- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.781
İyiyiz canım şükür Allaha. Duyduk kalp atışı da, bebekte sağlıklı dedi şükür. Bulantılar, gaz sancıları uğraşıyorum işteAmin canım sağol hepimizin sağlıklı gebelikleri olur da sağlıcakla kucağımıza alırız inşallahsenden de ses çıkmıyordu nasılsın kaç haftalık oldunuz kalp atışı duydunuz mu :) bulantın varmış tez vakitte azalır inşallah
teşekkür ederiz canısıinşallah senin de hayırlı haberini alırız yakında hiç belirti vermedi.klasik regl belirtisiydi.şişkinlik sivilcelenme falan.akıntıda artış yine regli zamanı oluyordu.
ahahshsböyle taraf değiştirmeye can kurban izindeyiz reis o kusmuk temizlenecek ama kusmasın yine de ya uyku konusuna hiç girmeyelim hassas noktam şaka bir yana Allah böyle güzelliklerle imtihan etsin hepimizi seni de göremiyorum hiç sen nasılsın nasıl geçiyor gebelik
aa bilmiyordum onu çok geçmiş olsun. inşallah bir şeycik olmaz .sNasıl geçtiğini söylememe gerek yok, 3 ay sonra uygulamalı olarak göreceksin zaten nasıl geçtiğini.
Kistim 9 cm olmuş, normalde küçüktü ama gebelikle beraber büyümüş, patlama riski var, onunla uğraşıyorum ben.
İyiyiz canım şükür Allaha. Duyduk kalp atışı da, bebekte sağlıklı dedi şükür. Bulantılar, gaz sancıları uğraşıyorum işteherkesim tez zamanda bitsin gitsin canım, seninde hemencik başlar biter inşallah
Sağ ol canım. Allah herkesin yavrusunu korusundaylerim çok sevindim sağlıkla ilerlesin çok bekletmedi kuzun ne güzel
canım inan çok üzüldüm Allah sabır versin yardımcın olsun
Ben de aynı şeyi düşünüyorum sık sıkHamile kalmadan bu kadar çok uyukluyorsam hamile kaldığımda Allah kocama yardım etsin
O kadarcik nazin olsunHamile kalmadan bu kadar çok uyukluyorsam hamile kaldığımda Allah kocama yardım etsin
Çok teşekkür ederim bebeğimAaaaa cnmm gecms olsunnn, nasilsin simdi iyi misin, her şey yolundadir insallaaahhhhh
Ayyy ne guzel yine burdasin, hos geldin tekrar
Ben oyle zamanda yapiyorum direkt yaaa
Tabii ki tamamdirrrrÇok teşekkür ederim bebeğimİyiyim çok şükür,yarın İstanbula gidiyorum biraz ailemi göreyim Vee hoşbuldum..Zaten hamiş olmayan birkaç kişi kalmışız..2021 de bu iş tamam bence Bu arada bu sabah yaptım ultra erken olanından ama birşey yok işin komiği regl ağrısı falan da yok.Üstelik sıcak banyo da yaptım,yoksa sökülsün diye.I ıh inatçıyız bu ay
Geçenlerde iş yerinde simit çok güzel kokmuştu. Eve giderken alalım dedimBen de aynı şeyi düşünüyorum sık sık
Dimi amaO kadarcik nazin olsun
Bende bebek dışında bütün belirtiler 33 yıldır var. Kronik yorgun ve uykuluyum. Bir de olmadık anlarda saçma sapan şeyler aşerebiliyorum. Çocuk da herhalde geriye kendine özel bir durum kalmadığını düşünerek gelmiyorGeçenlerde iş yerinde simit çok güzel kokmuştu. Eve giderken alalım dedim
Ben şimdiden hazırlıyorum
Dimi ama
Seneye yaptıracak mısın testi ey Ajan D? Bize de haber ver yaptırırsan.Nasılsınız canım kızlar
Benim merakim gecti artik eski heyecanim kalmadi hshshsh beni kaybettin daylossssSeneye yaptıracak mısın testi ey Ajan D? Bize de haber ver yaptırırsan.Hemsirecik 'e haber verme, geri kalanlarımıza ver. O gözünü kapatır
Ben de hevesi kırılmasın diye yazdım zaten. Sonucu yazarsa ben de gözümü kapatacağım hemşire reyiz merak etme. Bu konuda destekçinim ama bazı konularda çok yamuk yapıyon onları bilahare görüşelim !!! Gözüm üstünde 👁👁Benim merakim gecti artik eski heyecanim kalmadi hshshsh beni kaybettin daylossss
Sakire çay yooohhhSeneye yaptıracak mısın testi ey Ajan D? Bize de haber ver yaptırırsan.Hemsirecik 'e haber verme, geri kalanlarımıza ver. O gözünü kapatır
Arkası yarınlı dizileri izlersiniz, 1 hafta diger bölümü beklersiniz ama dimiiii, soz konusu daylos oluncaa, ya bırah yaaa ahshahshsBenim merakim gecti artik eski heyecanim kalmadi hshshsh beni kaybettin daylossss
Siz ikiniz, utanmiyonuz mu beni cekistirmeye yaziklar osssnnnnBen de hevesi kırılmasın diye yazdım zaten. Sonucu yazarsa ben de gözümü kapatacağım hemşire reyiz merak etme. Bu konuda destekçinim ama bazı konularda çok yamuk yapıyon onları bilahare görüşelim !!! Gözüm üstünde 👁👁
Ya biz zaten merak etmiyoruz. Sen kendini merak ediliyormuş gibi hisset diye şey yapıyoruz. Tekrar kaset test yaptın mı kız 👁👁Sakire çay yooohhhsalıya saglik ocağına randevu aldim, yarin da dohturumdan Perşembe için randevu aldim miydiiii, tamamdir bu is ellaaam
Arkası yarınlı dizileri izlersiniz, 1 hafta diger bölümü beklersiniz ama dimiiii, soz konusu daylos oluncaa, ya bırah yaaa ahshahshs
Siz ikiniz, utanmiyonuz mu beni cekistirmeye yaziklar osssnnnn
Mütemadiyen ben de yaşarımBende bebek dışında bütün belirtiler 33 yıldır var. Kronik yorgun ve uykuluyum. Bir de olmadık anlarda saçma sapan şeyler aşerebiliyorum. Çocuk da herhalde geriye kendine özel bir durum kalmadığını düşünerek gelmiyor"Ne gitçem ya bu kendi kendine uyuyor, aşeriyor, mide bulantısı yaşıyor zaten" diyor olabilir
İlla belirtisiz olunca hamile kalacağım diyorsun yani? Bebeğin sana ters köşe yapsın da gör hıh!Mütemadiyen ben de yaşarım
Şu an bir hafta var regl ama göğüs ucu kaşınmaya başladı. Mide bulantısı başladımide bulantısı 6. haftadan sonra olur
Yaniii kırmızı kart geliyorum diyorrrrrrrr
İlla belirtisiz olunca hamile kalacağım diyorsun yani? Bebeğin sana ters köşe yapsın da gör hıh!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?