Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Makamında bas sen onu. Al o kanı artık yetti gari

Yav o kadar lafa hala vermemis sinirlerim bozuldu hshahHHah

Hadsiz...

Yav o kadar lafa hala vermemis sinirlerim bozuldu hshahHHah
Ahhsahhshh deliligini yidiiiiimmm
Oha hala kan vermedi mi
Yemin ediyorum ben test yapsam, dakkasınnda fırlar kan vermeue giderim
Cuma vercem haftaya da doktora giderim duruma gore diyom, esim hala ne bu telaş ben bi sende gordum bu kadar heyecan diyo dedim ne heyecani be kaç hamile gordun çevrende, daha ne kadar esnetebilirim

Çok sevindim sağlıkla sıhhatle alsın kucağına
Kaçış yok zaten az daha zaman...
Filtreli kahve ımmmmm
Ders olsun diye hayatımızdalar sanırım
iyi etmişim iyi, çikolata mutluluk hormonu salgılar
Hiç pişman değilim
Tek kelime ile özetlemişsin kuzum

Sorma yevrummm bi o beni zorluyor valla şuan, en büyük derdim bu olsun tabii de
Ya da ders vermek icin, hak ediyorlar saglam bir dersi

Ay hadi az kaldı cumaya
Belki beğenmezsin tadını o da olabilir çok sevdiğin şeyleri canın çekmemiş derler
Evet yaa ben de onu dedim hep, kendimi bildim bileli canim hep bsyler ceker ve iştahliyim, evlendikten beri de hep bsyelr olmasın sakın bakislarina maruz kaldim, ama yok yahu dedim, o benim normal halim, durduk yere her seyi as eriyorum ben gebelikte tam tersi olabilir yine sey gibi, en buyuk belirtim belirtisizlik ahshahshs

İnşallah. Hazır olacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum. Oradan tertemiz, güzel sonuçlarla geleceğini ve sonrasında nelerin yolunu açabilme, kolaylaştırabilme ihtimalinin olduğunu düşünerek hazırla kendini Yanındayız

Oha hala kan vermedi mi
Yemin ediyorum ben test yapsam, dakkasınnda fırlar kan vermeue giderim
Gamsiz anam bu dayler
Ahhsahhshh deliligini yidiiiiimmm

Cuma vercem haftaya da doktora giderim duruma gore diyom, esim hala ne bu telaş ben bi sende gordum bu kadar heyecan diyo dedim ne heyecani be kaç hamile gordun çevrende, daha ne kadar esnetebilirim
Aaaaa eniste kendine gel lütfen heyecan degil bu gamsizlik hahahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…