Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendim için başlamadım adını koymadım battaniyenin kime olursa artık yani senin olursa hemen gönderebilirim haberin olsun

Kendim için başlamadım adını koymadım battaniyenin kime olursa artık yani senin olursa hemen gönderebilirim haberin olsun
Ben sana niyetlendim ama
Bu sefer de İzmire gelirsem inşallah fırsat olursa görüşelim
Çocuk gelişimi çok severim. En çok okuduğum kitap türü valla içim çok güzl alıyor
Benim tam buhranlı zamanlarıma geldi tatlım finallere girmedim bile bütünlemeye de çok pis kopya çektim
Ama şimdi toparladım kendimi Nurzfr dediği gibi kendime döndüm. Eşime diye alsam da kalimba çalıyorum
Beni rahatlattı

İnsallah kuzum görüşelim bu arada ekte battaniye ama daha bitmedi tabi yavaş yavaş oruyorum

Eklentiler

• 16146175185844536344929591355066.webp
    57 KB · Görüntüleme: 32
Bugün benim de yok
Kırmızı kartı yedim
Hayırdır senin neden yok

Canım silik çizgi görüyorum ama yarın ilk işin kan testi olsun
İnşallah vardır

Doktor olabilir normal diyor
Hayir canim ilac kullanmiyorum kendi olustu maalesef
Canım kullanır mısın bilmem ama hayıt suyu düzenli kullanımda kist vs atıyor. Alternatif tıpa da yönelebilirsin
Kanka benim onceki kist alternatif tip yuzunden patlamisti tovbeliyem

Doktor olabilir normal diyor

Hayir canim ilac kullanmiyorum kendi olustu maalesef

Kanka benim onceki kist alternatif tip yuzunden patlamisti tovbeliyem
Korkma be kanki benim de 4 cm kistim var bazen 3 buçuk oluyor ama anlamadım gitti sözde yumurtalık kisti

Ben o geldiğinde geri çevirmiyorum ama lf olsun diye oluyor. Dediğin gibi insan artık kendi istemiyor. Daha doğrusu ben ona gittiğimde yaptıklarının ağırlığını taşıyorum hala. O yüzden de bir yanım istemiyor aslında. Kaçanın kovalanması bir doğa olayı sanırım. Ben bunu strateji olarak hayatımın hiçbir noktasında kullanamadım. Bundan sonra da olur mu bilmiyorum.

Artık hiçbir şekilde üstüne gidip talep etmiyorum zaten. İma da etmiyorum. Coronadan 1-2 ay öncesine kadar ben haftanın altı günü çalışıyordum, o beş gün çalışıyordu ve bunun 2-3 gününde evdeydi. Sonra ben işten ayrıldım. Corona patladı. Eşim o zamandan beri hep evden çalışıyor. Yazın biraz düzelir gibi olduğunda insanlarla biraz biraz görüştük ama eylül ekim gibi yeniden eve kapandık. Sadece birbirimizi görüyor gibi bir şeyiz. Evlenmeden önce de 13 yıl kadar yalnız yaşamış. Biraz da beni evde fazlalık olarak mı görüyor diye düşünmeye başladım. Ne düşüneceğimi ben gerçekten şaşırdım.
Bakayım kitaba, sağ olasın. Psikiyatriste devam edeceğim zaten orası artık kaçınılmaz oldu
Ben de geçen ay kime olursa diye battaniye örmeye başlamıştım. Sağ olsun ne heves ne istek hiçbir şey bırakmadı. Kaldırdım battaniyeyi de kenara. Görmek bile istemiyorum. Bebek konusunu ilk konuşmaya çalıştığımda da aşırı sert tepkiler vermişti. Sonra bana çocuk istediğini ispatlamak için bir kolye almıştı bir çift bebek ayağı şeklinde. Onu da geri verdim çünkü onu da görünce canım acıyordu resmen. Ben onu verince de "Bebekten nasıl bu kadar kolay vazgeçermişim" oldu. Hem suçlu hem güçlü. Sanki bana gelenlerim geldiler ben öyle vazgeçtim töbe ya

Hemsirecik Tedavi mi verdiler peki kist için? Her şey de kadınları buluyor

İşte dönüp kendi yaptıklarına açtıkları yaralara bakmıyor insanlar hakkında hayırlısı kuzum tedaviye devam et koronadan dolayı azaltma senin sağlığın herkesten herşeyden daha önemli inşallah rabbim nasip eder bı bebişin olur annesi ne kadar sağlam başarsa bebiş o kadar güvende hisseder kendini... Onun için önce kendin için sonra bebişin için kendine iyi bak gerçekten tüm anlamlarıyla iyi bak

Gecen sene karin agrisiyla gittim yine acile apandisit sanip ameliyata aldilar de bi bakiyor her yer kan hshdhd kistim patlamis kaniyormus sonra kadin doğumcu geliyor delik desik ediyor karnimi hem apandistimden oldum hem kistim alindi buda böyle bir animdir hdhdhs
Korkma be kanki benim de 4 cm kistim var bazen 3 buçuk oluyor ama anlamadım gitti sözde yumurtalık kisti
Benimde 5cm olmus iste duramiyorum ağrıdan ya bebek olacağına kist oluyor tovbe allah
Yok canim kendisi kuculecekmis hareket etme fazla patlamasın dedi. Gerçekten hayatin her zorlugunu biz cekiyoruz ya
Ah ah o hayitlar yok mu bı hevesle başlamıştık
Hic sorma ya hemen hamile kalacaktik sozde baskasina sifa olan bize zehir oluyor hshshs

Bize alternatif tiptan uzak durun dedi hayat şimdi diyetisyenim de öyle söylüyor bitki çayları yasak bana yeşil çay bende ödem yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…