Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne ameliyati olmuştun canim, ben kacirdim o kısmı sanırım cok gecmis olsun. Aramiza dönmene cooook sevindim biz de seni ozlediiiiikkkkk çok şükür iyiyiz kuzum

iyi kuzum heyecanla regl bekliyorum sonra rahim filmi çekilicem bakalım bizi neler bekliyor

Ben dedim parem girmez depresyona dedim ama bu @terelellidenhalliceyim beni de sasirtti ohhh cok iyi yapmissin kuzum afiyet ossunnnn disler de seni rahat bıraksın artık yavvv, kiyamam cok ugrastin
Aaaa neden sildirdi ki T Tamam nerdesin yahuuu

Paresilaa

Hafif hafif ağrılarım var belim de ağrıyor arada ama geçiyor.Lekelenme de olmadı henüz.Yarın ayın 13 ü gereksiz heyecan da yapmak istemiyorumYaş artık 38 olacaksa olsun.Gel artık sıpacım ya
Gelecek gelecek annesi
Hemde en güzel zaman da
iyi kuzum heyecanla regl bekliyorum sonra rahim filmi çekilicem bakalım bizi neler bekliyor
Belkim gelmez
Olmaz mı bence olabilir
Anestezili mi çektireceksin
Girer girer çok pis girer
Ama girse de buraya yazmayı ihmal etmez inşallah haftaya son olacak dişçim ile münasebetim
Acaba sen ne zaman test yapacan
Görünce şaşırdım niye gitti
Tartışma mı çıktı kendi isteği ile mi gitti

Ulan üç saniyede insan harcanır mı beee hiç mi vijdanın sızlamadı zalımın kızı

Hahahaha depresyona bizsiz girmek cok zevksizdir kuzum yaa, boşver sen devam et bizle
Sey geldi aklima, 2 yıl önce filandi, normal rutin muayeneye gittim kadin doguma, yumurtayi o sirada uygun gördü sanirim ve sey dedi su su tarihlerde munasebete girebilirsiniz
Kuzum bu sabah yaptircaktim, bi isg uzmani geldi, kontrol edip destek olsa tamam dicem de 2 saate yakın goygoy yaptı ya, be git adam tamam yani. Konusturmuyor da, hic susmadı arkadaş yaa. O gidince de kan alma saati geçmiş oldu. Salı gideceğim okula, o zaman aldırcam artık. Ben de merak ettim valla, bu kadar erteleme planlamamistm, bir bakima kontrolden 2 gun once olmasi iyi olacak sanirim. Persembe de doktor inşallah
Hic bilmiyorum ki canim ya, tartışma görmedim ama olabilir de, üzüldüm anlamadım

ah keşke kuzu ama test yaptım negatiff, anestezisiz çekilicem şişli ecmohar önerdiler acısız oluyomuş

Esim verdi test normal çıktı şükür ama cok cabuk degisebiliyor bu degerler emin olamıyorum bir turlu
Yaprak dokumu ya resmen black iyiydi gülüyordu niye gittiki

Esim verdi test normal çıktı şükür ama cok cabuk degisebiliyor bu degerler emin olamıyorum bir turlu

Yaprak dokumu ya resmen black iyiydi gülüyordu niye gittiki
iyi çıktıysa fazla kurcalamayın. deneyin işte ama tedbirli de davranın. senin de tamamlansın tetkiklerin, kafan rahat olsun. hem de hsg şansı da artırıyormuş varsa ufak tıkanıklıkları açıyor ve içeri verdikleri sıvı embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyormuş diye

Kankimler işten dolayı 2 hafta sonra izin alıp doktora giderim diyordum ama ne kan verdim ne bir şey. kendimi hamile hissetmiyorum dedim eşime bu sabah özele geldik.1 saat uzaklıkta olduğundan eşim izin aldı.şimdi dönüyoruz 5+4müşüz. hayırlı haberi ilk sizle paylaşmak istedim inşallah yine düşük yaşamam.birbirimize bol bol dua edelim benim dualarım sizlerle sizlerde bana edin kan da vermek isterdim ama 200tl imiş.çok fazla geldi 2 hafta sonra devlete gitmeyi düşünüyorum o zaman veririm herhalde :)

ah çok şükür canım sağlıkla büyüsün inşallah

Yaaa düşük müşük dile getirmesene öyle şeyler. Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Gözün aydın tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…