- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.721
Ara ve hsg randevusu al pls. Tşk.Reglim gelmistir
Aaaaa nesi var kiii acaba
Hatirlamaz mıyız, nasılsın canimKızlaaar beni hatırlayan var mı acabasıNabersiniz?
İyi hamdolsun.Ağustos 2020 de ameliyat oldum.Aralığın ortasına kadar hamile kalmak yasak demişti doktorum.İşe de başladım Ekim de..Adamın yüzünü göremedim ki bebek yapayımHatirlamaz mıyız, nasılsın canim
Önce kist için gitmem lazimAra ve hsg randevusu al pls. Tşk.
Gitçek o gitçek. Reglinle fışt fışt atılacak. Atılmazsa satılacak. Kaçarı yokÖnce kist için gitmem lazim
Ayy insallah ya gidicek bencede iyice sökülsem bi rahatlayacamGitçek o gitçek. Reglinle fışt fışt atılacak. Atılmazsa satılacak. Kaçarı yok
Benim size inandığım kadar siz bi kendinize inansanız ah bi ya. Düzelecek her şey kuzum. Git hsg'ni de çekil. Bir şey çıkmaz bence ama varsa da zamandan tasarruf. Önlemin alınır. Eşin de vermediyse spermiogram versin aynı dönemde. Aklınızda soru işareti kalmasın. Biz değerler düştü diye çok üzüldük. Ürolog dedi ki son zamanlarda önüme hiç iyi spermiogram gelmiyor neredeyse. Yediğimiz içtiğimi hormon, soluduğumuz hava hava değil. Her şeyimiz yapay. Artık her şey mümkün yani bize özel değil ama kendimizi yiyip bitirmenin de hiçbir katkısı yok. Aksine zararı varAyy insallah ya gidicek bencede iyice sökülsem bi rahatlayacam
Selam canım çok şükür ben iyiyim sen nasılsınKızlaar selamm nasılsınız umarım çoook iyisinizdir hepiniz
Size bir sorum olacak. Eşimle bu ayı pek değerlendirememiştik pek ümidim de yoktu ama regl tarihim 9 Mart olmasına rağmen henüz regl olmadım. Dün eşimin Israrıyla bir test yaptım ama sonuç negatif. Böyle karın ağrısı bel ağrısı gibi bir şey de yaşamıyorum açıkçası. Genelde de günü gününe olurum. Sadece vajinada hafif bir zonklama oluyor ara sıra. Acaba ihtimal olabilir mi ya bilemedim kafam karıştı birazTekrar test yapayım mı ya da yapacaksam ne kadar beklim tekrar yapmak için sizce?
Ben bakmıyorum artık yoksa içim gidiyor..Regl olcam ya cok duygusalim gecen bi arkadasin bebegine hediye almaya gittik ana kucaklarina takildi gozum kalbim çıt gözyaşım pıtaklima geldikce agliyorum
Sen güçlü kadınsınKızlar bu arada bizim kontrol spermiogramında dün hiç iç açıcı sonuçlar gelmedi. Tedavi bir şeye yaramadığı gibi sayı ve hareketlilik azalmış. Morf hala %1. Dün moralimiz çok bozuktu. Bugün ürologla görüştük. "Asıl önemlisi morfolojiydi. O da değişmemiş. Daha fazla hormon yüklemeyeyim vücuduna. Daha fazla beklemeden tüp bebeğe başvurmanızı tavsiye ederim" dedi. Bu arada varikosel yokmuş. Daha önceden geçirdiği ama fark etmediği bir enfeksiyondan dolayı değerlerin düştüğünü söyledi doktor. Buna da artık bir şey yapamıyorlar zaten. Hasar bırakmış herhal orda enfeksiyon. Öyle işte. Şimdi daha iyiyim, toparladım. Yarın Eurofertil'e ön görüşmeye gidiyoruz. Bizim için dua edin olur mu
Hakket nerde bu kızParesilaaa aylık depresyon hakkını kullanmaya mı gittin noldu
Depresyona girmez benim guzummmm
Günaydındındın. giriyor giriyor.Hemsirecik 'le ikisi muhtelif sebepler bulup ara ara kendilerini aşağı çekiyorlar. bizim 11'de tüplü dalış için ön görüşmemiz var. bakalım doktor bey ne diyecek sonuçlarımıza
Yok girmedim depresyonaParesilaaa nerelerdesin kuzum
