Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
At bi testi kuzum bakalım heyecen yaptım hadi inş güzel sonuçlanır

Kısmet kuzum daha dişlerimi halletmedim
Bir bitiversin sahalara dönüş vakti
Ben de daha aşı olmamıştım astim ilacina yine baslamistim, mecbur bekletiyorum simdilik, tekrar bir soracagim doktora bakalim bekliyorum seniiiiii kuzummmm
Kuzuyu okuduklarimdan anladığım kadarıyla yoksanam çok guzel bir haber buuuuuuuu Mart Mart dedik yuppiiiii çok ama çok tebrik ediyorum Dr a ne zaman kan vercen
Yaaaa insallah dogrudur kuzum, bakalim bugün yaptigimi da atacagim birazdan, insallah artarak sağlıkla ilerlerrrr, daha 2 gun var ama onumuzdeki hafta ici 1 gun verebilriim, ya da haftaya doktoruma gitmeden once
Teyzeee oluyoruzzzzzzz
Ay insallahhhh kuzummmmm, innnsallaaahh
Oh ohhhh maşallah bizde vitaminlere başladık Nisan sonuna bakalım bida gidicez değerleri yukseltebilirsek
Kuzum cok cok iyi olacak, bak taaa en icimde hissettim bana da diofol (ya da diafol gibi bsydi) onerdi doktor, onu alcam ptesi folik asitle birlikte baska bsyelr daha var içinde, kullanan var mi bilmiyorm ama. Duymamistim hiç.
At bi testi kuzum bakalım heyecen yaptım hadi inş güzel sonuçlanır
Oyy insalllah kuzummm, dur webten girip atayim hemen uygulamadan atamıyorum. Birazdan geliyor

Bu da bu sabahki kızlar 2 gun var şuan regle, daha da artsin saglikla insallahhhhh

Hirasarem
Ay maşallah canım garantiliyorsun artık hamilesin ne güzel Rabbim bekleyen herkese en kısa zamanda böyle testlerle karşılaşmayı nasip eder sağlıkla inş

İnşallah artsın sağlıklı bı sekilde büyüsün karnında sonra da kucağına al büyüt kusumm sağlıkla
Aminnn canim benimmm, herkesin gönlüne gore olsun insalllahhhh
Ay maşallah canım garantiliyorsun artık hamilesin ne güzel Rabbim bekleyen herkese en kısa zamanda böyle testlerle karşılaşmayı nasip eder sağlıkla inş
Insallah kuzummm, aminnn... bakalim sabah da yapacagim, biraz takip edeyim, birkaç gun gecince kan veririm artık ne zaman iyi hissedersem kendimi
dayler dayler dayloşum
Çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla artar hadi bakalım
Yaaa insallah canim benimmm, hayirlisiyla saglikla ilerlesin inşallah bu kez

Inşallah canm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…