Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet gerçekçilik iyidir video çok iyiymiş kadın olmak gerçekten zor. her ay aynı şeyler işte..ama umut etmek güzeldir.

evet gerçekçilik iyidir video çok iyiymiş kadın olmak gerçekten zor. her ay aynı şeyler işte..ama umut etmek güzeldir.

Bu aralar çok yoğunum..
Ama ilişki konusunda değil o fıs 1 günü değerlendirebildik sadece
Artık çokta koymuyo napalım hahsshhs
Bi selam çakıyorum ve kaçıyorum

Aminn❤❤ yaa emzirmek cok guzel bir hismis annem hep oyle derdi
Cok güzel evet hele böyle kucakta gözünün icine bakarak emiyor ya bide gülümsüyor cok acayip bi his .... amaaaaa fakaaaaat cokda zor sabir isteyen ismis meme ucu yarasi meme reddi meme de uyuma istegi vs asiri yoruyor stress yaratiyor cok zormus yani

Bu aralar çok yoğunum..
Ama ilişki konusunda değil o fıs 1 günü değerlendirebildik sadece
Artık çokta koymuyo napalım hahsshhs
Bi selam çakıyorum ve kaçıyorum
Alo alo alo 14 şubat rezervasyonunuz duruyor hala üç kişilik. Müessesemizde ebeveynlerin fıs mıs gibi bahaneleri kabul edilmemektedir. Teşekkürler.

Meme ucuna gümüş kapak da aldın mı? Biz doğurana kadar daha neler çıkacak acaba ahahs

dayler dayler Ajan D, giriş çıkışlarda kimlik kartınızı okutun lütfen bağyan cık cık cık

Her güzel şeyin kotu yanlari var zamanla gecer hepsi askos daha ok yenisiniz

kizlar merhaba ben daha onceleri gruptaydim.gebeligi erteledigim icin ayrilmistim.normalde hep ovulasyon gunumu takip ederim ona gore korunurum ama sasmis sanirim.adetimi haftaya pazartesi olmam gerekiyordu bugun adet dışı kanama yasadim.enfeksiyondur die dusundum ama kasik agrim da baya olunca gidelim baktiralim dedik.44 cikmis sonucum.baya yuksek geldi bana.daha onceden 2 dusuk yasadim.insallah bi sorun yoktur persembe gecesi acilde tekrar kan vericem

hkshahvajabajbaja ya kahkaha attım
17 şubat regl günüm, daha ozamana olmaz bebe, 17 şubattan sonra hemiş kalcam ben
Amaaan gidin iki kişi girin 14 şubat'a. Ben iptal ettim rezervasyonu başka yerde yenileyin Buradaki güruhta romantizm ve umut yetmezliği var. Acil sarı seron bağla Hemsirecik Toplu alımda indirim yapıyor musunuz?

Paresilaaa bu arada köpek kaksk cok iyiymis Hemsirecik ile yarisirsiniz
Daha rahmime düşmemiş bebişimin lakabı
Korede böyle saçma lakap takıyorlarmış ki sağlıklı bir geleceği olsun bebişin
Benim inancım kırılıyor artık ne bilim içimden birşey yapmak gelmiyor
Sakınnnnnn, duymayayim bir daha. Bitirmelisinnnnn, bunu istiyorsun ve yapacaksin kuzummmmm
Valla çok pis kopya çekiyorum
Yoksa konuları okudukça içim acıyor kuzum
Aaaa 44 mü
Hayırlı olsun canım benim. Korkma içini ferah tut lütfen canım. Erken yumurtlamışsındır belki... Regl erken olacaktı belki... Sağlıkla sıhhatle devam etsin canım...

Aaa hic duymamistim daha önce ilgincmis bende bilmeden koymusum kücük sican diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…