- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.001
ahshshjsnsnbs keşke yeniden bulsak da paylaşsam ya şey falan yazmışlar: "Adam duayı okurken kadının karnını okşayacak" agshsnnsnsnsjjdndkdn ya buna günlerce yarıldık kardeşimle. Şimdi annem kardeşimde olduğunu iddia ediyor, kardeşim annemde olduğunu. 30 yıl sakla sonra kaybet. Olacak iş değil. Hazine değerindeydi o kağıt. Başımın altın olduğunun resmi delili üstelikNe hshshshshlutfen adini altin kafa olarak degistirirmisin hshshshah anandan tarifi alda bizde deneyelim yav belki tutar hahahahah
Ahahahahhs oksamali hemde en sevdigimdenahshshjsnsnbs keşke yeniden bulsak da paylaşsam ya şey falan yazmışlar: "Adam duayı okurken kadının karnını okşayacak" agshsnnsnsnsjjdndkdn ya buna günlerce yarıldık kardeşimşe. Şimdi annem kardeşimde olduğunu iddia ediyor, kardeşim annemde olduğunu. 30 yıl sakla sonra kaybet. Olacak iş değil. Hazine değerindeydi o kağıt. Başımın altın olduğunun resmi delili üstelikAnnem büyük ablama hamileyken gidip sünnet kıyafeti falan bakıyormuş erkek olursa diye. Öyle bir psikopat. Allah ona üç kızdan sonra bir erkek vermiş. Darısı başına ahhshd
Bedavaya vermem yalnız. Dur ben bu işi ticarete dökeyim ya. Hazır olmuşu var elimde. Dua tutuyor yani. 1.86'lık oğlan çocuğu. Hamile kalıyorsun ve çocuk pipisiyle doğuyor düşünebiliyor musun??? Adını Erkek koyarsınAhahahahhs oksamali hemde en sevdigimdenacil bulun onu ben hamile kalmadan hahahah yani cok zamanin var
Tam kişiye yazmışım demekEvet evet ben demiştimşundan dolayı söyledim, 10 yaşımdan beri regl oluyorum ve o kadar yüksek yaşıyorum ki, agrilar, meme acilari, psikolojik bozukluklar, yeme yememe tiksinme as erme belirtileri, mide bulantıları, her türlü detay var. Ama bi ay hiçbir belirtim olmazsa ben hamileyim derim dedim, değişik bsy olur çünkü
CansınTamam paremm
Hiç biter mi evlat 60 yaşında dahi olsa hep bir telaş olur derleryaa Allah razı olsun canım sevincimle sevindin çook teşekkür ederimm,inşallah güzel değerler güzel artışlar olur gerçekten pozitif görünce bitemiyormuş telaşlarımız hepp gözüm burada inşallah tez zamanda girip sizin güzel haberlerinizi görürüm hep birlikte gün sayarız bebeklere kavuşmaya canım
İyiyim kuzum, bulantı var biraz rahatsız ediyor o kadardoktor arıyorum harıl harıl, bulamadım düzgün birini
Hemsirecik kuzum var mı vanda iyi bir doktor önerin?
Sizler nasılsınız, özledim hepinizi.@Bal0ncuk seni de özledim topiğimizin neşesi
Bakayım bir kuzum çok teşekkür ederiminşallah bulursun gönlüne göre kuzumbulantı içinde yengemin çok bulantısı oluyordu doktor prilam önermişti o geçirmişti direk, bi araştır istersen
Test yaptın mı? Soğan kürü kanama şeklini değiştiriyormuş galiba ama senin zamanlaması da değişmişhellooo womenlarben geldimm hele bi bakın size ne dicem benim adetin 17.günü lekelenmem oldu açık kahve ve pembeli akıntı gibi ara ara da oldu hep kesilmedi ve dün de resmen adet sonu gibi akıntı içinde kırmızı leke olarak tuvalete gittiğimde hala peçeteye geliyor ama adet kanaması olmadığına eminim soğan kürü yapmıştım ve bugün adetin 25.günü acaba rahim temizleniyorda ondan mı normal mi yoksa yerleşme kanaması böyle olabilir mi yani 7 gündür yaklaşık böyle..ve sol kasığımda sürekli baskı şeklinde ağrı ve dünden beri göbek çevresiyle karnım ağrıdı durdu ben muallakta kaldım yaa bilen duyan başından geçen var mı ?
yapmadım canım..en geç 30.güne adet oluyodum geçen ay femara kullandım 38.gün oldum ilaç geciktirdi diye düşünüyorum. şimdi de hiç bi fikrim yokTest yaptın mı? Soğan kürü kanama şeklini değiştiriyormuş galiba ama senin zamanlaması da değişmiş
Bekle bakalım madem ama yeniden regl mi olacaksın yani o kanamanın üstüne :/ Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim bir kuzenim ilk hamileliğinde ilk iki ay regl oldu. O yüzden anlamamıştı hamile olduğunu. Belki seninki de yerleşme kanamasıydı ama değişiktiyapmadım canım..en geç 30.güne adet oluyodum geçen ay femara kullandım 38.gün oldum ilaç geciktirdi diye düşünüyorum. şimdi de hiç bi fikrim yok
öyle çok kanama olmadı ki jel gibi içi lekeli olarak ynai bu adet değilkiBekle bakalım madem ama yeniden regl mi olacaksın yani o kanamanın üstüne :/ Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim bir kuzenim ilk hamileliğinde ilk iki ay regl oldu. O yüzden anlamamıştı hamile olduğunu. Belki seninki de yerleşme kanamasıydı ama değişikti
Höö şimdi biraz baktım da bazılarında ara kanama yaptığı oluyormuş. Kist falan varsa onu mu temizliyor ki acabaöyle çok kanama olmadı ki jel gibi içi lekeli olarak ynai bu adet değilki
Kistim yok kuzu evet ben de araştırdım da ara kanama yapıyomuşHöö şimdi biraz baktım da bazılarında ara kanama yaptığı oluyormuş. Kist falan varsa onu mu temizliyor ki acaba
O kürden sonra hamile kalan varmış kız. Hadi bağalımKistim yok kuzu evet ben de araştırdım da ara kanama yapıyomuş
yok bacım ben de yumurta çıkmıyoki nasıl olcak bilmiyomO kürden sonra hamile kalan varmış kız. Hadi bağalım
Hallahalla yahu dedik ya yumurtalar çıkmıyor değil uyuyormuşlar. İstanbul'da prp yaptıracaktın sen sanki. Bakındın mı onayok bacım ben de yumurta çıkmıyoki nasıl olcak bilmiyom
Beyaaaz günlerdir aklımdasın. En son buraya etiketlediğimde de cevap gelmedi. Dün düşünüyordum bir şey mi oldu acaba bu kız böyle bir şey demeden gitmezdi diye. Çok üzüldüm. Ne denir bilemiyorum. Ablam ilk bebeğini kalbi durduğu için kaybettiğinde doktoru demişti ki genelde sağlıksız bebekler kendini kurtarıyor bu şekilde. Her türlü kayıp çok çok zor. Sabır diliyorum. Şimdi ablamın iki çocuğu var. Çok şükür senin de evladın yanında. Sağlığın yerinde olsun, gerisini halledersin inşallahMeraba kızlar nasılsınız yeni güzel haberler vardır umarım hepiniz iyisinizdir yeni bebisler vardır
Ben 12 haftalık bebeğimi kaybettin 2 ay olacak yaklaşık yeni toparlanıp yazabildim Rabbim kimseye yasatmasin çok zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?