- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.801
Bacım neden sorgulamasına girecek olursak o işin içinden hiçbirimiz çıkamayız ki. Siyaset Meydanı'na döner ortalık.ne güzel açıklamışsın kızhem gözüm doldu hem gülümsettin haklısın ama şu amh değerim bu kadar kötür olmasaydı ve ultrasonda 1 de olsa yumurtam gözüküyor olsaydı belki bu kadar çöküntüde olmaz mıydım bilemiyorum..ben ilk gebeliğimde hiç bişey anlamadım dr normal dedi ilklerde düşük vakaları çok oluyo dedi üzülme vs vs ama hiç bidaha kalamam yine aynı olur mu diye düşünmedim 2 ay sonra yine hamile kaldım o da aynı oldu genetiğe gittik adet gecikmesiyle dr gittim direk aşılama ve bu hormon değerlerini öğrendim ve dr bir kere daha normal denetmek istiyorum dedi klomenle yumurtayı büyüttü etti 3 gün ilişki dedi inan bana o kadar kaygısızdım ki afedersin resmen uyuyarak oldu yani amannn neyse işte sürekli anlatmaktan ezberlettim hikayemi herkese sonrasında başarısız bir tüp denedim daha geçen ay aşılama başlicakti femara kullandım ama yumi yok çıkmadı şimdi yine kürlere başladım ama bu duygusal çöküntüden çıkamıyorum... neden normal kadınlar gibi her ay düzenli adetim olup ayda 15 20 yumurtlamıyorum çatır çatır doğuramıyorum neden neden neden işte
Oyle deme kuzum seninde olma sansi varevet ama çok çöküyorum yıkılıyorum içime bir şansım daha olsa bile benim bebeklerim karnımda öldü yaşamıyosiz şanslısınız ki çok şükür her an kalabilirsiniz problem yok belki de stresten olmuyor
Hahaha hic sorma ya cok sapsik biseyTeşekkür ederim kuzum Allah razı olsundarısı hepinize çok çok dua ediyorum
Ya ben bunu yerim ama tipe bak Allahım yatipine ölürüm senin ya ooyy
Biliyorum kuzu şu hastalık hafifler ortalık biraz açılırsa istanbulda yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım yaBacım neden sorgulamasına girecek olursak o işin içinden hiçbirimiz çıkamayız ki. Siyaset Meydanı'na döner ortalık.
Eki Görüntüle 2770434
Bak yumurtalarımız bitmiyormuş, uykuya geçiyormuş. Seninkiler birazcık erken uyumak istedi demek ki. Uyandırılamaz demiyorlar bak, yapılmış çalışmalar varmış. Önce biz inanacağız ki olsun di mi?
yaaaaaaa bu çok komiktiiiiiOyle deme kuzum seninde olma sansi var
Ne kadarda takmiyorum desekte kafamizin icinde oldugu icin her ay ayni sekilde hayal kirikligi oluyor.. ama bir gun hepimiz o guzel haberi vericez burada ben buna inaniyorum ❤
Benim esimin yigeni iki ay olmadi evleneli gecen ogrendim hamileymis
Esime diyorum insanlar nasil yapiyor hemen iki ayda hamile kaliyor bizim bir sene oldu bekliyoruz daha
Hahaha hic sorma ya cok sapsik bisey
Dun ilk defa kendi basina koltuga ciktisonra yatmaya gittim su icmek icin kalktim baktim yok ortada isigi actim koltukta oturmus bana bakiyor
Aglanicak halimize gulelim gulmek iyidiryaaaaaaa bu çok komiktiiiii
"Dun ilk defa kendi basina koltuga ciktiAglanicak halimize gulelim gulmek iyidir
Bizim sıpa da ilk geldiği zaman kendi kendine yatağa tırmanırken düşüyordu. Kanepeden aşağı atlamaya korkuyorduOyle deme kuzum seninde olma sansi var
Ne kadarda takmiyorum desekte kafamizin icinde oldugu icin her ay ayni sekilde hayal kirikligi oluyor.. ama bir gun hepimiz o guzel haberi vericez burada ben buna inaniyorum ❤
Benim esimin yigeni iki ay olmadi evleneli gecen ogrendim hamileymis
Esime diyorum insanlar nasil yapiyor hemen iki ayda hamile kaliyor bizim bir sene oldu bekliyoruz daha
Hahaha hic sorma ya cok sapsik bisey
Dun ilk defa kendi basina koltuga ciktisonra yatmaya gittim su icmek icin kalktim baktim yok ortada isigi actim koltukta oturmus bana bakiyor
Oh iyi o zaman içim rahatladı kuzum yaKedilervekitaplar az değil canim normal iyiii yani her 2gune 1 %60 artis olarak Hesapla deger iyi görünüyor. .
