- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.881
Hahah evetNisanhakan dimi o
Sarılalım valla öyle özledimki birilerine sarılmayıGel sarılalım
Çok Güzel Hareketler Eser'in de oğlu oluyormuş. Hadi iyisin. Sizin tarafta sayılar artıyor ahahhsjsShshsh sorma ya bide cinsiyet seciyoruz hshsh olduda cinsiyeti kaldibu arada iki kuzeniminde oglu oldu hshshs
Yess beÇok Güzel Hareketler Eser'in de oğlu oluyormuş. Hadi iyisin. Sizin tarafta sayılar artıyor ahahhsjs
Iyiz vallaha meme uyku sabaslari veriyorouz
Yaa yerim ben onun inadınıIyiz vallaha meme uyku sabaslari veriyorouzbizimki öyleee meme de uyuyum diyor inatlsiyoruz sen nasilsin napiyosun teyzesi
Bol bol öperimminshallh ucuk cikti dudagimda gecsinYaa yerim ben onun inadınıiyiyim bende askos beklemeye devam mis kokuluyu op benim yerime ya minnos
Bol bol dua et bizeBol bol öperimminshallh ucuk cikti dudagimda gecsinyolun sonunda su bebisler gelsinde kucaga beklemek hic birseey
HerzamanBol bol dua et bize
Benim de cin takvimine gore erkekti, hikayeeeBenim olursa çin takvimine göre oglan oluyor
Ya demesene oyle hshdhdhBenim de cin takvimine gore erkekti, hikayeee
E oyle amaYa demesene oyle hshdhdh
Benimkide erkekti nur topu gibi kiz dogurdumYa demesene oyle hshdhdh
Valla kuzu benim sınavlarım varBurası yine çok sessiz...
Ne sınavı ne sınavı 👁👁Valla kuzu benim sınavlarım var
Bu hafta da nadir girebileceğim
Nasılsınız bakalım
Herkes iyi mi
E oyle amao kdar bir de hesapladm ettim yasima 1 ekledm bseyler yaptim snuc hep erkek gsteriodu
Ya of ya bende sagda solda oglum olcak diyodum hahaha rezillikBenimkide erkekti nur topu gibi kiz dogurdumhalbuki tüm gebelik belirtimeri de erkek bebegine uyuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?