- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.701
Yaa hakliyiz bence depresyona girmedeGünaydındındın. giriyor giriyor.Hemsirecik 'le ikisi muhtelif sebepler bulup ara ara kendilerini aşağı çekiyorlar. bizim 11'de tüplü dalış için ön görüşmemiz var. bakalım doktor bey ne diyecek sonuçlarımıza
Puh sana Yazihlar olsun bu gune kadar beklettin beniKan veremedim bugün
Okula 8.50de isg uzmani geldi, 10bucukta gitti. Muhabbet sırf
Off ben de bekledim ama ya, bana da yazikPuh sana Yazihlar olsun bu gune kadar beklettin beni
Hshshshs artik merak etmicem simdide sen catla hahahahahOff ben de bekledim ama ya, bana da yaziksimdi ptesiyi bekle... Hemsirosun Lanet
Hahshahshah manyk, benene sana yazcm önce beneneeeHshshshs artik merak etmicem simdide sen catla hahahahah
Tüh tam da verecektin o kadar istekliydin di mi di mi?Kan veremedim bugün
Okula 8.50de isg uzmani geldi, 10bucukta gitti. Muhabbet sırf
Aynen çok haklısınız. Aylık düzenli depresyon gebelik ihtimalini artırıyormuş. Ben de bir makalede okudum. Sık sık kendinizi dibe dibe çekin diyorduYaa hakliyiz bence depresyona girmedeinşallah hayirlisi olur canim olumlu sonuclar bekliyore
Gittik geldik. Yumurtaların dediğin gibiyse değerlern ve sonuçların da güzel, çok ilaç kullanmamıza bile gerek kalmadan başarılı sonuç elde edebiliriz dedi. Olumlu konuştu. Az ve öz konuştu ama içimi rahatlattı. Tüm sorularıma cevap verdi. Böyle olması içime çok sindi. Tsh'ımı yüksek buldu. Prolaktini de biraz yükselmiş buldu. Tekrar bakarız onlara. İlaç başlayabiliriz gerekirse dedi. Pazartesi bizden net yanıt bekliyorlar. Ona göre karar verirsek reglin ilk günü arayacağım. 2. veya 3. günü ilaçlar başlanacak. Kocam üzüldü doktor süreçleri anlatınca. "Ben sadece sperm mi vereceğim? Her şeyi sen çekeceksin. Doğal yoldan olsa bunlar olmayacaktı" dedi. Ben de "Ödemeyi ilgi, alaka, sevgi ve yardım olarak kabul ediyorum" dedim
Valla ama bu sefer istekliydimTüh tam da verecektin o kadar istekliydin di mi di mi?
Ahhshahshahshahshs ya bana da linkini atsananansnansnakzmAynen çok haklısınız. Aylık düzenli depresyon gebelik ihtimalini artırıyormuş. Ben de bir makalede okudum. Sık sık kendinizi dibe dibe çekin diyordu
Yaaaaaaa harikaaaaaaa, cooooook sevindimmmmmmm ohhh cok guzel olacak coookkkGittik geldik. Yumurtaların dediğin gibiyse değerlern ve sonuçların da güzel, çok ilaç kullanmamıza bile gerek kalmadan başarılı sonuç elde edebiliriz dedi. Olumlu konuştu. Az ve öz konuştu ama içimi rahatlattı. Tüm sorularıma cevap verdi. Böyle olması içime çok sindi. Tsh'ımı yüksek buldu. Prolaktini de biraz yükselmiş buldu. Tekrar bakarız onlara. İlaç başlayabiliriz gerekirse dedi. Pazartesi bizden net yanıt bekliyorlar. Ona göre karar verirsek reglin ilk günü arayacağım. 2. veya 3. günü ilaçlar başlanacak. Kocam üzüldü doktor süreçleri anlatınca. "Ben sadece sperm mi vereceğim? Her şeyi sen çekeceksin. Doğal yoldan olsa bunlar olmayacaktı" dedi. Ben de "Ödemeyi ilgi, alaka, sevgi ve yardım olarak kabul ediyorum" dedim
Ay inşallah hayırlısıyla olur da her şey. Sonucu da güzel olurÇok sevindim herşey yoluna girecek bak görya bak bazı şeyler için kavga etmek lazımmış demek enişte bey de yola gelmiş, destek herşeyden önemli yanında olduğunu hissettirsin yeter tabiikii
Ee sen o kadar "vermicem vermicem benim değil mi vermicem" dersen böyle sonra veremezsin o kanı. Bu bebeğin de bir gururu var hıh!Valla ama bu sefer istekliydimcunku bugünü bekliyordum
Ahhshahshahshahshs ya bana da linkini atsananansnansnakzm
Yaaaaaaa harikaaaaaaa, cooooook sevindimmmmmmm ohhh cok guzel olacak coookkk
Hele sonu cok iyi bağlanmış ahshahshhah
Hayır ben inatim, demek ki bu yevru benden inat olcak, sictik mi şimdiAy inşallah hayırlısıyla olur da her şey. Sonucu da güzel olur
Ee sen o kadar "vermicem vermicem benim değil mi vermicem" dersen böyle sonra veremezsin o kanı. Bu bebeğin de bir gururu var hıh!
Hemen atıyorum linki. Senden geçti artık ama başka gebeliklerine hazırlanırken sık sık sen de dibe çek kendini. Kesin çözüm.
İnşallah her şey çok iyi çok da güzel olur taam mı?
Tam pis akrepler. Ben boşuna dememişim tencere kapaksınız diye. Çocuk da kulpunuz olacak demek ki. Yazık sabiyi de kendinize benzetmeyinHayır ben inatim, demek ki bu yevru benden inat olcak, sictik mi şimdibir evde 3 Kasım doğumlu nasil olcak anammmm
Baska gebelikler? Aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor ahshsbdbs
Olcaaakkk tabii kiziimmmmm, ne sandinnnnnnn
Yok bebeyle biz pis akrep oluyoruz da bey yay, birkac gunle kurtarmyorTam pis akrepler. Ben boşuna dememişim tencere kapaksınız diye. Çocuk da kulpunuz olacak demek ki. Yazık sabiyi de kendinize benzetmeyin
TühYok bebeyle biz pis akrep oluyoruz da bey yay, birkac gunle kurtarmyor
Çocuk doğunca adamı koyarsın sen kapının önüne. Kocalarımız lazım bize kızım. Benimki de ikizler nabalım. Mukadderat. Yay en azından yay. İkizleri düşün bir deAman yaylari da hic sevmem zaten
Ay yooook hiç koyamam valla, madem ciktik cocuk yoluna, o da benim kadar bakacak, yoh oyleeeeeÇocuk doğunca adamı koyarsın sen kapının önüne. Kocalarımız lazım bize kızım. Benimki de ikizler nabalım. Mukadderat. Yay en azından yay. İkizleri düşün bir de
Hiç di miAy yooook hiç koyamam valla, madem ciktik cocuk yoluna, o da benim kadar bakacak, yoh oyleeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?