Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ooo ama bu çok güzel bir haber hadi inşallah hayırlı haberle gel

ben bugün hiç iyi değilim akşam 7 aydır aramız limoni olan arkadaşımla görüştüm temmuzda evlenmişti midesi bulanıyomuş yemek yiyemiyomuş çok halsizmiş yani hamileymiş çok yakın arkadaşımdı diğer ev arkadaşım vardı o da bayadır deniyodu o da hamile.. iki göğsümün arasına bir taş oturdu akşamdan beridir.. neden ben bu kadar bahtsızım neden bunlar benim başıma geldi neden bende normal kadınlar gibi hemen hamile kalıp midem bulanmadı böğüre böğüre kusmadım neden benim bebeklerim yaşamadı neden artık hamile dahi kalamıyorum neden belkide hiç çocuğum olmayacak neden neden neden

yaaa avukatt bu ne yaaaaa mıncır mıncır akşama kadar işi gücü bırak stres topu gibi yuvarla yaaaa
Aynen minnos gun boyu izleyip guluyorum yaptiklarina

Olucak kuzum bir gun bak bizde bir senedir deniyoruz tek bi kere bile tutmadi ama uzulmek yok mucadeleye devam edicez

Aynen minnos gun boyu izleyip guluyorum yaptiklarina

Olucak kuzum bir gun bak bizde bir senedir deniyoruz tek bi kere bile tutmadi ama uzulmek yok mucadeleye devam edicez
evet ama çok çöküyorum yıkılıyorum içime bir şansım daha olsa bile benim bebeklerim karnımda öldü yaşamıyo siz şanslısınız ki çok şükür her an kalabilirsiniz problem yok belki de stresten olmuyor

Kızlar ayın 21inde adete 2 gün kala 33 çıkmış betam, bu gün adetten 4gün geçti 27si 549 çıktı. Artış az mı çok mu ben betadan anlamıyorum pek. Bana az gibi geldi. 6 günde ne kadar artmalıydı?

Aile hekimi 500 üzerindeyse sıkıntı yok direk kadın doğuma randevu alıp gidebilirsin demişti.

Belki de değil zaten en büyük engel stres. Tüp bebrk tedavisi deneyeceği ay hamile kaldığını öğrenen bir dünya kadın var. Neden? Çünkü kafa rahat. Nasılsa tüp bebek deneyeceğim artık diyor. Bizim salma kursuna gitmemiz lazım. Ben de dün gece, eşimin kullandığı antidepresanın spermin her şeysine inanılmaz olumsuz etki ettiğini öğrendim. Yapılmış bir sürü araştırma okudum. Sinirlerm alt üst oldu. Bir yandan değerleri düzeltecek tedaviyle uğraşırken bir yandan zaten ilaç bozuyormuş meğer.
Bebek haberleri konusuna gelince, bu işler sıraya, zamanlamaya bakmıyor. Adını mucize koymuşun ama kendini koyvermişin bacım. Herkesin imtihanı başka. Kimsenin hayatı sürekli güllük gülistanlık olmadığı gibi diğer kimselerin de sürekli bataklık değil. Herkesin inişleri çıkışları var. Mücadelelerimiz de değişiyor. Üç tane çocuğu olup eşinden hiçbir destek görmediği gibi bir de üstüne onunla uğraşmak zorunda kalan bir arkadaşım var mesela. Adam çocuklarla ilgilenmiyor, karısına sevgi göstermiyor ama üç tane çocuk var, biri istemeden olmuş hatta. Başka bir arkadaşım da evliliğinde çok mutlu ama çocuğu olmuyor. Olmayacağını kim dedi sana? Tamam ihtimal düşük, değerlerim ortada diyor olabilirsin ama içine girip yumurtalarınla rahminle mi konuştun? Kim verdi sana bu garantiyi olmayacak diye? Bir de olmuyor, olmayacak diye diye kendini şartladığında ya beynin öyle kodlanıyorsa? "Bu bedende zaten bebek olsa da tutunmuyor" diyorsa? Prp mi ne bir uygulamayla adını uydurmuş olmayayım da yumurta gençleştirme mi ne yapıyorlarmış. Bunu duydun mı hiç?

ne güzel açıklamışsın kız hem gözüm doldu hem gülümsettin haklısın ama şu amh değerim bu kadar kötür olmasaydı ve ultrasonda 1 de olsa yumurtam gözüküyor olsaydı belki bu kadar çöküntüde olmaz mıydım bilemiyorum..ben ilk gebeliğimde hiç bişey anlamadım dr normal dedi ilklerde düşük vakaları çok oluyo dedi üzülme vs vs ama hiç bidaha kalamam yine aynı olur mu diye düşünmedim 2 ay sonra yine hamile kaldım o da aynı oldu genetiğe gittik adet gecikmesiyle dr gittim direk aşılama ve bu hormon değerlerini öğrendim ve dr bir kere daha normal denetmek istiyorum dedi klomenle yumurtayı büyüttü etti 3 gün ilişki dedi inan bana o kadar kaygısızdım ki afedersin resmen uyuyarak oldu yani amannn neyse işte sürekli anlatmaktan ezberlettim hikayemi herkesesonrasında başarısız bir tüp denedim daha geçen ay aşılama başlicakti femara kullandım ama yumi yok çıkmadı şimdi yine kürlere başladım ama bu duygusal çöküntüden çıkamıyorum... neden normal kadınlar gibi her ay düzenli adetim olup ayda 15 20 yumurtlamıyorum çatır çatır doğuramıyorum neden neden neden işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…