Hakkında hayırlısı oldu tatlımGittik geldik. Yumurtaların dediğin gibiyse değerlern ve sonuçların da güzel, çok ilaç kullanmamıza bile gerek kalmadan başarılı sonuç elde edebiliriz dedi. Olumlu konuştu. Az ve öz konuştu ama içimi rahatlattı. Tüm sorularıma cevap verdi. Böyle olması içime çok sindi. Tsh'ımı yüksek buldu. Prolaktini de biraz yükselmiş buldu. Tekrar bakarız onlara. İlaç başlayabiliriz gerekirse dedi. Pazartesi bizden net yanıt bekliyorlar. Ona göre karar verirsek reglin ilk günü arayacağım. 2. veya 3. günü ilaçlar başlanacak. Kocam üzüldü doktor süreçleri anlatınca. "Ben sadece sperm mi vereceğim? Her şeyi sen çekeceksin. Doğal yoldan olsa bunlar olmayacaktı" dedi. Ben de "Ödemeyi ilgi, alaka, sevgi ve yardım olarak kabul ediyorum" dedim
Biraz yoğundum
Ameliyatının iyi geçmesine çok ama çok sevindimÇoğunuz hamiş olmuşsunuz çok sevindim aşırı duygulandımSağlıkla kucağınıza alın inşallah Benim bat 14 mart ameliyattan sonra denemeye başladık tekrar bakalım
Şükür yav. Noluyor bu kıza dedik. Yaprak dökümü mü bu dedik. Neler oluyor oo noo dedik. Hadi geçmiş olsun işin de dişin de.Selam canım çok şükür ben iyiyim sen nasılsın
Çok fazla ara vermeden tekrar test yapabilirsin ya da kan testi yaptırabilirsin
Ben bakmıyorum artık yoksa içim gidiyor..
Sen güçlü kadınsın
Hemen toparlanırsın
Yok girmedim depresyona
Dün duruşmam vardı biraz uzun sürdü canım çıktı
Akşamına da dişçiye gittim
Ölçü verdim en arka iki dişe kaplama yapılacak
Hakkında hayırlısı oldu tatlım
Eşinin aklının başına gelmesine sevindim
Herşey güzel olacak
Biraz yoğundum
Bir gireyim dedim işler bırakmadı
Bugünde eşimle keyif yaptık
Tüm stresim gerginliğim gitti
Ameliyatının iyi geçmesine çok ama çok sevindim
İnşallah güzel haberde vereceksin 14 martta
T Tamam ne oldu üyeliğini iptal ettirmiş
İyi mi haberiniz var mı
Cansın
Yok tatlım benim moral yerde de olsa buraya giriyorumŞükür yav. Noluyor bu kıza dedik. Yaprak dökümü mü bu dedik. Neler oluyor oo noo dedik. Hadi geçmiş olsun işin de dişin de.
Çok sağ ol, inşallah tedaviden de olumlu sonuç alırız hayırlısıyla bakalım.
T Tamam 'tan haberim yok hiç fark etmemişim bile. İnzivaya mı çekilmek istedi acaba :/
Kedilervekitaplar da yok sanki ortalıkta ya
Ya ben şimdi fark ettimCansın
Sen nasılsın bakalım
Yok tatlım benim moral yerde de olsa buraya giriyorum
Sağol canım artık normalleşmeyi dibine kadar yaşıyoruz
İnşallah son kez gideceğim dişçiye
Üyelik iptal diyor
Kendi isteği ile gitmiş olma ihtimalinin yüksekliği düşündürüyor
BelkimKedilervekitaplar ı hamilelik zorluyordur
Evet onu da farkettim maalesef
Selam canım çok şükür ben iyiyim sen nasılsın
Çok fazla ara vermeden tekrar test yapabilirsin ya da kan testi yaptırabilirsin
Ben bakmıyorum artık yoksa içim gidiyor..
Sen güçlü kadınsın
Hemen toparlanırsın
Yok girmedim depresyona
Dün duruşmam vardı biraz uzun sürdü canım çıktı
Akşamına da dişçiye gittim
Ölçü verdim en arka iki dişe kaplama yapılacak
Hakkında hayırlısı oldu tatlım
Eşinin aklının başına gelmesine sevindim
Herşey güzel olacak
Biraz yoğundum
Bir gireyim dedim işler bırakmadı
Bugünde eşimle keyif yaptık
Tüm stresim gerginliğim gitti
Ameliyatının iyi geçmesine çok ama çok sevindim
İnşallah güzel haberde vereceksin 14 martta
T Tamam ne oldu üyeliğini iptal ettirmiş
İyi mi haberiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?