- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.941
Oooo senin lakapta iyimişAaa hic duymamistim daha önce ilgincmis bende bilmeden koymusum kücük sican diye
Benim inancım kırılıyor artık ne bilim içimden birşey yapmak gelmiyor
Silkelenip kendimize geliyoruz dırı nırı nırı nımumudum hiç bitmedi 19 aydır ammaaa içimdeki hisleri söylüyorum yahuuu
Hepinize benden sarı seronAmaaan gidin iki kişi girin 14 şubat'a. Ben iptal ettim rezervasyonu başka yerde yenileyinBuradaki güruhta romantizm ve umut yetmezliği var. Acil sarı seron bağla Hemsirecik Toplu alımda indirim yapıyor musunuz?
Oh yarasın! Şarkıyı da basmışın İsmail YK stayla ahshhsjd Keyfim yerine geldiHepinize benden sarı seron
Ahh inşallah herşey yoluna girmiştirSilkelenip kendimize geliyoruz dırı nırı nırı nım
Sabah prolaktinime baktırmıştım ben de. Yeni çıktı sonuç. İlaç işe yaramış çok şükür düşmüş. İnşallah kocamın şeysileri de tedaviye cevap veriyordur da artık yarım analıktan analığa terfi edebilirim. Sesi güzel biri bir şarkı patlatsın da neşemizi bulak
anonimbirbayan Tavşanlı nöörüyon? Sesin soluğun çıkmıyor. Sen de mi depresyon moduna aldın kendini?
İnşallah inşallah. Regl bitince sahalara geri dönüyorumAhh inşallah herşey yoluna girmiştir
Hayattt beni nedenn yoruyorsunnnnnnn madem mm günahhhhhhh oyunu sen bozuyorsunnnnnnnnnSilkelenip kendimize geliyoruz dırı nırı nırı nım
Sabah prolaktinime baktırmıştım ben de. Yeni çıktı sonuç. İlaç işe yaramış çok şükür düşmüş. İnşallah kocamın şeysileri de tedaviye cevap veriyordur da artık yarım analıktan analığa terfi edebilirim. Sesi güzel biri bir şarkı patlatsın da neşemizi bulak
anonimbirbayan Tavşanlı nöörüyon? Sesin soluğun çıkmıyor. Sen de mi depresyon moduna aldın kendini?
Anlıyorum ama bu geçici bir süreç, yapacaksin, bitireceksin, dönüp baktığında bir ani olarak kalacak. Pozitif düşün, kötü düşünceleri aklindan cikar. Onca yolu astin, bunu da basaracaksin. Sonra da kucağına yavrunu aldiginda tam da istedigin bolumu bitirmenin gururunu yasayacaksinDaha rahmime düşmemiş bebişimin lakabı
Korede böyle saçma lakap takıyorlarmış ki sağlıklı bir geleceği olsun bebişin
Benim inancım kırılıyor artık ne bilim içimden birşey yapmak gelmiyor
Valla çok pis kopya çekiyorum
Yoksa konuları okudukça içim acıyor kuzum
Aaaa 44 mü
Hayırlı olsun canım benim. Korkma içini ferah tut lütfen canım. Erken yumurtlamışsındır belki... Regl erken olacaktı belki... Sağlıkla sıhhatle devam etsin canım...
İnşallah inşallah. Hepimizin her bi şeyi iyiye gitmiş olsun da toplu sünnet gibi toplu doğum yapalımHayattt beni nedenn yoruyorsunnnnnnn madem mm günahhhhhhh oyunu sen bozuyorsunnnnnnnnn
Çok şükür canım eşinin de değerleri çok iyi çıkacaktır Allahın izni ile
Bu aralar favorim olur hshshdhdOh yarasın! Şarkıyı da basmışın İsmail YK stayla ahshhsjd Keyfim yerine geldi
Sana kim zurna muamelesi yapabilir kim kim?! Hemen söyle çıkışa gelelimBu aralar favorim olur hshshdhd
Gelmeyen bebem hshshhsSana kim zurna muamelesi yapabilir kim kim?! Hemen söyle çıkışa gelelim
CanımsınAnlıyorum ama bu geçici bir süreç, yapacaksin, bitireceksin, dönüp baktığında bir ani olarak kalacak. Pozitif düşün, kötü düşünceleri aklindan cikar. Onca yolu astin, bunu da basaracaksin. Sonra da kucağına yavrunu aldiginda tam da istedigin bolumu bitirmenin gururunu yasayacaksin
Amin inşallah canlanacak tekrar buralarİnşallah inşallah. Hepimizin her bi şeyi iyiye gitmiş olsun da toplu sünnet gibi toplu doğum yapalım
Onlara şimdilik müsamaha gösterelim. Saksı, zurna, bostan korkuluğu vb. muamelesi yapabilirler ama saltanatları gelene kadar sürecek. Bi gelsinler de o zaman görelim kim kimmiş!!!Gelmeyen bebem hshshhs
Bundan sonra kimse bana cocuk işçi calistirmak yasah demesin jshsjsjOnlara şimdilik müsamaha gösterelim. Saksı, zurna, bostan korkuluğu vb. muamelesi yapabilirler ama saltanatları gelene kadar sürecek. Bi gelsinler de o zaman görelim kim kimmiş!!!
Helöö hoş gelMerhabalaaar
Benim de akşam aklıma geldi ama mesaj atamadım. Kapalı galiba. Haber yok mu hiç?Bal0ncuk yine ansızın aklıma düşüşün....
Net kararım, 7 yaşını doldurduğu yaz işe vericem kendisini. Masraflarını çıkarsın, bak manevi masraflarını saymıyorum. Ana yüreği ahshhsjdBundan sonra kimse bana cocuk işçi calistirmak yasah demesin jshsjsj
Iste kıyamıyor insan evlat oluncaHelöö hoş gel
Benim de akşam aklıma geldi ama mesaj atamadım. Kapalı galiba. Haber yok mu hiç?Paresilaaa sen görüştün mü yakın zamanda?
Net kararım, 7 yaşını doldurduğu yaz işe vericem kendisini. Masraflarını çıkarsın, bak manevi masraflarını saymıyorum. Ana yüreği ahshhsjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?