Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaar selamm nasılsınız umarım çoook iyisinizdir hepiniz

Size bir sorum olacak. Eşimle bu ayı pek değerlendirememiştik pek ümidim de yoktu ama regl tarihim 9 Mart olmasına rağmen henüz regl olmadım. Dün eşimin Israrıyla bir test yaptım ama sonuç negatif. Böyle karın ağrısı bel ağrısı gibi bir şey de yaşamıyorum açıkçası. Genelde de günü gününe olurum. Sadece vajinada hafif bir zonklama oluyor ara sıra. Acaba ihtimal olabilir mi ya bilemedim kafam karıştı biraz Tekrar test yapayım mı ya da yapacaksam ne kadar beklim tekrar yapmak için sizce?

Bence kocan haklı. Test de ilk günkü renginde. Sen 6,5 ay sonra teste git ama baktın o arada karnın şişiyor, o zaman hiç gitme. Sancı gelince gidersin

Kızlar bu arada bizim kontrol spermiogramında dün hiç iç açıcı sonuçlar gelmedi. Tedavi bir şeye yaramadığı gibi sayı ve hareketlilik azalmış. Morf hala %1. Dün moralimiz çok bozuktu. Bugün ürologla görüştük. "Asıl önemlisi morfolojiydi. O da değişmemiş. Daha fazla hormon yüklemeyeyim vücuduna. Daha fazla beklemeden tüp bebeğe başvurmanızı tavsiye ederim" dedi. Bu arada varikosel yokmuş. Daha önceden geçirdiği ama fark etmediği bir enfeksiyondan dolayı değerlerin düştüğünü söyledi doktor. Buna da artık bir şey yapamıyorlar zaten. Hasar bırakmış herhal orda enfeksiyon. Öyle işte. Şimdi daha iyiyim, toparladım. Yarın Eurofertil'e ön görüşmeye gidiyoruz. Bizim için dua edin olur mu

Kac ay oldu ya nebileyim
Ya sen benim bir önceki sayfada yazdığımı okudun mu? Bana üç tane doktor birbirinden habersiz, doğal yoldan hamile kalsan bile muhtemelen düşükle sonuçlanacak beklemeden tüp bebeğe yönelin dedi. Üstelik tüp bebekte de klasik yöntem değil ekstra maliyetli mikroenjeksiyon. O da tutacak mı belli değil. Ben umudumu kaybediyor muyum? Kızacağım sana. Var mı sizde tespit edilmiş bir sorun? HSG'ni çekildin mi? Bir dur kendini aşağı çekme

Bi arkadasim var hamile oda o kadar relax ki görmen lazim sasiriyorum valla senden beter
Ama napim kuzum, ilkinde cok heyecanliydik, soyledik cevreye filan sonra üzülüyor insan, ondan simdi dur bakalim, sakin olalim kafasiyla gidiyoruz. Bugunki testi gorunce, aaa tamam o zaman olmus bu mission completed diyo, bi heyecanlandi
Bence kocan haklı. Test de ilk günkü renginde. Sen 6,5 ay sonra teste git ama baktın o arada karnın şişiyor, o zaman hiç gitme. Sancı gelince gidersin
Yok kız, evde doguruveririm nolcek, onca gitmemisim daha da gitmem
Zaten hamileyse şurada doguma ne kaldiki

Tencere kapak bunlar birbirini bulmuş anacım

Benim bi olsa hergun doktora gidicem hshshshs ilk gunden oda yapicam

Ne kadar tanıdık
Bak beni cekistirmisler, hic utanmiyolar da, puuuuu yaziklar olsun ahsjahshahs, bebegim hissedecek, uzulecek, neyse ben bi karnima hava aldirayim ahahahahshahahshs
Regl olcam ya cok duygusalim gecen bi arkadasin bebegine hediye almaya gittik ana kucaklarina takildi gozum kalbim çıt gözyaşım pıt aklima geldikce agliyorum
Bak simdi dayak geliyor, ordan oraya nasil gecis yaptın sennn
Canim benim, sonuca uzuldum ama çaresi olmasi beni cok mutlu etti, eminim cok cok eminim ki harika sonuclar elde edeceksiniz. Böyle güzel baktıkça guzel sonuclanmamasi mumkun degil, insallah cok iyi olacak her sey, hem belki bir sekilde kendiliginden yükselir. Bir de bitkisel bir seyler yapiyorlardi burda duyuyordum. Denediniz mi hic canim? Kalbim seninle
Bende Beşik begenip duruyorum sonra uzuluyorum işte anca bakarsin diye
Valla iyice dayaklik oldun heeee ne bu şimdi? Benm de aylar oldu hatta yil oldu bilmiyor musun sanki kuzum. Böyle düşünme lütfen, güzel olacağına eminim, o besik buraya gelecekkkkkkkk!!!!!

İnşallah. Bitkisel bir şey hiç denemedik ama daha ters tepme ihtimali de var. Şu an tesavi olacaksak bir de onu karıştırıp ortalığı bulandırmak istemem. Bakalım hayırlısı

İnşallah. Bitkisel bir şey hiç denemedik ama daha ters tepme ihtimali de var. Şu an tesavi olacaksak bir de onu karıştırıp ortalığı bulandırmak istemem. Bakalım hayırlısı
Haklisin canım o tarafi da var, ama iste bi ihtimal olarak aklinda bulunsun yine canım benim, cok cok iyi olsun her sey, saglikla alalim kucaklara

Regl is coming... duygularım darmadiginnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…