- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.661
Bi arkadasim var hamile oda o kadar relax ki görmen lazim sasiriyorum valla senden beterYa deli, yarın kan testi atcam merak etme
Bence kocan haklı. Test de ilk günkü renginde. Sen 6,5 ay sonra teste git ama baktın o arada karnın şişiyor, o zaman hiç gitme. Sancı gelince gidersinCanlarım, bugün son koyuluk takibimdi, reglden 2 gün geçti. Yarın da kan vereceğim (duy duyHemsirecik ) hadi iyi olsun sonuclar kızlar bekliyorum dualarınızı bu arada kullandığım testi toplu almıştım, dr prüfer diye bir marka, 3 gun önce çıkardı ortaya ve şuan bozuk çıkmadı şimdilik. 25lisi 40tl idi. Tavsiye edebilirim ama sanki yeterince koyulasmiyor mu yaaa, baska test olsa belki olurdu
Zaten hamileyse şurada doguma ne kaldikiBence kocan haklı. Test de ilk günkü renginde. Sen 6,5 ay sonra teste git ama baktın o arada karnın şişiyor, o zaman hiç gitme. Sancı gelince gidersin
Tencere kapak bunlar birbirini bulmuş anacımZaten hamileyse şurada doguma ne kaldiki
Benim bi olsa hergun doktora gidicem hshshshs ilk gunden oda yapicamTencere kapak bunlar birbirini bulmuş anacım
Ne kadar tanıdıkBenim bi olsa hergun doktora gidicem hshshshs ilk gunden oda yapicam
Regl olcam ya cok duygusalim gecen bi arkadasin bebegine hediye almaya gittik ana kucaklarina takildi gozum kalbim çıt gözyaşım pıtNe kadar tanıdık
Minnoşum yaaa ağlama. Biz de alacağız onlardan. Ben instagram ve dolap'ta sürekli bebek eşyalarına bakıyorumRegl olcam ya cok duygusalim gecen bi arkadasin bebegine hediye almaya gittik ana kucaklarina takildi gozum kalbim çıt gözyaşım pıtaklima geldikce agliyorum
Bende Beşik begenip duruyorum sonra uzuluyorum işte anca bakarsin diyeMinnoşum yaaa ağlama. Biz de alacağız onlardan. Ben instagram ve dolap'ta sürekli bebek eşyalarına bakıyorum
ay bu depresif tam tokatlamalık. güzel hayaller kursana insan beşik bakınca öylenmi düşünür cık cıkBende Beşik begenip duruyorum sonra uzuluyorum işte anca bakarsin diye
Kac ay oldu ya nebileyimay bu depresif tam tokatlamalık. güzel hayaller kursana insan beşik bakınca öylenmi düşünür cık cık
Ya sen benim bir önceki sayfada yazdığımı okudun mu? Bana üç tane doktor birbirinden habersiz, doğal yoldan hamile kalsan bile muhtemelen düşükle sonuçlanacak beklemeden tüp bebeğe yönelin dedi. Üstelik tüp bebekte de klasik yöntem değil ekstra maliyetli mikroenjeksiyon. O da tutacak mı belli değil. Ben umudumu kaybediyor muyum? Kızacağım sana. Var mı sizde tespit edilmiş bir sorun? HSG'ni çekildin mi? Bir dur kendini aşağı çekmeKac ay oldu ya nebileyim
Ama napim kuzum, ilkinde cok heyecanliydik, soyledik cevreye filan sonra üzülüyor insan, ondan simdi dur bakalim, sakin olalim kafasiyla gidiyoruz. Bugunki testi gorunce, aaa tamam o zaman olmus bu mission completed diyo, bi heyecanlandiBi arkadasim var hamile oda o kadar relax ki görmen lazim sasiriyorum valla senden beter
Yok kız, evde doguruveririm nolcek, onca gitmemisim daha da gitmemBence kocan haklı. Test de ilk günkü renginde. Sen 6,5 ay sonra teste git ama baktın o arada karnın şişiyor, o zaman hiç gitme. Sancı gelince gidersin
Zaten hamileyse şurada doguma ne kaldiki
Tencere kapak bunlar birbirini bulmuş anacım
Benim bi olsa hergun doktora gidicem hshshshs ilk gunden oda yapicam
Bak beni cekistirmisler, hic utanmiyolar da, puuuuu yaziklar olsun ahsjahshahs, bebegim hissedecek, uzulecek, neyse ben bi karnima hava aldirayim ahahahahshahahshsNe kadar tanıdık
Bak simdi dayak geliyor, ordan oraya nasil gecis yaptın sennnRegl olcam ya cok duygusalim gecen bi arkadasin bebegine hediye almaya gittik ana kucaklarina takildi gozum kalbim çıt gözyaşım pıtaklima geldikce agliyorum
