- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.021
Sagol canim.Allah razı olsun güzel duaların için temiz kalbin için cansinBeyaaaz günlerdir aklımdasın. En son buraya etiketlediğimde de cevap gelmedi. Dün düşünüyordum bir şey mi oldu acaba bu kız böyle bir şey demeden gitmezdi diye. Çok üzüldüm. Ne denir bilemiyorum. Ablam ilk bebeğini kalbi durduğu için kaybettiğinde doktoru demişti ki genelde sağlıksız bebekler kendini kurtarıyor bu şekilde. Her türlü kayıp çok çok zor. Sabır diliyorum. Şimdi ablamın iki çocuğu var. Çok şükür senin de evladın yanında. Sağlığın yerinde olsun, gerisini halledersin inşallah
Çok sıkıntı stres de yaşadın canım. Değerlerinin düzelmesine çok sevindim. Yeni ev, yeni başlangıçlar. Temiz bir sayfa aç önüne. Sıkıntılar da geride kaldı. Bundan sonrası çok daha güzel olur inşallahSagol canim.Allah razı olsun güzel duaların için temiz kalbin için cansin
Çok zormus anlatamam insan o şoku yaşadığı acıyı travmayı nasıl tarı etsem ki bilemiyorum Rabbim inşallah bundan sonramizi hayirla sağlıkla getirsin
Iyi ki oglum varmış ona sarıldım hep ayakta kaldım onun için Rabbim kimseyi böyle sınamasın
Kan değerlerim yeni düzeldi hafta sonu doktordaydım tekrar deneyebilirsiniz dedi
Kaldığımız yere geri döndük şimdi
Hosbulduk canımÇok sıkıntı stres de yaşadın canım. Değerlerinin düzelmesine çok sevindim. Yeni ev, yeni başlangıçlar. Temiz bir sayfa aç önüne. Sıkıntılar da geride kaldı. Bundan sonrası çok daha güzel olur inşallahYeniden hoş geldin
Hepimizin inşallahHosbulduk canımne güzel yazmışsın sağol gerçekten ne kadar içtensin Allah razı olsun ne dileğin varsa Rabbim hemen nasip etsin inşallah böyle zamanlarda bir kelime bile insanin icin i ferahlatıyor gerçekten ❤
Canım çok üzgünüm çok geçmiş olsun çok zor Allah sabır versin inşallah bundan sonrası güzel olsunMeraba kızlar nasılsınız yeni güzel haberler vardır umarım hepiniz iyisinizdir yeni bebisler vardır
Ben 12 haftalık bebeğimi kaybettin 2 ay olacak yaklaşık yeni toparlanıp yazabildim Rabbim kimseye yasatmasin çok zormus
AminCanım çok üzgünüm çok geçmiş olsun çok zor Allah sabır versin inşallah bundan sonrası güzel olsun
Evet canım kaç çocuğun olursa olsun acısı başka bence. Hiç olmayanlar için çok daha zor. Bir de ileri dönemde olmuş aslında yine ilk trimester ama ilk trimesterin sonu yani. Sebebine ilişkin bir şey dediler mi canım ekstra bir araştırma yapıldı mı?AminSagol canim cok sagol üzücü ama yasancagi varmış yaşadık yipratti ama hafifliyor zamanla ama unutulmaz bir aci yureginin bir tarafinda hep var
Evet artık düşük riskini atlatmış oluyorsun o haftalarda iki gün önce doktordaydım bütün tahlil sonuçlarım bebeğin gelişimi herşey yolunda gidiyordu herşey bir saat içinde oldu bitti genetiğe göndermedik istemedik biz nedensiz düşük diye geçiyormuş böyle vakalar ve 2. 3. Dusukten sonra doktorlar ileri tetkik yapıyor bir tane de cocuk olunca ve ilk dusuk tahlil bile yapmak istemedi doktor bEvet canım kaç çocuğun olursa olsun acısı başka bence. Hiç olmayanlar için çok daha zor. Bir de ileri dönemde olmuş aslında yine ilk trimester ama ilk trimesterin sonu yani. Sebebine ilişkin bir şey dediler mi canım ekstra bir araştırma yapıldı mı?
