- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.761
Yaaaaa yiirmmmm, hayirlisi olsun kuzummm, yakin yakinayiz ne guzel, insallah saglikla ilerlesin her seyyyyyKankimler işten dolayı 2 hafta sonra izin alıp doktora giderim diyordum ama ne kan verdim ne bir şey. kendimi hamile hissetmiyorum dedim eşime bu sabah özele geldik.1 saat uzaklıkta olduğundan eşim izin aldı.şimdi dönüyoruz 5+4müşüz. hayırlı haberi ilk sizle paylaşmak istediminşallah yine düşük yaşamam.birbirimize bol bol dua edelim benim dualarım sizlerle sizlerde bana edin kan da vermek isterdim ama 200tl imiş.çok fazla geldi 2 hafta sonra devlete gitmeyi düşünüyorum o zaman veririm herhalde :)
Hayırlı olsun fıstıkımKankimler işten dolayı 2 hafta sonra izin alıp doktora giderim diyordum ama ne kan verdim ne bir şey. kendimi hamile hissetmiyorum dedim eşime bu sabah özele geldik.1 saat uzaklıkta olduğundan eşim izin aldı.şimdi dönüyoruz 5+4müşüz. hayırlı haberi ilk sizle paylaşmak istediminşallah yine düşük yaşamam.birbirimize bol bol dua edelim benim dualarım sizlerle sizlerde bana edin kan da vermek isterdim ama 200tl imiş.çok fazla geldi 2 hafta sonra devlete gitmeyi düşünüyorum o zaman veririm herhalde :)
Şükür yav. Noluyor bu kıza dedik. Yaprak dökümü mü bu dedik. Neler oluyor oo noo dedik. Hadi geçmiş olsun işin de dişin de.
Çok sağ ol, inşallah tedaviden de olumlu sonuç alırız hayırlısıyla bakalım.
@Blacklight 'tan haberim yok hiç fark etmemişim bile. İnzivaya mı çekilmek istedi acaba :/
Kedilervekitaplar da yok sanki ortalıkta ya
Başka etiket varsa gözden kaçırmış olabilirim affedin kızlar.Cansın
Sen nasılsın bakalım
Yok tatlım benim moral yerde de olsa buraya giriyorum
Sağol canım artık normalleşmeyi dibine kadar yaşıyoruz
İnşallah son kez gideceğim dişçiye
Üyelik iptal diyor
Kendi isteği ile gitmiş olma ihtimalinin yüksekliği düşündürüyor
BelkimKedilervekitaplar ı hamilelik zorluyordur
Her şey iyi olsun da bulantılar kaçınılmaz gibi zaten. İyi bari, dinlendiniz miBaşka etiket varsa gözden kaçırmış olabilirim affedin kızlar.Yıllık izne ayrılmıştık, memleketteydik iki haftadır. Mide bulantısından, gaz sancısından öyle muzdaribim ki biraz dinlendim, kafa dinledim. Buraya da girmedim, sormuşsunuz çok teşekkür ederim.
Bizde herşey yolunda şükür. Minikler sizlere bol bol duacıyız.
Sizler nasılsınız, özledim sizi.Güzel haberler var mı?
inşallah inşallah çok sağolYaaa düşük müşük dile getirmesene öyle şeyler. Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Gözün aydın tekrar
teşekkür ederiz canısı evet yakınız baya sağlıkla ilerler hepimizinki inşallahYaaaaa yiirmmmm, hayirlisi olsun kuzummm, yakin yakinayiz ne guzel, insallah saglikla ilerlesin her seyyyyy
sağolasın teyzesi inşallah sağlıcaklaHayırlı olsun fıstıkım
Sağlıkla sıhhatle devam etsin
Aynen canım hayirlisi bakalim kist ermiştir insallah 4 gune ogrenicez bakalimiyi çıktıysa fazla kurcalamayın. deneyin işte ama tedbirli de davranın. senin de tamamlansın tetkiklerin, kafan rahat olsun. hem de hsg şansı da artırıyormuş varsa ufak tıkanıklıkları açıyor ve içeri verdikleri sıvı embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyormuş diye
inşallah inşallahAynen canım hayirlisi bakalim kist ermiştir insallah 4 gune ogrenicez bakalim
Her şey iyi olsun da bulantılar kaçınılmaz gibi zaten. İyi bari, dinlendiniz mi
Yaa çok sevindim hayırlı olsun kuzumKankimler işten dolayı 2 hafta sonra izin alıp doktora giderim diyordum ama ne kan verdim ne bir şey. kendimi hamile hissetmiyorum dedim eşime bu sabah özele geldik.1 saat uzaklıkta olduğundan eşim izin aldı.şimdi dönüyoruz 5+4müşüz. hayırlı haberi ilk sizle paylaşmak istediminşallah yine düşük yaşamam.birbirimize bol bol dua edelim benim dualarım sizlerle sizlerde bana edin kan da vermek isterdim ama 200tl imiş.çok fazla geldi 2 hafta sonra devlete gitmeyi düşünüyorum o zaman veririm herhalde :)
