- 18 Mayıs 2020
- 3.962
- 4.440
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.501
Canım senide tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTebrikler canim bende goruyorum ve ilk bakista bellibende bugun ikinci kan testimi verdim iki katindan fazla yukselmis artik kafam rahatladi rabbim keseyi gorup kalp atislarini duymayi nasip eder insallah. Ve tekrar tekrar dua ediyorum tez zamanda herkes bebis sahibi olsun insallah
Buyur askos gelmisemAy kimsecikler yokkkkkk, kizlaaar nerdesinzzzzz?
2.yi de yaptım yine ayni çıktı
Paresilaaa Hemsirecik @Blacklight ve diğer canımlarımm bakın bana biii
Aaa daylosummm ayyy hadi insallah diyorumKızlaaarrr, benim gördüğümü siz de görün lütfen lütfen lütfen
Evet cnm 2 tane yaptim 2si de ayni cikti ama guven olmaz, olsa bile ne olacagi belli olmaz, sabır gerekHadi inş canım benim Rabbim sağlıkla versin minnakını üzmesin seni testlere pek güvenme kimisi silik çıkar kimisi net en doğru sonucu kan verir 10 gün sonra kese çıkar merak etme
Yaaa valla evet şaşırttı beni gunlerOzaman bebiş kesin buradayım diyor annesi 3 gün kala güzel bir test
Hoş gelmisen gurbaaaannnBuyur askos gelmisem
Yaaaa bakalim nolcak kuzummmm, 3 gun varmis daha, sabah da yapcamAaa daylosummm ayyy hadi insallah diyorum
Pazartesi hemen kan vermeye gidiyosunnnnn ayy çok sevindim ya saglikla gelir inşallah ❤Evet cnm 2 tane yaptim 2si de ayni cikti ama guven olmaz, olsa bile ne olacagi belli olmaz, sabır gerek
Yaaa valla evet şaşırttı beni gunlersabah da yapacağım bakalım
Hoş gelmisen gurbaaaannn
Yaaaa bakalim nolcak kuzummmm, 3 gun varmis daha, sabah da yapcam
Daha erken kuzummm, bu kez o stresi yasamayayim diyorum yaa, azcik daha geçsinPazartesi hemen kan vermeye gidiyosunnnnn ayy çok sevindim ya saglikla gelir inşallah ❤
Ya sacmalama pazartesi ver sen catlariz vallaDaha erken kuzummm, bu kez o stresi yasamayayim diyorum yaa, azcik daha geçsindoktorumla da konuştum, 1 hafta rotar yapsin gel bakalim dedi, oraya gitmeden once baktirirm 1kere, yeter geçen sefer o kdr kan verdim ki, yetti canima
Ptesi daha 1 gün öncesi olacak reglinYa sacmalama pazartesi ver sen catlariz valla
Dayler silkelen ve kendine gel o kani gelir ben alirim ona göre hshshshshPtesi daha 1 gün öncesi olacak reglinkandirmayin beni yapmycam diyom dayanmam lazim ama yaaaaa
Qhhshahdhshs ya benim kararlılık seviyem niye bu kadar yerlerde ahhaahHsbDayler silkelen ve kendine gel o kani gelir ben alirim ona göre hshshshsh
Cunku sende istiyorsun hshshshahQhhshahdhshs ya benim kararlılık seviyem niye bu kadar yerlerde ahhaahHsb
Ve de çok net görülüyorrrrr kiiiiiiiiiKızlaaarrr, benim gördüğümü siz de görün lütfen lütfen lütfen
Ohhhhhh minnnakım süper bir haber buuuuuTebrikler canim bende goruyorum ve ilk bakista bellibende bugun ikinci kan testimi verdim iki katindan fazla yukselmis artik kafam rahatladi rabbim keseyi gorup kalp atislarini duymayi nasip eder insallah. Ve tekrar tekrar dua ediyorum tez zamanda herkes bebis sahibi olsun insallah
Yok yok önümüzdeki hafta baktircam bacim kandirma beni beeeeeeeCunku sende istiyorsun hshshshah
Kuzummmmmmmm yaaaa canim benimmmVe de çok net görülüyorrrrr kiiiiiiiii
Allahımmmmmmm
Canımın içi kan değerinde Allahın izni ile çok çok güzel çıkacak
Ay ne güzel ya 2021 seviyorum seni
Ohhhhhh minnnakım süper bir haber buuuuu
Tekrar hayırlı olsun canım
Sağlıkla sıhhatle kucağına al
Hee goruruz yarin hshshqhhYok yok önümüzdeki hafta baktircam bacim kandirma beni beeeeeee
Kuzummmmmmmm yaaaa canim benimmmamin canimm insallahhh cok guzel çıksın her şey nolur nolur şimdi kalktim, kalktığım gibi yaptim daha da belirginlesti
Olacak olacak bu yıl senin yılın olacakYok yok önümüzdeki hafta baktircam bacim kandirma beni beeeeeee
Kuzummmmmmmm yaaaa canim benimmmamin canimm insallahhh cok guzel çıksın her şey nolur nolur şimdi kalktim, kalktığım gibi yaptim daha da belirginlesti
Dinleme dinleme hemsirosu dinlemeHee goruruz yarin hshshqhh
Kuzummmm insallahhhhhOlacak olacak bu yıl senin yılın olacak
Vuvvvvvvvv yaaaa ne kadar güzel ama benceHemsirecik dediği gibi kan testi yaptırabilirsin
Doktor kontrolüne dediğin zaman gidersin olmaz mı
Sen doğru zamanı bilirsin tatımDinleme dinleme hemsirosu dinlemelalalalaalalalallaa duymuyorum kiii
Kuzummmm insallahhhhhbirkac gun gecince vereyim bari kan, hemen diil bi de kontrole giderken veririm. Baska da vermem ben yne de bekleyeym diyorm
Yaa yirimmmSen doğru zamanı bilirsin tatım
Kısmet kuzum daha dişlerimi halletmedimYaa yirimmmhadi insallah aynı ayin anneleri olalim kuzummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?