Ah canım evet işte gerçekten bazen ne yapılırsa yapılsın elimizden bir şey gelmiyor her şey olacağına varıyor. Allah korusun devam etse belki daha kötü sonuçlanacaktı. Bir ara daha iyi hissettiğin zaman pıhtılaşma faktörlerine özelde baktırabilirsin genetik kan tahlilleri. Benim de annemin iki sağlıklı doğumu var ama çok yoğun pıhtılaşması çıktı, erken yaşta sorunlar yaşadı. Tüm doktorlar şaşırdı nasıl düşük yapmadın diye (erken doğum ama iki çocuğu da). Doktorlar birkaç düşükten sonra yapıyorlar bu testleri ama sonuçta o acıyı üzüntüyü yaşayan sensin, neden bir daha yaşayasın. Maddi imkanın varsa özelde git yaptır bence. Sağlıkla devam etsin inşallah bundan sonrası..Evet artık düşük riskini atlatmış oluyorsun o haftalarda iki gün önce doktordaydım bütün tahlil sonuçlarım bebeğin gelişimi herşey yolunda gidiyordu herşey bir saat içinde oldu bitti genetiğe göndermedik istemedik biz nedensiz düşük diye geçiyormuş böyle vakalar ve 2. 3. Dusukten sonra doktorlar ileri tetkik yapıyor bir tane de cocuk olunca ve ilk dusuk tahlil bile yapmak istemedi doktor b
Meraba kızlar nasılsınız yeni güzel haberler vardır umarım hepiniz iyisinizdir yeni bebisler vardır
Ben 12 haftalık bebeğimi kaybettin 2 ay olacak yaklaşık yeni toparlanıp yazabildim Rabbim kimseye yasatmasin çok zormus
Ne deyim beyazım.. Diyecek kelime bulamıyorum... Kelimeler geçmiyor... Başınız sağolsun, Allahım sabır versin... Toparlanabilmene çok sevindim... Hep yanındayım...Meraba kızlar nasılsınız yeni güzel haberler vardır umarım hepiniz iyisinizdir yeni bebisler vardır
Doğru canım haklisin aslında başından beri ozeldeyim ama doktorun yaklaşımı yine aynı çok ısrar etmeme rağmen yapmadı dr değiştirmem mi lazım bilmiyorum onu da aynı şeyleri yaşamak istemem çok doğru ne yapcam ne düşünsem bende şaşırdım kaldım inanAh canım evet işte gerçekten bazen ne yapılırsa yapılsın elimizden bir şey gelmiyor her şey olacağına varıyor. Allah korusun devam etse belki daha kötü sonuçlanacaktı. Bir ara daha iyi hissettiğin zaman pıhtılaşma faktörlerine özelde baktırabilirsin genetik kan tahlilleri. Benim de annemin iki sağlıklı doğumu var ama çok yoğun pıhtılaşması çıktı, erken yaşta sorunlar yaşadı. Tüm doktorlar şaşırdı nasıl düşük yapmadın diye (erken doğum ama iki çocuğu da). Doktorlar birkaç düşükten sonra yapıyorlar bu testleri ama sonuçta o acıyı üzüntüyü yaşayan sensin, neden bir daha yaşayasın. Maddi imkanın varsa özelde git yaptır bence. Sağlıkla devam etsin inşallah bundan sonrası..
Sagol canim sağolNe deyim beyazım.. Diyecek kelime bulamıyorum... Kelimeler geçmiyor... Başınız sağolsun, Allahım sabır versin... Toparlanabilmene çok sevindim... Hep yanındayım...
