor. Bizim salma kursuna gitmemiz lazım. Ben de dün gece, eşimin kullandığı antidepresanın spermin her şeysine inanılmaz olumsuz etki ettiğini öğrendim. Yapılmış bir sürü araştırma okudum. Sinirlerm alt üst oldu. Bir yandan değerleri düzeltecek tedaviyle uğraşırken bir yandan zaten ilaç bozuyormuş meğer.
Bebek haberleri konusuna gelince, bu işler sıraya, zamanlamaya bakmıyor. Adını mucize koymuşun ama kendini koyvermişin bacım. Herkesin imtihanı başka. Kimsenin hayatı sürekli güllük gülistanlık olmadığı gibi diğer kimselerin de sürekli bataklık değil. Herkesin inişleri çıkışları var. Mücadelelerimiz de değişiyor. Üç tane çocuğu olup eşinden hiçbir destek görmediği gibi bir de üstüne onunla uğraşmak zorunda kalan bir arkadaşım var mesela. Adam çocuklarla ilgilenmiyor, karısına sevgi göstermiyor ama üç tane çocuk var, biri istemeden olmuş hatta. Başka bir arkadaşım da evliliğinde çok mutlu ama çocuğu olmuyor. Olmayacağını kim dedi sana? Tamam ihtimal düşük, değerlerim ortada diyor olabilirsin ama içine girip yumurtalarınla rahminle mi konuştun? Kim verdi sana bu garantiyi olmayacak diye? Bir de olmuyor, olmayacak diye diye kendini şartladığında ya beynin öyle kodlanıyorsa? "Bu bedende zaten bebek olsa da tutunmuyor" diyorsa? Prp mi ne bir uygulamayla adını uydurmuş olmayayım da yumurta gençleştirme mi ne yapıyorlarmış. Bunu duydun mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?