Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim inancım kırılıyor artık ne bilim içimden birşey yapmak gelmiyor
umudum hiç bitmedi 19 aydır ammaaa içimdeki hisleri söylüyorum yahuuu
Silkelenip kendimize geliyoruz dırı nırı nırı nım

Sabah prolaktinime baktırmıştım ben de. Yeni çıktı sonuç. İlaç işe yaramış çok şükür düşmüş. İnşallah kocamın şeysileri de tedaviye cevap veriyordur da artık yarım analıktan analığa terfi edebilirim. Sesi güzel biri bir şarkı patlatsın da neşemizi bulak

anonimbirbayan Tavşanlı nöörüyon? Sesin soluğun çıkmıyor. Sen de mi depresyon moduna aldın kendini?

Ahh inşallah herşey yoluna girmiştir

Hayattt beni nedenn yoruyorsunnnnnnn madem mm günahhhhhhh oyunu sen bozuyorsunnnnnnnnn
Çok şükür canım eşinin de değerleri çok iyi çıkacaktır Allahın izni ile

Anlıyorum ama bu geçici bir süreç, yapacaksin, bitireceksin, dönüp baktığında bir ani olarak kalacak. Pozitif düşün, kötü düşünceleri aklindan cikar. Onca yolu astin, bunu da basaracaksin. Sonra da kucağına yavrunu aldiginda tam da istedigin bolumu bitirmenin gururunu yasayacaksin

Canımsın toparlanacağım
Amin inşallah kuzum inşallah
İnşallah inşallah. Hepimizin her bi şeyi iyiye gitmiş olsun da toplu sünnet gibi toplu doğum yapalım
Amin inşallah canlanacak tekrar buralar

Helöö hoş gel
Bal0ncuk yine ansızın aklıma düşüşün....
Benim de akşam aklıma geldi ama mesaj atamadım. Kapalı galiba. Haber yok mu hiç? Paresilaaa sen görüştün mü yakın zamanda?
Bundan sonra kimse bana cocuk işçi calistirmak yasah demesin jshsjsj
Net kararım, 7 yaşını doldurduğu yaz işe vericem kendisini. Masraflarını çıkarsın, bak manevi masraflarını saymıyorum. Ana yüreği ahshhsjd

Iste kıyamıyor insan evlat olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…