Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhsahhsha anlatamıyorum yahuuuu, dur bakalim deyip duruyor. E duruyom napiyom zaten diyorum. Astim ilacı icin doktorumu aradim, ya daha dur kullan gitsin nolcak diyo
Seninki de maşallah doğurmaya mı git diyor hastaneye Ne ilacı kullanıyorsun? Bazı hafif alerjik astım ilaçlarına devam ettirebiliyorlar gerek görürlerse
oh ne güzel bende bi salabilsem
Bizim salan yerlerimiz bozuk. Sabah spermiograma gideceğiz diye ben uyuyamadım. Adam fosur fosur

ah ah keşke ansızın aa benim reglim geçmiş gidipte bi test alayım , aa hamileymişim. Diyip öğrenebilseydik gebeliğimizi

@D1DEM Bende aranıza katılmak isterim 6 aylık evliyim 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum degerlerim normal cıktı doktorum pravaxin ve folik asit tavsiye etti beklenen adet tarihim 25 mart son adet tarihim 24 şubat
Merhaba banada geçen hafta doktorum aynı hapı verdi nasıl sonuc aldınız paylaşabilir misiniz

Heee herhalde, canim 9 ayda hemen acele etme ya, 10 gibi dogurursun filan dicek
Sordum birak dedi doktor, ama dedim 2 gun once ogrendim ve 2 gundur kullanmyorm, belirtiler var zorluyor. Yok dedi kullanmycan beklycez, tek ilac var elimizde mecbur kalmadan kullanmycaz. Bunu diyen gogus hast doktorum tabii, kadin dogumcuma sormadim henuz. Levmont en son aldigim.

Hahaha ben de öyle zamanlarda heyecan yapiyorm ama bak

Zaten göğüs hastalıkları doktorun takip etsin boş ver. Kadın doğumcuyla arasında sen köprü olacaksın mecbur. Benim doktor öyle demişti. Hamile kalırsan benim takibimde kal diye

Zaten göğüs hastalıkları doktorun takip etsin boş ver. Kadın doğumcuyla arasında sen köprü olacaksın mecbur. Benim doktor öyle demişti. Hamile kalırsan benim takibimde kal diye
Aynen canim, o da haber bekliyordu arayip bilgilendirdim ama cok zorlayici olacak hic ilac kullanmazsam bakalim insallah bebis iyi gelir de geciverir
Bir de prolaktinoma oldugu icin dostinex kullanıyordum 11 yildir, ara ara birakip ara verdiğimiz olmuştu, endokrinoloji doktorm da hemen bırak ogrenince demisti, en son bos gebelik esnasinda bırakmıştım, 2 aydir kullanmiyordum. O gibi durumlarda kadın doğumcular direkt o branşa yönlendiriyorlar.

Slogan bu
En büyük belirti belirtisizlik
Amin canım amin
Teşekkür ederim

Canlarım, bugün son koyuluk takibimdi, reglden 2 gün geçti. Yarın da kan vereceğim (duy duy Hemsirecik ) hadi iyi olsun sonuclar kızlar bekliyorum dualarınızı bu arada kullandığım testi toplu almıştım, dr prüfer diye bir marka, 3 gun önce çıkardı ortaya ve şuan bozuk çıkmadı şimdilik. 25lisi 40tl idi. Tavsiye edebilirim ama sanki yeterince koyulasmiyor mu yaaa, baska test olsa belki olurdu

Eklentiler

• IMG_20210311_100827.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 45
Puh utanmadan bana kaset testmi atiyon sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…