- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.541
Yok kuzum,Kiz daylos belirtin varmiydi
Hay kasetine ya gel ben alcam o kanı hshahahahsYok kuzum,Paresilaaa min kulaklari cinlasin, o cok sever bu sozumu, benim en buyuk belirtim belirtisizlik diye normalde regl doneminde asiri belirti yasarim, agri, aclik, bulanti, migren, halsizlik, kasik agrisi, meme agrisi acisi, ne ararsan var. Bu sefer regl gelmesi gerekiyordu, yanlis hesaplamisim, tel değişince uygulama verileri silindi vs. 1 gun geçti sandim test yaptim. Hatta bu nasil regl donemi, hic bsyim yok gibi dusundum. Sonra silik cizgi cikinca nasil yani dedim, bu ay komple her konuda salmıştım çünkü silik cizgi beni killandirdi, 1 gun gecince boyle olmamali vs derken arkadas grubuyla yazismistim regl gunu diye hatirladim, geçmiş yazilara bakinca, tarihi görüp bir daha guncelledim uygulamayi, meger daha 3 gun varmis. 9unda olmam gerekiyor normalde, yarindan sonra geçmiş olacak iste. Ben de biraz daha kasetle takip edeceğim. Suan 4+1 hesaplıyor. Of cok uzun yazdım kız ajhahaha
Kaset onemli kaset hahshahahaha, bıhtim yaaauuv bihtimmHay kasetine ya gel ben alcam o kanı hshahahahs
Ya canım benim.... Çok üzgünüm.. ne diyebilirim bilmiyorum... Biz her zaman yanındayız canım, başınız sag olsun, yavruna uzun omurler versin kuzumKızlar ben bebeğimi kaybettimbir anda suyum geldi. 23 haftalıktı, 6 saat yaşadı. Şükürler olsun bir kızım var. Dünyada çekilecek ne acılar varmış
Cok gecmis olsun canim, tertemiz cikmis cok şükürParesilaaa Hemsirecik Hsg laneti bitti. Sonucu aldım, korkudan açıp bakmadım kocamın yanına erişene kadar. Çok şükür temiz çıkmış. Kızlar çok ilgilendiler. Beni çekime hazırlayıp ilacı veren kadıncağız her aşamasında şimdi şunu şimdi bunu yapacağım diye bilgi verdi. O lanet aletle girişi açarken içim yırtılıyor sandım ama siz korkmayın. Benim oram aşırı aşırı hassas. Normal muayenede de ruhum çekiliyor benim. İlacı verirken adet sancısı gibi bir ağrı olacak dedi. Başta hiçbir şey olmadı ama sonra berbat bir ağrıya dönüştü. Çekim bozulmasın diye kıpırdayamadım da... Sonra doktor olduğunu düşündüğüm kişi geldi "son bir çekim daha yapacağız, ilaç iyice dağılsın diye önce sağa sonra yüzüstü sonra sola sonra tekrar sırtüstü yat" dedi. Birkaç pozumu da öyle aldılar. Saldılar sonra. Çekim öncesi helaya gitmek yasak. Sonrasında temizleme mendili ve ped verdiler. Şarıl şarıl bir şeyler akıyor. İlaç geri geliyor galiba. Banyo serbest. Korunmaya gerek yok dediler. Üstümden inanılmaz bir yük kalktı. Çektirin kurtulun. Böyle işte
O zamanKaset onemli kaset hahshahahaha, bıhtim yaaauuv bihtimmdur kiz azcik reglimden geçsin de gidicem soz ahshhahs
Şöyle düşünüyorum, haftaya carsamba reglden tam 1 hafta gecmis olcak, ben bu cuma gibi kan versem, bir de haftaya sali, tam hesaplamalık uygun da olur, ikisinin arasindan 4 gun gecmis olur. Ondan bekliyorum accukkk yevrumm, gecen sefer cok stres yapmistimm
