Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Harikasin kuzummmm, iste buuuuuu, sana böylesi yakışıyor canım benimmm. Sınavlar sonuclandi mi? bana da inofolic al demişti doktor hala bi alamadim ya, biraz iyice rahat olmaya başladım bir de gynositol varmis aynı içerikle ama kullanan var mi hic acaba.

Senin yeni folikten ümitliyim ben
Ben de niyeyse ümitliyim
Marteniçkada yapacağım haftasonu belki dileğim gerçekleşir
Demek ki sende de folik asit benzer etkiler yapıyor bende de öyle,
hem midemi bulandırıyor, hemde başımı döndürüyor.
Evet gören hamile sanır... öyle bir baş dönmesi mide bulantısı... İkinci aya normale dönüyorum
Sende ikinci ay bunları yaşamazsın
Evet tatlım geçmişim
Ama çok pis kopya çekmiştim
Ben dün aldım bugün başladım. Combi olanı aldım. Bakalım arkadaşımda gösterdiği etkiyi görecek miyim
Gynositol hiç duymadım
Aynı mıymış
Ben de bildiğimden değil de işte gidenler hep bunu diyor. Muayene gibi oluyormuş. Halbuki ben muayenede bile bacakları titreyen bir insanım :/ Üff olsa da bitse
C kollu yu burda okumuştum
Ağrı hissetmiyorsun diyorlardı
Ama her yerde yokmuş sanırım

Benim gideceğim yerde o varmış. Bakalım deneyip göreceğiz.
Dileğin de tutsun, folik de yarasın hadi bakalım

Aynen canım ya, gören hamile sanır, ikinci kutuda dediğin gibi alışır bünye inş.

Bende bu aydan çok ümitliyim....

Ben önceden combiyi kullanmıştım, baska bir doktor önermişti ama smdi pembe kutu kapsul olani onerdi. Bakalm alip deneyeceğim. Gynositol de arkadasa sordm ayni icerikli baska var mi diye, bu var dedi ama şase seklinde, ben içemiyorum öyle maalesef ya. İnsallah cok iyi gelecek kuzummm

Kizlar gunaydin foruma uzun zamandir bilerek girmedim kafama daha cok takiyorum diye. Ben test yaptim dun silik cikti kan testi verdim hemen 55.7 cikti ve adetime daha 3 gun vardi. Bu sabah yine test yaptim ama dunden daha silik cikti sanki acaba degerim dusuk ve git gide dusuyor mu ne dersiniz?

hemen strese sokma kendini tekrar kan trsti ver inşallah yükseldiğini görürürüz

Canım kan vermeden anlayamazsın
Kötüyü düşünüp çağırma kötüyü olur mu
Güzel haberini bekliyorum minnağım
İnşallah sende güzel haber ile geleceksin hem hsg sonrası hamile kalan çok kişi varmış
Umarım ağrısız sızısız geçer. Yaptıran arkadaşlar iç çamaşırı ve ped götürmüşler sende al yanına unutma olur mu

Aa tamam iyi ki söyledin. Alayım. Bakalım ne olacak ne bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…