Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim de 8.45 isbasi, ama mdr yard yaptigim icin kan alim saatinde kacabiliyorum, hemen dibi cunku, sonucu da direkt whatsapptan sorarak öğreniyorum hemsireden. Senin izin alman gerekir vs ne kadar otelersen o kadar iyi zaten boşver, ben de otelemeye çalışıyorum valla.
Esim de hala telas yapiyorsun diyo, dedim naptim ki doktora gidiyor herkes ogrendigi gibi ben cumaya kan vercem diyom, ama ne gerek var diyo

daylerim çok sevindim sağlıkla ilerlesin çok bekletmedi kuzun ne güzel

canım inan çok üzüldüm Allah sabır versin yardımcın olsun
Inşallah bekletmemistir kuzum, daha cok yeni, kotu tecrübe olunca emin de olamiyoruz henüz. Inşallah hepimiz kavuşacağız. Teyzeler o kadar iyi ki herkese yetecek kadar dualari var

Yaaa kuzum benimm insallah böyle devam eder insallahhhh simdi oyalanma zamani
Aminnnnnn inşallah kuzum
Senin iş zaten yoğundur kafanı meşgul eder ve çok çabuk geçer zaman
Ben de çok zorlanıyorum hatta vajinusmusun dedi aslında değilim ama yani oraya onu koyunca napim kasıyorum kendimi
İnşallah yaptıracağım
Benimde sat 2 şubat kaç gün geciktiğimi bilmiyorum reglim bir iki aydır düzensiz.haftaya doktora gidicem o zamana kadar bir şey olmaz inşallah :) aramız yakın :)
Kız benim de kafam döndü
Diyorum düşünce hamile miydi
Yok ya değildi ama yazdıkları hamile gibi diyordum
Aşk olsun sana
Ama çok çok sevindim inşallah kan testinde de senden çok güzel haber gelecek
Bu ayımız hamile ayı olacak

Evetttt bugün çok sevgili iş arkadaşlarımdan biri...
Bebeğin yaşasaydı bir yaşında mı olacaktı dedi
Bense gülerek yok kız ne bir yaşı... Yaşasaydı ağustosta doğacaktı... 7 aylık falan olacaktı dedim. Yaaaa görüyor musun hayat be garip dedi... Öyle tabi yiyecek ekmeği yokmuş dedim...
Sanırım artık ben büyüdüm acımla yaşamayı öğrendim....

Sorma kuzum ciddi yogunluk hem de, bi bakima cok iyi oluyor sirf bu sebeple ama bazen de yetti gariiiii diyorum
Bak şimdi yaaa.... O ne sacma bir soru olmuş ki... Tamam elbette zaman zaman aklina gelecek ama böyle sorulur mu ya

Sorma kuzum ciddi yogunluk hem de, bi bakima cok iyi oluyor sirf bu sebeple ama bazen de yetti gariiiii diyorum

Bak şimdi yaaa.... O ne sacma bir soru olmuş ki... Tamam elbette zaman zaman aklina gelecek ama böyle sorulur mu ya
Deme deme zamanı anlamazsın kuzum
Bir müdür yrd kolay olmuyor
Durup dururken sordu inanır mısın
Hiç konu yok direk sordu
Ve ben cevaptan sonra işime geri döndüm
Ya alıştım ya da insanlar artık yoruyor sinirlenemiyorum bile...

Kuzum inan mudur yard yormuyor, ben ayni anda birsuru baska baska aktivite, egitim ve grupları bir arada goturmeye çalışıyorum ama bazen kendim de karışıyorum yine de huylu huyundan vazgecmez hesabi, aynen devam iste

Cok sinir oldum o arkadaş kilikli densize... Niyeti ne bilemem ama, bazi insanlar neden bu kadar cenesine dusuncelerine hakim olamaz ya. Neyini merak etmis olabilir yani! Nolcakms kacsa kac, ne isine yarayacakmis onun acaba?? Tahammul edemiyorum bazi şeylere ya....

Çok yormadan kendini devam et fıstık
Ben de anlamadım üzgün bir suratla 1 yaşında mı olacaktı demekle ne demek istedi ne düşüncedeydi
Akabindeki sorular deniyor musunuz!!!
Bir gün birine çatıp 7/24 deniyoruz diyecem o olacak

inşallah sağlıkla ilerler canım çok sevindim Allahım bu sefer kucağınıza almayı nasip etsin kızlaar dayler dayler
Amin çok sağol çikolatam
oh ne güzel şanslısın inşallah sonuçta güzel çıkar ben de aklımı başka şeylerle meşgul ediyorum ötelemek için :) ah şu eşler yok mu hepsi bir boy gerek olmaz mı hiç sen yine iyi duruyorsun cumaya ben haftaya cumaya gidicem haberleşelim yine
valla sizi tek tek etiketlicektim dayler vasıtasıyla duyuruyum bakıyım kimin dikkatini çekicek dedim inşallah gelir canısı hepimizden güzel haberler duyalım inşallah bu ay bence de uğurlu gelicek bize

kötü niyetli biri belliki uzak dur o kişiden. ben böyle kötü niyetli insanları hep çıkardım hayatımdan kafam çok rahat.çok da densizmiş karı kocanın denemesinden ona ne ki? ben şahsen sormaya utanırım ya insanlar hiç utanmıyor. çok zor beklemek unutamamak. inşallah çok bekletmez minik yavrular bizi.

Bu da nasıl bir hadsizlik

Benim de vajinismus değil ama oraya çıkınca acayip geriliyorum ya da bacağını aç dediklerinde işte. Aman geçti bitti kurtuldum. Bak Anne Olmak İsteyenler başlığında bir arkadaşın haberini aldık. Ocak ortasında hsg. Şu an hamile. Uzun zamandır bekliyordu. Belki bizim de vesilemiz olacak. Cesaretini topla git kuzum nolur. Şu negatif insanları da s...et sallama bile. Aslında cevap bile vermemek lazım. Biz güzel şeylere odaklanalım.

DusunceBulutu seni seniiiiiiiiii! Güzel haberlerle gel, bekliyoruz

Hayirli olsun saglikla gelsin bebisin ❤

inşallah cümlemiz güzel haberler alalım
Hayirli olsun saglikla gelsin bebisin ❤
inşallah fıstık teşekkür ederim

Dikkat etmeye başladım kuzum, filtre kahve zorluyor beni, azalttim epey ama, cok cekiyor canimmm
Yok tatlım zevkine takiliyoruz, hayırdır niye bu kadar ilgilendinn offff yaaa, hayatta gercekten böyle insanlara gerek var mi?? Neden yani, neden
Inşallah kuzumm yaa, haberleselim mutlakaaa
Ben de haftaya Perşembe gibi gidecegim ancak doktora. Mumkunse daha da oteleyecegim de, bakalım
He verdim hee, sonucu hemsirosa yascas dediler, gelmedi mi ahshahhhs
Makamında bas sen onu. Al o kanı artık yetti gari
Deli ayol bu, siringayla kapima biri dayanirsa sasmam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…