- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.421
Ya bizim dolaşım sistemimiz ters mi acaba niye olmamasi gereken şeyler oluyorBize alternatif tiptan uzak durun dedi hayat şimdi diyetisyenim de öyle söylüyor bitki çayları yasak bana yeşil çay bende ödem yapıyormuş
Olabilir valla anlamadım ben bu işiYa bizim dolaşım sistemimiz ters mi acaba niye olmamasi gereken şeyler oluyor
Alternatif tıp bazen cidden daha zararlı olabiliyor. Bilinçsiz ve doktora danışmadan kullanmamak lazım. Düzgün çalışan sistem de bozulabiliyor yoksa. Benim de yumurtalıktaki kist ameliyat sırasında patlamıştı ama benimkinin içeriği pisti. Vücudu zehirleyebilirmiş. Neyse ki karın içini yıkamışlar hemen. Bir kere oldu diye hep olacak değil. Dikkat et bakalım küçülene kadar. Allah şifa versin hemşiremGecen sene karin agrisiyla gittim yine acile apandisit sanip ameliyata aldilar de bi bakiyor her yer kan hshdhd kistim patlamis kaniyormus sonra kadin doğumcu geliyor delik desik ediyor karnimi hem apandistimden oldum hem kistim alindi buda böyle bir animdir hdhdhs
Benimde 5cm olmus iste duramiyorum ağrıdan ya bebek olacağına kist oluyor tovbe allah
Yok canim kendisi kuculecekmishareket etme fazla patlamasın dedi. Gerçekten hayatin her zorlugunu biz cekiyoruz ya
Hic sorma ya hemen hamile kalacaktik sozde baskasina sifa olan bize zehir oluyor hshshs
Amin bebegim sagolasin❤Alternatif tıp bazen cidden daha zararlı olabiliyor. Bilinçsiz ve doktora danışmadan kullanmamak lazım. Düzgün çalışan sistem de bozulabiliyor yoksa. Benim de yumurtalıktaki kist ameliyat sırasında patlamıştı ama benimkinin içeriği pisti. Vücudu zehirleyebilirmiş. Neyse ki karın içini yıkamışlar hemen. Bir kere oldu diye hep olacak değil. Dikkat et bakalım küçülene kadar. Allah şifa versin hemşirem
Ne demek fazlalık olur mu hiç öyle şeyBen o geldiğinde geri çevirmiyorum ama lf olsun diye oluyor. Dediğin gibi insan artık kendi istemiyor. Daha doğrusu ben ona gittiğimde yaptıklarının ağırlığını taşıyorum hala. O yüzden de bir yanım istemiyor aslında. Kaçanın kovalanması bir doğa olayı sanırım. Ben bunu strateji olarak hayatımın hiçbir noktasında kullanamadım. Bundan sonra da olur mu bilmiyorum.
Artık hiçbir şekilde üstüne gidip talep etmiyorum zaten. İma da etmiyorum. Coronadan 1-2 ay öncesine kadar ben haftanın altı günü çalışıyordum, o beş gün çalışıyordu ve bunun 2-3 gününde evdeydi. Sonra ben işten ayrıldım. Corona patladı. Eşim o zamandan beri hep evden çalışıyor. Yazın biraz düzelir gibi olduğunda insanlarla biraz biraz görüştük ama eylül ekim gibi yeniden eve kapandık. Sadece birbirimizi görüyor gibi bir şeyiz. Evlenmeden önce de 13 yıl kadar yalnız yaşamış. Biraz da beni evde fazlalık olarak mı görüyor diye düşünmeye başladım. Ne düşüneceğimi ben gerçekten şaşırdım.
Bakayım kitaba, sağ olasın. Psikiyatriste devam edeceğim zaten orası artık kaçınılmaz oldu
Ben de geçen ay kime olursa diye battaniye örmeye başlamıştım. Sağ olsun ne heves ne istek hiçbir şey bırakmadı. Kaldırdım battaniyeyi de kenara. Görmek bile istemiyorum. Bebek konusunu ilk konuşmaya çalıştığımda da aşırı sert tepkiler vermişti. Sonra bana çocuk istediğini ispatlamak için bir kolye almıştı bir çift bebek ayağı şeklinde. Onu da geri verdim çünkü onu da görünce canım acıyordu resmen. Ben onu verince de "Bebekten nasıl bu kadar kolay vazgeçermişim" oldu. Hem suçlu hem güçlü. Sanki bana gelenlerim geldiler ben öyle vazgeçtim töbe ya
Hemsirecik Tedavi mi verdiler peki kist için? Her şey de kadınları buluyor
Ay inanamıyorumGecen sene karin agrisiyla gittim yine acile apandisit sanip ameliyata aldilar de bi bakiyor her yer kan hshdhd kistim patlamis kaniyormus sonra kadin doğumcu geliyor delik desik ediyor karnimi hem apandistimden oldum hem kistim alindi buda böyle bir animdir hdhdhs
Benimde 5cm olmus iste duramiyorum ağrıdan ya bebek olacağına kist oluyor tovbe allah
Yok canim kendisi kuculecekmishareket etme fazla patlamasın dedi. Gerçekten hayatin her zorlugunu biz cekiyoruz ya
Hic sorma ya hemen hamile kalacaktik sozde baskasina sifa olan bize zehir oluyor hshshs
Azcik sansimiz olsa erkek dogardik hzhshshAy inanamıyorum
Ay valla tüm çile biz kadınlarda, ya düşün esimde sperm sorunu var simdi tüp yapsak tüm çile yine bende
Merhaba, topiğin tamamını okumadım, bu gıdalar la inş sonuç alındı mı?Ben varım
Propolis arı sütü alıyorum, onun yanında hakiki yayla balı alıyorum. Memleketten getirtim.
