Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne hshshshsh lutfen adini altin kafa olarak degistirirmisin hshshshah anandan tarifi alda bizde deneyelim yav belki tutar hahahahah
ahshshjsnsnbs keşke yeniden bulsak da paylaşsam ya şey falan yazmışlar: "Adam duayı okurken kadının karnını okşayacak" agshsnnsnsnsjjdndkdn ya buna günlerce yarıldık kardeşimle. Şimdi annem kardeşimde olduğunu iddia ediyor, kardeşim annemde olduğunu. 30 yıl sakla sonra kaybet. Olacak iş değil. Hazine değerindeydi o kağıt. Başımın altın olduğunun resmi delili üstelik Annem büyük ablama hamileyken gidip sünnet kıyafeti falan bakıyormuş erkek olursa diye. Öyle bir psikopat. Allah ona üç kızdan sonra bir erkek vermiş. Darısı başına ahhshd

Ahahahahhs oksamali hemde en sevdigimden acil bulun onu ben hamile kalmadan hahahah yani cok zamanin var

Ahahahahhs oksamali hemde en sevdigimden acil bulun onu ben hamile kalmadan hahahah yani cok zamanin var
Bedavaya vermem yalnız. Dur ben bu işi ticarete dökeyim ya. Hazır olmuşu var elimde. Dua tutuyor yani. 1.86'lık oğlan çocuğu. Hamile kalıyorsun ve çocuk pipisiyle doğuyor düşünebiliyor musun??? Adını Erkek koyarsın

Tam kişiye yazmışım demek
Cansın
Hiç biter mi evlat 60 yaşında dahi olsa hep bir telaş olur derler
Amin canım amin inşallah kuzum
Bizlerde güzel haberler veririz

inşallah bulursun gönlüne göre kuzum bulantı içinde yengemin çok bulantısı oluyordu doktor prilam önermişti o geçirmişti direk, bi araştır istersen

hellooo womenlar ben geldimm hele bi bakın size ne dicem benim adetin 17.günü lekelenmem oldu açık kahve ve pembeli akıntı gibi ara ara da oldu hep kesilmedi ve dün de resmen adet sonu gibi akıntı içinde kırmızı leke olarak tuvalete gittiğimde hala peçeteye geliyor ama adet kanaması olmadığına eminim soğan kürü yapmıştım ve bugün adetin 25.günü acaba rahim temizleniyorda ondan mı normal mi yoksa yerleşme kanaması böyle olabilir mi yani 7 gündür yaklaşık böyle..ve sol kasığımda sürekli baskı şeklinde ağrı ve dünden beri göbek çevresiyle karnım ağrıdı durdu ben muallakta kaldım yaa bilen duyan başından geçen var mı ?

Test yaptın mı? Soğan kürü kanama şeklini değiştiriyormuş galiba ama senin zamanlaması da değişmiş

yapmadım canım..en geç 30.güne adet oluyodum geçen ay femara kullandım 38.gün oldum ilaç geciktirdi diye düşünüyorum. şimdi de hiç bi fikrim yok
Bekle bakalım madem ama yeniden regl mi olacaksın yani o kanamanın üstüne :/ Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim bir kuzenim ilk hamileliğinde ilk iki ay regl oldu. O yüzden anlamamıştı hamile olduğunu. Belki seninki de yerleşme kanamasıydı ama değişikti

öyle çok kanama olmadı ki jel gibi içi lekeli olarak ynai bu adet değilki

Beyaaaz günlerdir aklımdasın. En son buraya etiketlediğimde de cevap gelmedi. Dün düşünüyordum bir şey mi oldu acaba bu kız böyle bir şey demeden gitmezdi diye. Çok üzüldüm. Ne denir bilemiyorum. Ablam ilk bebeğini kalbi durduğu için kaybettiğinde doktoru demişti ki genelde sağlıksız bebekler kendini kurtarıyor bu şekilde. Her türlü kayıp çok çok zor. Sabır diliyorum. Şimdi ablamın iki çocuğu var. Çok şükür senin de evladın yanında. Sağlığın yerinde olsun, gerisini halledersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…