- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.961
Bal0ncuk yine ansızın aklıma düşüşün....
Çok yakında gelecek, çok daha iyi...Helöö hoş gel
Benim de akşam aklıma geldi ama mesaj atamadım. Kapalı galiba. Haber yok mu hiç?Paresilaaa sen görüştün mü yakın zamanda?
Net kararım, 7 yaşını doldurduğu yaz işe vericem kendisini. Masraflarını çıkarsın, bak manevi masraflarını saymıyorum. Ana yüreği ahshhsjd
Bizden de çok selam söyle konuşursan olur mu ? onu çok özledk , poziftif enerjisine ihtiyacımız var ❤Çok yakında gelecek, çok daha iyi...
Hepimizi de çok özlemiş
Bekliyoruz onu heyecanlaÇok yakında gelecek, çok daha iyi...
Hepimizi de çok özlemiş
İyiyim kuzum, bulantı var biraz rahatsız ediyor o kadar
Aha kimligim ortaya çıktı gidiyom ben
Lokman hakimde emine hanim var canım baya tecrubeliİyiyim kuzum, bulantı var biraz rahatsız ediyor o kadardoktor arıyorum harıl harıl, bulamadım düzgün birini
Hemsirecik kuzum var mı vanda iyi bir doktor önerin?
Sizler nasılsınız, özledim hepinizi.Bal0ncuk seni de özledim topiğimizin neşesi
O kadın beni çok üzdü ya. O yüzden başka doktor arıyorum.Aha kimligim ortaya çıktı gidiyom bengsgsgsg
Lokman hakimde emine hanim var canım baya tecrubeli
Burda tek ozel oldugu için hangisine gitsen kalabalikO kadın beni çok üzdü ya. O yüzden başka doktor arıyorum.önerdi herkes ona gittim ama memnun kalmadım, başı çok kalabalık. Soracağım tüm şeyleri unuttun üzüntüden
Bi bakıyım ona kuzum teşekkür ederimBurda tek ozel oldugu için hangisine gitsen kalabalikerkek doktora giderim dersen agah bey var oda iyi hem daha kibar oluyorlar
Yazıyorum arada görmüyonmu gııız, bende özledim
gözün aydın canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın darısı bizeParesilaaa canım merhaba nasılsın iyisindir inşallah daha önce burda tüp bebek tedavisine başladığımdan söz etmiştim birkaç aydır tedavideydim.. Allaha çok şükür ki bugun erken gebelik testinde pozitif gördüm.. henüz kan vermedim erken olduğu için ama müjdeyi vermek istedim.. Allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah en hayırlı en yakın zamanda... bana da sağlıkla ilerleyip kucağıma almayı inşallah
Yaaaaa, hadi hayirlisi canimmm, inşallah cok guzel devam eder, sağlıkla kucağına alırsın kuzummParesilaaa canım merhaba nasılsın iyisindir inşallah daha önce burda tüp bebek tedavisine başladığımdan söz etmiştim birkaç aydır tedavideydim.. Allaha çok şükür ki bugun erken gebelik testinde pozitif gördüm.. henüz kan vermedim erken olduğu için ama müjdeyi vermek istedim.. Allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah en hayırlı en yakın zamanda... bana da sağlıkla ilerleyip kucağıma almayı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?