- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.561
İnşallah. Teşekkür ederimBaşın sağ olsun. Allah sabırlar versin, kızını sana bağışlasın. En kısa zamanda toparlarsın inşallah
Ajan D'ye bak sen vay anasını neler dönmüş bana hiç bildrim gelmedi. Gözün aydın. Sağlıkla ilerlesin. Çok sevindim ya. Yaşadığın tüm kötülükleri unuttursun sana bu bebik inşallahKaset onemli kaset hahshahahaha, bıhtim yaaauuv bihtimmdur kiz azcik reglimden geçsin de gidicem soz ahshhahs
Şöyle düşünüyorum, haftaya carsamba reglden tam 1 hafta gecmis olcak, ben bu cuma gibi kan versem, bir de haftaya sali, tam hesaplamalık uygun da olur, ikisinin arasindan 4 gun gecmis olur. Ondan bekliyorum accukkk yevrumm, gecen sefer cok stres yapmistimm
Çook teşekkür ederim. İnşallah. Bakalım tüp görşmesine de gideceğim cuma ama inşallah ona kalmadan sağlıkla doğal yoldan olur ve sağlıkla doğar. Dualarınızı bekliyorum kızlar.Cok gecmis olsun canim, tertemiz cikmis cok şükürinsallah hsg sonrasi saglikli bir gebelik de geliverir hemen.
C kollu olunca anestezisiz. Bence bu cihazın olduğu bir yeri araştır direkt. Olmuyorsa bas gel. Tertemiz bir yer. Çok da ilgililer. İçin rahat olur. Ben çekildiysem herkes çekilebilir ben o kadar tırsal bir insanım. Bak ne diyorum vajinal ultrasonda bile ruhum çekiliyor benim normaldeOooh cok sukur her sey guzel gitmis❤❤ ben aşırı korkuyorum ya anestezi olmadan cektirmeye ama umut oldun bana resmenburada bi yerden daha fiyat isteyecegim bakalim olmazsa istanbula gelecegim bende mecbur. Cok sevindim valla senin icin cektirdin kurtuldun darisi bizim basimiza
Ben de kendimi tutmaya çalışıyorum kuzum iste ya, valla bir inanmama durumu var maalesef gecmis tecrubeden.. sanki hiç boyle bsy olmayacakmis gibi düşünüyorum ister istemez. Insallah canim aminnnnnDr u dinle kuzum sen bakma biz heyecan yapioz inşallah sağlıkla ilerleyecek ve nur topu gibi bebişini alacaksın kucağına dualarimdasin
Ahhahsah Ajan DAjan D'ye bak sen vay anasını neler dönmüş bana hiç bildrim gelmedi. Gözün aydın. Sağlıkla ilerlesin. Çok sevindim ya. Yaşadığın tüm kötülükleri unuttursun sana bu bebik inşallah
Çook teşekkür ederim. İnşallah. Bakalım tüp görşmesine de gideceğim cuma ama inşallah ona kalmadan sağlıkla doğal yoldan olur ve sağlıkla doğar. Dualarınızı bekliyorum kızlar.
C kollu olunca anestezisiz. Bence bu cihazın olduğu bir yeri araştır direkt. Olmuyorsa bas gel. Tertemiz bir yer. Çok da ilgililer. İçin rahat olur. Ben çekildiysem herkes çekilebilir ben o kadar tırsal bir insanım. Bak ne diyorum vajinal ultrasonda bile ruhum çekiliyor benim normalde
Basin sagolsun canim rabbim bir daha yaşatmasınKızlar ben bebeğimi kaybettimbir anda suyum geldi. 23 haftalıktı, 6 saat yaşadı. Şükürler olsun bir kızım var. Dünyada çekilecek ne acılar varmış
Banane yaYok yok bak bu cumaya 4 gün kaldi öyle düşün, bir de doktorum da reglden 1 hafta gecsin oyle gel dediaklimi celmee
Vajinal muayenede rahatım ben ya bakalim bulamazsam gelirim artik mecburAjan D'ye bak sen vay anasını neler dönmüş bana hiç bildrim gelmedi. Gözün aydın. Sağlıkla ilerlesin. Çok sevindim ya. Yaşadığın tüm kötülükleri unuttursun sana bu bebik inşallah
Çook teşekkür ederim. İnşallah. Bakalım tüp görşmesine de gideceğim cuma ama inşallah ona kalmadan sağlıkla doğal yoldan olur ve sağlıkla doğar. Dualarınızı bekliyorum kızlar.
