Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy bu habere çok ama çok sevindim hayırlı olsun fıstığım kan değerinde Allahın izni ile çok güzel çıkacak
Amin canım aminnnn
Yazıyorum arada görmüyonmu gııız, bende özledim
Baloncuk neden yok
Arada olma hep ol
Kizlar, nasilsiniz
Behzat ç izliyorum
Sen napıyorsun nasılsın canım
@Bal0ncuk bize güzel haberle gelicek bence
Ayyyy öyle birşey olsa var ya burda bayram havası olur

Şükür kuzummm, kasıklarda agri var ama i ih daha bata var, 5 gun var. Var var daha. Hemen olmaz i ih. Beklentim yok

kesinlikle inşallah öyle bir şey olur keyiflerimiz yerine gelir
Şükür kuzummm, kasıklarda agri var ama i ih daha bata var, 5 gun var. Var var daha. Hemen olmaz i ih. Beklentim yok
olmasın boşver hayalkırıklığı çok yoruyor insanı.Allahın izniyle varsa bat geçince hemen bir test kasık da ağrı varsa...

kesinlikle inşallah öyle bir şey olur keyiflerimiz yerine gelir

olmasın boşver hayalkırıklığı çok yoruyor insanı.Allahın izniyle varsa bat geçince hemen bir test kasık da ağrı varsa...
Aman yok beyaa, benim hep oyle oluyor ki ben isin sakasindayim eski dayler geri döndü. Yani benim belirti bol ztn regl oncesi, sirasi ve sonrasi ahahahah

Şey geldi aklıma
Sen mi demiştin acaba onu hatırlamıyorum ama
benim belirtim belirtisizlik diye
Evet evet ben demiştim şundan dolayı söyledim, 10 yaşımdan beri regl oluyorum ve o kadar yüksek yaşıyorum ki, agrilar, meme acilari, psikolojik bozukluklar, yeme yememe tiksinme as erme belirtileri, mide bulantıları, her türlü detay var. Ama bi ay hiçbir belirtim olmazsa ben hamileyim derim dedim, değişik bsy olur çünkü

Tamam paremm

Yaaaaa, hadi hayirlisi canimmm, inşallah cok guzel devam eder, sağlıkla kucağına alırsın kuzumm
inşallahh sağlıkla devam eder çok teşekkür ederim canım benim darısı sizlere inşallah.. insan bir gün bu mesajı atan konumda olacağını göremeyeceğini sanıyor bazen.. inşallah tez zamanda sizden alırız bu müjdeleri,

yaa Allah razı olsun canım sevincimle sevindin çook teşekkür ederimm, inşallah güzel değerler güzel artışlar olur gerçekten pozitif görünce bitemiyormuş telaşlarımız hepp gözüm burada inşallah tez zamanda girip sizin güzel haberlerinizi görürüm hep birlikte gün sayarız bebeklere kavuşmaya canım

Insallah kuzum 2.ye verebilirim en hayirlisiyla insallah bu haberi

Aha kimligim ortaya çıktı gidiyom ben gsgsgsg
Güle güle hemşire reiz. Seni tanımak güzeldi. Kızın olunca seni ona şikayet edeceğim. Bir oğlu olsun diye çok uğraştı, karşılığında sen geldin diyeceğim. Bunu yazınca aklıma canım anam geldi. Üç kızdan sonra bakmış ne yaptıysa oğlan olmuyor kadının denemediği halt kalmamış demek ki. Oğlan duası diye bir şeye başvurmuş. Birkaç yıl önce erkek kardeşimle bulduk. Birinden tarifini almış bir de kağıda yazmışlar duayı ahshndjs Uygulamalı dua Oğlunu o kadar seviyor ki bana senelerce senin kafan altın dedi. Benden sonra erkek doğmuş diye bana verilen rütbeye bak: altın kafa ahshnsjd Hiçbir faydasını da göremedik

Ne hshshshsh lutfen adini altin kafa olarak degistirirmisin hshshshah anandan tarifi alda bizde deneyelim yav belki tutar hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…