- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.821
Ben de tam tersi, sayisalciymÇok teşekkür ederim canım ya, hiç sayısal sevmediğim için basit şeyi bile hesaplamak istemiyor beynimsağlıkla ilerler, tüm topiğimiz gebe olur inşallah
Benle görüşmeyen bir arkadaşım bir anda konuşmaya başladı sonra ağzındaki baklayı çıkardı 5,5 haftalık hamile.. Bana da öğüt veriyor şunu yap bunu yap ama kendisi akraba evliliği olmasına rağmen bebekte risk olmasına rağmen sigara içmeye devam ediyor ama bana akıl veriyorben bugün hiç iyi değilimakşam 7 aydır aramız limoni olan arkadaşımla görüştüm temmuzda evlenmişti midesi bulanıyomuş yemek yiyemiyomuş çok halsizmiş yani hamileymiş çok yakın arkadaşımdı diğer ev arkadaşım vardı o da bayadır deniyodu o da hamile.. iki göğsümün arasına bir taş oturdu akşamdan beridir.. neden ben bu kadar bahtsızım neden bunlar benim başıma geldi neden bende normal kadınlar gibi hemen hamile kalıp midem bulanmadı böğüre böğüre kusmadım neden benim bebeklerim yaşamadı neden artık hamile dahi kalamıyorum neden belkide hiç çocuğum olmayacak neden neden neden
Evet ya, benden önce davrandınKalp kalbe karşıymış fıstık
gelirim hayırlı haberlerle gelsek ne güzel olurArada gel boyle
olur canısı görüşürüzTeşekkür ederim kuzum inşallaharada gel özletme kendini
Sperm sikintisi olanlar icin gecerliymis o. Normal saglikli durumlarda sorun olmuyormus.
Hemsirecik canım sonucun çıktı mı
Negatif cikti suruntu sonucum ama dr yalancı negatif olabilir dedi 10 gun belirtileri takip edicem ama iyiyim sadece agzimin tadi acı baska hicbir seyim yok ❤❤Bende tam onu soracaktım ya, sonuç ne canım?Hemsirecik
Oda olur insallah kizgelirim hayırlı haberlerle gelsek ne güzel olur
olur canısı görüşürüz
Eşimde bıkmıştı heralde hani üst üste yapınca sperm kalitesi düşüyordu diye söyleniyordu ensonsık ilişki spermi azaltıyo tutma şansı az olur diyolardı demekki öyle olmuyomuşOlacağı varsa tek ilişkiyle de üst üste de oluyor demekki
Takvimini yerim ya
Öyle oldu biraz canım, garanti olsun dedimAnlamdim canim, isi sansa birakmamissiniz:))
İnsanlar dümdüz manyak. Gerçekten bununla mı tatmin oluyorlar ya bu kadar mı mutsuzlar? Bu yüzden kimmmselere söylemedim. Annem bile bilmiyorBenle görüşmeyen bir arkadaşım bir anda konuşmaya başladı sonra ağzındaki baklayı çıkardı 5,5 haftalık hamile.. Bana da öğüt veriyor şunu yap bunu yap ama kendisi akraba evliliği olmasına rağmen bebekte risk olmasına rağmen sigara içmeye devam ediyor ama bana akıl veriyor
Bir arkadaşım hamile kadın fotoğrafında çekiliş adı altında beni etiketledi durumumu bilmesine rağmen...
