Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum koyulasmis sanki
Bugun regl günüm... Cuma kan vercem..

Eklentiler

• IMG_20210309_085821.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 36
Anestezi almadan sanırım yaptıramam
Acayip tırsıyorum
Sağ ol canım. Söyleyecek yapacak bir şey kalmadı
Her zaman duamdasın ve seviliyorsun
Tünaydın fıstık
Kuzum koyulasmis sanki
Bugun regl günüm... Cuma kan vercem..
Ben sana demiştimmmmm

Anestezi almadan sanırım yaptıramam
Acayip tırsıyorum
Ya ben iki aydır erteliyordum. Sen bana güven. Ben yaptırdıysam herkes herkes yaptırabilir. Muayene de bile çok zorlanıyorum ben hala. C kollu cihaz en moderni ve enfeksiyon riski de muhtemelen daha az oluyor. Boşuna anestezi alıp niye eski tip cihazla çekilesin. Hem de daha uzun sürüyormuş onlarda çekim

Kızlaaarrr, benim gördüğümü siz de görün lütfen lütfen lütfen
daylerim çok sevindim sağlıkla ilerlesin çok bekletmedi kuzun ne güzel
Kızlar ben bebeğimi kaybettim bir anda suyum geldi. 23 haftalıktı, 6 saat yaşadı. Şükürler olsun bir kızım var. Dünyada çekilecek ne acılar varmış
canım inan çok üzüldüm Allah sabır versin yardımcın olsun

yaptım çift çizgi :) ama düşük ve kimyasaldan sonra hemen gitmek istemiyorum. bir de çalışıyorum. izin bundan sonra sık alırım diye hemen kullanmıyım dedim :)
Yaaaaa offf cok guzel ama yaaaa, kaçırdım mi yoksa ben arada konuşuldu daaa hadi inşallah cok guzel olsun canim benim. Ben de çalışıyorum, ama saglik ocağı hemen okulun yanı, 5dklik gidiyorm. Fakat bu kez gec gidicem ben de senin gibi

sağol canım hepimizin için güzel olsun yok ilk kez yazıyorum pek giremedim buraya.ne güzel yakınmış aynen ne kadar geç o kadar iyi :) 8de iş başı yaptığımdan gidemiyorum ben 5 dklık da olsa. kan alımı 9.30da başlıyor

yaptım çift çizgi :) ama düşük ve kimyasaldan sonra hemen gitmek istemiyorum. bir de çalışıyorum. izin bundan sonra sık alırım diye hemen kullanmıyım dedim :)

inşallah sağlıkla ilerler canım çok sevindim Allahım bu sefer kucağınıza almayı nasip etsin kızlaar dayler dayler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…