Canim benim, sonuca uzuldum ama çaresi olmasi beni cok mutlu etti, eminim cok cok eminim ki harika sonuclar elde edeceksiniz. Böyle güzel baktıkça guzel sonuclanmamasi mumkun degil, insallah cok iyi olacak her sey, hem belki bir sekilde kendiliginden yükselir. Bir de bitkisel bir seyler yapiyorlardi burda duyuyordum. Denediniz mi hic canim? Kalbim seninleKızlar bu arada bizim kontrol spermiogramında dün hiç iç açıcı sonuçlar gelmedi. Tedavi bir şeye yaramadığı gibi sayı ve hareketlilik azalmış. Morf hala %1. Dün moralimiz çok bozuktu. Bugün ürologla görüştük. "Asıl önemlisi morfolojiydi. O da değişmemiş. Daha fazla hormon yüklemeyeyim vücuduna. Daha fazla beklemeden tüp bebeğe başvurmanızı tavsiye ederim" dedi. Bu arada varikosel yokmuş. Daha önceden geçirdiği ama fark etmediği bir enfeksiyondan dolayı değerlerin düştüğünü söyledi doktor. Buna da artık bir şey yapamıyorlar zaten. Hasar bırakmış herhal orda enfeksiyon. Öyle işte. Şimdi daha iyiyim, toparladım. Yarın Eurofertil'e ön görüşmeye gidiyoruz. Bizim için dua edin olur mu
Valla iyice dayaklik oldun heeeeBende Beşik begenip duruyorum sonra uzuluyorum işte anca bakarsin diye
İnşallah. Bitkisel bir şey hiç denemedik ama daha ters tepme ihtimali de var. Şu an tesavi olacaksak bir de onu karıştırıp ortalığı bulandırmak istemem. Bakalım hayırlısıAma napim kuzum, ilkinde cok heyecanliydik, soyledik cevreye filan sonra üzülüyor insan, ondan simdi dur bakalim, sakin olalim kafasiyla gidiyoruz. Bugunki testi gorunce, aaa tamam o zaman olmus bu mission completed diyo, bi heyecanlandi
Yok kız, evde doguruveririm nolcek, onca gitmemisim daha da gitmem
Bak beni cekistirmisler, hic utanmiyolar da, puuuuu yaziklar olsun ahsjahshahs, bebegim hissedecek, uzulecek, neyse ben bi karnima hava aldirayim ahahahahshahahshs
Bak simdi dayak geliyor, ordan oraya nasil gecis yaptın sennn
Canim benim, sonuca uzuldum ama çaresi olmasi beni cok mutlu etti, eminim cok cok eminim ki harika sonuclar elde edeceksiniz. Böyle güzel baktıkça guzel sonuclanmamasi mumkun degil, insallah cok iyi olacak her sey, hem belki bir sekilde kendiliginden yükselir. Bir de bitkisel bir seyler yapiyorlardi burda duyuyordum. Denediniz mi hic canim? Kalbim seninle
Valla iyice dayaklik oldun heeeene bu şimdi? Benm de aylar oldu hatta yil oldu bilmiyor musun sanki kuzum. Böyle düşünme lütfen, güzel olacağına eminim, o besik buraya gelecekkkkkkkk!!!!!
Haklisin canım o tarafi da var, ama iste bi ihtimal olarak aklinda bulunsun yine canım benim, cok cok iyi olsun her sey, saglikla alalim kucaklaraİnşallah. Bitkisel bir şey hiç denemedik ama daha ters tepme ihtimali de var. Şu an tesavi olacaksak bir de onu karıştırıp ortalığı bulandırmak istemem. Bakalım hayırlısı
Ya sen benim bir önceki sayfada yazdığımı okudun mu? Bana üç tane doktor birbirinden habersiz, doğal yoldan hamile kalsan bile muhtemelen düşükle sonuçlanacak beklemeden tüp bebeğe yönelin dedi. Üstelik tüp bebekte de klasik yöntem değil ekstra maliyetli mikroenjeksiyon. O da tutacak mı belli değil. Ben umudumu kaybediyor muyum? Kızacağım sana. Var mı sizde tespit edilmiş bir sorun? HSG'ni çekildin mi? Bir dur kendini aşağı çekme
Regl is coming... duygularım darmadiginnnAma napim kuzum, ilkinde cok heyecanliydik, soyledik cevreye filan sonra üzülüyor insan, ondan simdi dur bakalim, sakin olalim kafasiyla gidiyoruz. Bugunki testi gorunce, aaa tamam o zaman olmus bu mission completed diyo, bi heyecanlandi
Yok kız, evde doguruveririm nolcek, onca gitmemisim daha da gitmem
Bak beni cekistirmisler, hic utanmiyolar da, puuuuu yaziklar olsun ahsjahshahs, bebegim hissedecek, uzulecek, neyse ben bi karnima hava aldirayim ahahahahshahahshs
Bak simdi dayak geliyor, ordan oraya nasil gecis yaptın sennn
Canim benim, sonuca uzuldum ama çaresi olmasi beni cok mutlu etti, eminim cok cok eminim ki harika sonuclar elde edeceksiniz. Böyle güzel baktıkça guzel sonuclanmamasi mumkun degil, insallah cok iyi olacak her sey, hem belki bir sekilde kendiliginden yükselir. Bir de bitkisel bir seyler yapiyorlardi burda duyuyordum. Denediniz mi hic canim? Kalbim seninle
Valla iyice dayaklik oldun heeeene bu şimdi? Benm de aylar oldu hatta yil oldu bilmiyor musun sanki kuzum. Böyle düşünme lütfen, güzel olacağına eminim, o besik buraya gelecekkkkkkkk!!!!!
Amin inşallah. Çok sağ ol Ajan D. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bizim için de dua etHaklisin canım o tarafi da var, ama iste bi ihtimal olarak aklinda bulunsun yine canım benim, cok cok iyi olsun her sey, saglikla alalim kucaklara
Regl is coming... duygularım darmadiginnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?