Ne deyim mucizem ne deyim Allah bizi sınıyor alnımızın akıyla sınavımızı verelim kuzum
Gözün aydın hemşiire. Sahici negatiftir inşallah. Biz yalanı sevmeyiz deseydin ahshhsjsNegatif cikti suruntu sonucum ama dr yalancı negatif olabilir dedi 10 gun belirtileri takip edicem ama iyiyim sadece agzimin tadi acı baska hicbir seyim yok ❤❤
Oda olur insallah kiz
Yorgunsa yine iyi. Benimkinin gözü acıyor, kolu ağrıyor falan böyle engelleri var. Allah kimseye vermesinolmasa da bizde o kadar sık ilişki imkansızeşim yoğun çalışıyor bayılıyo adam eve gelince
Ohh çok şükür canımNegatif cikti suruntu sonucum ama dr yalancı negatif olabilir dedi 10 gun belirtileri takip edicem ama iyiyim sadece agzimin tadi acı baska hicbir seyim yok ❤❤
Oda olur insallah kiz
Kürtaj olunca, insanlar diyor ki, demek çocuk istediİnsanlar dümdüz manyak. Gerçekten bununla mı tatmin oluyorlar ya bu kadar mı mutsuzlar? Bu yüzden kimmmselere söylemedim. Annem bile bilmiyor
Belki planlarınızda yoktu, aldırdınız. Belki çocuk istemiyorsunuz. Normal şartlarda kime ne bundan? Bir bu ülkede böyle bu olay. Evmli çiftlerin yatak odasında o iki kişi dışında herkes söz sahibi. Gerçekten anlamak zor :/Ohh çok şükür canım
Kürtaj olunca, insanlar diyor ki, demek çocuk istedie bir sene geçti yok hala
Ah parem Rabbim vereceği zamanı bilir elbet elbet bizim de boynumuzu bükük kucağımızı boş bırakmaz inşallah ama sabretmek ağır geliyor işte böyle... Bi de bu bahsettiklerin sanki biz böyle istemişim gibi kusarsan bebeğin sağlıklı demekmiş sözleri kulağımda çınlıyor oysa ben hiç birinde kusmadmBenle görüşmeyen bir arkadaşım bir anda konuşmaya başladı sonra ağzındaki baklayı çıkardı 5,5 haftalık hamile.. Bana da öğüt veriyor şunu yap bunu yap ama kendisi akraba evliliği olmasına rağmen bebekte risk olmasına rağmen sigara içmeye devam ediyor ama bana akıl veriyor
Bir arkadaşım hamile kadın fotoğrafında çekiliş adı altında beni etiketledi durumumu bilmesine rağmen...
Ne deyim mucizem ne deyim Allah bizi sınıyor alnımızın akıyla sınavımızı verelim kuzum
Nerden biliyormuş? Kendi kustuğu için mi sağlıklıymış? Boş boş laflar ya valla sinir oluyorum böyle tiplere. Herkes uzman, herrrkes. Kuzenimin bebeği oldu. Biraz zayıf bir bebek. Bir yaşına girdi ama yaşından küçük gösteriyor. İnsanlar laf ediyor diye kuzenim bunu kafaya taka taka çocuğu sürekli hastaneye götürüyor. Hiçbir sorun çıkmadı çocukta. Gayet de çevik ve enerjik. Sadece zayıf. Arada çocuğu beraber parka götürüyoruz. Bir gün yine parktayken ne kadarlık diye sordu kadının teki. Bir yaşında deyince kadın ağzını yüzünü garip şekillere sokup "Daha küçük görünüyor" dedi. Baktım kuzenimin yüzü düştü yine. Ne kadar takma desem de takıyor. Dedim ki bir daha sorduklarında 9 aylık bu erken yürümeye başladı de. Aradan 5-10 dk geçmedi başka bir kadın sordu ne kadarlık diye. Kuzenim utana sıkıla 9 aylık dedi. Kadın maşallah dedi gitti. O uzaklaşınca kendimi tutamadım kahkaha attım. Bu işler böyle yani. Ben bundan sonra soranlara hamileyim diyeceğim galiba. Ne kadarlık diyene 1,5 yıllık derim. Ondan sonra kendileri düşünsünAh parem Rabbim vereceği zamanı bilir elbet elbet bizim de boynumuzu bükük kucağımızı boş bırakmaz inşallah ama sabretmek ağır geliyor işte böyle... Bi de bu bahsettiklerin sanki biz böyle istemişim gibi kusarsan bebeğin sağlıklı demekmiş sözleri kulağımda çınlıyor oysa ben hiç birinde kusmadm
Hahah bende diger yazima guldun sandim"Dun ilk defa kendi basina koltuga ciktisonra yatmaya gittim su icmek icin kalktim baktim yok ortada isigi actim koltukta oturmus bana bakiyor " buna güldüm yaaaa
Aynen tam sipalar yaaBizim sıpa da ilk geldiği zaman kendi kendine yatağa tırmanırken düşüyordu. Kanepeden aşağı atlamaya korkuyorduşimdi heryere çıkıyor maşallah
Oh iyi o zaman içim rahatladı kuzum ya
Evde besleyince koku yapıyor diyorlar ya bu efsane mi gerçek mi? Bu kadar şirin bir hayvanın kokabileceğine inanmak istemiyorumHahah bende diger yazima guldun sandim
Aynen tam sipalar yaa
Yemek icin nasil kosturuyor pesimden bi gorsen cok sirin sabahlari gulmekten oluyorum kendisine
Bence efsane iki hafta oldu evde hic koku yok. Tuvaletini iki gunde bir temizliyorum ben. Her gelene soruyorum koku varmi diyeEvde besleyince koku yapıyor diyorlar ya bu efsane mi gerçek mi? Bu kadar şirin bir hayvanın kokabileceğine inanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?