Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herşey yoluna yavaş yavaş girecek
Her zaman herşey aynı anda mükemmel olmuyor bu hayatta
Biraz biz savaşarak kazanıyoruz
Arkadaş bizimki de amma dolambaçlı yol oldu. Sonunda "Değdi be" diyebiliriz inşallah. 7 yaşına girdiği yaz çocuğu işe sokma fikrim baki. Her geçen gün maliyeti artıyor
Yaa cok iyiymis 2 3 dakika da cekiliyorsa canin yanmaz. Insallah bi sikinti cikmaz❤
İnşallah hemşirem. Haberlerden haberdar edeceğim sizi. Tek başıma öncü birlik olarak gidiyordum. Her şey hepimiz için

Fiyat ne kadar askos

Insallah kuzum kocam nobetten geldi uyansin kan vermeye gidicez insallah olumlu sonuclarla geliriz darisida en kisa zamanda sizlere ezanda okunuyor suan rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah aminnnnn

Görüyorum hem de baya iyi hadi inş sonu güzel olur
Ya son bat 4 subatti, uygulamada 1 gun gecmis gibi görünüyor, ona gore biraz silik ama bakalım bekleyeceğiz cuma gideceğim doktora, o zamana kdar testle takibe devam edeceğim, kan bakmycam dayanamiyorm hayirlisiyla insallah

Görüyorum hem de baya iyi hadi inş sonu güzel olur
Yaaa dur bi dak, guncelleme yapiyorummm, sanirim benim regl 8inde olmuştu yani bu durumda daha 3 gun var. Şansa bir yorumumu buldum 7sinde yazmisim, erken olacağım gibi hissediyorim diye (12 subat gorunyordu cunku) ve 8inde olmstum. 4gun once dye hatirliyorm ama 4u diye isaretlemsm yanlslikla. O zaman daha 3 gun var anammmm

Kızlaaarrr, benim gördüğümü siz de görün lütfen lütfen lütfen
Tebrikler canim bende goruyorum ve ilk bakista belli bende bugun ikinci kan testimi verdim iki katindan fazla yukselmis artik kafam rahatladi rabbim keseyi gorup kalp atislarini duymayi nasip eder insallah. Ve tekrar tekrar dua ediyorum tez zamanda herkes bebis sahibi olsun insallah

Oyy hayırlısı olsun canım, cok mutlu oldummmm, hadi insallah saglikla kucağına al insallah benim de 3 gun var insallah artarak ilerler, ilkini de 5gun kala öğrenmiştim, hos sonuclanmadi ama olsun, yeni gunler yeni umutlar, yarin sabah daha da belli olur insallahhhhh

Insallah sag saglim aliriz kucagimiza canim

Ya son bat 4 subatti, uygulamada 1 gun gecmis gibi görünüyor, ona gore biraz silik ama bakalım bekleyeceğiz cuma gideceğim doktora, o zamana kdar testle takibe devam edeceğim, kan bakmycam dayanamiyorm hayirlisiyla insallah
Hadi inş canım benim Rabbim sağlıkla versin minnakını üzmesin seni testlere pek güvenme kimisi silik çıkar kimisi net en doğru sonucu kan verir 10 gün sonra kese çıkar merak etme

Ozaman bebiş kesin buradayım diyor annesi 3 gün kala güzel bir test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…