- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.621
Makamında bas sen onu. Al o kanı artık yetti gari
Yav o kadar lafa hala vermemis sinirlerim bozuldu hshahHHahDikkat etmeye başladım kuzum, filtre kahve zorluyor beni, azalttim epey ama, cok cekiyor canimmm
Yok tatlım zevkine takiliyoruz, hayırdır niye bu kadar ilgilendinnoffff yaaa, hayatta gercekten böyle insanlara gerek var mi?? Neden yani, neden
Inşallah kuzumm yaa, haberleselim mutlakaaa
Ben de haftaya Perşembe gibi gidecegim ancak doktora. Mumkunse daha da oteleyecegim de, bakalım
He verdim hee, sonucu hemsirosa yascas dediler, gelmedi mi ahshahhhs
Deli ayol bu, siringayla kapima biri dayanirsa sasmam valla
Hadsiz...Evetttt bugün çok sevgili iş arkadaşlarımdan biri...
Bebeğin yaşasaydı bir yaşında mı olacaktı dedi
Bense gülerek yok kız ne bir yaşı... Yaşasaydı ağustosta doğacaktı... 7 aylık falan olacaktı dedim. Yaaaa görüyor musun hayat be garip dedi... Öyle tabi yiyecek ekmeği yokmuş dedim...
Sanırım artık ben büyüdüm acımla yaşamayı öğrendim....
inşallah cümlemiz güzel haberler alalım
inşallah fıstık teşekkür ederim
Oha hala kan vermedi midayler dayler kan verdinmi kiz
sağol canısıaaaa sende mi brütüs
HAYIRLI OLSUUUUUUN
Ahhsahhshh deliligini yidiiiiimmmYav o kadar lafa hala vermemis sinirlerim bozuldu hshahHHah
Cuma vercem haftaya da doktora giderim duruma gore diyom, esim hala ne bu telaş ben bi sende gordum bu kadar heyecan diyoOha hala kan vermedi mi
Yemin ediyorum ben test yapsam, dakkasınnda fırlar kan vermeue giderim
Çok sevindim sağlıkla sıhhatle alsın kucağınaBenim de vajinismus değil ama oraya çıkınca acayip geriliyorum ya da bacağını aç dediklerinde işte. Aman geçti bitti kurtuldum. Bak Anne Olmak İsteyenler başlığında bir arkadaşın haberini aldık. Ocak ortasında hsg. Şu an hamile. Uzun zamandır bekliyordu. Belki bizim de vesilemiz olacak. Cesaretini topla git kuzum nolur. Şu negatif insanları da s...et sallama bile. Aslında cevap bile vermemek lazım. Biz güzel şeylere odaklanalım.
DusunceBulutu seni seniiiiiiiiii! Güzel haberlerle gel, bekliyoruz
Filtreli kahve ımmmmmDikkat etmeye başladım kuzum, filtre kahve zorluyor beni, azalttim epey ama, cok cekiyor canimmm
Yok tatlım zevkine takiliyoruz, hayırdır niye bu kadar ilgilendinnoffff yaaa, hayatta gercekten böyle insanlara gerek var mi?? Neden yani, neden
Inşallah kuzumm yaa, haberleselim mutlakaaa
Ben de haftaya Perşembe gibi gidecegim ancak doktora. Mumkunse daha da oteleyecegim de, bakalım
He verdim hee, sonucu hemsirosa yascas dediler, gelmedi mi ahshahhhs
Deli ayol bu, siringayla kapima biri dayanirsa sasmam valla
Hiç pişman değilimiyi etmişim iyi, çikolata mutluluk hormonu salgılar
Tek kelime ile özetlemişsin kuzumHadsiz...
Sorma yevrummm bi o beni zorluyor valla şuan, en büyük derdim bu olsun tabii deÇok sevindim sağlıkla sıhhatle alsın kucağına
Kaçış yok zaten az daha zaman...
Filtreli kahve ımmmmm
Ders olsun diye hayatımızdalar sanırım
Hiç pişman değilim
Tek kelime ile özetlemişsin kuzum
Ay hadi az kaldı cumayaSorma yevrummm bi o beni zorluyor valla şuan, en büyük derdim bu olsun tabii de
Ya da ders vermek icin, hak ediyorlar saglam bir dersi
Evet yaa ben de onu dedim hep, kendimi bildim bileli canim hep bsyler ceker ve iştahliyim, evlendikten beri de hep bsyelr olmasın sakın bakislarina maruz kaldim, ama yok yahu dedim, o benim normal halim, durduk yere her seyi as eriyorum benAy hadi az kaldı cumaya
Belki beğenmezsin tadını o da olabilirçok sevdiğin şeyleri canın çekmemiş derler
İnşallah. Hazır olacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum. Oradan tertemiz, güzel sonuçlarla geleceğini ve sonrasında nelerin yolunu açabilme, kolaylaştırabilme ihtimalinin olduğunu düşünerek hazırla kendiniÇok sevindim sağlıkla sıhhatle alsın kucağına
Kaçış yok zaten az daha zaman...
Filtreli kahve ımmmmm
Ders olsun diye hayatımızdalar sanırım
Hiç pişman değilim
Tek kelime ile özetlemişsin kuzum
Gamsiz anam bu daylerOha hala kan vermedi mi
Yemin ediyorum ben test yapsam, dakkasınnda fırlar kan vermeue giderim
Aaaaa eniste kendine gel lütfen heyecan degil bu gamsizlik hahahhhAhhsahhshh deliligini yidiiiiimmm
Cuma vercem haftaya da doktora giderim duruma gore diyom, esim hala ne bu telaş ben bi sende gordum bu kadar heyecan diyodedim ne heyecani be kaç hamile gordun çevrende, daha ne kadar esnetebilirim
Ahhsahhsha anlatamıyorum yahuuuu, dur bakalim deyip duruyor. E duruyom napiyom zaten diyorum. Astim ilacı icin doktorumu aradim, ya daha dur kullan gitsin nolcak diyoGamsiz anam bu dayler
Aaaaa eniste kendine gel lütfen heyecan degil bu gamsizlik hahahhh
Ahahshshshs inanmiyorum ya benim testim böyle ciksa hergun kan vermeye götürür benimki hshshhAhhsahhsha anlatamıyorum yahuuuu, dur bakalim deyip duruyor. E duruyom napiyom zaten diyorum. Astim ilacı icin doktorumu aradim, ya daha dur kullan gitsin nolcak diyo
Yok yaa, cok heyecansiziz ailecekAhahshshshs inanmiyorum ya benim testim böyle ciksa hergun kan vermeye götürür benimki hshshh
Ama yinede kan yaYok yaa, cok heyecansiziz ailecekilkinde cok doktor evresi oldu ya bi soguduk bence. Sürece yaydik kendimizi bakalım hayırlısı
Bak verdim ben, sana atcaklardi, yine atmamislar dimi sonuclari, hay aksi seeytanAma yinede kan yakeske versen hshshshs
Sus kiz keske yaninda olsam o zaman gorurdum seniBak verdim ben, sana atcaklardi, yine atmamislar dimi sonuclari, hay aksi seeytan
Hahahahha deliiii, valla korkulur sendenSus kiz keske yaninda olsam o zaman gorurdum seni
Kuzum peki ekstra yaptığın bişey oldu muuHahahahha deliiii, valla korkulur sendenneyse bak son 2 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?