- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.861
Yok asko negatif çıkınca ilac verdi sadeceOyyy gecmis olsun kuzuummm, insallah hemencik biter gider. Antikor filan istediler mi? Kiyamaaaammm. Hep oyleyim bilirsinefsane geri donduajsjajdhhs
Sağlıkla gelsin inşallahKzlar selam
Biz bugun ikilo teste girdik.. cinsiyey gorurmuyuz acaba umudu ile gittik
Benim edepsiz kızım iki bacaginida acmista açmış doktorumiz direkt %95 kiz dedi ..
Rabbm saglik versin, hamdolsun gonlume gore verdi
Dariai isteyen herkese tez zamanda en guzeli ile insallah
Benim olursa çin takvimine göre oglan oluyorSağlıkla gelsin inşallahbu sene duyduklarım hep kız bebek
Kızdır o kız. Sen yanlış bakmışsın bir daha bakBenim olursa çin takvimine göre oglan oluyor
NisanisiKızdır o kız. Sen yanlış bakmışsın bir daha bakBir kuzenimin karısı doğum yaptı yeni, kız. Başka bir kuzenimin ikileri olacak, kız. Annemin komşusu bu hafta doğum yaptı, kız. Instagram'da takip etttiğim bir karikatürist var. Onun da geçen hafta mı neydi kızı oldu. Hiç bu kadar art arda kız duymamıştım
Hahhahajahhs evet oNisanisihayir ya oglum olacak benim iyi baktim hshsbs
Yav oglan diyorum inanmıyorsun hshshshHahhahajahhs evet oDünyanın ilk lohusalı babası
Kızın olacak, kızın. Bu sene kız senesi. İstersen bekle yani oğlun olsun diye, sen bilirsin
Yaaau tamaaaam sen oğlan doğur tamam doğur tamam oğlan olsun! İlla bozacak düzeni cık cık cık. Kızları diziyoruz şurada ne güzel. Ne var yani ikinciyi oğlan yapardınYav oglan diyorum inanmıyorsun hshshshkesin benim kocamda nisanisi gibi olacak o kadar eminimki hshshs
Ya kizlara koca olsun diye oglan diyorum ben hshshsh kimle evlenecek bu kizlar heeYaaau tamaaaam sen oğlan doğur tamam doğur tamam oğlan olsun! İlla bozacak düzeni cık cık cık. Kızları diziyoruz şurada ne güzel. Ne var yani ikinciyi oğlan yapardın
Bendeki de o modelden. Adamın karısı föne, boyaya gidiyor. O kadar kendine gelmiş. Kendisi karısının yerine lohusa, saç baş dağılmış. Bir gece uykusuzluğa dayanamamış. Biri koca diğeri minnak iki bebek bakıyorsun kadın olarakBeklenen son bende de bu. İnşallah yanılırız
Bırak şimdi. Annem bu kadar kızın üstüne komşusu da kız doğurunca beni aradı, sen de bari seneye yap erkek olsun dedi. Babam da ikiz istiyormuş birini kız birini erkek doğuracakmışım. Biz nelerle uğraşıyoruz haberleri yok tabii oturdukları yerden cinsiyet siparişi veriyorlar ahahhsjsYa kizlara koca olsun diye oglan diyorum ben hshshsh kimle evlenecek bu kizlar heebenim kocam şimdi bile lohusa kiz hdhdhshs
Shshsh sorma ya bide cinsiyet seciyoruz hshsh olduda cinsiyeti kaldiBırak şimdi. Annem bu kadar kızın üstüne komşusu da kız doğurunca beni aradı, sen de bari seneye yap erkek olsun dedi. Babam da ikiz istiyormuş birini kız birini erkek doğuracakmışım. Biz nelerle uğraşıyoruz haberleri yok tabii oturdukları yerden cinsiyet siparişi veriyorlar ahahhsjs
Benim kocam evlendiğimizden beri yeni gelin. Ben doğurunca o da lohusa olacak
Aa öyle deme. Ekşi sözlük mü nerdeydi bir yerde okumuştum. Bir çift aşılamaydı tüp bebekti derken yıllar içinde 6-7 tedavi denemesi yapıyor. En sonunda tüp bebekle hamile kalıyor kadın. Doğum yapıyor. 4 ay sonra yeniden hamile kalıyor, onu da doğuruyor. Belki biz de önce cinsiyet seçmeliyiz nerden biliyon ahahhahs Bir de böyle deneyelim bakalım umut dünyasıShshsh sorma ya bide cinsiyet seciyoruz hshsh olduda cinsiyeti kaldibu arada iki kuzeniminde oglu oldu hshshs
Moralim coh bozuk cunku kocam 20 gunluk goreve gidiyor bu ay olmadiysa onumuzdeki ayda uctu gitti ben aglamaya gidiyom hoccagalinAa öyle deme. Ekşi sözlük mü nerdeydi bir yerde okumuştum. Bir çift aşılamaydı tüp bebekti derken yıllar içinde 6-7 tedavi denemesi yapıyor. En sonunda tüp bebekle hamile kalıyor kadın. Doğum yapıyor. 4 ay sonra yeniden hamile kalıyor, onu da doğuruyor. Belki biz de önce cinsiyet seçmeliyiz nerden biliyon ahahhahs Bir de böyle deneyelim bakalım umut dünyası
Ya tamam anladık sizin sülale erkek doğuruyor. Tamam ya tamam sen erkek doğur. Ye tatlıyı doğur atlıyı hemşireee
Yessss beybbss, tam da o zamana kadar bekledimYok asko negatif çıkınca ilac verdi sadeceoh oh full moralle donmussun cok iyi oldu cokta guzel oldu
Oooyyy hosgeldin daylosumm❤❤Yessss beybbss, tam da o zamana kadar bekledimbensiz buralar cok tatsızmis, oyle dediler de geldim
Bana huzur veriyor, gideyim ormana, atesimizi yakalim, cadirimizi kuralim, kahvemiz cayimiz kitabımız ohhhh bayilirimmmm. Onceki hayatimda bsydim belki de
Nisanhakan dimi oKızdır o kız. Sen yanlış bakmışsın bir daha bakBir kuzenimin karısı doğum yaptı yeni, kız. Başka bir kuzenimin ikileri olacak, kız. Annemin komşusu bu hafta doğum yaptı, kız. Instagram'da takip etttiğim bir karikatürist var. Onun da geçen hafta mı neydi kızı oldu. Hiç bu kadar art arda kız duymamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?