Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deme deme 5 aylik olba kadar bende öyle diyofdum hatta herkede cokta sey yapmayin dogum da erkek cikabilir diyordum doktorlar yüzde yüz kiz dedikleri halde . Okadar emindim erkek olucagina
Valla bende nedense o kadar emindim
Burda da kız demişlerdi ben inatla erkek demiştim

Deme deme 5 aylik olba kadar bende öyle diyofdum hatta herkede cokta sey yapmayin dogum da erkek cikabilir diyordum doktorlar yüzde yüz kiz dedikleri halde . Okadar emindim erkek olucagina
Yengeme iki hamileliğinde de doğuma kadar kız dediler. İkisi de erkek doğdu

Çocuk gelişimi okuyorum canım 3.sınıftayım ama pek çalışasım gelmiyor konuları yüzünden
Nedeeen? Ne güzel bölüm ya. Ben formasyon derslerinin bir kısmında gördüm sadece. Ayrıntılı hali nasıldır bilmiyorum ama benim aldığım dersler çok keyifliydi. Başarılaaar

çok enteresan bir şey oldu kankilerim bugün reglinin 29. günü ve çok açık kahve leke geldi.kaç aydır 35 günde bir görüyordum.hayrolsun diyerek eşime anlattım yerleşme falan olabiliyor test alalım yarın diye. özel günün gelmiştir diyor erken olmuş olamaz mı erkenden öğrenme sonra hevesimiz kursağımızda kalıyor diyor bütün hayallerim patladı gitti bu ay erken geldi galiba. çalışmaktan mı acaba çok eğilip kalkıyorum

Benimki de iki gün gecikmeli ve ilk defa pembe geldi. Önceden hava değişimine, strese falan bağlıyordum böyle şeyleri. Artık eserekli benimki amaan deyip geçiyorum. Biraz daha bekle, anormallik fark edersen doktora bir gidersin olmadı. 25-32 gün arası oynaklığa normal diyorlar galiba.
Bebek isteyen ama bir türlü olmayan biri için artık güzel bölüm değil5.üniversite zaten.. Belki bırakırım....
Öyle düşünmesene ama Belki de üstüne giderek aşman gerekiyordur. O kadar emek vermişsin. Profesyonel bir şey olarak düşün bunu. Bak sana delilik örneği vereyim. Ben dört tane okudum. Birini bıraktım, diğerlerini bitirdim. Hem de hiçbiri uzaktan değil. Sonra da ev hanımı oldum (Buraya hunim gelecek)
Bir de hala beynini aksine programlıyorsun gözümden kaçmadı. Ne demekmiş bir türlü bebeği olmayan? Seni bekliyor bebeğin. "Annem geleceğime inansın da öyle gideyim" diyor. Hıh sana!

yok ya anormallik olsa da gitmem. ben o hastane işlerine yokum artık.gebelik olsa dahi 6 7 haftada giderim. aynen normal sayılıyor bu günler. sadece hayal de kuramıyoruz onu demek istemiştim

yok ya anormallik olsa da gitmem. ben o hastane işlerine yokum artık.gebelik olsa dahi 6 7 haftada giderim. aynen normal sayılıyor bu günler. sadece hayal de kuramıyoruz onu demek istemiştim
haha bazen gerçekçi olmak daha iyi. çok hayal kurunca o hayalin kırıklığı da daha büyük olabiliyor.

Bunu izleyinsenize. Yıllar önce izlemiştim bunu. Bugün regl olunca yine aklıma geldi. Yalnız bende bu döngüdeki duygu geçişleri farklılaştı biraz. Regl olduğum gün bütün ümitlerim bitiyor. Sanki ne yaparsak yapalım olmayacakmış hissine kapılıyorum. 1-2 gün böyle devam ediyor. Sonra yavaş yavaş (ama bayağı yavaş ) "Olur ya bir şekilde. Neden olmasın?"la başlayıp "Kimlerin kimlerin oldu, hala da oluyor. Senin de olur kız. Hem tıp çok gelişti"yle devam eden umut yüklenmem gerçekleşiyor. Sonra yeniden regl oluyorum. Hop başa
İlaç kullanırken ve bunun için korunurken yani regl olacağını zaten bilirken regl olduğunda hayal kırıklığı yaşar mı insan? Yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…