- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #184.981
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsınKizlar, nasilsiniz
Sukur canim, her sey yolunda, yogun bir sekilde devamiyiyiz çok şükür canım sen nasılsın
iyi iyi Allah iyilik versin ağızlarımızın tadı bozulmasınSukur canim, her sey yolunda, yogun bir sekilde devambir sorun yok cok sukur
Ayyyy bu habere çok ama çok sevindimParesilaaa canım merhaba nasılsın iyisindir inşallah daha önce burda tüp bebek tedavisine başladığımdan söz etmiştim birkaç aydır tedavideydim.. Allaha çok şükür ki bugun erken gebelik testinde pozitif gördüm.. henüz kan vermedim erken olduğu için ama müjdeyi vermek istedim.. Allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah en hayırlı en yakın zamanda... bana da sağlıkla ilerleyip kucağıma almayı inşallah
Arada olma hep olYazıyorum arada görmüyonmu gııız, bende özledim
Baloncuk neden yok
Behzat ç izliyorumKizlar, nasilsiniz
Ayyyy öyle birşey olsa var ya burda bayram havası olur@Bal0ncuk bize güzel haberle gelicek bence
Amin kuzummmiyi iyi Allah iyilik versin ağızlarımızın tadı bozulmasın
Şükür kuzummm, kasıklarda agri var ama i ih daha bata var, 5 gun var. Var var daha. Hemen olmaz i ih. Beklentim yokAyyyy bu habere çok ama çok sevindimhayırlı olsun fıstığım kan değerinde Allahın izni ile çok güzel çıkacak
Amin canım aminnnn
Arada olma hep ol
Behzat ç izliyorum
Sen napıyorsun nasılsın canım
Ayyyy öyle birşey olsa var ya burda bayram havası olur
kesinlikleAyyyy bu habere çok ama çok sevindimhayırlı olsun fıstığım kan değerinde Allahın izni ile çok güzel çıkacak
Amin canım aminnnn
Arada olma hep ol
Behzat ç izliyorum
olmasın boşver hayalkırıklığı çok yoruyor insanı.Allahın izniyle varsa bat geçince hemen bir testŞükür kuzummm, kasıklarda agri var ama i ih daha bata var, 5 gun var. Var var daha. Hemen olmaz i ih. Beklentim yok
Aman yok beyaa, benim hep oyle oluyor ki ben isin sakasindayimkesinlikleinşallah öyle bir şey olur keyiflerimiz yerine gelir
olmasın boşver hayalkırıklığı çok yoruyor insanı.Allahın izniyle varsa bat geçince hemen bir testkasık da ağrı varsa...
olsun nasipAman yok beyaa, benim hep oyle oluyor ki ben isin sakasindayimeski dayler geri döndü. Yani benim belirti bol ztn regl oncesi, sirasi ve sonrasi ahahahah
Şey geldi aklımaŞükür kuzummm, kasıklarda agri var ama i ih daha bata var, 5 gun var. Var var daha. Hemen olmaz i ih. Beklentim yok
Evet evet ben demiştimŞey geldi aklıma
Sen mi demiştin acaba onu hatırlamıyorum ama
benim belirtim belirtisizlik diye
Tamam paremmAyyyy bu habere çok ama çok sevindimhayırlı olsun fıstığım kan değerinde Allahın izni ile çok güzel çıkacak
Amin canım aminnnn
Arada olma hep ol
Behzat ç izliyorum
İnnşallah tez zamanda Allahım tattırsın her isteyene bu mutluluğugözün aydın canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın darısı bize
inşallahh sağlıkla devam eder çok teşekkür ederim canım benimYaaaaa, hadi hayirlisi canimmm, inşallah cok guzel devam eder, sağlıkla kucağına alırsın kuzumm
yaa Allah razı olsun canım sevincimle sevindin çook teşekkür ederimm,Ayyyy bu habere çok ama çok sevindimhayırlı olsun fıstığım kan değerinde Allahın izni ile çok güzel çıkacak
Amin canım aminnnn
Arada olma hep ol
Behzat ç izliyorum
Insallah kuzum 2.ye verebilirim en hayirlisiyla insallah bu haberiinşallahh sağlıkla devam eder çok teşekkür ederim canım benimdarısı sizlere inşallah.. insan bir gün bu mesajı atan konumda olacağını göremeyeceğini sanıyor bazen.. inşallah tez zamanda sizden alırız bu müjdeleri,
Güle güle hemşire reiz. Seni tanımak güzeldi. Kızın olunca seni ona şikayet edeceğim. Bir oğlu olsun diye çok uğraştı, karşılığında sen geldin diyeceğim. Bunu yazınca aklıma canım anam geldi. Üç kızdan sonra bakmış ne yaptıysa oğlan olmuyor kadının denemediği halt kalmamış demek ki. Oğlan duası diye bir şeye başvurmuş. Birkaç yıl önce erkek kardeşimle bulduk. Birinden tarifini almış bir de kağıda yazmışlar duayı ahshndjs Uygulamalı duaAha kimligim ortaya çıktı gidiyom bengsgsgsg
Ne hshshshshGüle güle hemşire reiz. Seni tanımak güzeldi. Kızın olunca seni ona şikayet edeceğim. Bir oğlu olsun diye çok uğraştı, karşılığında sen geldin diyeceğim. Bunu yazınca aklıma canım anam geldi. Üç kızdan sonra bakmış ne yaptıysa oğlan olmuyor kadının denemediği halt kalmamış demek ki. Oğlan duası diye bir şeye başvurmuş. Birkaç yıl önce erkek kardeşimle bulduk. Birinden tarifini almış bir de kağıda yazmışlar duayı ahshndjs Uygulamalı duaOğlunu o kadar seviyor ki bana senelerce senin kafan altın dedi. Benden sonra erkek doğmuş diye bana verilen rütbeye bak: altın kafa ahshnsjd Hiçbir faydasını da göremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?