Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ajan D'ye bak sen vay anasını neler dönmüş bana hiç bildrim gelmedi. Gözün aydın. Sağlıkla ilerlesin. Çok sevindim ya. Yaşadığın tüm kötülükleri unuttursun sana bu bebik inşallah
Cok gecmis olsun canim, tertemiz cikmis cok şükür insallah hsg sonrasi saglikli bir gebelik de geliverir hemen.
Çook teşekkür ederim. İnşallah. Bakalım tüp görşmesine de gideceğim cuma ama inşallah ona kalmadan sağlıkla doğal yoldan olur ve sağlıkla doğar. Dualarınızı bekliyorum kızlar.

C kollu olunca anestezisiz. Bence bu cihazın olduğu bir yeri araştır direkt. Olmuyorsa bas gel. Tertemiz bir yer. Çok da ilgililer. İçin rahat olur. Ben çekildiysem herkes çekilebilir ben o kadar tırsal bir insanım. Bak ne diyorum vajinal ultrasonda bile ruhum çekiliyor benim normalde

Dr u dinle kuzum sen bakma biz heyecan yapioz inşallah sağlıkla ilerleyecek ve nur topu gibi bebişini alacaksın kucağına dualarimdasin
Ben de kendimi tutmaya çalışıyorum kuzum iste ya, valla bir inanmama durumu var maalesef gecmis tecrubeden.. sanki hiç boyle bsy olmayacakmis gibi düşünüyorum ister istemez. Insallah canim aminnnnn
Ahhahsah Ajan D sag ol canim bakalim, daha cok yeni, hala hiçbir şey belli değil. 1 gun var regle, kasetle takibe devam
Amin kuzum benim dualarim hepimizle, insallah sağlıkla kavuşacağız bebelerimize

Kızlar ben bebeğimi kaybettim bir anda suyum geldi. 23 haftalıktı, 6 saat yaşadı. Şükürler olsun bir kızım var. Dünyada çekilecek ne acılar varmış
Basin sagolsun canim rabbim bir daha yaşatmasın
Yok yok bak bu cumaya 4 gün kaldi öyle düşün, bir de doktorum da reglden 1 hafta gecsin oyle gel dedi aklimi celmee
Banane ya
Vajinal muayenede rahatım ben ya bakalim bulamazsam gelirim artik mecbur

Şuan anlamsiz bir sakinlik var zaten, neden bilmiyorum
O sakinlik iyiye işaret canım benim kötü birşey olduğunda insan hissediyor ama herşey iyi olacaksa vurdum duymazlık umursuzluk oluyor bende bunda öyleydim bak şimdi şükür 24 haftalık olduk sende bir Bakmışsın doğum yaklaşmış olacak

Yaaaaa, ay hadi insallah canim ne guzel soyledin valla icim bi ferahladi resmen ellerinden bal damliyor vallahi dilerim burdan guuupguzel haberler veririm birkaç gune

Kızlar ilk paylastigim teste gore 2. Bariz koyulasmisti, bugün yaptigim test 2.ye gore pek farkli değil... Takildi kafama simdi..

En alttaki en son, ama koyulasma olmamış ki

Eklentiler

• IMG_20210308_185500.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar ben bebeğimi kaybettim bir anda suyum geldi. 23 haftalıktı, 6 saat yaşadı. Şükürler olsun bir kızım var. Dünyada çekilecek ne acılar varmış
Ben ben ne diyeceğimi bilemiyorum
İçim gitti, başın sağolsun... Allahım sana ve eşine sabır versin canım...
Ohhhh çok şükür canım iyi çıkmasına çok sevindim...
O cesaret bana henüz gelmedi
En alttaki en son, ama koyulasma olmamış ki
Ama canım iki günde bir yaparsan farkı anlarsın ki

Bana da iki ayda geldi o cesaret canım ama yaptır kurtul. Bunların karşıdaki yeri de Şişli Echomar'mış galiba. Doktorun bana verdiği istek kağıdında orası da yazıyordu. Araştır bak. Orada da c kollu cihaz kullanıyor olmaları lazım. Hem hsg şansı artırıyor diyorlar ya. Bakalım belki bir işe yarar. Bu arada normalde antibiyortik verilmesi lazımmış çekim sonrası enfeksiyon kapmamak için. Bana sormama rağmen vermediler. Kendi doktoruma sordum, gel ben yazayım dedi. Ayrıca ona gittim bir daha. Aklınızda olsun

Sağ ol canım. Söyleyecek yapacak bir şey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…