Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alternatif tıp bazen cidden daha zararlı olabiliyor. Bilinçsiz ve doktora danışmadan kullanmamak lazım. Düzgün çalışan sistem de bozulabiliyor yoksa. Benim de yumurtalıktaki kist ameliyat sırasında patlamıştı ama benimkinin içeriği pisti. Vücudu zehirleyebilirmiş. Neyse ki karın içini yıkamışlar hemen. Bir kere oldu diye hep olacak değil. Dikkat et bakalım küçülene kadar. Allah şifa versin hemşirem

Amin bebegim sagolasin❤

Ne demek fazlalık olur mu hiç öyle şey
Sadece adamın biraz kendine gelmesi gerekiyor ki gelecektir de doktoru sorduğuna göre

Ay inanamıyorum
Ay valla tüm çile biz kadınlarda, ya düşün esimde sperm sorunu var simdi tüp yapsak tüm çile yine bende

Merhaba, topiğin tamamını okumadım, bu gıdalar la inş sonuç alındı mı?

Tanıdık bir asistan var kadın doğum hastanesinde. O durumumu biliyordu. Geçen ay estradiol düşük çıkmıştı, regl olunca ona söyleyip estradiol tekrar baktırmalı mıyım diye sordum. Sen gel biz burada bir bakalım dedi. Sabah gittim meğer hocasıyla görüştürmek için çağırmış beni. Komiteye çıkmış gibi beni ortaya oturttular. Karşımda hoca. Yanlarda asistanlar, öğrenciler bir sürü insan. Eşimin spermiogram ve diğer sonuçlarını konuştuk. Tüp bebekçiyle de gidip konuştu hoca o arada. Sonra dedi ki sigara morfolojiyi bozan en önemli etken. Bırakmış olmasına rağmen bozulma etkisi devam ediyor yani yanlış anlamadıysam. Aşılama için sayı yetersiz değilmiş yani sayı azmış evet ama hareket iyi olduğu için denenebilirmiş. İstersen doğal yoldan zamana bırakıp deneyelim de diyebilirsin ama düşükle sonuçlanabilir dedi. Tüp bebeğe bağladı ordan direkt. Mikroenjeksiyonla olur dedi. Zaten o hastanede sadece bu yöntem kullanılıyormuş artık. Sen o birime randevu alıp görüş istersen, SGK kriterlerini karşılamıyorsanız özel bir merkezde de yaptırabilirsiniz dedi. Sonra amh da bakalım dedi estradiol düşük çıktığı için. Reglin üçüncü günündeyim diye vajinal ultrasonla yumurtaları da saydılar. İki yumurtalıkta da 5-6 tane varmış. 7-8 olsa iyi olurdu dedi. Benim iki yumurtalığımdan da dermoid kist alındı dedim. Oo ameliyat geçirdiysen bunlar iyi bile o zaman dedi. Sağ ol reyiz çok moral oldu
Amh 10 gün sonra çıkıyormuş galiba. Diğerleri sanırım yarına çıkar.
Doktor beeey bir şey sormayı unuttum: Benim eşim ilişkiye girmeden çocuk sahibi olmak istiyor. Sizce bu normal mi? Tşk.
Kocama bunları tek tek anlattım ama ne yapacağız falan diye hiç sormadım. Fikri ne onu da bilmiyorum, yorum yapmadı hiç

İnş güzel haberlerinide alırız.
Kaç aydır kullanıyorsun?
Ben bugün başladım.
Ben bıraktım onları kullanmayı
Hem psikolojik olarak iyi değildim hem ilaç kullandığım için ama özellikle psikolojik olarak iyi değildim.. Şu an yavaş yavaş eski halime dönüyorum Nisan gibi tekrar başlarım
Amin inşallah isteyen her kadına yaşatsın anneliği Allahım
Adama yabancı gelen kelimeler cümleler... Belki önce kendi kafasında oturtmaya çalışıyordur durumu... Ama yakın zamanda toparlanacaktır.. Yani umut ediyorum
Amh değerin de kötü çıkmayacaktır Allahın izni ile

İnş hayırlı haberlerini alırız.
Ben dün başladım tüm gün başım döndü, sizde de olmuş muydu? Yürürken düşecek kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…