- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.681
Hemsirosum, en iyi zamani bekliyor kuzumm, son kirmizilar olsun da bir sonraki taaaaa 9 ay sonra gelsin emiiiiiRegl is coming... duygularım darmadiginnn
Etmez miyimmmm, surekli aklimda burdaki herkes, benim icin çok özel bir ekip burasi, hepiniz cok degerlisiniz ve insallah cok guzel sonuçlar elde edecegiz hepimizAmin inşallah. Çok sağ ol Ajan D. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bizim için de dua et
Amin amin inşallah. Ajan D'nin hikayesini unuttum. Sinsi sinsi bir şeyler yapmıştım bir ara ya da yapacağının sinyallerini vermiştin. O zaman takmıştım sana o adıHemsirosum, en iyi zamani bekliyor kuzumm, son kirmizilar olsun da bir sonraki taaaaa 9 ay sonra gelsin emiiiii
Etmez miyimmmm, surekli aklimda burdaki herkes, benim icin çok özel bir ekip burasi, hepiniz cok degerlisiniz ve insallah cok guzel sonuçlar elde edecegiz hepimizajan d ne kiz
Ahahaha tam olarak ben
Insallah daylosum her ay duamiz ayniHemsirosum, en iyi zamani bekliyor kuzumm, son kirmizilar olsun da bir sonraki taaaaa 9 ay sonra gelsin emiiiii
Etmez miyimmmm, surekli aklimda burdaki herkes, benim icin çok özel bir ekip burasi, hepiniz cok degerlisiniz ve insallah cok guzel sonuçlar elde edecegiz hepimizajan d ne kiz
Nasıl be ahshhahshs cok merak ettim şuan valla yaaa hatirlaaaa, sinsilik pek tarzim değil kesin acik acik soylemisimdir soyle yapcam dyeAmin amin inşallah. Ajan D'nin hikayesini unuttum. Sinsi sinsi bir şeyler yapmıştım bir ara ya da yapacağının sinyallerini vermiştin. O zaman takmıştım sana o adı
Ayni ama olacak bir gun, en iyi zamani kolluyor kuzum, inan banaAhahaha tam olarak ben
Insallah daylosum her ay duamiz ayni
Ay hatırlayamıyorum. Dağda oturup elinde kitabınla inzivaya çekilmeli bir konuşmaydı ama detay yokNasıl be ahshhahshs cok merak ettim şuan valla yaaa hatirlaaaa, sinsilik pek tarzim değil kesin acik acik soylemisimdir soyle yapcam dye
Ayni ama olacak bir gun, en iyi zamani kolluyor kuzum, inan bana
İnsallah conemNasıl be ahshhahshs cok merak ettim şuan valla yaaa hatirlaaaa, sinsilik pek tarzim değil kesin acik acik soylemisimdir soyle yapcam dye
Ayni ama olacak bir gun, en iyi zamani kolluyor kuzum, inan bana
Hahshahs bu bahsettigin benim evet, tam benlik hareketlerAy hatırlayamıyorum. Dağda oturup elinde kitabınla inzivaya çekilmeli bir konuşmaydı ama detay yok
Aa şuna bak. Tabii sensin. Daha bunamadımHahshahs bu bahsettigin benim evet, tam benlik hareketler
Hayır nasil bir hinlik yapmis olabilirm ben o kismindaym isin ahshahshahsAa şuna bak. Tabii sensin. Daha bunamadım
Onu ben de merak ettim şu anHayır nasil bir hinlik yapmis olabilirm ben o kismindaym isin ahshahshahs
Heeee tabiii tabiiiiii, 2 kitap bitirmis gibi olurum vallaOnu ben de merak ettim şu anBir zahmet geçmişe gidip bak. altı üstü birkaç bin sayfa
Depresyona girmez benim guzummmmHakket nerde bu kızParesilaaa aylık depresyon hakkını kullanmaya mı gittin noldu
Günaydındındın. giriyor giriyor.Depresyona girmez benim guzummmm
Biliyorum bilmem mi, balus da var aralarındaGünaydındındın. giriyor giriyor.Hemsirecik 'le ikisi muhtelif sebepler bulup ara ara kendilerini aşağı çekiyorlar. bizim 11'de tüplü dalış için ön görüşmemiz var. bakalım doktor bey ne diyecek sonuçlarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?