C kollu olunca anestezisiz. Bence bu cihazın olduğu bir yeri araştır direkt. Olmuyorsa bas gel. Tertemiz bir yer. Çok da ilgililer. İçin rahat olur. Ben çekildiysem herkes çekilebilir ben o kadar tırsal bir insanım. Bak ne diyorum vajinal ultrasonda bile ruhum çekiliyor benim normalde
Sağ ol canım aminBasin sagolsun canim rabbim bir daha yaşatmasın
Banane ya
Vajinal muayenede rahatım ben ya bakalim bulamazsam gelirim artik mecbur
YirimBasin sagolsun canim rabbim bir daha yaşatmasın
Banane ya
Vajinal muayenede rahatım ben ya bakalim bulamazsam gelirim artik mecbur
Gecem gündüzüm yok ki giiAkmerim akmos kiz nerlerdesin
Biz de seni ozledikkkkkkGecem gündüzüm yok ki giiuzun zaman sonra yeni girebildim özledim siziii burdaki muhabetti
Sanada hayirli olsun güloooomBiz de seni ozledikkkkkk
Sag ol kuzumm, insallah devamı sağlıkla gelir de bakalimSanada hayirli olsun güloooomcok sevindim okuyunca
Gelir inshallahSag ol kuzumm, insallah devamı sağlıkla gelir de bakalim
Şuan anlamsiz bir sakinlik var zaten, neden bilmiyorumGelir inshallahmerak etme keyfine bak
O sakinlik iyiye işaret canım benim kötü birşey olduğunda insan hissediyor ama herşey iyi olacaksa vurdum duymazlık umursuzluk oluyor bende bunda öyleydim bak şimdi şükür 24 haftalık olduk sende bir Bakmışsın doğum yaklaşmış olacakŞuan anlamsiz bir sakinlik var zaten, neden bilmiyorum
Yaaaaa, ay hadi insallah canim ne guzel soyledin valla icim bi ferahladi resmenO sakinlik iyiye işaret canım benim kötü birşey olduğunda insan hissediyor ama herşey iyi olacaksa vurdum duymazlık umursuzluk oluyor bende bunda öyleydim bak şimdi şükür 24 haftalık olduk sende bir Bakmışsın doğum yaklaşmış olacak
Analik kolaymı hzhshshGecem gündüzüm yok ki giiuzun zaman sonra yeni girebildim özledim siziii burdaki muhabetti
Ben ben ne diyeceğimi bilemiyorumKızlar ben bebeğimi kaybettimbir anda suyum geldi. 23 haftalıktı, 6 saat yaşadı. Şükürler olsun bir kızım var. Dünyada çekilecek ne acılar varmış
Ohhhh çok şükür canım iyi çıkmasına çok sevindim...Paresilaaa Hemsirecik Hsg laneti bitti. Sonucu aldım, korkudan açıp bakmadım kocamın yanına erişene kadar. Çok şükür temiz çıkmış. Kızlar çok ilgilendiler. Beni çekime hazırlayıp ilacı veren kadıncağız her aşamasında şimdi şunu şimdi bunu yapacağım diye bilgi verdi. O lanet aletle girişi açarken içim yırtılıyor sandım ama siz korkmayın. Benim oram aşırı aşırı hassas. Normal muayenede de ruhum çekiliyor benim. İlacı verirken adet sancısı gibi bir ağrı olacak dedi. Başta hiçbir şey olmadı ama sonra berbat bir ağrıya dönüştü. Çekim bozulmasın diye kıpırdayamadım da... Sonra doktor olduğunu düşündüğüm kişi geldi "son bir çekim daha yapacağız, ilaç iyice dağılsın diye önce sağa sonra yüzüstü sonra sola sonra tekrar sırtüstü yat" dedi. Birkaç pozumu da öyle aldılar. Saldılar sonra. Çekim öncesi helaya gitmek yasak. Sonrasında temizleme mendili ve ped verdiler. Şarıl şarıl bir şeyler akıyor. İlaç geri geliyor galiba. Banyo serbest. Korunmaya gerek yok dediler. Üstümden inanılmaz bir yük kalktı. Çektirin kurtulun. Böyle işte
Ama canım iki günde bir yaparsan farkı anlarsın kiEn alttaki en son, ama koyulasma olmamış ki
Bana da iki ayda geldi o cesaret canım ama yaptır kurtul. Bunların karşıdaki yeri de Şişli Echomar'mış galiba. Doktorun bana verdiği istek kağıdında orası da yazıyordu. Araştır bak. Orada da c kollu cihaz kullanıyor olmaları lazım. Hem hsg şansı artırıyor diyorlar ya. Bakalım belki bir işe yarar. Bu arada normalde antibiyortik verilmesi lazımmış çekim sonrası enfeksiyon kapmamak için. Bana sormama rağmen vermediler. Kendi doktoruma sordum, gel ben yazayım dedi. Ayrıca ona gittim bir daha. Aklınızda olsunBen ben ne diyeceğimi bilemiyorum
İçim gitti, başın sağolsun... Allahım sana ve eşine sabır versin canım...
Ohhhh çok şükür canım iyi çıkmasına çok sevindim...
O cesaret bana henüz gelmedi
Ama canım iki günde bir yaparsan farkı anlarsın ki
Sağ ol canım. Söyleyecek yapacak bir şey kalmadıBen ben ne diyeceğimi bilemiyorum
İçim gitti, başın sağolsun... Allahım sana ve eşine sabır versin canım...
Ohhhh çok şükür canım iyi çıkmasına çok sevindim...
O cesaret bana henüz gelmedi
Ama canım iki günde bir yaparsan farkı anlarsın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?