Hurma pekmezi değil ama keçi boyunuzu pekmezi soğuk sıkım alıyorum
Çörel otunu hiç kullanmadım
Ceviz, fıstık alıyorum
Tabi arı sütü hariç diğerlerini eşimde alıyor
Ben prowomen kullanıyorum. eşim promenk kullanıyor.
Bildiğin enerji patlaması yaşıyoruz karı-koca
Yaaaaa
Enerji verdiği kesin ama bebek henüz olmadıMerhaba, topiğin tamamını okumadım, bu gıdalar la inş sonuç alındı mı?
İnş güzel haberlerinide alırız.Yaaaaa
Allahım inşallah gerçekleştirir
Enerji verdiği kesin ama bebek henüz olmadı
Diş ile ilgili problemlerim de var onları hallediyorum
Sen buraya uğramaz oldunne vereyim ablama
topak topak bebiş olsun diyeyim
Birazcık öyle olduSen buraya uğramaz oldun
Yaaaaa
Allahım inşallah gerçekleştirir
Enerji verdiği kesin ama bebek henüz olmadı
Diş ile ilgili problemlerim de var onları hallediyorum
Ben bıraktım onları kullanmayıİnş güzel haberlerinide alırız.
Kaç aydır kullanıyorsun?
Ben bugün başladım.
Adama yabancı gelen kelimeler cümleler... Belki önce kendi kafasında oturtmaya çalışıyordur durumu... Ama yakın zamanda toparlanacaktır.. Yani umut ediyorumTanıdık bir asistan var kadın doğum hastanesinde. O durumumu biliyordu. Geçen ay estradiol düşük çıkmıştı, regl olunca ona söyleyip estradiol tekrar baktırmalı mıyım diye sordum. Sen gel biz burada bir bakalım dedi. Sabah gittim meğer hocasıyla görüştürmek için çağırmış beni. Komiteye çıkmış gibi beni ortaya oturttular. Karşımda hoca. Yanlarda asistanlar, öğrenciler bir sürü insan. Eşimin spermiogram ve diğer sonuçlarını konuştuk. Tüp bebekçiyle de gidip konuştu hoca o arada. Sonra dedi ki sigara morfolojiyi bozan en önemli etken. Bırakmış olmasına rağmen bozulma etkisi devam ediyor yani yanlış anlamadıysam. Aşılama için sayı yetersiz değilmiş yani sayı azmış evet ama hareket iyi olduğu için denenebilirmiş. İstersen doğal yoldan zamana bırakıp deneyelim de diyebilirsin ama düşükle sonuçlanabilir dedi. Tüp bebeğe bağladı ordan direkt. Mikroenjeksiyonla olur dedi. Zaten o hastanede sadece bu yöntem kullanılıyormuş artık. Sen o birime randevu alıp görüş istersen, SGK kriterlerini karşılamıyorsanız özel bir merkezde de yaptırabilirsiniz dedi. Sonra amh da bakalım dedi estradiol düşük çıktığı için. Reglin üçüncü günündeyim diye vajinal ultrasonla yumurtaları da saydılar. İki yumurtalıkta da 5-6 tane varmış. 7-8 olsa iyi olurdu dedi. Benim iki yumurtalığımdan da dermoid kist alındı dedim. Oo ameliyat geçirdiysen bunlar iyi bile o zaman dedi. Sağ ol reyiz çok moral oldu
Amh 10 gün sonra çıkıyormuş galiba. Diğerleri sanırım yarına çıkar.
Doktor beeey bir şey sormayı unuttum: Benim eşim ilişkiye girmeden çocuk sahibi olmak istiyor. Sizce bu normal mi? Tşk.
Kocama bunları tek tek anlattım ama ne yapacağız falan diye hiç sormadım. Fikri ne onu da bilmiyorum, yorum yapmadı hiç
İnş hayırlı haberlerini alırız.Ben bıraktım onları kullanmayı
Hem psikolojik olarak iyi değildim hem ilaç kullandığım için ama özellikle psikolojik olarak iyi değildim.. Şu an yavaş yavaş eski halime dönüyorum Nisan gibi tekrar başlarım
Amin inşallah isteyen her kadına yaşatsın anneliği Allahım
Adama yabancı gelen kelimeler cümleler... Belki önce kendi kafasında oturtmaya çalışıyordur durumu... Ama yakın zamanda toparlanacaktır.. Yani umut ediyorum
Amh değerin de kötü çıkmayacaktır Allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?