Aminnnnnnnnninşallah inşallah çok sağol
teşekkür ederiz canısı evet yakınız baya sağlıkla ilerler hepimizinki inşallah
sağolasın teyzesi inşallah sağlıcaklatüm topiğimiz teyzoşları tez vakitte hayırlı haberler alır inşallah
Gitmistir o guzummm, bende de miyom var hala. Senin ne durumda tam cnmAynen canım hayirlisi bakalim kist ermiştir insallah 4 gune ogrenicez bakalim
Laparoskopik myomektomi oldum kuzum.Rahmin arkasında büyümüş,hiç te belirti vermedi.14×12×2 olarak çıkardılar.İçimde bir canavar büyütmüşümNe ameliyati olmuştun canim, ben kacirdim o kısmı sanırımcok gecmis olsun. Aramiza dönmene cooook sevindim biz de seni ozlediiiiikkkkk çok şükür iyiyiz kuzum
Aaaaa cnmm gecms olsunnn, nasilsin simdi iyi misin, her şey yolundadir insallaaahhhhhLaparoskopik myomektomi oldum kuzum.Rahmin arkasında büyümüş,hiç te belirti vermedi.14×12×2 olarak çıkardılar.İçimde bir canavar büyütmüşümGeçtiğimiz Ağustosta olmuştum işte,doktor Aralık ayının ortasına kadar,yani 4,5 hamile kalmak yasak demişti.Şimdi tekrar başladık denemeye işte.Yarın bat günü..Ne ağrı ne bişey var.Test yapmamak için direniyorum.Yapmayacam işte,sonra üzülüyorum.
Özledim kız kaynatmalarınızı
Hayırlı olsuuun :)))Kankimler işten dolayı 2 hafta sonra izin alıp doktora giderim diyordum ama ne kan verdim ne bir şey. kendimi hamile hissetmiyorum dedim eşime bu sabah özele geldik.1 saat uzaklıkta olduğundan eşim izin aldı.şimdi dönüyoruz 5+4müşüz. hayırlı haberi ilk sizle paylaşmak istediminşallah yine düşük yaşamam.birbirimize bol bol dua edelim benim dualarım sizlerle sizlerde bana edin kan da vermek isterdim ama 200tl imiş.çok fazla geldi 2 hafta sonra devlete gitmeyi düşünüyorum o zaman veririm herhalde :)
Üff ben de bu yüzden kimseye bahsetmek bile istemiyorum hiçbir şeyden. Kedinizle günlük çıldırmalara devam edersin artık evindeValla gitmesek daha iyiydi, her kafadan Bi ses çıkınca insan daha çok yoruluyor. Kendi evimde daha rahattım, geldik ama çok şükür.
Yaa çok sevindim hayırlı olsun kuzumsağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah, ömrü uzun olsun sağlıklı olsun
Aah ah kurban olurum ona, onu da göremedim 2 hafta özledik. Ama kavuştuk şükürÜff ben de bu yüzden kimseye bahsetmek bile istemiyorum hiçbir şeyden. Kedinizle günlük çıldırmalara devam edersin artık evinde
Amin canım sağol hepimizin sağlıklı gebelikleri olur da sağlıcakla kucağımıza alırız inşallahValla gitmesek daha iyiydi, her kafadan Bi ses çıkınca insan daha çok yoruluyor. Kendi evimde daha rahattım, geldik ama çok şükür.
Yaa çok sevindim hayırlı olsun kuzumsağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah, ömrü uzun olsun sağlıklı olsun
teşekkür ederiz canısıDusunceBulutu kuzum çok sevindim senin adına❤Hayırla sağlıkla büyüsün minnoşun..Böyle okuyunca umudum daha da artıyor.Ben de hiç hamile hissetmiyorum kendimi
ahahshsHayırlı olsuuun :)))
Hepinizi taktım peşime, her ay aranızdan bir kişiyi tarafıma geçiriyorum. Ben uykusuz kalacaksam siz de kalacaksınız, ben kusmuk temizleyeceksem siz de temizleyeceksiniz, bana kıyafetlerim dar gelecekse size de gelecek.
O kedi buraya gelecek !
Nasıl geçtiğini söylememe gerek yok, 3 ay sonra uygulamalı olarak göreceksin zaten nasıl geçtiğini.ahahshsböyle taraf değiştirmeye can kurban izindeyiz reis o kusmuk temizlenecek ama kusmasın yine de ya uyku konusuna hiç girmeyelim hassas noktam şaka bir yana Allah böyle güzelliklerle imtihan etsin hepimizi seni de göremiyorum hiç sen nasılsın nasıl geçiyor gebelik
Ya benim ki klasik yumurtalik kisti adetle atilir dedi dr tahlillerim temizdiGitmistir o guzummm, bende de miyom var hala. Senin ne durumda tam cnm
Süper o zaman kuzum, gelsin bebeler, 2 ay sonra gelecekkkkkkkk, hissettimmYa benim ki klasik yumurtalik kisti adetle atilir dedi dr tahlillerim temizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?