Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyiz canım şükür Allaha. Duyduk kalp atışı da, bebekte sağlıklı dedi şükür. Bulantılar, gaz sancıları uğraşıyorum işte herkesim tez zamanda bitsin gitsin canım, seninde hemencik başlar biter inşallah

aa bilmiyordum onu çok geçmiş olsun. inşallah bir şeycik olmaz .s

çok şükür sevindim canım darısı bize inşallah çok sağol

Aaaaa cnmm gecms olsunnn, nasilsin simdi iyi misin, her şey yolundadir insallaaahhhhh
Ayyy ne guzel yine burdasin, hos geldin tekrar
Ben oyle zamanda yapiyorum direkt yaaa
Çok teşekkür ederim bebeğim İyiyim çok şükür,yarın İstanbula gidiyorum biraz ailemi göreyimVee hoşbuldum..Zaten hamiş olmayan birkaç kişi kalmışız..2021 de bu iş tamam benceBu arada bu sabah yaptım ultra erken olanından ama birşey yok işin komiği regl ağrısı falan da yok.Üstelik sıcak banyo da yaptım,yoksa sökülsün diye.I ıh inatçıyız bu ay

Tabii ki tamamdirrrr bu topik çok uğurlu insallah herkes sağlıkla kavusacak kuzum, sen de bu ay degilse bile mutlaka en kısa sürede hamis olacaksinnnn

Geçenlerde iş yerinde simit çok güzel kokmuştu. Eve giderken alalım dedim
Ben şimdiden hazırlıyorum

Dimi ama
Bende bebek dışında bütün belirtiler 33 yıldır var. Kronik yorgun ve uykuluyum. Bir de olmadık anlarda saçma sapan şeyler aşerebiliyorum. Çocuk da herhalde geriye kendine özel bir durum kalmadığını düşünerek gelmiyor "Ne gitçem ya bu kendi kendine uyuyor, aşeriyor, mide bulantısı yaşıyor zaten" diyor olabilir

Benim merakim gecti artik eski heyecanim kalmadi hshshsh beni kaybettin daylossss
Ben de hevesi kırılmasın diye yazdım zaten. Sonucu yazarsa ben de gözümü kapatacağım hemşire reyiz merak etme. Bu konuda destekçinim ama bazı konularda çok yamuk yapıyon onları bilahare görüşelim !!! Gözüm üstünde 👁👁

Seneye yaptıracak mısın testi ey Ajan D? Bize de haber ver yaptırırsan. Hemsirecik 'e haber verme, geri kalanlarımıza ver. O gözünü kapatır
Sakire çay yooohhh salıya saglik ocağına randevu aldim, yarin da dohturumdan Perşembe için randevu aldim miydiiii, tamamdir bu is ellaaam
Benim merakim gecti artik eski heyecanim kalmadi hshshsh beni kaybettin daylossss
Arkası yarınlı dizileri izlersiniz, 1 hafta diger bölümü beklersiniz ama dimiiii, soz konusu daylos oluncaa, ya bırah yaaa ahshahshs
Siz ikiniz, utanmiyonuz mu beni cekistirmeye yaziklar osssnnnn

Ya biz zaten merak etmiyoruz. Sen kendini merak ediliyormuş gibi hisset diye şey yapıyoruz. Tekrar kaset test yaptın mı kız 👁👁

Mütemadiyen ben de yaşarım
Şu an bir hafta var regl ama göğüs ucu kaşınmaya başladı. Mide bulantısı başladı mide bulantısı 6. haftadan sonra olur
Yaniii kırmızı kart geliyorum diyorrrrrrrr

Mütemadiyen ben de yaşarım
Şu an bir hafta var regl ama göğüs ucu kaşınmaya başladı. Mide bulantısı başladı mide bulantısı 6. haftadan sonra olur
Yaniii kırmızı kart geliyorum diyorrrrrrrr
İlla belirtisiz olunca hamile kalacağım diyorsun yani? Bebeğin sana ters köşe yapsın da gör hıh!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…