Suan 500lerde ise hafta basinea doktora gitmeni tavsiye ederim pazartesi sali gibi kese kesin görünür diye tahmin ediyorum nasipse
saglikla gelissin
Ayyyyy cok mutlu oldummm, hadi acilisi yaptin arkasi kesilmesin inşallah costukca cosalimmmMerhabalar güzel hanımlar, ben bu gün silik çizdi gördümadetim de geçti, çarşamba günü kan vermeye gidicem inşallah. Geçen vitamine baktırmak için kan vermiştim, hiç aklıma gelmedi beta baktırmak. 2021in ilk güzel haberini vermek isterim sizlere. Ayağımı sürüyeyim de hepiniz peşimden gelirsiniz inşallah
Ohooo cok bile artmis bi de bakiyosun ikizmiss meselaaaaKızlar ayın 21inde adete 2 gün kala 33 çıkmış betam, bu gün adetten 4gün geçti 27si 549 çıktı. Artış az mı çok mu ben betadan anlamıyorum pek. Bana az gibi geldi. 6 günde ne kadar artmalıydı?
Aile hekimi 500 üzerindeyse sıkıntı yok direk kadın doğuma randevu alıp gidebilirsin demişti.
Çok teşekkür ederim canım ya, hiç sayısal sevmediğim için basit şeyi bile hesaplamak istemiyor beynimOhooo cok bile artmis bi de bakiyosun ikizmiss meselaaaa
Ilk gun 33 se 2 gün sonra 66
4 gun sonra 130
6 gun sonra 260 civarı normal. Senin artmış da artmis maaşallaaaahh
2 gunde 1 yuzde 60 ile 100luk bir artis bekleniyor canim
Canım belirtileri sormuştun, elimden geldiği kadar yazmaya çalıştım.Saron
Yumurtlama gününden 3-4 gün sonra kasık ağrılarım başladı. Sanki yumurtalıklarımdan rahmime doğru birşeyler akıyor, yuvarlanıyor gibi hissettim. Yumurtlamadan 5-6 gün sonra da beraberlik sırasında aşırı ıslanma, sıvı hissettim. Böyle afedersiniz resmen krem sürmüş gibi, beyaz beyazdı. Normal olmadığını anlamıştım çünkü daha önce hiç bu kadar sıvı oluşturmadı vücudum. Bata yaklaşık 4-5 gün kala sanırım bel ağrısı, yorgunluk, uykusuzluk başladı. Hiçbir şey yapmasam da aşırı yoruluyordum. Bazı geceler de sıcak basması yaşadım. Bata 3-4 gün kala yine göğüslerde hassasiyet ve halkalarda büyüme, renginde koyulaşma oldu.
Güzel duan nasıl içimi rahatlattı, Allahım da senin içini rahatlatsın canımAyyy ne guzel gebelik takvimini de yapmissin icim acildi valla. Cok tesekkur ederim daha yazdiklarini okumadan yaziyorum bu mesaji. Allah saglikla huzurla kucaginiza almayi nasip etsin canim
Güzel duan nasıl içimi rahatlattı, Allahım da senin içini rahatlatsın canımAllah razı olsun, Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Ovü testi yapmadım canım ama takvime bakarak yumurtlama günü öncesini, yumurtlama günü ve sonrasını değerlendirdim. Yumurtlamadan 2 gün önce, yumurtlama ve sonrası 4 gün ard arda değerlendirdik. Ondan hariç yumurtlama öncesine kadar bazen iki gün üst üste, bazen bir gün arayla. Takvime işaretlemedim ama bu şekilde oldu. Yumurtlama sonrasında bıktığımız için canımız istedikçe oldu açıkçasıSagol canim amin hayirlisi.Cok ozel olamazsa dicem ama artik ozelimiz mi kaldi her sey ortada sere serpe:)) Hangi gunleri degerlendirmistiniz, yumurtlama takibi yapmis miydin?
Ovü testi yapmadım canım ama takvime bakarak yumurtlama günü öncesini, yumurtlama günü ve sonrasını değerlendirdim. Yumurtlamadan 2 gün önce, yumurtlama ve sonrası 4 gün ard arda değerlendirdik. Ondan hariç yumurtlama öncesine kadar bazen iki gün üst üste, bazen bir gün arayla. Takvime işaretlemedim ama bu şekilde oldu. Yumurtlama sonrasında bıktığımız için canımız istedikçe oldu açıkçası
sık ilişki spermi azaltıyo tutma şansı az olur diyolardı demekki öyle olmuyomuşOlacağı varsa tek ilişkiyle de üst üste de oluyor demekki
Takvimini yerim ya
Ovü testi yapmadım canım ama takvime bakarak yumurtlama günü öncesini, yumurtlama günü ve sonrasını değerlendirdim. Yumurtlamadan 2 gün önce, yumurtlama ve sonrası 4 gün ard arda değerlendirdik. Ondan hariç yumurtlama öncesine kadar bazen iki gün üst üste, bazen bir gün arayla. Takvime işaretlemedim ama bu şekilde oldu. Yumurtlama sonrasında bıktığımız için canımız istedikçe oldu açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?