Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bacım neden sorgulamasına girecek olursak o işin içinden hiçbirimiz çıkamayız ki. Siyaset Meydanı'na döner ortalık.

Bak yumurtalarımız bitmiyormuş, uykuya geçiyormuş. Seninkiler birazcık erken uyumak istedi demek ki. Uyandırılamaz demiyorlar bak, yapılmış çalışmalar varmış. Önce biz inanacağız ki olsun di mi?

Oyle deme kuzum seninde olma sansi var
Ne kadarda takmiyorum desekte kafamizin icinde oldugu icin her ay ayni sekilde hayal kirikligi oluyor.. ama bir gun hepimiz o guzel haberi vericez burada ben buna inaniyorum ❤
Benim esimin yigeni iki ay olmadi evleneli gecen ogrendim hamileymis
Esime diyorum insanlar nasil yapiyor hemen iki ayda hamile kaliyor bizim bir sene oldu bekliyoruz daha

Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun darısı hepinize çok çok dua ediyorum

Ya ben bunu yerim ama tipe bak Allahım ya tipine ölürüm senin ya ooyy
Hahaha hic sorma ya cok sapsik bisey
Dun ilk defa kendi basina koltuga cikti sonra yatmaya gittim su icmek icin kalktim baktim yok ortada isigi actim koltukta oturmus bana bakiyor

Biliyorum kuzu şu hastalık hafifler ortalık biraz açılırsa istanbulda yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım ya

yaaaaaaa bu çok komiktiiiii

Bizim sıpa da ilk geldiği zaman kendi kendine yatağa tırmanırken düşüyordu. Kanepeden aşağı atlamaya korkuyordu şimdi heryere çıkıyor maşallah

Oh iyi o zaman içim rahatladı kuzum ya

Canım belirtileri sormuştun, elimden geldiği kadar yazmaya çalıştım. Saron

Yumurtlama gününden 3-4 gün sonra kasık ağrılarım başladı. Sanki yumurtalıklarımdan rahmime doğru birşeyler akıyor, yuvarlanıyor gibi hissettim. Yumurtlamadan 5-6 gün sonra da beraberlik sırasında aşırı ıslanma, sıvı hissettim. Böyle afedersiniz resmen krem sürmüş gibi, beyaz beyazdı. Normal olmadığını anlamıştım çünkü daha önce hiç bu kadar sıvı oluşturmadı vücudum. Bata yaklaşık 4-5 gün kala sanırım bel ağrısı, yorgunluk, uykusuzluk başladı. Hiçbir şey yapmasam da aşırı yoruluyordum. Bazı geceler de sıcak basması yaşadım. Bata 3-4 gün kala yine göğüslerde hassasiyet ve halkalarda büyüme, renginde koyulaşma oldu.

Ayyyyy cok mutlu oldummm, hadi acilisi yaptin arkasi kesilmesin inşallah costukca cosalimmm hayirlisi olsun canim insallah cok guzel ilerlesin her sey

Ohooo cok bile artmis bi de bakiyosun ikizmiss meselaaaa
Ilk gun 33 se 2 gün sonra 66
4 gun sonra 130
6 gun sonra 260 civarı normal. Senin artmış da artmis maaşallaaaahh
2 gunde 1 yuzde 60 ile 100luk bir artis bekleniyor canim

Ohooo cok bile artmis bi de bakiyosun ikizmiss meselaaaa
Ilk gun 33 se 2 gün sonra 66
4 gun sonra 130
6 gun sonra 260 civarı normal. Senin artmış da artmis maaşallaaaahh
2 gunde 1 yuzde 60 ile 100luk bir artis bekleniyor canim
Çok teşekkür ederim canım ya, hiç sayısal sevmediğim için basit şeyi bile hesaplamak istemiyor beynim sağlıkla ilerler, tüm topiğimiz gebe olur inşallah

Ayyy ne guzel gebelik takvimini de yapmissin icim acildi valla. Cok tesekkur ederim daha yazdiklarini okumadan yaziyorum bu mesaji. Allah saglikla huzurla kucaginiza almayi nasip etsin canim

Ayyy ne guzel gebelik takvimini de yapmissin icim acildi valla. Cok tesekkur ederim daha yazdiklarini okumadan yaziyorum bu mesaji. Allah saglikla huzurla kucaginiza almayi nasip etsin canim
Güzel duan nasıl içimi rahatlattı, Allahım da senin içini rahatlatsın canım Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Güzel duan nasıl içimi rahatlattı, Allahım da senin içini rahatlatsın canım Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Sagol canim amin hayirlisi.Cok ozel olamazsa dicem ama artik ozelimiz mi kaldi her sey ortada sere serpe:)) Hangi gunleri degerlendirmistiniz, yumurtlama takibi yapmis miydin?

Sagol canim amin hayirlisi.Cok ozel olamazsa dicem ama artik ozelimiz mi kaldi her sey ortada sere serpe:)) Hangi gunleri degerlendirmistiniz, yumurtlama takibi yapmis miydin?
Ovü testi yapmadım canım ama takvime bakarak yumurtlama günü öncesini, yumurtlama günü ve sonrasını değerlendirdim. Yumurtlamadan 2 gün önce, yumurtlama ve sonrası 4 gün ard arda değerlendirdik. Ondan hariç yumurtlama öncesine kadar bazen iki gün üst üste, bazen bir gün arayla. Takvime işaretlemedim ama bu şekilde oldu. Yumurtlama sonrasında bıktığımız için canımız istedikçe oldu açıkçası

sık ilişki spermi azaltıyo tutma şansı az olur diyolardı demekki öyle olmuyomuş Olacağı varsa tek ilişkiyle de üst üste de oluyor demekki
Takvimini yerim ya

Anlamdim canim, isi sansa birakmamissiniz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…