Sağol canım Amin inşallah hepimizeçok üzüldüm canım benim. Allahım fazla bekletmeden sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah
O acının tarifi yok be beyazım...Sagol canim sağolaklıma sen geldin hemen o da yaşamıştı anlatmıştı yazmıştı dedim okurken anlamamisim ne büyük acıymış şimdi hissediyorum
Doktorunu değiştirmesen de kendin dışarıdan yaptırabilirsin canım. Devlet veya özel üniiversite hastanelerinin genetik bölümü yapabilir. Başka özel laboratuvarlar da pıhtılaşma faktörlerine bakıyor musunuz diye sorarsan yaparlar. Henüz çok taze kafan sakinleşince düşünürsen araştırırsın canım. Bir kere bile olsa acısı başka, doktorlar sürekli karşılaştıkları için daha duyarsız ama çok basit bir kan tahlili ile öğrenilebilecekken neden aynı şeyleri yaşasın insanlar. Şimdi biraz dinlen kendine zaman ver sonra düşünürsen gidersin. Kocaman sarıl oğluşuna.Doğru canım haklisin aslında başından beri ozeldeyim ama doktorun yaklaşımı yine aynı çok ısrar etmeme rağmen yapmadı dr değiştirmem mi lazım bilmiyorum onu da aynı şeyleri yaşamak istemem çok doğru ne yapcam ne düşünsem bende şaşırdım kaldım inan
Ah canımO acının tarifi yok be beyazım...
Tepetaklak oluyor insan... Bir yıl oldu hala burnum sızlar..
Acın geçecek demiyorum... Ama oğlun sayesinde eşin sayesinde atlatacaksın...
Amin canım her birimizin kucakları dolsun sağlıkla sıhhatleDoktorunu değiştirmesen de kendin dışarıdan yaptırabilirsin canım. Devlet veya özel üniiversite hastanelerinin genetik bölümü yapabilir. Başka özel laboratuvarlar da pıhtılaşma faktörlerine bakıyor musunuz diye sorarsan yaparlar. Henüz çok taze kafan sakinleşince düşünürsen araştırırsın canım. Bir kere bile olsa acısı başka, doktorlar sürekli karşılaştıkları için daha duyarsız ama çok basit bir kan tahlili ile öğrenilebilecekken neden aynı şeyleri yaşasın insanlar. Şimdi biraz dinlen kendine zaman ver sonra düşünürsen gidersin. Kocaman sarıl oğluşuna.
Ah canıminan ki her gün dualarım daha önce bu acıyı yaşamış olanlarla. İnşallah öyle güzel haberler alın öyle güzel şeyler yaşayın ki tüm bu acıları üzüntüleri unuttursun istiyorum
Aynen degerlendırcem canım ınsallah bunları doktorları anlamak soyledıklerıne ınanmak da artık çok zor gerçekten Rabbım ınsallah doğru yolu göstersin hepımızeDoktorunu değiştirmesen de kendin dışarıdan yaptırabilirsin canım. Devlet veya özel üniiversite hastanelerinin genetik bölümü yapabilir. Başka özel laboratuvarlar da pıhtılaşma faktörlerine bakıyor musunuz diye sorarsan yaparlar. Henüz çok taze kafan sakinleşince düşünürsen araştırırsın canım. Bir kere bile olsa acısı başka, doktorlar sürekli karşılaştıkları için daha duyarsız ama çok basit bir kan tahlili ile öğrenilebilecekken neden aynı şeyleri yaşasın insanlar. Şimdi biraz dinlen kendine zaman ver sonra düşünürsen gidersin. Kocaman sarıl oğluşuna.
Ah canıminan ki her gün dualarım daha önce bu acıyı yaşamış olanlarla. İnşallah öyle güzel haberler alın öyle güzel şeyler yaşayın ki tüm bu acıları üzüntüleri unuttursun istiyorum
Parem benım canımsın Rabbım senı en kısa zamanda müjdelesin ınsallahO acının tarifi yok be beyazım...
Tepetaklak oluyor insan... Bir yıl oldu hala burnum sızlar..
Acın geçecek demiyorum... Ama oğlun sayesinde eşin sayesinde atlatacaksın...
Amin canım hepimiz müjdeli haber alalımParem benım canımsın Rabbım senı en kısa zamanda müjdelesin ınsallahOğlum olmasa çok zordu buna emınım ıyıkı o var dıyorum Rabbım ona sağlıklı uzun ömür versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?