Oooh cok sukur her sey guzel gitmis❤❤ ben aşırı korkuyorum ya anestezi olmadan cektirmeye ama umut oldun bana resmenParesilaaa Hemsirecik Hsg laneti bitti. Sonucu aldım, korkudan açıp bakmadım kocamın yanına erişene kadar. Çok şükür temiz çıkmış. Kızlar çok ilgilendiler. Beni çekime hazırlayıp ilacı veren kadıncağız her aşamasında şimdi şunu şimdi bunu yapacağım diye bilgi verdi. O lanet aletle girişi açarken içim yırtılıyor sandım ama siz korkmayın. Benim oram aşırı aşırı hassas. Normal muayenede de ruhum çekiliyor benim. İlacı verirken adet sancısı gibi bir ağrı olacak dedi. Başta hiçbir şey olmadı ama sonra berbat bir ağrıya dönüştü. Çekim bozulmasın diye kıpırdayamadım da... Sonra doktor olduğunu düşündüğüm kişi geldi "son bir çekim daha yapacağız, ilaç iyice dağılsın diye önce sağa sonra yüzüstü sonra sola sonra tekrar sırtüstü yat" dedi. Birkaç pozumu da öyle aldılar. Saldılar sonra. Çekim öncesi helaya gitmek yasak. Sonrasında temizleme mendili ve ped verdiler. Şarıl şarıl bir şeyler akıyor. İlaç geri geliyor galiba. Banyo serbest. Korunmaya gerek yok dediler. Üstümden inanılmaz bir yük kalktı. Çektirin kurtulun. Böyle işte
Neden kızO zaman
1 hafta cokNeden kız
Yok yok bak bu cumaya 4 gün kaldi öyle düşün, bir de doktorum da reglden 1 hafta gecsin oyle gel dedi1 hafta cok
Sağ ol canım. Ben iyiyim toparladım çok şükür. Siz de iyi olun. Sağlıkla güzel günler görelim hep beraberYa canım benim.... Çok üzgünüm.. ne diyebilirim bilmiyorum... Biz her zaman yanındayız canım, başınız sag olsun, yavruna uzun omurler versin kuzumsen nasılsın..
Şükür canım, inşallah daha da iyi olacaksin, yavrun seni ayakta tutacak canim benim. Aminnn insallahSağ ol canım. Ben iyiyim toparladım çok şükür. Siz de iyi olun. Sağlıkla güzel günler görelim hep beraber
Başın sağolsun canım benimKızlar ben bebeğimi kaybettimbir anda suyum geldi. 23 haftalıktı, 6 saat yaşadı. Şükürler olsun bir kızım var. Dünyada çekilecek ne acılar varmış
İyi bari senin ağrın az olmuş ben üç gün ağrı çektim ağrıdan bayılacak gibi olmuştum afedersin WC ye bile çıkamadım agridanParesilaaa Hemsirecik Hsg laneti bitti. Sonucu aldım, korkudan açıp bakmadım kocamın yanına erişene kadar. Çok şükür temiz çıkmış. Kızlar çok ilgilendiler. Beni çekime hazırlayıp ilacı veren kadıncağız her aşamasında şimdi şunu şimdi bunu yapacağım diye bilgi verdi. O lanet aletle girişi açarken içim yırtılıyor sandım ama siz korkmayın. Benim oram aşırı aşırı hassas. Normal muayenede de ruhum çekiliyor benim. İlacı verirken adet sancısı gibi bir ağrı olacak dedi. Başta hiçbir şey olmadı ama sonra berbat bir ağrıya dönüştü. Çekim bozulmasın diye kıpırdayamadım da... Sonra doktor olduğunu düşündüğüm kişi geldi "son bir çekim daha yapacağız, ilaç iyice dağılsın diye önce sağa sonra yüzüstü sonra sola sonra tekrar sırtüstü yat" dedi. Birkaç pozumu da öyle aldılar. Saldılar sonra. Çekim öncesi helaya gitmek yasak. Sonrasında temizleme mendili ve ped verdiler. Şarıl şarıl bir şeyler akıyor. İlaç geri geliyor galiba. Banyo serbest. Korunmaya gerek yok dediler. Üstümden inanılmaz bir yük kalktı. Çektirin kurtulun. Böyle işte
Dr u dinle kuzum sen bakma biz heyecan yapioz inşallah sağlıkla ilerleyecek ve nur topu gibi bebişini alacaksın kucağına dualarimdasinYok yok bak bu cumaya 4 gün kaldi öyle düşün, bir de doktorum da reglden 1 hafta gecsin oyle gel dediaklimi celmee
Başın sağ olsun. Allah sabırlar versin, kızını sana bağışlasın. En kısa zamanda toparlarsın inşallahKızlar ben bebeğimi kaybettimbir anda suyum geldi. 23 haftalıktı, 6 saat yaşadı. Şükürler olsun bir kızım var. Dünyada çekilecek ne acılar varmış
Sağ ol canımBaşın sağolsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?