Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ca
Canım senide tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hadi inş canım benim Rabbim sağlıkla versin minnakını üzmesin seni testlere pek güvenme kimisi silik çıkar kimisi net en doğru sonucu kan verir 10 gün sonra kese çıkar merak etme
Evet cnm 2 tane yaptim 2si de ayni cikti ama guven olmaz, olsa bile ne olacagi belli olmaz, sabır gerek
Ozaman bebiş kesin buradayım diyor annesi 3 gün kala güzel bir test
Yaaa valla evet şaşırttı beni gunler sabah da yapacağım bakalım
Buyur askos gelmisem
Hoş gelmisen gurbaaaannn
Aaa daylosummm ayyy hadi insallah diyorum
Yaaaa bakalim nolcak kuzummmm, 3 gun varmis daha, sabah da yapcam

Pazartesi hemen kan vermeye gidiyosunnnnn ayy çok sevindim ya saglikla gelir inşallah ❤

Pazartesi hemen kan vermeye gidiyosunnnnn ayy çok sevindim ya saglikla gelir inşallah ❤
Daha erken kuzummm, bu kez o stresi yasamayayim diyorum yaa, azcik daha geçsin doktorumla da konuştum, 1 hafta rotar yapsin gel bakalim dedi, oraya gitmeden once baktirirm 1kere, yeter geçen sefer o kdr kan verdim ki, yetti canima

Kızlaaarrr, benim gördüğümü siz de görün lütfen lütfen lütfen
Ve de çok net görülüyorrrrr kiiiiiiiii
Allahımmmmmmm
Canımın içi kan değerinde Allahın izni ile çok çok güzel çıkacak
Ay ne güzel ya 2021 seviyorum seni
Ohhhhhh minnnakım süper bir haber buuuuu
Tekrar hayırlı olsun canım
Sağlıkla sıhhatle kucağına al

Cunku sende istiyorsun hshshshah
Yok yok önümüzdeki hafta baktircam bacim kandirma beni beeeeeee
Kuzummmmmmmm yaaaa canim benimmm amin canimm insallahhh cok guzel çıksın her şey nolur nolur şimdi kalktim, kalktığım gibi yaptim daha da belirginlesti

Olacak olacak bu yıl senin yılın olacak
Vuvvvvvvvv yaaaa ne kadar güzel ama bence Hemsirecik dediği gibi kan testi yaptırabilirsin
Doktor kontrolüne dediğin zaman gidersin olmaz mı

Hee goruruz yarin hshshqhh
Dinleme dinleme hemsirosu dinleme lalalalaalalalallaa duymuyorum kiii
Olacak olacak bu yıl senin yılın olacak
Vuvvvvvvvv yaaaa ne kadar güzel ama bence Hemsirecik dediği gibi kan testi yaptırabilirsin
Doktor kontrolüne dediğin zaman gidersin olmaz mı
Kuzummmm insallahhhhh birkac gun gecince vereyim bari kan, hemen diil bi de kontrole giderken veririm. Baska da vermem ben yne de bekleyeym diyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…