Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa hakliyiz bence depresyona girmede inşallah hayirlisi olur canim olumlu sonuclar bekliyore

Gittik geldik. Yumurtaların dediğin gibiyse değerlern ve sonuçların da güzel, çok ilaç kullanmamıza bile gerek kalmadan başarılı sonuç elde edebiliriz dedi. Olumlu konuştu. Az ve öz konuştu ama içimi rahatlattı. Tüm sorularıma cevap verdi. Böyle olması içime çok sindi. Tsh'ımı yüksek buldu. Prolaktini de biraz yükselmiş buldu. Tekrar bakarız onlara. İlaç başlayabiliriz gerekirse dedi. Pazartesi bizden net yanıt bekliyorlar. Ona göre karar verirsek reglin ilk günü arayacağım. 2. veya 3. günü ilaçlar başlanacak. Kocam üzüldü doktor süreçleri anlatınca. "Ben sadece sperm mi vereceğim? Her şeyi sen çekeceksin. Doğal yoldan olsa bunlar olmayacaktı" dedi. Ben de "Ödemeyi ilgi, alaka, sevgi ve yardım olarak kabul ediyorum" dedim

Çok sevindim herşey yoluna girecek bak gör ya bak bazı şeyler için kavga etmek lazımmış demek enişte bey de yola gelmiş, destek herşeyden önemli yanında olduğunu hissettirsin yeter tabiikii

Tüh tam da verecektin o kadar istekliydin di mi di mi?
Valla ama bu sefer istekliydim cunku bugünü bekliyordum
Aynen çok haklısınız. Aylık düzenli depresyon gebelik ihtimalini artırıyormuş. Ben de bir makalede okudum. Sık sık kendinizi dibe dibe çekin diyordu
Ahhshahshahshahshs ya bana da linkini atsananansnansnakzm
Yaaaaaaa harikaaaaaaa, cooooook sevindimmmmmmm ohhh cok guzel olacak coookkk
Hele sonu cok iyi bağlanmış ahshahshhah

Çok sevindim herşey yoluna girecek bak gör ya bak bazı şeyler için kavga etmek lazımmış demek enişte bey de yola gelmiş, destek herşeyden önemli yanında olduğunu hissettirsin yeter tabiikii
Ay inşallah hayırlısıyla olur da her şey. Sonucu da güzel olur
Valla ama bu sefer istekliydim cunku bugünü bekliyordum

Ahhshahshahshahshs ya bana da linkini atsananansnansnakzm

Yaaaaaaa harikaaaaaaa, cooooook sevindimmmmmmm ohhh cok guzel olacak coookkk
Hele sonu cok iyi bağlanmış ahshahshhah
Ee sen o kadar "vermicem vermicem benim değil mi vermicem" dersen böyle sonra veremezsin o kanı. Bu bebeğin de bir gururu var hıh!

Hemen atıyorum linki. Senden geçti artık ama başka gebeliklerine hazırlanırken sık sık sen de dibe çek kendini. Kesin çözüm.

İnşallah her şey çok iyi çok da güzel olur taam mı?

Hayır ben inatim, demek ki bu yevru benden inat olcak, sictik mi şimdi bir evde 3 Kasım doğumlu nasil olcak anammmm

Baska gebelikler? Aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor ahshsbdbs

Olcaaakkk tabii kiziimmmmm, ne sandinnnnnnn

Tam pis akrepler. Ben boşuna dememişim tencere kapaksınız diye. Çocuk da kulpunuz olacak demek ki. Yazık sabiyi de kendinize benzetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…