- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.521
Yaa yirimmmhadi insallah aynı ayin anneleri olalim kuzummmmmmm
Teyzeee oluyoruzzzzzzzKuzuyu okuduklarimdan anladığım kadarıyla yoksanamçok guzel bir haber buuuuuuuu Mart Mart dedik yuppiiiii çok ama çok tebrik ediyorum Dr a ne zaman kan vercen
Oh ohhhh maşallahTeyzeee oluyoruzzzzzzz
Sendeki gelişmeleri merakla bekliyorumOh ohhhh maşallahbizde vitaminlere başladık Nisan sonuna bakalım bida gidicez değerleri yukseltebilirsek
Sendeki gelişmeleri merakla bekliyorum
Eli kulağında Güzel haberlerin
Umutsuz yaşanmıyor ki canımİnşallah bakalim çok umut doldum keşke dolmasamiydim dedim kendi kendime
At bi testi kuzum bakalım heyecen yaptım hadi inş güzel sonuçlanırYok yok önümüzdeki hafta baktircam bacim kandirma beni beeeeeee
Kuzummmmmmmm yaaaa canim benimmmamin canimm insallahhh cok guzel çıksın her şey nolur nolur şimdi kalktim, kalktığım gibi yaptim daha da belirginlesti
Ben de daha aşı olmamıştımKısmet kuzum daha dişlerimi halletmedim
Bir bitiversin sahalara dönüş vakti
Yaaaa insallah dogrudur kuzum, bakalim bugün yaptigimi da atacagim birazdan, insallah artarak sağlıkla ilerlerrrr, daha 2 gun var amaKuzuyu okuduklarimdan anladığım kadarıyla yoksanamçok guzel bir haber buuuuuuuu Mart Mart dedik yuppiiiii çok ama çok tebrik ediyorum Dr a ne zaman kan vercen
Ay insallahhhh kuzummmmm, innnsallaaahhTeyzeee oluyoruzzzzzzz
Kuzum cok cok iyi olacak, bak taaa en icimde hissettimOh ohhhh maşallahbizde vitaminlere başladık Nisan sonuna bakalım bida gidicez değerleri yukseltebilirsek
Oyy insalllah kuzummm, dur webten girip atayim hemen uygulamadan atamıyorum. Birazdan geliyorAt bi testi kuzum bakalım heyecen yaptım hadi inş güzel sonuçlanır
Duam senle canımın içi
Sağ ol kuzummmm, iyi ki varsin iyi ki iyi kiiiiiiDuam senle canımın içi
Sen de iyi ki varsın fıstıkSağ ol kuzummmm, iyi ki varsin iyi ki iyi kiiiiii
İnşallah artsın sağlıklı bı sekilde büyüsün karnında sonra da kucağına al büyüt kusumm sağlıkla
Ay maşallah canım garantiliyorsun artık hamilesin ne güzel Rabbim bekleyen herkese en kısa zamanda böyle testlerle karşılaşmayı nasip eder sağlıkla inş
Aminnn canim benimmm, herkesin gönlüne gore olsun insalllahhhhİnşallah artsın sağlıklı bı sekilde büyüsün karnında sonra da kucağına al büyüt kusumm sağlıkla
Insallah kuzummm, aminnn... bakalim sabah da yapacagim, biraz takip edeyim, birkaç gun gecince kan veririm artık ne zaman iyi hissedersem kendimiAy maşallah canım garantiliyorsun artık hamilesin ne güzel Rabbim bekleyen herkese en kısa zamanda böyle testlerle karşılaşmayı nasip eder sağlıkla inş
Yaaa insallah canim benimmm, hayirlisiyla saglikla ilerlesin inşallah bu kez
Inşallah canm benimAminnn canim benimmm, herkesin gönlüne gore olsun insalllahhhh
Insallah kuzummm, aminnn... bakalim sabah da yapacagim, biraz takip edeyim, birkaç gun gecince kan veririm artık ne zaman iyi hissedersem kendimi
Yaaa insallah canim benimmm, hayirlisiyla saglikla ilerlesin inşallah bu kez
Amin canim insallahhhh
Kiz daylos belirtin varmiydiAmin canim insallahhhhherkesin gonlune gore olsun insallahh canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?