Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benle görüşmeyen bir arkadaşım bir anda konuşmaya başladı sonra ağzındaki baklayı çıkardı 5,5 haftalık hamile.. Bana da öğüt veriyor şunu yap bunu yap ama kendisi akraba evliliği olmasına rağmen bebekte risk olmasına rağmen sigara içmeye devam ediyor ama bana akıl veriyor
Bir arkadaşım hamile kadın fotoğrafında çekiliş adı altında beni etiketledi durumumu bilmesine rağmen...
Ne deyim mucizem ne deyim Allah bizi sınıyor alnımızın akıyla sınavımızı verelim kuzum

Hemsirecik canım sonucun çıktı mı

Bende tam onu soracaktım ya, sonuç ne canım? Hemsirecik
Negatif cikti suruntu sonucum ama dr yalancı negatif olabilir dedi 10 gun belirtileri takip edicem ama iyiyim sadece agzimin tadi acı baska hicbir seyim yok ❤❤
gelirim hayırlı haberlerle gelsek ne güzel olur

olur canısı görüşürüz
Oda olur insallah kiz

sık ilişki spermi azaltıyo tutma şansı az olur diyolardı demekki öyle olmuyomuş Olacağı varsa tek ilişkiyle de üst üste de oluyor demekki
Takvimini yerim ya
Eşimde bıkmıştı heralde hani üst üste yapınca sperm kalitesi düşüyordu diye söyleniyordu enson sen aslansın kaplansın gaza getirdim artık
Anlamdim canim, isi sansa birakmamissiniz:))
Öyle oldu biraz canım, garanti olsun dedim

İnsanlar dümdüz manyak. Gerçekten bununla mı tatmin oluyorlar ya bu kadar mı mutsuzlar? Bu yüzden kimmmselere söylemedim. Annem bile bilmiyor

Negatif cikti suruntu sonucum ama dr yalancı negatif olabilir dedi 10 gun belirtileri takip edicem ama iyiyim sadece agzimin tadi acı baska hicbir seyim yok ❤❤

Oda olur insallah kiz
Ohh çok şükür canım
İnsanlar dümdüz manyak. Gerçekten bununla mı tatmin oluyorlar ya bu kadar mı mutsuzlar? Bu yüzden kimmmselere söylemedim. Annem bile bilmiyor
Kürtaj olunca, insanlar diyor ki, demek çocuk istedi e bir sene geçti yok hala

Ohh çok şükür canım

Kürtaj olunca, insanlar diyor ki, demek çocuk istedi e bir sene geçti yok hala
Belki planlarınızda yoktu, aldırdınız. Belki çocuk istemiyorsunuz. Normal şartlarda kime ne bundan? Bir bu ülkede böyle bu olay. Evmli çiftlerin yatak odasında o iki kişi dışında herkes söz sahibi. Gerçekten anlamak zor :/

Ah parem Rabbim vereceği zamanı bilir elbet elbet bizim de boynumuzu bükük kucağımızı boş bırakmaz inşallah ama sabretmek ağır geliyor işte böyle... Bi de bu bahsettiklerin sanki biz böyle istemişim gibi kusarsan bebeğin sağlıklı demekmiş sözleri kulağımda çınlıyor oysa ben hiç birinde kusmadm

Nerden biliyormuş? Kendi kustuğu için mi sağlıklıymış? Boş boş laflar ya valla sinir oluyorum böyle tiplere. Herkes uzman, herrrkes. Kuzenimin bebeği oldu. Biraz zayıf bir bebek. Bir yaşına girdi ama yaşından küçük gösteriyor. İnsanlar laf ediyor diye kuzenim bunu kafaya taka taka çocuğu sürekli hastaneye götürüyor. Hiçbir sorun çıkmadı çocukta. Gayet de çevik ve enerjik. Sadece zayıf. Arada çocuğu beraber parka götürüyoruz. Bir gün yine parktayken ne kadarlık diye sordu kadının teki. Bir yaşında deyince kadın ağzını yüzünü garip şekillere sokup "Daha küçük görünüyor" dedi. Baktım kuzenimin yüzü düştü yine. Ne kadar takma desem de takıyor. Dedim ki bir daha sorduklarında 9 aylık bu erken yürümeye başladı de. Aradan 5-10 dk geçmedi başka bir kadın sordu ne kadarlık diye. Kuzenim utana sıkıla 9 aylık dedi. Kadın maşallah dedi gitti. O uzaklaşınca kendimi tutamadım kahkaha attım. Bu işler böyle yani. Ben bundan sonra soranlara hamileyim diyeceğim galiba. Ne kadarlık diyene 1,5 yıllık derim. Ondan sonra kendileri düşünsün Hamileyken kusuyorsan sağlıklı bebekmiş ahshhsjdjd Töbe ya daha neler duyacağız

"Dun ilk defa kendi basina koltuga cikti sonra yatmaya gittim su icmek icin kalktim baktim yok ortada isigi actim koltukta oturmus bana bakiyor" buna güldüm yaaaa
Hahah bende diger yazima guldun sandim
Bizim sıpa da ilk geldiği zaman kendi kendine yatağa tırmanırken düşüyordu. Kanepeden aşağı atlamaya korkuyordu şimdi heryere çıkıyor maşallah

Oh iyi o zaman içim rahatladı kuzum ya
Aynen tam sipalar yaa
Yemek icin nasil kosturuyor pesimden bi gorsen cok sirin sabahlari gulmekten oluyorum kendisine

Evde besleyince koku yapıyor diyorlar ya bu efsane mi gerçek mi? Bu kadar şirin bir hayvanın kokabileceğine inanmak istemiyorum
Bence efsane iki hafta oldu evde hic koku yok. Tuvaletini iki gunde bir temizliyorum ben. Her gelene soruyorum koku varmi diye
Tek koku yapan saman oda kotu bir koku degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…