Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çoğunuz hamiş olmuşsunuz çok sevindim aşırı duygulandımSağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim bat 14 mart ameliyattan sonra denemeye başladık tekrar bakalım

Hatirlamaz mıyız, nasılsın canim
İyi hamdolsun.Ağustos 2020 de ameliyat oldum.Aralığın ortasına kadar hamile kalmak yasak demişti doktorum.İşe de başladım Ekim de..Adamın yüzünü göremedim ki bebek yapayımBu ay işten ayrıldım,bebeğe konsantre olacam bakalımSizler nasılsınız..Özledim sizi kız❤

Ayy insallah ya gidicek bencede iyice sökülsem bi rahatlayacam
Benim size inandığım kadar siz bi kendinize inansanız ah bi ya. Düzelecek her şey kuzum. Git hsg'ni de çekil. Bir şey çıkmaz bence ama varsa da zamandan tasarruf. Önlemin alınır. Eşin de vermediyse spermiogram versin aynı dönemde. Aklınızda soru işareti kalmasın. Biz değerler düştü diye çok üzüldük. Ürolog dedi ki son zamanlarda önüme hiç iyi spermiogram gelmiyor neredeyse. Yediğimiz içtiğimi hormon, soluduğumuz hava hava değil. Her şeyimiz yapay. Artık her şey mümkün yani bize özel değil ama kendimizi yiyip bitirmenin de hiçbir katkısı yok. Aksine zararı var

Selam canım çok şükür ben iyiyim sen nasılsın
Çok fazla ara vermeden tekrar test yapabilirsin ya da kan testi yaptırabilirsin
Regl olcam ya cok duygusalim gecen bi arkadasin bebegine hediye almaya gittik ana kucaklarina takildi gozum kalbim çıt gözyaşım pıt aklima geldikce agliyorum
Ben bakmıyorum artık yoksa içim gidiyor..
Sen güçlü kadınsın
Hemen toparlanırsın
Paresilaaa paremmm, sesin cikmadi bugun, nerdesin kuzummm

Hakket nerde bu kız Paresilaaa aylık depresyon hakkını kullanmaya mı gittin noldu

Depresyona girmez benim guzummmm

Yok girmedim depresyona
Dün duruşmam vardı biraz uzun sürdü canım çıktı
Akşamına da dişçiye gittim
Ölçü verdim en arka iki dişe kaplama yapılacak
Hakkında hayırlısı oldu tatlım
Eşinin aklının başına gelmesine sevindim
Herşey güzel olacak
Paresilaaa yaaaa ama paremmm nerdesin
Bal0ncuk balusum nerdesinnnn

Hakket Paresilaaa girmiş bugün ama moralsiz mi acep? buralara uğramamış
Biraz yoğundum
Bir gireyim dedim işler bırakmadı
Bugünde eşimle keyif yaptık
Tüm stresim gerginliğim gitti
Çoğunuz hamiş olmuşsunuz çok sevindim aşırı duygulandımSağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim bat 14 mart ameliyattan sonra denemeye başladık tekrar bakalım
Ameliyatının iyi geçmesine çok ama çok sevindim
İnşallah güzel haberde vereceksin 14 martta

T Tamam ne oldu üyeliğini iptal ettirmiş
İyi mi haberiniz var mı

Şükür yav. Noluyor bu kıza dedik. Yaprak dökümü mü bu dedik. Neler oluyor oo noo dedik. Hadi geçmiş olsun işin de dişin de.
Çok sağ ol, inşallah tedaviden de olumlu sonuç alırız hayırlısıyla bakalım.
T Tamam 'tan haberim yok hiç fark etmemişim bile. İnzivaya mı çekilmek istedi acaba :/

Kedilervekitaplar da yok sanki ortalıkta ya

İyi olmana çok sevindim balım Paresilaaa
Cansın
Sen nasılsın bakalım
Yok tatlım benim moral yerde de olsa buraya giriyorum
Sağol canım artık normalleşmeyi dibine kadar yaşıyoruz
İnşallah son kez gideceğim dişçiye
Üyelik iptal diyor
Kendi isteği ile gitmiş olma ihtimalinin yüksekliği düşündürüyor
Belkim Kedilervekitaplar ı hamilelik zorluyordur

Ya ben şimdi fark ettim MNbeyaz da silmiş galiba hesabını Neler oluyor?

bir mucizee nabıyon beya?

Paresilaa

Hafif hafif ağrılarım var belim de ağrıyor arada ama geçiyor.Lekelenme de olmadı henüz.Yarın ayın 13 ü gereksiz heyecan da yapmak istemiyorumYaş artık 38 olacaksa olsun.Gel artık sıpacım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…