- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.581
Canım benim başın sağolsun Rabbim bi daha yaşatmasınSağ ol canım. Söyleyecek yapacak bir şey kalmadı
Kuzum koyulasmis sankiBen ben ne diyeceğimi bilemiyorum
İçim gitti, başın sağolsun... Allahım sana ve eşine sabır versin canım...
Ohhhh çok şükür canım iyi çıkmasına çok sevindim...
O cesaret bana henüz gelmedi
Ama canım iki günde bir yaparsan farkı anlarsın ki
Sağ ol canım aminCanım benim başın sağolsun Rabbim bi daha yaşatmasın
Anestezi almadan sanırım yaptıramamBana da iki ayda geldi o cesaret canım ama yaptır kurtul. Bunların karşıdaki yeri de Şişli Echomar'mış galiba. Doktorun bana verdiği istek kağıdında orası da yazıyordu. Araştır bak. Orada da c kollu cihaz kullanıyor olmaları lazım. Hem hsg şansı artırıyor diyorlar ya. Bakalım belki bir işe yarar. Bu arada normalde antibiyortik verilmesi lazımmış çekim sonrası enfeksiyon kapmamak için. Bana sormama rağmen vermediler. Kendi doktoruma sordum, gel ben yazayım dedi. Ayrıca ona gittim bir daha. Aklınızda olsun
Her zaman duamdasın ve seviliyorsunSağ ol canım. Söyleyecek yapacak bir şey kalmadı
Tünaydın fıstıkGünaydınnn
Ben sana demiştimmmmmKuzum koyulasmis sanki
Bugun regl günüm... Cuma kan vercem..
Daha ne olsun anası. Bağırıyor ben büyüyorum diyeKuzum koyulasmis sanki
Yaaa kuzum benimmAnestezi almadan sanırım yaptıramam
Acayip tırsıyorum
Her zaman duamdasın ve seviliyorsun
Tünaydın fıstık
Ben sana demiştimmmmm
Ya ben iki aydır erteliyordum. Sen bana güven. Ben yaptırdıysam herkes herkes yaptırabilir. Muayene de bile çok zorlanıyorum ben hala. C kollu cihaz en moderni ve enfeksiyon riski de muhtemelen daha az oluyor. Boşuna anestezi alıp niye eski tip cihazla çekilesin. Hem de daha uzun sürüyormuş onlarda çekimAnestezi almadan sanırım yaptıramam
Acayip tırsıyorum
Yaaaa yessin onu anassiiiiiDaha ne olsun anası. Bağırıyor ben büyüyorum diye
hayırlı olsun canım çok sevindimKuzum koyulasmis sanki
Yaaa canim benim cok teşekkür ederim, bu topiktekilerin heeeepsini gormek istiyorum bebisli, ben de dahilhayırlı olsun canım çok sevindim
inşallah ikimizin de güzel sonuçlanırYaaa canim benim cok teşekkür ederim, bu topiktekilerin heeeepsini gormek istiyorum bebisli, ben de dahilinsallah cok güzel sonuçlanir
Yaaaa amin amin aminnnn, sen şimdi hangi aşamadaydin kuzuminşallah ikimizin de güzel sonuçlanır
daylerim çok sevindim sağlıkla ilerlesin çok bekletmedi kuzun ne güzelKızlaaarrr, benim gördüğümü siz de görün lütfen lütfen lütfen
canım inan çok üzüldüm Allah sabır versin yardımcın olsunKızlar ben bebeğimi kaybettimbir anda suyum geldi. 23 haftalıktı, 6 saat yaşadı. Şükürler olsun bir kızım var. Dünyada çekilecek ne acılar varmış
Benimde sat 2 şubat kaç gün geciktiğimi bilmiyorum reglim bir iki aydır düzensiz.haftaya doktora gidicem o zamana kadar bir şey olmaz inşallah :) aramız yakın :)Yaaaa amin amin aminnnn, sen şimdi hangi aşamadaydin kuzum
Ayyyy hadi insallah yaaa, test yapmadin miiii?Benimde sat 2 şubat kaç gün geciktiğimi bilmiyorum reglim bir iki aydır düzensiz.haftaya doktora gidicem o zamana kadar bir şey olmaz inşallah :) aramız yakın :)
yaptım çift çizgi :) ama düşük ve kimyasaldan sonra hemen gitmek istemiyorum. bir de çalışıyorum. izin bundan sonra sık alırım diye hemen kullanmıyım dedim :)Ayyyy hadi insallah yaaa, test yapmadin miiii?
Yaaaaa offf cok guzel ama yaaaa, kaçırdım mi yoksa ben arada konuşuldu daaayaptım çift çizgi :) ama düşük ve kimyasaldan sonra hemen gitmek istemiyorum. bir de çalışıyorum. izin bundan sonra sık alırım diye hemen kullanmıyım dedim :)
sağol canım hepimizin için güzel olsunYaaaaa offf cok guzel ama yaaaa, kaçırdım mi yoksa ben arada konuşuldu daaahadi inşallah cok guzel olsun canim benim. Ben de çalışıyorum, ama saglik ocağı hemen okulun yanı, 5dklik gidiyorm. Fakat bu kez gec gidicem ben de senin gibi
yaptım çift çizgi :) ama düşük ve kimyasaldan sonra hemen gitmek istemiyorum. bir de çalışıyorum. izin bundan sonra sık alırım diye hemen kullanmıyım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?