- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.641
Yok canim, tam tersi saldim hele bu ay iyice salmistim. Kafama göre takıldım, hic bsye dikkat etmedim, yumurtlama günü filan da bilmiyorum. Folik asiti de bırakmıştım. Sanirim psikoloji muhabbeti cok dogru...Kuzum peki ekstra yaptığın bişey oldu muu
Yok canim, tam tersi saldim hele bu ay iyice salmistim. Kafama göre takıldım, hic bsye dikkat etmedim, yumurtlama günü filan da bilmiyorum. Folik asiti de bırakmıştım. Sanirim psikoloji muhabbeti cok dogru...
Seninki de maşallah doğurmaya mı git diyor hastaneyeAhhsahhsha anlatamıyorum yahuuuu, dur bakalim deyip duruyor. E duruyom napiyom zaten diyorum. Astim ilacı icin doktorumu aradim, ya daha dur kullan gitsin nolcak diyo
Bizim salan yerlerimiz bozuk. Sabah spermiograma gideceğiz diye ben uyuyamadım. Adam fosur fosuroh ne güzel bende bi salabilsem
Seninki de maşallah doğurmaya mı git diyor hastaneyeNe ilacı kullanıyorsun? Bazı hafif alerjik astım ilaçlarına devam ettirebiliyorlar gerek görürlerse
Bizim salan yerlerimiz bozuk. Sabah spermiograma gideceğiz diye ben uyuyamadım. Adam fosur fosur
Bizden beklentin biraz fazla ama olsun. Umut fakirin ekmeğiah ah keşke ansızın aa benim reglim geçmiş gidipte bi test alayım , aa hamileymişim. Diyip öğrenebilseydik gebeliğimizi
Merhaba banada geçen hafta doktorum aynı hapı verdi nasıl sonuc aldınız paylaşabilir misiniz@D1DEM Bende aranıza katılmak isterim6 aylık evliyim 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum degerlerim normal cıktı doktorum pravaxin ve folik asit tavsiye etti beklenen adet tarihim 25 mart son adet tarihim 24 şubat
Sal kuzum bak valla psikoloji her konuda en once geliyor yaoh ne güzel bende bi salabilsem
Heee herhalde, canim 9 ayda hemen acele etme ya, 10 gibi dogurursun filan dicekSeninki de maşallah doğurmaya mı git diyor hastaneyeNe ilacı kullanıyorsun? Bazı hafif alerjik astım ilaçlarına devam ettirebiliyorlar gerek görürlerse
Bizim salan yerlerimiz bozuk. Sabah spermiograma gideceğiz diye ben uyuyamadım. Adam fosur fosur
Zaten göğüs hastalıkları doktorun takip etsin boş ver. Kadın doğumcuyla arasında sen köprü olacaksın mecbur. Benim doktor öyle demişti. Hamile kalırsan benim takibimde kal diyeHeee herhalde, canim 9 ayda hemen acele etme ya, 10 gibi dogurursun filan dicek
Sordum birak dedi doktor, ama dedim 2 gun once ogrendim ve 2 gundur kullanmyorm, belirtiler var zorluyor. Yok dedi kullanmycan beklycez, tek ilac var elimizde mecbur kalmadan kullanmycaz. Bunu diyen gogus hast doktorum tabii, kadin dogumcuma sormadim henuz. Levmont en son aldigim.
Hahaha ben de öyle zamanlarda heyecan yapiyorm ama bak
Aynen canim, o da haber bekliyordu arayip bilgilendirdim ama cok zorlayici olacak hic ilac kullanmazsam bakalim insallah bebis iyi gelir de geciverirZaten göğüs hastalıkları doktorun takip etsin boş ver. Kadın doğumcuyla arasında sen köprü olacaksın mecbur. Benim doktor öyle demişti. Hamile kalırsan benim takibimde kal diye
Slogan buEvet yaa ben de onu dedim hep, kendimi bildim bileli canim hep bsyler ceker ve iştahliyim, evlendikten beri de hep bsyelr olmasın sakın bakislarina maruz kaldim, ama yok yahu dedim, o benim normal halim, durduk yere her seyi as eriyorum bengebelikte tam tersi olabilir yine sey gibi, en buyuk belirtim belirtisizlik ahshahshs
Amin canım aminİnşallah. Hazır olacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum. Oradan tertemiz, güzel sonuçlarla geleceğini ve sonrasında nelerin yolunu açabilme, kolaylaştırabilme ihtimalinin olduğunu düşünerek hazırla kendiniYanındayız
YeeeaaaahhhhSlogan bu
En büyük belirti belirtisizlik
Amin canım amin
Teşekkür ederim
Burçlar bizim için ne diyor
Burçlar bizim için ne diyor
Veeee bu vesileyle hepinizin kandili mübarek olsun en güzel anne ve anne adaylarııııı dualarınız kabul olsun
Baya büyük bi beklenti ahshdndBizden beklentin biraz fazla ama olsun. Umut fakirin ekmeği
Yükselenim değil ama burcum başakbu hafta cok dinleyemedim ama “yükselen başak” bebek haberi diyodu gerisini çok hatırlamıyorum.
Hayırlı kandiller güzellerim
Puh utanmadan bana kaset testmi atiyon senCanlarım, bugün son koyuluk takibimdi, reglden 2 gün geçti. Yarın da kan vereceğim (duy duyHemsirecik ) hadi iyi olsun sonuclar kızlar bekliyorum dualarınızı bu arada kullandığım testi toplu almıştım, dr prüfer diye bir marka, 3 gun önce çıkardı ortaya ve şuan bozuk çıkmadı şimdilik. 25lisi 40tl idi. Tavsiye edebilirim ama sanki yeterince koyulasmiyor mu yaaa, baska test olsa belki olurdu
Ya deli, yarın kan testi atcam merak etmePuh utanmadan bana kaset testmi atiyon sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?