- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.481
Arkadaş bizimki de amma dolambaçlı yol oldu. Sonunda "Değdi be" diyebiliriz inşallah. 7 yaşına girdiği yaz çocuğu işe sokma fikrim baki. Her geçen gün maliyeti artıyorHerşey yoluna yavaş yavaş girecek
Her zaman herşey aynı anda mükemmel olmuyor bu hayatta
Biraz biz savaşarak kazanıyoruz
İnşallah hemşirem. Haberlerden haberdar edeceğim sizi. Tek başıma öncü birlik olarak gidiyordum. Her şey hepimiz içinYaa cok iyiymis 2 3 dakika da cekiliyorsa canin yanmaz. Insallah bi sikinti cikmaz❤
Fiyat ne kadar askosArkadaş bizimki de amma dolambaçlı yol oldu. Sonunda "Değdi be" diyebiliriz inşallah. 7 yaşına girdiği yaz çocuğu işe sokma fikrim baki. Her geçen gün maliyeti artıyor
İnşallah hemşirem. Haberlerden haberdar edeceğim sizi. Tek başıma öncü birlik olarak gidiyordum. Her şey hepimiz için
800 dedi kuzum. Galiba herkesin tercih ettiği bir doktor varmış. Onu seçersen 900'müş ama ben seçmedimFiyat ne kadar askos
Cok iyiymis valla heycanla haber bekliyorum800 dedi kuzum. Galiba herkesin tercih ettiği bir doktor varmış. Onu seçersen 900'müş ama ben seçmedimDu bakalım memnun kalırsam direkt atla gel derim
Kızlaaar pazartesi sabahına hsg randevusu aldım. Çekim 2-3 dk sürüyormuş. Sonucu da 15-20 dk.ya alırsınız dedi. Sonrasında sizi bilgilendireceğim korkunçlu mu değil mi diyeParesilaaa Hemsirecik cukulatam
Evvet. Anadolu yakasında Kadıköy Sonomed, Şişli'de Echomar demişti doktor. Sanırım ikisi aynı yermiş. Ben Sonomed'e gideceğimhadi bakalım peşinden gelicem bende sanırım 1-2 ayaistanbulda mı oturuyodun sen kuzu memnun kalırsan bende oraya giderim
Evvet. Anadolu yakasında Kadıköy Sonomed, Şişli'de Echomar demişti doktor. Sanırım ikisi aynı yermiş. Ben Sonomed'e gideceğim
Insallah kuzum kocam nobetten geldi uyansin kan vermeye gidicez insallah olumlu sonuclarla geliriz darisida en kisa zamanda sizlere ezanda okunuyor suan rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah aminnnnnCanım kan vermeden anlayamazsın
Kötüyü düşünüp çağırma kötüyü olur mu
Güzel haberini bekliyorum minnağım
İnşallah sende güzel haber ile geleceksinhem hsg sonrası hamile kalan çok kişi varmış
Umarım ağrısız sızısız geçer. Yaptıran arkadaşlar iç çamaşırı ve ped götürmüşler sende al yanına unutma olur mu
Görüyorum hem de baya iyi hadi inş sonu güzel olurKızlaaarrr, benim gördüğümü siz de görün lütfen lütfen lütfen
Görüyorum hem de baya iyi hadi inş sonu güzel olur
Yaaa dur bi dak, guncelleme yapiyorummm, sanirim benim regl 8inde olmuştuGörüyorum hem de baya iyi hadi inş sonu güzel olur
Tebrikler canim bende goruyorum ve ilk bakista belliKızlaaarrr, benim gördüğümü siz de görün lütfen lütfen lütfen
Oyy hayırlısı olsun canım, cok mutlu oldummmm, hadi insallah saglikla kucağına al insallahTebrikler canim bende goruyorum ve ilk bakista bellibende bugun ikinci kan testimi verdim iki katindan fazla yukselmis artik kafam rahatladi rabbim keseyi gorup kalp atislarini duymayi nasip eder insallah. Ve tekrar tekrar dua ediyorum tez zamanda herkes bebis sahibi olsun insallah
Insallah sag saglim aliriz kucagimiza canimOyy hayırlısı olsun canım, cok mutlu oldummmm, hadi insallah saglikla kucağına al insallahbenim de 3 gun var insallah artarak ilerler, ilkini de 5gun kala öğrenmiştim, hos sonuclanmadi ama olsun, yeni gunler yeni umutlar, yarin sabah daha da belli olur insallahhhhh
Amin canım, olursa yakin olacak kuzularımizzzInsallah sag saglim aliriz kucagimiza canim
Ayy evet insallah canim yaAmin canım, olursa yakin olacak kuzularımizzz
Hadi inş canım benim Rabbim sağlıkla versin minnakını üzmesin seni testlere pek güvenme kimisi silik çıkar kimisi net en doğru sonucu kan verir 10 gün sonra kese çıkar merak etmeYa son bat 4 subatti, uygulamada 1 gun gecmis gibi görünüyor, ona gore biraz silik ama bakalım bekleyeceğiz cuma gideceğim doktora, o zamana kdar testle takibe devam edeceğim, kan bakmycam dayanamiyorm hayirlisiyla insallah
Ozaman bebiş kesin buradayım diyor annesi 3 gün kala güzel bir testYaaa dur bi dak, guncelleme yapiyorummm, sanirim benim regl 8inde olmuştuyani bu durumda daha 3 gun var. Şansa bir yorumumu buldum 7sinde yazmisim, erken olacağım gibi hissediyorim diye (12 subat gorunyordu cunku) ve 8inde olmstum. 4gun once dye hatirliyorm ama 4u diye isaretlemsm yanlslikla. O zaman daha 3 gun var anammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?