Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neredeyse aynı şeyleri yaşadık mucizem... Evet bana da dediler zaten kusmuyordun. Zaten o pıhtıydı. Çok stresli işin var. Derslere çok ağırlık verdin stres yaptın....bitmiyorlar... Bitmeyeceklerde...

Ay resmen buna güldüm
hangi bagnaz kara cahil diyor bunlaro acaba
Herkes doktor yemin olsun ki..
13. Haftaya girdim 1 kez olsun ne kustum ne tiksindim ne midem bulandi hiçbişey olmadi.. suana kdar kontrollermn hcbirinde de ters giden bsey yok kalbi atiyor haftasi ile uyumlu ellero ayaklari kıpır kıpır lutfen takmayin duymayin

Her şeyi de çok biliyorlar hee, öğretmenden cok ogretmen, doktordan cok doktor, en iyi ebeveyn herkes

Dolunayın nesini seviyorsun? Hem gece nöbetçisi, hem dolunay seviyor hummm ajan mısın, kurt kadın mı? 👁👁
Bana huzur veriyor, gideyim ormana, atesimizi yakalim, cadirimizi kuralim, kahvemiz cayimiz kitabımız ohhhh bayilirimmmm. Onceki hayatimda bsydim belki de

Bana huzur veriyor, gideyim ormana, atesimizi yakalim, cadirimizi kuralim, kahvemiz cayimiz kitabımız ohhhh bayilirimmmm. Onceki hayatimda bsydim belki de
Ben tam tersi ya gündüzcü ve kampsız deniz kenarıcıyım. Çay, kahve, kitap varsa alırım 🏖
Çok memnun kaldığın için bir daha mı gelmişsin dünyaya ahahhshs

Bak şimdi oldu mu? İnsan her geldiğinde aynı zevki tatmak ister mi? Biraz da başka nimetlerden faydalanaydın? Üçüncüye mi gelmeye niyetin var doğruyu söyle
Simdi o kadarini bilemicem, malum bi 2020 yasadik ki dillere destan, birkac gelişlik ekşın oldu açıkçası. Ben bu konuyu bi dusuncem şimdiden kesin bi sey demiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…