- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.441
İnşallah canım ya. Tüp mü aşılama mı doğal yoldan mı deneyelim hsg mi çektireyim önce diye diye aklımı yedim dünden beriBen bıraktım onları kullanmayı
Hem psikolojik olarak iyi değildim hem ilaç kullandığım için ama özellikle psikolojik olarak iyi değildim.. Şu an yavaş yavaş eski halime dönüyorum Nisan gibi tekrar başlarım
Amin inşallah isteyen her kadına yaşatsın anneliği Allahım
Adama yabancı gelen kelimeler cümleler... Belki önce kendi kafasında oturtmaya çalışıyordur durumu... Ama yakın zamanda toparlanacaktır.. Yani umut ediyorum
Amh değerin de kötü çıkmayacaktır Allahın izni ile
Hsg cektir bence onceİnşallah canım ya. Tüp mü aşılama mı doğal yoldan mı deneyelim hsg mi çektireyim önce diye diye aklımı yedim dünden beri
Eşim yeni spermiogramı yaptırsın öyle çektireyim diye bekliyordum ama bir ay daha geçecek öyle. Galiba çektireceğim. Bugün reglin 4. günü. Arayayım randevu alayım bari :/ O da beni inanılmaz geriyor var ya muayenede bile canım acıyor halaHsg cektir bence once
Yok hayır olmamıştıİnş hayırlı haberlerini alırız.
Ben dün başladım tüm gün başım döndü, sizde de olmuş muydu? Yürürken düşecek kadar.
Öncelikle Amh sonucun çıksın, sonra hsg çektirirsin.. Bunları yapana kadar da doğal yolla denersinizİnşallah canım ya. Tüp mü aşılama mı doğal yoldan mı deneyelim hsg mi çektireyim önce diye diye aklımı yedim dünden beri
İçinde folikasitte var ya bende onun etkiside olabilir belki.Yok hayır olmamıştı
Ben folik asit kullandığım zaman başım dönüyordu. O da ilk ay..
Öncelikle Amh sonucun çıksın, sonra hsg çektirirsin.. Bunları yapana kadar da doğal yolla denersiniz
Anestezili cektir bebisim bende korkuyom ondanEşim yeni spermiogramı yaptırsın öyle çektireyim diye bekliyordum ama bir ay daha geçecek öyle. Galiba çektireceğim. Bugün reglin 4. günü. Arayayım randevu alayım bari :/ O da beni inanılmaz geriyor var ya muayenede bile canım acıyor hala
3.01 çıkmış. ne demek bilmiyorum ama. hsg iki doktor da çekil dedi bana yan yollar görünüyor başından beri. zaten doğal yolu da pek değerlendiremiyoruz. benim zamanıma oluyor olanYok hayır olmamıştı
Ben folik asit kullandığım zaman başım dönüyordu. O da ilk ay..
Öncelikle Amh sonucun çıksın, sonra hsg çektirirsin.. Bunları yapana kadar da doğal yolla denersiniz
Benim gideceğim yerde c kollu mu ne yeni alet edevat varmış galiba anestezili yapmıyorlarmış o yüzden. Oraya gidenler öyle dediAnestezili cektir bebisim bende korkuyom ondan
Kuzummm, ugrayamadim ya yogunluktannnn nasılsınnnnnjBizim öğretmenlerimiz nerde avukatımız nerde terellimiz nerde çikolatamız nerde yeni nicki unuttum white nerdeeee
Niye bizle değillerrrrrr, bizi artık sevmiyor musunuzzzzzzzz
@olive_blutodayler dayler @Nurzfr @anonimbirbayan @terelellidenhalliceyim @cukulatam
İyyim canm sen nasılsın? Esimin sonuçları daha iyi elhamdulillah.Nasılsınız canım forumdaşlarimmmmm, gelismeler var miiiii? Bat son 1 gün benim heyecaaaaaannnnnn
Belki olabilir. Ben ara vermiştimİçinde folikasitte var ya bende onun etkiside olabilir belki.
Değerim normal canım3.01 çıkmış. ne demek bilmiyorum ama. hsg iki doktor da çekil dedi bana yan yollar görünüyor başından beri. zaten doğal yolu da pek değerlendiremiyoruz. benim zamanıma oluyor olan
Psikolojimi düzelttimKuzummm, ugrayamadim ya yogunluktannnn nasılsınnnnnj
İnşallah 9 ay gelmezNasılsınız canım forumdaşlarimmmmm, gelismeler var miiiii? Bat son 1 gün benim heyecaaaaaannnnnn
Cm değildir mm dir sanırım. mm olsa dahi bana biraz fazla geldiArkadaşlar rahim kalınlığı 16 cm çok mu fazla?
Arkadaşm soruyor da.
Adet görmedi sezeryan doğum sonrası.
7 ay önce sezeryan oldu da
Öyle mi? Çok şükür. Doktora mesaj attım da bir şey yazmadı. Benim kaçınılmaz gibi hsg ya. Ben de acayip korkuyorum ama Kadıköy Sonomed ve Şişli Echomar'da çekilenler yeni c kollu cihazla acısız olduğunu söylüyorlar. Bakalım hem aradan çıksın hem de önümüze bakalım. Doğal yoldan denerim herhalde bu ay yine ama sanırım artık tüp bebek merkezi araştırıp görüşmeye falan da gitmem lazımDeğerim normal canım
Buna çok sevindim
Çekilmek gerekiyor aslında benim de gidip çektirmem lazım ama çok fazla korkuyorum
Ooo sen yolunu çizmişsinÖyle mi? Çok şükür. Doktora mesaj attım da bir şey yazmadı. Benim kaçınılmaz gibi hsg ya. Ben de acayip korkuyorum ama Kadıköy Sonomed ve Şişli Echomar'da çekilenler yeni c kollu cihazla acısız olduğunu söylüyorlar. Bakalım hem aradan çıksın hem de önümüze bakalım. Doğal yoldan denerim herhalde bu ay yine ama sanırım artık tüp bebek merkezi araştırıp görüşmeye falan da gitmem lazım
Çizmedim de durumu kabullenmeye başladım galiba. Çok zor bir süreç ya. İnşallah her şey hepimiz için yolunda ilerler paremOoo sen yolunu çizmişsin
Bir de kararsızım diyordun
Tüm işlerin yolunda gitsin, sağlıkla sıhhatle kavuş bebeğine
Amin inşallah canım inşallah hayallerimize isteklerimize kavuşalımÇizmedim de durumu kabullenmeye başladım galiba. Çok zor bir süreç ya. İnşallah her şey hepimiz için yolunda ilerler parem
Senin yeni folikten ümitliyim benAmin inşallah canım inşallah hayallerimize isteklerimize kavuşalım
Demek ki sende de folik asit benzer etkiler yapıyor bende de öyle,Belki olabilir. Ben ara vermiştim
Bugün yine başladım folik asidr yine başım dönüyor midem bulanıyor
Değerim normal canım
Buna çok sevindim
Çekilmek gerekiyor aslında benim de gidip çektirmem lazım ama çok fazla korkuyorum
Psikolojimi düzelttim
Folik aside başladım
Bakalım ya bismillah dedik
Sen nasılsın keyfin nasıl
İnşallah 9 ay gelmez
Cm değildir mm dir sanırım. mm olsa dahi bana biraz fazla geldi
Olsun kuzum bak olumlu gidiyor sonuçta, daha da iyi olacak, cok cok sevindimmmmİyyim canm sen nasılsın? Esimin sonuçları daha iyi elhamdulillah.
Ama hala düşük. Olsun
Benim 11 gün kaldı.
Nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?