- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.841
Neredeyse aynı şeyleri yaşadık mucizem... Evet bana da dediler zaten kusmuyordun. Zaten o pıhtıydı. Çok stresli işin var. Derslere çok ağırlık verdin stres yaptın....bitmiyorlar... Bitmeyeceklerde...Ah parem Rabbim vereceği zamanı bilir elbet elbet bizim de boynumuzu bükük kucağımızı boş bırakmaz inşallah ama sabretmek ağır geliyor işte böyle... Bi de bu bahsettiklerin sanki biz böyle istemişim gibi kusarsan bebeğin sağlıklı demekmiş sözleri kulağımda çınlıyor oysa ben hiç birinde kusmadm
Ben bizim sıpayı alıştırdım, yemek vakti vereyim mi oğlum diyorum veeeeğ diye miyavlıyorHahah bende diger yazima guldun sandim
Aynen tam sipalar yaa
Yemek icin nasil kosturuyor pesimden bi gorsen cok sirin sabahlari gulmekten oluyorum kendisine
Sagolasin canim inşallah hshxhzhGözün aydın hemşiire. Sahici negatiftir inşallah. Biz yalanı sevmeyiz deseydin ahshhsjs
Hahah Allah gecinden versin. Bir şeyciğin yok ya birazcık contaları yaktın o kadarSagolasin canim inşallah hshxhzholecekmiyim dohtor bey dedim hshsbs
Ay resmen buna güldümAh parem Rabbim vereceği zamanı bilir elbet elbet bizim de boynumuzu bükük kucağımızı boş bırakmaz inşallah ama sabretmek ağır geliyor işte böyle... Bi de bu bahsettiklerin sanki biz böyle istemişim gibi kusarsan bebeğin sağlıklı demekmiş sözleri kulağımda çınlıyor oysa ben hiç birinde kusmadm
Her şeyi de çok biliyorlar hee, öğretmenden cok ogretmen, doktordan cok doktor, en iyi ebeveyn herkesAy resmen buna güldüm
hangi bagnaz kara cahil diyor bunlaro acaba
Herkes doktor yemin olsun ki..
13. Haftaya girdim 1 kez olsun ne kustum ne tiksindim ne midem bulandi hiçbişey olmadi.. suana kdar kontrollermn hcbirinde de ters giden bsey yok kalbi atiyor haftasi ile uyumlu ellero ayaklari kıpır kıpır lutfen takmayin duymayin
Ooo gece yoklaması. Dolunay varmış kimse de demiyor. Çarptı mı acaba fark ettirmedenHerkes iyi miiiiiiii
Yevrummm kacirmisim orayi, hastacik mi oldun ceennnnnNegatif cikti suruntu sonucum ama dr yalancı negatif olabilir dedi 10 gun belirtileri takip edicem ama iyiyim sadece agzimin tadi acı baska hicbir seyim yok ❤❤
Oda olur insallah kiz
Ben gece nobetcisiyim topigin ahahahahOoo gece yoklaması. Dolunay varmış kimse de demiyor. Çarptı mı acaba fark ettirmeden
Evet askosum agzim zehir gibi aci midem bulaniyor ama testler temiz çıktı şükür ❤❤ gececisin bakiyorumdaYevrummm kacirmisim orayi, hastacik mi oldun ceennnnn
Dolunayın nesini seviyorsun? Hem gece nöbetçisi, hem dolunay seviyor hummm ajan mısın, kurt kadın mı? 👁👁Ben gece nobetcisiyim topigin ahahahah
Ben cok seviyorum dolunayi yaaaa
Oyyy gecmis olsun kuzuummm, insallah hemencik biter gider. Antikor filan istediler mi? Kiyamaaaammm. Hep oyleyim bilirsinEvet askosum agzim zehir gibi aci midem bulaniyor ama testler temiz çıktı şükür ❤❤ gececisin bakiyorumda
Bana huzur veriyor, gideyim ormana, atesimizi yakalim, cadirimizi kuralim, kahvemiz cayimiz kitabımız ohhhh bayilirimmmm. Onceki hayatimda bsydim belki deDolunayın nesini seviyorsun? Hem gece nöbetçisi, hem dolunay seviyor hummm ajan mısın, kurt kadın mı? 👁👁
Ben tam tersi ya gündüzcü ve kampsız deniz kenarıcıyım. Çay, kahve, kitap varsa alırım 🏖Bana huzur veriyor, gideyim ormana, atesimizi yakalim, cadirimizi kuralim, kahvemiz cayimiz kitabımız ohhhh bayilirimmmm. Onceki hayatimda bsydim belki de
Demişimdir kii, ulan bu dolunaydir, kamptir asiri güzel, bari bi tur daha gidemBen tam tersi ya gündüzcü ve kampsız deniz kenarıcıyım. Çay, kahve, kitap varsa alırım 🏖
Çok memnun kaldığın için bir daha mı gelmişsin dünyaya ahahhshs
Bak şimdi oldu mu? İnsan her geldiğinde aynı zevki tatmak ister mi? Biraz da başka nimetlerden faydalanaydın? Üçüncüye mi gelmeye niyetin var doğruyu söyleDemişimdir kii, ulan bu dolunaydir, kamptir asiri güzel, bari bi tur daha gidem
Simdi o kadarini bilemicem, malum bi 2020 yasadik ki dillere destan, birkac gelişlik ekşın oldu açıkçası. Ben bu konuyu bi dusuncem şimdiden kesin bi sey demiiimBak şimdi oldu mu? İnsan her geldiğinde aynı zevki tatmak ister mi? Biraz da başka nimetlerden faydalanaydın? Üçüncüye mi gelmeye niyetin var doğruyu söyle
Ben yatarlıyım. Senin olayı rüyamda çözeceğim kısmetse. Kayıtlara gece mesaisi olarak geçsinSimdi o kadarini bilemicem, malum bi 2020 yasadik ki dillere destan, birkac gelişlik ekşın oldu açıkçası. Ben bu konuyu bi dusuncem şimdiden kesin bi sey demiiim
Bol cozumlemeli üryalar dilerimmBen yatarlıyım. Senin olayı rüyamda çözeceğim kısmetse. Kayıtlara gece mesaisi olarak geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?