- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.461
Harikasin kuzummmm, iste buuuuuu, sana böylesi yakışıyor canım benimmm. Sınavlar sonuclandi mi? bana da inofolic al demişti doktor hala bi alamadim ya, biraz iyice rahat olmaya başladımBelki olabilir. Ben ara vermiştim
Bugün yine başladım folik asidr yine başım dönüyor midem bulanıyor
Değerim normal canım
Buna çok sevindim
Çekilmek gerekiyor aslında benim de gidip çektirmem lazım ama çok fazla korkuyorum
Psikolojimi düzelttim
Folik aside başladım
Bakalım ya bismillah dedik
Sen nasılsın keyfin nasıl
İnşallah 9 ay gelmez
Cm değildir mm dir sanırım. mm olsa dahi bana biraz fazla geldi
Hadi ya hic duymadim onu yanlis bilgi vermiyim acisizdir belkim oBenim gideceğim yerde c kollu mu ne yeni alet edevat varmış galiba anestezili yapmıyorlarmış o yüzden. Oraya gidenler öyle dedi
Ben de bildiğimden değil de işte gidenler hep bunu diyor. Muayene gibi oluyormuş. Halbuki ben muayenede bile bacakları titreyen bir insanım :/ Üff olsa da bitseHadi ya hic duymadim onu yanlis bilgi vermiyim acisizdir belkim o
Ben de niyeyse ümitliyimSenin yeni folikten ümitliyim ben
Evet gören hamile sanır... öyle bir baş dönmesi mide bulantısı... İkinci aya normale dönüyorumDemek ki sende de folik asit benzer etkiler yapıyor bende de öyle,
hem midemi bulandırıyor, hemde başımı döndürüyor.
Evet tatlım geçmişimHarikasin kuzummmm, iste buuuuuu, sana böylesi yakışıyor canım benimmm. Sınavlar sonuclandi mi? bana da inofolic al demişti doktor hala bi alamadim ya, biraz iyice rahat olmaya başladımbir de gynositol varmis aynı içerikle ama kullanan var mi hic acaba.
C kollu yu burda okumuştumBen de bildiğimden değil de işte gidenler hep bunu diyor. Muayene gibi oluyormuş. Halbuki ben muayenede bile bacakları titreyen bir insanım :/ Üff olsa da bitse
Kesinlikle boş durunca çok stres yapıyoruz maalesefOlsun kuzum bak olumlu gidiyor sonuçta, daha da iyi olacak, cok cok sevindimmmmçok sukur cnm, cok yogun ama bu benim icin cok daha iyi, bos durmak yaramıyor
Benim gideceğim yerde o varmış. Bakalım deneyip göreceğiz.Ben de niyeyse ümitliyim
Marteniçkada yapacağım haftasonu belki dileğim gerçekleşir
Evet gören hamile sanır... öyle bir baş dönmesi mide bulantısı... İkinci aya normale dönüyorum
Sende ikinci ay bunları yaşamazsın
Evet tatlım geçmişim
Ama çok pis kopya çekmiştim
Ben dün aldım bugün başladım. Combi olanı aldım. Bakalım arkadaşımda gösterdiği etkiyi görecek miyim
Gynositol hiç duymadım
Aynı mıymış
C kollu yu burda okumuştum
Ağrı hissetmiyorsun diyorlardı
Ama her yerde yokmuş sanırım
Aynen canım ya, gören hamile sanır, ikinci kutuda dediğin gibi alışır bünye inş.Ben de niyeyse ümitliyim
Evet gören hamile sanır... öyle bir baş dönmesi mide bulantısı... İkinci aya normale dönüyorum
Evet tatlım geçmişim
Ben dün aldım bugün başladım. Combi olanı aldım. Bakalım arkadaşımda gösterdiği etkiyi görecek miyim
Gynositol hiç duymadım
Aynı mıymış
Bende bu aydan çok ümitliyim....Ben de niyeyse ümitliyim
Evet tatlım geçmişim
Gynositol hiç duymadım
Aynı mıymış
İnşallah fıstığım inşallah güzel haberler ver bizeBende bu aydan çok ümitliyim....
Ben önceden combiyi kullanmıştım, baska bir doktor önermişti ama smdi pembe kutu kapsul olani onerdi. Bakalm alip deneyeceğim. Gynositol de arkadasa sordm ayni icerikli baska var mi diye, bu var dedi ama şase seklinde, ben içemiyorum öyle maalesef ya. İnsallah cok iyi gelecek kuzummmBen de niyeyse ümitliyim
Evet tatlım geçmişim
Gynositol hiç duymadım
Aynı mıymış
Inşallah canm benimİnşallah fıstığım inşallah güzel haberler ver bize
Kizlar gunaydin foruma uzun zamandir bilerek girmedim kafama daha cok takiyorum diye. Ben test yaptim dun silik cikti kan testi verdim hemen 55.7 cikti ve adetime daha 3 gun vardi. Bu sabah yine test yaptim ama dunden daha silik cikti sanki acaba degerim dusuk ve git gide dusuyor mu ne dersiniz?
Yarin vericem canim insqllah yukselirhemen strese sokma kendini tekrar kan trsti ver inşallah yükseldiğini görürürüz
Canım kan vermeden anlayamazsınKizlar gunaydin foruma uzun zamandir bilerek girmedim kafama daha cok takiyorum diye. Ben test yaptim dun silik cikti kan testi verdim hemen 55.7 cikti ve adetime daha 3 gun vardi. Bu sabah yine test yaptim ama dunden daha silik cikti sanki acaba degerim dusuk ve git gide dusuyor mu ne dersiniz?
İnşallah sende güzel haber ile geleceksinKızlaaar pazartesi sabahına hsg randevusu aldım. Çekim 2-3 dk sürüyormuş. Sonucu da 15-20 dk.ya alırsınız dedi. Sonrasında sizi bilgilendireceğim korkunçlu mu değil mi diyeParesilaaa Hemsirecik cukulatam
Aa tamam iyi ki söyledin. Alayım. Bakalım ne olacak ne bitecekCanım kan vermeden anlayamazsın
Kötüyü düşünüp çağırma kötüyü olur mu
Güzel haberini bekliyorum minnağım
İnşallah sende güzel haber ile geleceksinhem hsg sonrası hamile kalan çok kişi varmış
Umarım ağrısız sızısız geçer. Yaptıran arkadaşlar iç çamaşırı ve ped götürmüşler sende al yanına unutma olur mu
Herşey yoluna yavaş yavaş girecekAa tamam iyi ki söyledin. Alayım. Bakalım ne olacak ne bitecek
Yaa cok iyiymis 2 3 dakika da cekiliyorsa canin yanmaz. Insallah bi sikinti cikmaz❤Kızlaaar pazartesi sabahına hsg randevusu aldım. Çekim 2-3 dk sürüyormuş. Sonucu da 15-20 dk.ya alırsınız dedi. Sonrasında sizi bilgilendireceğim korkunçlu mu değil mi diyeParesilaaa Hemsirecik cukulatam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?