- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.741
Ne ameliyati olmuştun canim, ben kacirdim o kısmı sanırımİyi hamdolsun.Ağustos 2020 de ameliyat oldum.Aralığın ortasına kadar hamile kalmak yasak demişti doktorum.İşe de başladım Ekim de..Adamın yüzünü göremedim ki bebek yapayımBu ay işten ayrıldım,bebeğe konsantre olacam bakalım Sizler nasılsınız..Özledim sizi kız❤
Cansın
Sen nasılsın bakalım
Yok tatlım benim moral yerde de olsa buraya giriyorum
Sağol canım artık normalleşmeyi dibine kadar yaşıyoruz
İnşallah son kez gideceğim dişçiye
Üyelik iptal diyor
Kendi isteği ile gitmiş olma ihtimalinin yüksekliği düşündürüyor
Belkim @Kedilervekitaplar ı hamilelik zorluyordur
Ben dedim parem girmez depresyona dedim ama bu @terelellidenhalliceyim beni de sasirttiSelam canım çok şükür ben iyiyim sen nasılsın
Çok fazla ara vermeden tekrar test yapabilirsin ya da kan testi yaptırabilirsin
Ben bakmıyorum artık yoksa içim gidiyor..
Sen güçlü kadınsın
Hemen toparlanırsın
Yok girmedim depresyona
Dün duruşmam vardı biraz uzun sürdü canım çıktı
Akşamına da dişçiye gittim
Ölçü verdim en arka iki dişe kaplama yapılacak
Hakkında hayırlısı oldu tatlım
Eşinin aklının başına gelmesine sevindim
Herşey güzel olacak
Biraz yoğundum
Bir gireyim dedim işler bırakmadı
Bugünde eşimle keyif yaptık
Tüm stresim gerginliğim gitti
Ameliyatının iyi geçmesine çok ama çok sevindim
İnşallah güzel haberde vereceksin 14 martta
T Tamam ne oldu üyeliğini iptal ettirmiş
İyi mi haberiniz var mı
Gelecek gelecek annesiParesilaa
Hafif hafif ağrılarım var belim de ağrıyor arada ama geçiyor.Lekelenme de olmadı henüz.Yarın ayın 13 ü gereksiz heyecan da yapmak istemiyorumYaş artık 38 olacaksa olsun.Gel artık sıpacım ya
Belkim gelmeziyi kuzum heyecanla regl bekliyorum sonra rahim filmi çekilicem bakalım bizi neler bekliyor
Girer girer çok pis girerBen dedim parem girmez depresyona dedim ama bu @terelellidenhalliceyim beni de sasirttiohhh cok iyi yapmissin kuzum afiyet ossunnnn disler de seni rahat bıraksın artık yavvv, kiyamam cok ugrastin
Aaaa neden sildirdi ki T Tamam nerdesin yahuuu
Ulan üç saniyede insan harcanır mı beee hiç mi vijdanın sızlamadı zalımın kızıBen dedim parem girmez depresyona dedim ama bu @terelellidenhalliceyim beni de sasirttiohhh cok iyi yapmissin kuzum afiyet ossunnnn disler de seni rahat bıraksın artık yavvv, kiyamam cok ugrastin
Aaaa neden sildirdi ki T Tamam nerdesin yahuuu
Hahahaha depresyona bizsiz girmek cok zevksizdir kuzum yaa, boşver sen devam et bizleGelecek gelecek annesi
Hemde en güzel zaman da
Belkim gelmez
Olmaz mı bence olabilir
Anestezili mi çektireceksin
Girer girer çok pis girer
Ama girse de buraya yazmayı ihmal etmezinşallah haftaya son olacak dişçim ile münasebetim
Acaba sen ne zaman test yapacan
Görünce şaşırdım niye gitti
Tartışma mı çıktı kendi isteği ile mi gitti
Satışlarımız pazarliksizdir, lütfen teklif dahi etmeyiniz ahahhshabsbahsUlan üç saniyede insan harcanır mı beee hiç mi vijdanın sızlamadı zalımın kızı
Onu fark ettim. Seri satış hem de. Çok pürofesyonel bir satış bayanıSatışlarımız pazarliksizdir, lütfen teklif dahi etmeyiniz ahahhshabsbahs
Gelecek gelecek annesi
Hemde en güzel zaman da
Belkim gelmez
Olmaz mı bence olabilir
Anestezili mi çektireceksin
Girer girer çok pis girer
Ama girse de buraya yazmayı ihmal etmezinşallah haftaya son olacak dişçim ile münasebetim
Acaba sen ne zaman test yapacan
Görünce şaşırdım niye gitti
Tartışma mı çıktı kendi isteği ile mi gitti
Esim verdi test normal çıktı şükür ama cok cabuk degisebiliyor bu degerler emin olamıyorum bir turluBenim size inandığım kadar siz bi kendinize inansanız ah bi ya. Düzelecek her şey kuzum. Git hsg'ni de çekil. Bir şey çıkmaz bence ama varsa da zamandan tasarruf. Önlemin alınır. Eşin de vermediyse spermiogram versin aynı dönemde. Aklınızda soru işareti kalmasın. Biz değerler düştü diye çok üzüldük. Ürolog dedi ki son zamanlarda önüme hiç iyi spermiogram gelmiyor neredeyse. Yediğimiz içtiğimi hormon, soluduğumuz hava hava değil. Her şeyimiz yapay. Artık her şey mümkün yani bize özel değil ama kendimizi yiyip bitirmenin de hiçbir katkısı yok. Aksine zararı var
Yaprak dokumu ya resmen black iyiydi gülüyordu niye gittikiSelam canım çok şükür ben iyiyim sen nasılsın
Çok fazla ara vermeden tekrar test yapabilirsin ya da kan testi yaptırabilirsin
Ben bakmıyorum artık yoksa içim gidiyor..
