- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.901
Deme deme 5 aylik olba kadar bende öyle diyofdum hatta herkede cokta sey yapmayin dogum da erkek cikabilir diyordum doktorlar yüzde yüz kiz dedikleri halde . Okadar emindim erkek olucaginaYa of ya bende sagda solda oglum olcak diyodum hahaha rezillik
Olsunda artık hayırlısıyla ben ikisinede raziyimDeme deme 5 aylik olba kadar bende öyle diyofdum hatta herkede cokta sey yapmayin dogum da erkek cikabilir diyordum doktorlar yüzde yüz kiz dedikleri halde . Okadar emindim erkek olucagina
Auzef canım... Gerçi pek çalıştığım da söylenemezNe sınavı ne sınavı 👁👁
Valla bende nedense o kadar emindimDeme deme 5 aylik olba kadar bende öyle diyofdum hatta herkede cokta sey yapmayin dogum da erkek cikabilir diyordum doktorlar yüzde yüz kiz dedikleri halde . Okadar emindim erkek olucagina
Başarılar kuzumValla kuzu benim sınavlarım var
Bu hafta da nadir girebileceğim
Nasılsınız bakalım
Herkes iyi mi
Oo ne okuyorsun? Kaçıncı sınıfa gidiyorsun tatlı kısAuzef canım... Gerçi pek çalıştığım da söylenemez
Yengeme iki hamileliğinde de doğuma kadar kız dediler. İkisi de erkek doğduDeme deme 5 aylik olba kadar bende öyle diyofdum hatta herkede cokta sey yapmayin dogum da erkek cikabilir diyordum doktorlar yüzde yüz kiz dedikleri halde . Okadar emindim erkek olucagina
Sağol fıstıkBaşarılar kuzum
Ben iyiyim çok şükür
Çocuk gelişimi okuyorum canım 3.sınıftayım ama pek çalışasım gelmiyor konuları yüzündenOo ne okuyorsun? Kaçıncı sınıfa gidiyorsun tatlı kısahshhsjsjs
Nedeeen? Ne güzel bölüm ya. Ben formasyon derslerinin bir kısmında gördüm sadece. Ayrıntılı hali nasıldır bilmiyorum ama benim aldığım dersler çok keyifliydi. BaşarılaaarÇocuk gelişimi okuyorum canım 3.sınıftayım ama pek çalışasım gelmiyor konuları yüzünden
Rabbim hayirli evlat versindeOlsunda artık hayırlısıyla ben ikisinede raziyimsen nasil oldun bebisin nasil
Bebek isteyen ama bir türlü olmayan biri için artık güzel bölüm değilNedeeen? Ne güzel bölüm ya. Ben formasyon derslerinin bir kısmında gördüm sadece. Ayrıntılı hali nasıldır bilmiyorum ama benim aldığım dersler çok keyifliydi. Başarılaaar
Yaa ben doktorlar kiz dedikce yok erkekde olma ihitmali var diyordumValla bende nedense o kadar emindim
Burda da kız demişlerdi ben inatla erkek demiştim
Aminn❤❤ yaa emzirmek cok guzel bir hismis annem hep oyle derdiRabbim hayirli evlat versindeIyiz cok sükür uyku meme savaslari geciyor günler vallahaaa
Benimki de iki gün gecikmeli ve ilk defa pembe geldi. Önceden hava değişimine, strese falan bağlıyordum böyle şeyleri. Artık eserekli benimki amaan deyip geçiyorum. Biraz daha bekle, anormallik fark edersen doktora bir gidersin olmadı. 25-32 gün arası oynaklığa normal diyorlar galiba.çok enteresan bir şey oldu kankilerim bugün reglinin 29. günü ve çok açık kahve leke geldi.kaç aydır 35 günde bir görüyordum.hayrolsun diyerek eşime anlattım yerleşme falan olabiliyor test alalım yarın diye. özel günün gelmiştir diyorerken olmuş olamaz mı erkenden öğrenme sonra hevesimiz kursağımızda kalıyor diyor bütün hayallerim patladı gitti bu ay erken geldi galiba. çalışmaktan mı acaba çok eğilip kalkıyorum
Öyle düşünmesene amaBebek isteyen ama bir türlü olmayan biri için artık güzel bölüm değil5.üniversite zaten.. Belki bırakırım....
yok ya anormallik olsa da gitmem. ben o hastane işlerine yokum artık.gebelik olsa dahi 6 7 haftada giderim. aynen normal sayılıyor bu günler. sadece hayal de kuramıyoruz onu demek istemiştimBenimki de iki gün gecikmeli ve ilk defa pembe geldi. Önceden hava değişimine, strese falan bağlıyordum böyle şeyleri. Artık eserekli benimki amaan deyip geçiyorum. Biraz daha bekle, anormallik fark edersen doktora bir gidersin olmadı. 25-32 gün arası oynaklığa normal diyorlar galiba.
Öyle düşünmesene amaBelki de üstüne giderek aşman gerekiyordur. O kadar emek vermişsin. Profesyonel bir şey olarak düşün bunu. Bak sana delilik örneği vereyim. Ben dört tane okudum. Birini bıraktım, diğerlerini bitirdim. Hem de hiçbiri uzaktan değil. Sonra da ev hanımı oldum (Buraya hunim gelecek)
Bir de hala beynini aksine programlıyorsun gözümden kaçmadı. Ne demekmiş bir türlü bebeği olmayan? Seni bekliyor bebeğin. "Annem geleceğime inansın da öyle gideyim" diyor. Hıh sana!
Yaaa kuzummDeme deme 5 aylik olba kadar bende öyle diyofdum hatta herkede cokta sey yapmayin dogum da erkek cikabilir diyordum doktorlar yüzde yüz kiz dedikleri halde . Okadar emindim erkek olucagina
Sakınnnnnn, duymayayim bir daha. Bitirmelisinnnnn, bunu istiyorsun ve yapacaksin kuzummmmmBebek isteyen ama bir türlü olmayan biri için artık güzel bölüm değil5.üniversite zaten.. Belki bırakırım....
haha bazen gerçekçi olmak daha iyi. çok hayal kurunca o hayalin kırıklığı da daha büyük olabiliyor.yok ya anormallik olsa da gitmem. ben o hastane işlerine yokum artık.gebelik olsa dahi 6 7 haftada giderim. aynen normal sayılıyor bu günler. sadece hayal de kuramıyoruz onu demek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?