Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ya. Tüp mü aşılama mı doğal yoldan mı deneyelim hsg mi çektireyim önce diye diye aklımı yedim dünden beri

Hsg cektir bence once
Eşim yeni spermiogramı yaptırsın öyle çektireyim diye bekliyordum ama bir ay daha geçecek öyle. Galiba çektireceğim. Bugün reglin 4. günü. Arayayım randevu alayım bari :/ O da beni inanılmaz geriyor var ya muayenede bile canım acıyor hala

İnş hayırlı haberlerini alırız.
Ben dün başladım tüm gün başım döndü, sizde de olmuş muydu? Yürürken düşecek kadar.
Yok hayır olmamıştı
Ben folik asit kullandığım zaman başım dönüyordu. O da ilk ay..
İnşallah canım ya. Tüp mü aşılama mı doğal yoldan mı deneyelim hsg mi çektireyim önce diye diye aklımı yedim dünden beri
Öncelikle Amh sonucun çıksın, sonra hsg çektirirsin.. Bunları yapana kadar da doğal yolla denersiniz

Anestezili cektir bebisim bende korkuyom ondan

Yok hayır olmamıştı
Ben folik asit kullandığım zaman başım dönüyordu. O da ilk ay..

Öncelikle Amh sonucun çıksın, sonra hsg çektirirsin.. Bunları yapana kadar da doğal yolla denersiniz
3.01 çıkmış. ne demek bilmiyorum ama. hsg iki doktor da çekil dedi bana yan yollar görünüyor başından beri. zaten doğal yolu da pek değerlendiremiyoruz. benim zamanıma oluyor olan

Arkadaşlar rahim kalınlığı 16 cm çok mu fazla?
Arkadaşm soruyor da.
Adet görmedi sezeryan doğum sonrası.
7 ay önce sezeryan oldu da

İçinde folikasitte var ya bende onun etkiside olabilir belki.
Belki olabilir. Ben ara vermiştim
Bugün yine başladım folik asidr yine başım dönüyor midem bulanıyor
3.01 çıkmış. ne demek bilmiyorum ama. hsg iki doktor da çekil dedi bana yan yollar görünüyor başından beri. zaten doğal yolu da pek değerlendiremiyoruz. benim zamanıma oluyor olan
Değerim normal canım
Buna çok sevindim
Çekilmek gerekiyor aslında benim de gidip çektirmem lazım ama çok fazla korkuyorum
Kuzummm, ugrayamadim ya yogunluktannnn nasılsınnnnnj
Psikolojimi düzelttim
Folik aside başladım
Bakalım ya bismillah dedik
Sen nasılsın keyfin nasıl
Nasılsınız canım forumdaşlarimmmmm, gelismeler var miiiii? Bat son 1 gün benim heyecaaaaaannnnnn
İnşallah 9 ay gelmez
Arkadaşlar rahim kalınlığı 16 cm çok mu fazla?
Arkadaşm soruyor da.
Adet görmedi sezeryan doğum sonrası.
7 ay önce sezeryan oldu da
Cm değildir mm dir sanırım. mm olsa dahi bana biraz fazla geldi

Değerim normal canım
Buna çok sevindim
Çekilmek gerekiyor aslında benim de gidip çektirmem lazım ama çok fazla korkuyorum
Öyle mi? Çok şükür. Doktora mesaj attım da bir şey yazmadı. Benim kaçınılmaz gibi hsg ya. Ben de acayip korkuyorum ama Kadıköy Sonomed ve Şişli Echomar'da çekilenler yeni c kollu cihazla acısız olduğunu söylüyorlar. Bakalım hem aradan çıksın hem de önümüze bakalım. Doğal yoldan denerim herhalde bu ay yine ama sanırım artık tüp bebek merkezi araştırıp görüşmeye falan da gitmem lazım

Ooo sen yolunu çizmişsin
Bir de kararsızım diyordun
Tüm işlerin yolunda gitsin, sağlıkla sıhhatle kavuş bebeğine

Demek ki sende de folik asit benzer etkiler yapıyor bende de öyle,
hem midemi bulandırıyor, hemde başımı döndürüyor.

İyyim canm sen nasılsın? Esimin sonuçları daha iyi elhamdulillah.
Ama hala düşük. Olsun
Benim 11 gün kaldı.
Nasil gidiyor?
Olsun kuzum bak olumlu gidiyor sonuçta, daha da iyi olacak, cok cok sevindimmmm çok sukur cnm, cok yogun ama bu benim icin cok daha iyi, bos durmak yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…