Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaa yiirmmmm, hayirlisi olsun kuzummm, yakin yakinayiz ne guzel, insallah saglikla ilerlesin her seyyyyy

Hayırlı olsun fıstıkım
Sağlıkla sıhhatle devam etsin

Başka etiket varsa gözden kaçırmış olabilirim affedin kızlar. Yıllık izne ayrılmıştık, memleketteydik iki haftadır. Mide bulantısından, gaz sancısından öyle muzdaribim ki biraz dinlendim, kafa dinledim. Buraya da girmedim, sormuşsunuz çok teşekkür ederim.

Bizde herşey yolunda şükür. Minikler sizlere bol bol duacıyız.

Sizler nasılsınız, özledim sizi. Güzel haberler var mı?

Her şey iyi olsun da bulantılar kaçınılmaz gibi zaten. İyi bari, dinlendiniz mi

Yaaa düşük müşük dile getirmesene öyle şeyler. Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Gözün aydın tekrar
inşallah inşallah çok sağol
Yaaaaa yiirmmmm, hayirlisi olsun kuzummm, yakin yakinayiz ne guzel, insallah saglikla ilerlesin her seyyyyy
teşekkür ederiz canısı evet yakınız baya sağlıkla ilerler hepimizinki inşallah
Hayırlı olsun fıstıkım
Sağlıkla sıhhatle devam etsin
sağolasın teyzesi inşallah sağlıcakla tüm topiğimiz teyzoşları tez vakitte hayırlı haberler alır inşallah

Aynen canım hayirlisi bakalim kist ermiştir insallah 4 gune ogrenicez bakalim

Her şey iyi olsun da bulantılar kaçınılmaz gibi zaten. İyi bari, dinlendiniz mi

Valla gitmesek daha iyiydi, her kafadan Bi ses çıkınca insan daha çok yoruluyor. Kendi evimde daha rahattım, geldik ama çok şükür.
Yaa çok sevindim hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah, ömrü uzun olsun sağlıklı olsun

Ne ameliyati olmuştun canim, ben kacirdim o kısmı sanırım cok gecmis olsun. Aramiza dönmene cooook sevindim biz de seni ozlediiiiikkkkk çok şükür iyiyiz kuzum
Laparoskopik myomektomi oldum kuzum.Rahmin arkasında büyümüş,hiç te belirti vermedi.14×12×2 olarak çıkardılar.İçimde bir canavar büyütmüşümGeçtiğimiz Ağustosta olmuştum işte,doktor Aralık ayının ortasına kadar,yani 4,5 hamile kalmak yasak demişti.Şimdi tekrar başladık denemeye işte.Yarın bat günü..Ne ağrı ne bişey var.Test yapmamak için direniyorum.Yapmayacam işte,sonra üzülüyorum.

Özledim kız kaynatmalarınızı

Aaaaa cnmm gecms olsunnn, nasilsin simdi iyi misin, her şey yolundadir insallaaahhhhh
Ayyy ne guzel yine burdasin, hos geldin tekrar
Ben oyle zamanda yapiyorum direkt yaaa

Hayırlı olsuuun :)))
Hepinizi taktım peşime, her ay aranızdan bir kişiyi tarafıma geçiriyorum. Ben uykusuz kalacaksam siz de kalacaksınız, ben kusmuk temizleyeceksem siz de temizleyeceksiniz, bana kıyafetlerim dar gelecekse size de gelecek.
O kedi buraya gelecek !

Üff ben de bu yüzden kimseye bahsetmek bile istemiyorum hiçbir şeyden. Kedinizle günlük çıldırmalara devam edersin artık evinde

Amin canım sağol hepimizin sağlıklı gebelikleri olur da sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah senden de ses çıkmıyordu nasılsın kaç haftalık oldunuz kalp atışı duydunuz mu :) bulantın varmış tez vakitte azalır inşallah
DusunceBulutu kuzum çok sevindim senin adına❤Hayırla sağlıkla büyüsün minnoşun..Böyle okuyunca umudum daha da artıyor.Ben de hiç hamile hissetmiyorum kendimi
teşekkür ederiz canısı inşallah senin de hayırlı haberini alırız yakında hiç belirti vermedi.klasik regl belirtisiydi.şişkinlik sivilcelenme falan.akıntıda artış yine regli zamanı oluyordu.
ahahshs böyle taraf değiştirmeye can kurban izindeyiz reis o kusmuk temizlenecek ama kusmasın yine de ya uyku konusuna hiç girmeyelim hassas noktam şaka bir yana Allah böyle güzelliklerle imtihan etsin hepimizi seni de göremiyorum hiç sen nasılsın nasıl geçiyor gebelik

Nasıl geçtiğini söylememe gerek yok, 3 ay sonra uygulamalı olarak göreceksin zaten nasıl geçtiğini.
Kistim 9 cm olmuş, normalde küçüktü ama gebelikle beraber büyümüş, patlama riski var, onunla uğraşıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…