Sen güçlü kadınsın
Hemen toparlanırsın
Yok girmedim depresyona
Dün duruşmam vardı biraz uzun sürdü canım çıktı
Akşamına da dişçiye gittim
Ölçü verdim en arka iki dişe kaplama yapılacak
Hakkında hayırlısı oldu tatlım
Eşinin aklının başına gelmesine sevindim
Herşey güzel olacak
Biraz yoğundum
Bir gireyim dedim işler bırakmadı
Bugünde eşimle keyif yaptık
Tüm stresim gerginliğim gitti
Ameliyatının iyi geçmesine çok ama çok sevindim
İnşallah güzel haberde vereceksin 14 martta
T Tamam ne oldu üyeliğini iptal ettirmiş
İyi mi haberiniz var mı
iyi çıktıysa fazla kurcalamayın. deneyin işte ama tedbirli de davranın. senin de tamamlansın tetkiklerin, kafan rahat olsun. hem de hsg şansı da artırıyormuş varsa ufak tıkanıklıkları açıyor ve içeri verdikleri sıvı embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyormuş diyeEsim verdi test normal çıktı şükür ama cok cabuk degisebiliyor bu degerler emin olamıyorum bir turlu
Yaprak dokumu ya resmen black iyiydi gülüyordu niye gittiki
Yaptigim isi iyi yapmalıyım, öyle de bi takıntıOnu fark ettim. Seri satış hem de. Çok pürofesyonel bir satış bayanı
Helal olsun sana koca yürekli ajan. Başka konularda da satış kadar hırslı ve istekli misinizdir bayan?Yaptigim isi iyi yapmalıyım, öyle de bi takıntı
Bayan diilim benHelal olsun sana koca yürekli ajan. Başka konularda da satış kadar hırslı ve istekli misinizdir bayan?
Afedersiniz bayan. Bir daha olmaz bayan. Biraz hırs iyidir, fazlası da zarar bayanBayan diilim benof hic hirslarim yok, keske accik olsa yaaaaa. Cok raadim
Hic yok hic anam. Kiz bak arka arkaya soyleyince bi alıştım gibi oldu ahsjahsajsbbshsAfedersiniz bayan. Bir daha olmaz bayan. Biraz hırs iyidir, fazlası da zarar bayan
Kankimler işten dolayı 2 hafta sonra izin alıp doktora giderim diyordum ama ne kan verdim ne bir şey. kendimi hamile hissetmiyorum dedim eşime bu sabah özele geldik.1 saat uzaklıkta olduğundan eşim izin aldı.şimdi dönüyoruz 5+4müşüz. hayırlı haberi ilk sizle paylaşmak istediminşallah yine düşük yaşamam.birbirimize bol bol dua edelim benim dualarım sizlerle sizlerde bana edin kan da vermek isterdim ama 200tl imiş.çok fazla geldi 2 hafta sonra devlete gitmeyi düşünüyorum o zaman veririm herhalde :)
inşallah canısı çok teşekkür ederimah çok şükür canım sağlıkla büyüsün inşallah
Yaaa düşük müşük dile getirmesene öyle şeyler. Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Gözün aydın tekrarKankimler işten dolayı 2 hafta sonra izin alıp doktora giderim diyordum ama ne kan verdim ne bir şey. kendimi hamile hissetmiyorum dedim eşime bu sabah özele geldik.1 saat uzaklıkta olduğundan eşim izin aldı.şimdi dönüyoruz 5+4müşüz. hayırlı haberi ilk sizle paylaşmak istediminşallah yine düşük yaşamam.birbirimize bol bol dua edelim benim dualarım sizlerle sizlerde bana edin kan da vermek isterdim ama 200tl imiş.çok fazla geldi 2 hafta sonra devlete gitmeyi düşünüyorum o zaman veririm herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?