Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl is coming... duygularım darmadiginnn
Hemsirosum, en iyi zamani bekliyor kuzumm, son kirmizilar olsun da bir sonraki taaaaa 9 ay sonra gelsin emiiiii
Amin inşallah. Çok sağ ol Ajan D. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bizim için de dua et
Etmez miyimmmm, surekli aklimda burdaki herkes, benim icin çok özel bir ekip burasi, hepiniz cok degerlisiniz ve insallah cok guzel sonuçlar elde edecegiz hepimiz ajan d ne kiz

Amin amin inşallah. Ajan D'nin hikayesini unuttum. Sinsi sinsi bir şeyler yapmıştım bir ara ya da yapacağının sinyallerini vermiştin. O zaman takmıştım sana o adı

Amin amin inşallah. Ajan D'nin hikayesini unuttum. Sinsi sinsi bir şeyler yapmıştım bir ara ya da yapacağının sinyallerini vermiştin. O zaman takmıştım sana o adı
Nasıl be ahshhahshs cok merak ettim şuan valla yaaa hatirlaaaa, sinsilik pek tarzim değil kesin acik acik soylemisimdir soyle yapcam dye
Ahahaha tam olarak ben

Insallah daylosum her ay duamiz ayni
Ayni ama olacak bir gun, en iyi zamani kolluyor kuzum, inan bana

Nasıl be ahshhahshs cok merak ettim şuan valla yaaa hatirlaaaa, sinsilik pek tarzim değil kesin acik acik soylemisimdir soyle yapcam dye

Ayni ama olacak bir gun, en iyi zamani kolluyor kuzum, inan bana
Ay hatırlayamıyorum. Dağda oturup elinde kitabınla inzivaya çekilmeli bir konuşmaydı ama detay yok

Biliyorum bilmem mi, balus da var aralarında

Canimm inşallah cok guzel olsun sonuç, umutlu güzel bir surec olsun onunuzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…